4 240 Ft
Az ár frissült 20.05.2024

Calvin Klein férfi keleti-fás illata. A modern, elegáns és szenvedélyes férfiak számára. A fejillat összetevői közé tartozik az üröm, a csillagánizs és a boróka gyümölcs. A szívillatban rejtőzik a velúr, a kávé és a dohány. A kompozíciót a tölgy, virginia cédrus és pacsuli jellegzetes kombinációja zárja. A dezodor nem tartalmaz alkoholt. Az illat 2009 augusztusában indult el a piacon.

Raktáron
Ingyenes szállítás lehetséges
Gyártó:
Termékleírás

Calvin Klein férfi keleti-fás illata. A modern, elegáns és szenvedélyes férfiak számára. A fejillat összetevői közé tartozik az üröm, a csillagánizs és a boróka gyümölcs. A szívillatban rejtőzik a velúr, a kávé és a dohány. A kompozíciót a tölgy, virginia cédrus és pacsuli jellegzetes kombinációja zárja. A dezodor nem tartalmaz alkoholt. Az illat 2009 augusztusában indult el a piacon.

Izzadásgátló dezodorok

Az izzadásgátló dezodorok alkatézise weboldala a Parfümök kategóriában található. Ez a weboldal a felhasználóknak szól, akik szeretnék jobban megérteni az izzadásgátló dezodorok működését és azok alkalmazását.

Az izzadásgátló dezodorok olyan termékek, amelyek segítenek megelőzni az izzadás okozta kellemetlenségeket, mint a testszag és a nedves hónalj. Ezek a dezodorok általában egyesítik magukban az illatosító és az izzadásszabályozó tulajdonságokat, hogy hosszú ideig friss és száraz érzést biztosítsanak.

A weboldal elsődleges célja az információ megosztása az izzadásgátló dezodorok alkatézisével kapcsolatban. Erről az oldalról megtudhatja, hogy miként működik egy izzadásgátló dezodor, és hogyan lehet kiválasztani a megfelelő terméket. Az oldalon bemutatjuk az izzadás okait és megmagyarázzuk, hogyan hatnak azok az összetevők, amelyek az izzadásszabályozást és az illatok megtartását segítik.

Az oldalon továbbá megtalálható információk a különböző típusú izzadásgátló dezodorokról, mint például a roll-on, spray, krém vagy gél. Bemutatjuk a termékek előnyeit és hátrányait, valamint azt, hogy melyik típus ajánlható az egyes igényekhez és preferenciákhoz.

Az oldalon megtalálható egy átfogó útmutató arról, hogy hogyan alkalmazzuk helyesen az izzadásgátló dezodorokat, hogy a legjobb eredményt érjük el. Részletesen bemutatjuk a felhasználási módokat, a napi rutint és azt, hogy mikor és hogyan kell újravinni az izzadásgátló dezodorokat a tartós hatás érdekében.

A weboldalon emellett értékelések találhatók a különböző márkákról és termékekről, amelyeket az izzadásgátló dezodorok alkatézisénél fontos szempontként vesszük figyelembe. Ezen értékelések segítenek az olvasóknak választani a számukra legmegfelelőbb terméket, amely kiemelkedő hatékonyságot és kellemes illatot biztosít.

Az izzadásgátló dezodorok alkatézisével foglalkozó weboldalunk segít az olvasóknak megérteni a termékek működését és kiválasztani a legmegfelelőbb izzadásgátló dezodorokat. Ezzel hozzájárulunk az olvasók magabiztosságához és kényelméhez, amikor azonnal friss és száraz érzést kapnak.

Mennyiség 75 ml
Meghatározás Férfiaknak
Típus Szilárd dezodor
Fő illat Orientális
Mellék illat Fás
Alapillat virginiai cédrusfa, pacsuli, tölgyfa
Fej tárkony, csillagánizs, borókabogyó
Szív velúr, dohány, kávé
Az illat jellemzői orientális, fás
Összetevő virginiai cédrusfa, pacsuli, tárkony, csillagánizs, velúr, dohány, borókabogyó, kávé, tölgyfa
0 Ft

Hugo Boss Hugo Man - szilárd dezodor 75 ml Hugo Boss Hugo Man - szilárd dezodor 75 ml

A Hugo egy aromás-zöld illat, sok dimenzióval, személyes identitás. Tiszta és utánozhatatlan. Tökéletesen megtestesíti a fiatalok elánját. Frissüljön fel azzal az összetéveszthetetlen elegáns frissességgel, amely kellemesebbé teszi a napot. Az illat 1995-ben debütált.

Calvin Klein Eternity For Men - deo stift 75 ml Calvin Klein Eternity For Men - deo stift 75 ml

Az illat jellemzi a mai férfi szellemét - szelíd, odaadó és ugyanakkor kifinomult és erős. Az illata kifejezi a vitalitást és a magabiztosságot, ami jellemzi a mai férfi érzékenységét. Klasszikus, frissítő illat, heves és kifejezetten férfias, energikus, az erdő meleg tónusaival kombinálva. Egy híres tervezővel együttműködve Pierre Dinandem létre hozta a Calvin Klein illat férfi változatát az Eternity-t.

Dior Fahrenheit - dezodor stift 75 ml Dior Fahrenheit - dezodor stift 75 ml

Egy illat azoknak a férfiaknak, akik megtalálták a belső harmóniát, a saját útjukat, és ennek köszönhetően magabiztosak és öntudatosak. Egy illat tele ellentétekkel - meleg, ugyanakkor jeges is, lágy, ugyanakkor erőteljes is, férfias, ugyanakkor gyengéd is. Ez a szilárd dezodor nem tartalmaz alkoholt! Az illat 1988-ban került a piacra.

Dior Dior Homme - dezodor stift 75 ml Dior Dior Homme - dezodor stift 75 ml

\"A bőr illata\", amelynek szépsége olyan, mint egy drog. A létrejötte mögött az áll, hogy megújítsák a férfi virágos illatokat egy kis finom púder illattal. Dior Homme feltalálja az aurát, azonnali finomságot és áthatolást. Összetételének eredetisége és kompozíciójának rendkívüli minősége a hagyományos parfümériák tetejére helyezi Dior Homme-t, a korábban csak női illatoknak fenntartott luxus világban.

Calvin Klein CK Be - deo stift 75 ml Calvin Klein CK Be - deo stift 75 ml

Egy rendkívül visszafogott, minimalista és diszkrét illat, amely a friss illatjegyek és az érzéki fehér pézsma kivételes kombinációja. CK Be megkülönböztethető, éppen úgy, mint a személy, aki használja. CK Be egy olyan világban hisz, amelyben fontos az egyéniség és a szólásszabadság. CK Be egyben egy kihívás is, hogy merjünk kockáztatni, hogy felfedezzünk új dolgokat. CK Be egy kihívás, hogy merjük

Calvin Klein CK One - deo stift 75 ml Calvin Klein CK One - deo stift 75 ml

Egy könnyű, frissítő illat, melynek használata nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott. CK One egy természetes tiszta illat, amely igazodik az új trendekhez. A CK One illat kiemeli a személyiséget, ugyanakkor a belsőleg differenciált csoport felé irányítja figyelmét, amely ezáltal meghatározza önmagát. Ez egy frissítő egyveleg a pézsma és az erdei-gyümölcsös illatjegyekből. A deo stift nem tartalmaz

Calvin Klein Euphoria Men - dezodor stift 75 ml Calvin Klein Euphoria Men - dezodor stift 75 ml

Egy magával ragadó, könnyed, fűszeres-fás illat valódi úriembereknek. Egy illat férfiaknak, akik új eszméket, az élet örömömeit, harmóniát keresnek, akik mindig önmagukat adják. Nemes fák telt tónusai és gondosan válogatott egzotikus fűszerek - gyömbér, bors, bazsalikom, zsálya – a férfias illatjegyeket, az érzékekre ható pacsuli és ámbra egészíti ki. Az illat 2006-ban került a piacra. Egy magával

Chanel Allure Homme Sport - dezodor stift 75 ml Chanel Allure Homme Sport - dezodor stift 75 ml

A Chanel megalkotott egy olyan illatot, amely olyan vonzó és sportos beállítottságú férfiak számára készült, akikből sugárzik az energia és mindenkor, és minden helyzetben nyitottak a sportszerű játékra. Az Allure Homme Sport naranccsal és tengeri jegyekkel kísért mandarin üde kompozíciójával bontakozik ki. Az illat általános jellege fás, a fekete madagaszkári bors kissé fűszeres alaphangjával felidézi

Chanel Égoiste Platinum - deo stift 75 ml Chanel Égoiste Platinum - deo stift 75 ml

A Chanel Egoiste Platinum egy férfi virágos-fás illat. „Qui la de Platine” - ez egy régi francia kifejezés, amely kihangsúlyozza a ragyogó és ékesszóló ember, aki szereti a precíz fémet, és szereti az Égoiste Platinum-ot. Ezzel az illattal biztosan a figyelem középpontjába kerül! Az illat 1993-ban került a piacra.

Calvin Klein CK Free For Men - deo stift 75 ml Calvin Klein CK Free For Men - deo stift 75 ml

Calvin Klein férfi keleti-fás illata. A modern, elegáns és szenvedélyes férfiak számára. A fejillat összetevői közé tartozik az üröm, a csillagánizs és a boróka gyümölcs. A szívillatban rejtőzik a velúr, a kávé és a dohány. A kompozíciót a tölgy, virginia cédrus és pacsuli jellegzetes kombinációja zárja. A dezodor nem tartalmaz alkoholt. Az illat 2009 augusztusában indult el a piacon.

Hugo Boss Boss The Scent - dezodor stift 75 ml Hugo Boss Boss The Scent - dezodor stift 75 ml

Hugo Boss hisz a csábításban, amely támadja az elmét és maradandó nyomot hagy. Az illat, amely ezt a hatást létrehozza, teljesen egyedi. BOSS THE SCENT exkluzív afrikai összetevővel büszkélkedhet: afrodiziákum gyümölcs maninka, passiógyümölcsöt és rum. De valami mélyebbet és belsőbbet is kivált: vonzza a vágyat és felidézi az emlékeket. Hatása erős, eredeti, amit soha nem felejtenek el.

Dior Sauvage - dezodor stift 75 ml Dior Sauvage - dezodor stift 75 ml

A Dior Sauvage illata a magával ragadó illatok robbanása! Az illatot a kék ég, a nyitott tér és a forró sivatagi levegő ihlette. Az illat összetevői többnyire természetes alapanyagokból származnak. 2015-ben indult, az illat arca Johnny Depp vált.

Hugo Boss Boss Bottled Tonic - dezodor stift 75 ml Hugo Boss Boss Bottled Tonic - dezodor stift 75 ml

A Boss Bottled Tonic az ikonikus Boss Bottled alapjaira épül. Ideális illat alkalmi viseletre. Nem túl intenzív, így viselheti munkába vagy találkozókra. Klasszikus üveg, amely grapefruit, keserű narancs, citrom és alma illatjegyeivel nyílik meg. A szívillatban kibontakozik a gyömbér, fahéj, szegfűszeg és muskátli tónusai. A kompozíciót a fa és vetiver kombinációja zárja. Az illat 2017-ben került a

Yves Saint Laurent Y - szilárd dezodor 75 ml Yves Saint Laurent Y - szilárd dezodor 75 ml

Az Y egy fás-aromás férfi illat az Y For Men kollekcióból. A fejillat összetevői közé tartozik a bergamott, aldehidek, gyömbér, citrom és a menta. A szív ötvözi az ibolya, zsálya, muskátli, alma, ananász illatjegyeit.. A kompozíciót a pézsma, szürke borostyán, tömjén, balzsam fenyő, cédrus és a vetiver kombinációja zárja. A dezodor tökéletes kiegészítő a frissesség és tisztaság érzéséhez.

Hermes H24 - szilárd dezodor 75 ml Hermes H24 - szilárd dezodor 75 ml

A városi férfiak vitalitásából ihletve Christine Nagel parfümőr újra akarta teremteni az olyan finom anyagok textúráit, mint a kasmír, a selyem és a bársony. A kompozíció gerince a muskotályzsálya és a tölgymoha aromás, botanikai és kissé fás jegye. A nárcisz erős nyoma keveredik a paliszander esszenciájával és a szintetikus szklarén molekulával. Ezt a szokatlan, az illatszeriparban ritkán használt

Acqua di Parma Colonia Essenza - szilárd dezodor 75 ml Acqua di Parma Colonia Essenza - szilárd dezodor 75 ml

Az Essenza Di Colonia férfi dezodor citrusos aromás illatot kínál gazdag összetétellel. A lédús citrusféléken kívül virágok, erős gyógynövények és fűszerek illatát fogja érezni. Mindezt pézsma, borostyán, tölgymoha és vetiver hangsúlyozza ki. A dezodor védelmet nyújt a kellemetlen szagok ellen, és hosszan tartó frissességérzetet biztosít.

Népszerű termékek

Penny Belts Öv ajándékkészlet 506 35-020-22 és 4PS
12 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Brosway Acél karkötő kristályokkal Chakra BHK344
16 060 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Tom Tailor Női farmer dzseki 1016402.10120 S
11 440 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női bokacipő 1-1-25337-29-341 38
14 230 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KISS Brush-On Gel Nail Kit szett gél körmökre
8 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dr. Hauschka Szemhéjpúder trió 02 (jáde) 1 db
10 657 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JVD Ébresztőóra csendes működéssel SRP838.3
6 550 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GymBeam Core Sliders csúszókorong
4 690 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Lattafa Ente Faqat - EDP 100 ml
6 810 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női sportcipő 1-25205-41-234 37
16 500 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Millefiori Milano Aromaolaj Élénk virágszirmok 15 ml
4 100 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Háttámla párna világosszürke
25 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024