3 460 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

Egy rendkívül visszafogott, minimalista és diszkrét illat, amely a friss illatjegyek és az érzéki fehér pézsma kivételes kombinációja. CK Be megkülönböztethető, éppen úgy, mint a személy, aki használja. CK Be egy olyan világban hisz, amelyben fontos az egyéniség és a szólásszabadság. CK Be egyben egy kihívás is, hogy merjünk kockáztatni, hogy felfedezzünk új dolgokat. CK Be egy kihívás, hogy merjük

Raktáron
Ingyenes szállítás lehetséges
Gyártó:
Termékleírás

Egy rendkívül visszafogott, minimalista és diszkrét illat, amely a friss illatjegyek és az érzéki fehér pézsma kivételes kombinációja. CK Be megkülönböztethető, éppen úgy, mint a személy, aki használja. CK Be egy olyan világban hisz, amelyben fontos az egyéniség és a szólásszabadság. CK Be egyben egy kihívás is, hogy merjünk kockáztatni, hogy felfedezzünk új dolgokat. CK Be egy kihívás, hogy merjük vállalni hibáinkat, segít megismerni a személyiségünket. CK Be eltávolodik a fő iránytól, hogy megtalálják saját elveit. A szabad gondolkodásra és cselekvésre ösztönöz bennünket, arra késztet, hogy teljes életet éljünk és merjük megvalósítani álmainkat. Ez az illat arra sarkall minket, hogy csukjuk be szemünket, nyissük meg lelkünket és merjünk álmodni. Unisex illat - nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott. A dezodor nem tartalmaz alkoholt! Az illat 1996-ban került a piacra.

Izzadásgátló dezodorok

Az izzadásgátló dezodorok alkatézise weboldala a Parfümök kategóriában található. Ez a weboldal a felhasználóknak szól, akik szeretnék jobban megérteni az izzadásgátló dezodorok működését és azok alkalmazását.

Az izzadásgátló dezodorok olyan termékek, amelyek segítenek megelőzni az izzadás okozta kellemetlenségeket, mint a testszag és a nedves hónalj. Ezek a dezodorok általában egyesítik magukban az illatosító és az izzadásszabályozó tulajdonságokat, hogy hosszú ideig friss és száraz érzést biztosítsanak.

A weboldal elsődleges célja az információ megosztása az izzadásgátló dezodorok alkatézisével kapcsolatban. Erről az oldalról megtudhatja, hogy miként működik egy izzadásgátló dezodor, és hogyan lehet kiválasztani a megfelelő terméket. Az oldalon bemutatjuk az izzadás okait és megmagyarázzuk, hogyan hatnak azok az összetevők, amelyek az izzadásszabályozást és az illatok megtartását segítik.

Az oldalon továbbá megtalálható információk a különböző típusú izzadásgátló dezodorokról, mint például a roll-on, spray, krém vagy gél. Bemutatjuk a termékek előnyeit és hátrányait, valamint azt, hogy melyik típus ajánlható az egyes igényekhez és preferenciákhoz.

Az oldalon megtalálható egy átfogó útmutató arról, hogy hogyan alkalmazzuk helyesen az izzadásgátló dezodorokat, hogy a legjobb eredményt érjük el. Részletesen bemutatjuk a felhasználási módokat, a napi rutint és azt, hogy mikor és hogyan kell újravinni az izzadásgátló dezodorokat a tartós hatás érdekében.

A weboldalon emellett értékelések találhatók a különböző márkákról és termékekről, amelyeket az izzadásgátló dezodorok alkatézisénél fontos szempontként vesszük figyelembe. Ezen értékelések segítenek az olvasóknak választani a számukra legmegfelelőbb terméket, amely kiemelkedő hatékonyságot és kellemes illatot biztosít.

Az izzadásgátló dezodorok alkatézisével foglalkozó weboldalunk segít az olvasóknak megérteni a termékek működését és kiválasztani a legmegfelelőbb izzadásgátló dezodorokat. Ezzel hozzájárulunk az olvasók magabiztosságához és kényelméhez, amikor azonnal friss és száraz érzést kapnak.

Mennyiség 75 ml
Meghatározás Férfiaknak, Nőknek
Típus Szilárd dezodor
Fő illat Virág
Mellék illat Fás
Fej bergamott, borókabogyó, mandarin, menta
Alapillat fehér pézsma, szantálfa, opoponax
Szív fűszeres tónusok, őszibarack, magnólia
Az illat jellemzői virágos, fás
Összetevő bergamott, fehér pézsma, szantálfa, fűszeres tónusok, őszibarack, magnólia, borókabogyó, mandarin, menta, opoponax
0 Ft

Hugo Boss Hugo Man - szilárd dezodor 75 ml Hugo Boss Hugo Man - szilárd dezodor 75 ml

A Hugo egy aromás-zöld illat, sok dimenzióval, személyes identitás. Tiszta és utánozhatatlan. Tökéletesen megtestesíti a fiatalok elánját. Frissüljön fel azzal az összetéveszthetetlen elegáns frissességgel, amely kellemesebbé teszi a napot. Az illat 1995-ben debütált.

Calvin Klein Eternity For Men - deo stift 75 ml Calvin Klein Eternity For Men - deo stift 75 ml

Az illat jellemzi a mai férfi szellemét - szelíd, odaadó és ugyanakkor kifinomult és erős. Az illata kifejezi a vitalitást és a magabiztosságot, ami jellemzi a mai férfi érzékenységét. Klasszikus, frissítő illat, heves és kifejezetten férfias, energikus, az erdő meleg tónusaival kombinálva. Egy híres tervezővel együttműködve Pierre Dinandem létre hozta a Calvin Klein illat férfi változatát az Eternity-t.

Dior Fahrenheit - dezodor stift 75 ml Dior Fahrenheit - dezodor stift 75 ml

Egy illat azoknak a férfiaknak, akik megtalálták a belső harmóniát, a saját útjukat, és ennek köszönhetően magabiztosak és öntudatosak. Egy illat tele ellentétekkel - meleg, ugyanakkor jeges is, lágy, ugyanakkor erőteljes is, férfias, ugyanakkor gyengéd is. Ez a szilárd dezodor nem tartalmaz alkoholt! Az illat 1988-ban került a piacra.

Dior Dior Homme - dezodor stift 75 ml Dior Dior Homme - dezodor stift 75 ml

\"A bőr illata\", amelynek szépsége olyan, mint egy drog. A létrejötte mögött az áll, hogy megújítsák a férfi virágos illatokat egy kis finom púder illattal. Dior Homme feltalálja az aurát, azonnali finomságot és áthatolást. Összetételének eredetisége és kompozíciójának rendkívüli minősége a hagyományos parfümériák tetejére helyezi Dior Homme-t, a korábban csak női illatoknak fenntartott luxus világban.

Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Homme - deo stift 75 ml Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Homme - deo stift 75 ml

Az Acqua Di Gio Pour Homme parfümöt Armani egyik nyaralása ihlette, a hűvös tengeri szelet akarta vele felidézni, a hullámokat, melyek Pantellerie szigetének partjait mossák, benne van a nap és a föld, az édes és a sós, és mindenekfelett a szabadság. A kompozíció felépítését az édes illatok és a sós tengeri víz tökéletes harmóniája, és a nyári napsugár érződése a bőrön inspirálta. A dezodor nem tartalmaz

Calvin Klein Euphoria Men - dezodor stift 75 ml Calvin Klein Euphoria Men - dezodor stift 75 ml

Egy magával ragadó, könnyed, fűszeres-fás illat valódi úriembereknek. Egy illat férfiaknak, akik új eszméket, az élet örömömeit, harmóniát keresnek, akik mindig önmagukat adják. Nemes fák telt tónusai és gondosan válogatott egzotikus fűszerek - gyömbér, bors, bazsalikom, zsálya – a férfias illatjegyeket, az érzékekre ható pacsuli és ámbra egészíti ki. Az illat 2006-ban került a piacra. Egy magával

Chanel Allure Homme Sport - dezodor stift 75 ml Chanel Allure Homme Sport - dezodor stift 75 ml

A Chanel megalkotott egy olyan illatot, amely olyan vonzó és sportos beállítottságú férfiak számára készült, akikből sugárzik az energia és mindenkor, és minden helyzetben nyitottak a sportszerű játékra. Az Allure Homme Sport naranccsal és tengeri jegyekkel kísért mandarin üde kompozíciójával bontakozik ki. Az illat általános jellege fás, a fekete madagaszkári bors kissé fűszeres alaphangjával felidézi

Dior Sauvage - dezodor stift 75 ml Dior Sauvage - dezodor stift 75 ml

A Dior Sauvage illata a magával ragadó illatok robbanása! Az illatot a kék ég, a nyitott tér és a forró sivatagi levegő ihlette. Az illat összetevői többnyire természetes alapanyagokból származnak. 2015-ben indult, az illat arca Johnny Depp vált.

Dior Eau Sauvage - dezodor stift 75 ml Dior Eau Sauvage - dezodor stift 75 ml

A Dior Eau Sauvage egy időtlen, klasszikus citrusos illat férfiaknak. Az Eau Sauvage kompozíció friss citrus tónusokat és férfias fás árnyalatokat kínál. A kedvence közé fog tartozni. Az illatot 1966-ban mutatták be.

Coach For Men - dezodor stift 75 ml Coach For Men - dezodor stift 75 ml

A Coach For Men érzéseket ébreszt, ötvözi a fiatalos lehetőségeket és az optimizmust a szabadság modern szellemiségével. Az illat energikus nyitányát friss, ropogós zöld nashi körte biztosítja. A kirobbanóan fűszeres kardamom melegséget, változatosságot és egy leheletnyi édeskés felhangot visz bele. Végül az alap csipetnyi szarvasbőrbe és ámbrába ágyazott földes, fás, zöld vetiverrel búcsúzik. Az illat

Lacoste Match Point - dezodor stift 75 ml Lacoste Match Point - dezodor stift 75 ml

Lacoste mindig megszegte az egyezményt, hogy saját szabályai szerint játsszon. Olyan érték, amely arra ösztönöz minket, hogy az életet olyan sportként éljük meg, amelyben mindent kipróbálunk és követjük saját megérzéseinket. A Match Point szemléletváltás, új találkozás. Ösztönösen inspirálódhat a helyes úton. Az illatot 2020-ban mutatták be.

Yves Saint Laurent Y - szilárd dezodor 75 ml Yves Saint Laurent Y - szilárd dezodor 75 ml

Az Y egy fás-aromás férfi illat az Y For Men kollekcióból. A fejillat összetevői közé tartozik a bergamott, aldehidek, gyömbér, citrom és a menta. A szív ötvözi az ibolya, zsálya, muskátli, alma, ananász illatjegyeit.. A kompozíciót a pézsma, szürke borostyán, tömjén, balzsam fenyő, cédrus és a vetiver kombinációja zárja. A dezodor tökéletes kiegészítő a frissesség és tisztaság érzéséhez.

Yves Saint Laurent La Nuit De L´ Homme - deo stift 75 ml Yves Saint Laurent La Nuit De L´ Homme - deo stift 75 ml

Az este megfelelő idő egy elegáns és érzéki illatra, különösen abban az esetben, ha egy olyan titokzatos illatról van szó, mint a YSL La Nuit De L ´Homme. Ez a kifinomult L´Homme kollekció harmadik illata. A bergamott, kardamom és cédrus jegyei gazdag férfias intenzitást adnak az illatnak, míg a levendula és a vetiver jegyzetei az érzékiséget kölcsönzik az illatnak. Ez egy szexi illat, amely tökéletes

Versace Eau Fraiche Man - deo stift 75 ml Versace Eau Fraiche Man - deo stift 75 ml

„Versace férfi - a csábító elegancia szinonimája. A Versace Eau Fraiche Man a modern férfi előtt tiszteleg, aki karizmatikus és öntudatos.\" Donatella Versace. A Versace férfi illat az erős, és magabiztos férfit célozza meg, aki szereti a luxust és jól kiismeri magát a legújabb divattrendekben. Nem nárcisztikus, hanem elegáns. A férfi, akinek az ereje a lelkében rejtőzik, aki szabadnak érzi magát és

Acqua di Parma Colonia Pura - szilárd dezodor 75 ml Acqua di Parma Colonia Pura - szilárd dezodor 75 ml

A Colonia Pura egy citrus illatú dezodor férfiak és nők számára. A friss fejillat összetevői közé tartozik a bergamott, narancs, a narancs levél olaja (petitgrain) és az ózon aroma. A szívillatban rejtőzik a jellegzetes koriander, jázmin és nárcisz. Végül a kompozíciót a pacsuli, fehér pézsma és cédrusfa kombinációja zárja. Ez a szilárd dezodor friss érzést nyújt, és tökéletes kiegészítője az azonos

Joop! Homme - deo stift 70 g Joop! Homme - deo stift 70 g

Joop! Homme egy izgalmas, érzéki illat férfiaknak. A lenyűgöző eredetiség és az ellentétek egyvelege. Ünnepli a férfias személyiség minden elemét, a férfias karizma eszenciája. Érzéki, rendkívül kreatív, kifejező aromák hatmóniája. A kiegyensúlyozott felszín alatt egy hatalmas tűz lobog. Az illat 1989-ben került a piacra.

Népszerű termékek

Penny Belts Öv ajándékkészlet 506 35-020-22 és 4PS
12 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Brosway Acél karkötő kristályokkal Chakra BHK344
16 060 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Tom Tailor Női farmer dzseki 1016402.10120 S
11 440 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női bokacipő 1-1-25337-29-341 38
14 230 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KISS Brush-On Gel Nail Kit szett gél körmökre
8 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dr. Hauschka Szemhéjpúder trió 02 (jáde) 1 db
10 657 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JVD Ébresztőóra csendes működéssel SRP838.3
6 550 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GymBeam Core Sliders csúszókorong
4 690 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Lattafa Ente Faqat - EDP 100 ml
6 810 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női sportcipő 1-25205-41-234 37
16 500 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Millefiori Milano Aromaolaj Élénk virágszirmok 15 ml
4 100 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Háttámla párna világosszürke
25 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024