21 580 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

A Chanel megalkotott egy olyan illatot, amely olyan vonzó és sportos beállítottságú férfiak számára készült, akikből sugárzik az energia és mindenkor, és minden helyzetben nyitottak a sportszerű játékra. Az Allure Homme Sport naranccsal és tengeri jegyekkel kísért mandarin üde kompozíciójával bontakozik ki. Az illat általános jellege fás, a fekete madagaszkári bors kissé fűszeres alaphangjával felidézi

Raktáron
Ingyenes szállítás lehetséges
Gyártó:
Termékleírás

A Chanel megalkotott egy olyan illatot, amely olyan vonzó és sportos beállítottságú férfiak számára készült, akikből sugárzik az energia és mindenkor, és minden helyzetben nyitottak a sportszerű játékra. Az Allure Homme Sport naranccsal és tengeri jegyekkel kísért mandarin üde kompozíciójával bontakozik ki. Az illat általános jellege fás, a fekete madagaszkári bors kissé fűszeres alaphangjával felidézi a nap, a szél, a kusza haj gondolatát.

Izzadásgátló dezodorok

Az izzadásgátló dezodorok alkatézise weboldala a Parfümök kategóriában található. Ez a weboldal a felhasználóknak szól, akik szeretnék jobban megérteni az izzadásgátló dezodorok működését és azok alkalmazását.

Az izzadásgátló dezodorok olyan termékek, amelyek segítenek megelőzni az izzadás okozta kellemetlenségeket, mint a testszag és a nedves hónalj. Ezek a dezodorok általában egyesítik magukban az illatosító és az izzadásszabályozó tulajdonságokat, hogy hosszú ideig friss és száraz érzést biztosítsanak.

A weboldal elsődleges célja az információ megosztása az izzadásgátló dezodorok alkatézisével kapcsolatban. Erről az oldalról megtudhatja, hogy miként működik egy izzadásgátló dezodor, és hogyan lehet kiválasztani a megfelelő terméket. Az oldalon bemutatjuk az izzadás okait és megmagyarázzuk, hogyan hatnak azok az összetevők, amelyek az izzadásszabályozást és az illatok megtartását segítik.

Az oldalon továbbá megtalálható információk a különböző típusú izzadásgátló dezodorokról, mint például a roll-on, spray, krém vagy gél. Bemutatjuk a termékek előnyeit és hátrányait, valamint azt, hogy melyik típus ajánlható az egyes igényekhez és preferenciákhoz.

Az oldalon megtalálható egy átfogó útmutató arról, hogy hogyan alkalmazzuk helyesen az izzadásgátló dezodorokat, hogy a legjobb eredményt érjük el. Részletesen bemutatjuk a felhasználási módokat, a napi rutint és azt, hogy mikor és hogyan kell újravinni az izzadásgátló dezodorokat a tartós hatás érdekében.

A weboldalon emellett értékelések találhatók a különböző márkákról és termékekről, amelyeket az izzadásgátló dezodorok alkatézisénél fontos szempontként vesszük figyelembe. Ezen értékelések segítenek az olvasóknak választani a számukra legmegfelelőbb terméket, amely kiemelkedő hatékonyságot és kellemes illatot biztosít.

Az izzadásgátló dezodorok alkatézisével foglalkozó weboldalunk segít az olvasóknak megérteni a termékek működését és kiválasztani a legmegfelelőbb izzadásgátló dezodorokat. Ezzel hozzájárulunk az olvasók magabiztosságához és kényelméhez, amikor azonnal friss és száraz érzést kapnak.

Mennyiség 75 ml
Meghatározás Férfiaknak
Típus Szilárd dezodor
Származási hely Franciaország
Fő illat Orientális
Mellék illat Fűszeres
Alapillat pézsma, cédrusfa, ámbra
Fej narancs, vetiver, mandarin, neroli
Szív fekete bors, mandula, tonkabab
Az illat jellemzői orientális, fűszeres
Jellemzők Luxus
Összetevő pézsma, cédrusfa, ámbra, narancs, vetiver, fekete bors, mandarin, mandula, tonkabab, neroli
0 Ft

Dior Fahrenheit - dezodor stift 75 ml Dior Fahrenheit - dezodor stift 75 ml

Egy illat azoknak a férfiaknak, akik megtalálták a belső harmóniát, a saját útjukat, és ennek köszönhetően magabiztosak és öntudatosak. Egy illat tele ellentétekkel - meleg, ugyanakkor jeges is, lágy, ugyanakkor erőteljes is, férfias, ugyanakkor gyengéd is. Ez a szilárd dezodor nem tartalmaz alkoholt! Az illat 1988-ban került a piacra.

Giorgio Armani Code For Men - deo stift 75 ml Giorgio Armani Code For Men - deo stift 75 ml

Code For Men Giorgio Armani első keleties luxus illata. A Code For Men elegáns, csábító, kifinomult és érzéki - a modern férfi helyes választása. A fejilatban bergamot és citromot koktélt találunk, a szívben a csillagánizs és az olajfa virág eszenciája teljesedik ki. Az alapillatot a férfias bőr és a dohány egyvelege alkotja. Az üveg formatervezőinek nem kellett sokáig ihlet után kutatniuk, az inspirációt

Calvin Klein CK Be - deo stift 75 ml Calvin Klein CK Be - deo stift 75 ml

Egy rendkívül visszafogott, minimalista és diszkrét illat, amely a friss illatjegyek és az érzéki fehér pézsma kivételes kombinációja. CK Be megkülönböztethető, éppen úgy, mint a személy, aki használja. CK Be egy olyan világban hisz, amelyben fontos az egyéniség és a szólásszabadság. CK Be egyben egy kihívás is, hogy merjünk kockáztatni, hogy felfedezzünk új dolgokat. CK Be egy kihívás, hogy merjük

Jean P. Gaultier Le Male - deo stift 75 ml Jean P. Gaultier Le Male - deo stift 75 ml

Jean Paul Gaultier a tengerész pólót használta fel az illat flakon szimbólumaként. A Le Male egy keleti-fougere illat. Az illat elején a bergamott, kardamon, levendula érezhető, a szívillatban rejtőzik a narancsfa virága köménymaggal kombinálva, végül az utolsó szakaszban az egzotikus fák, a tonka bab és a vanília illat kombinációja kápráztatja el. Az illat 1995-ben került a piacra.

Calvin Klein CK One - deo stift 75 ml Calvin Klein CK One - deo stift 75 ml

Egy könnyű, frissítő illat, melynek használata nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott. CK One egy természetes tiszta illat, amely igazodik az új trendekhez. A CK One illat kiemeli a személyiséget, ugyanakkor a belsőleg differenciált csoport felé irányítja figyelmét, amely ezáltal meghatározza önmagát. Ez egy frissítő egyveleg a pézsma és az erdei-gyümölcsös illatjegyekből. A deo stift nem tartalmaz

Calvin Klein Euphoria Men - dezodor stift 75 ml Calvin Klein Euphoria Men - dezodor stift 75 ml

Egy magával ragadó, könnyed, fűszeres-fás illat valódi úriembereknek. Egy illat férfiaknak, akik új eszméket, az élet örömömeit, harmóniát keresnek, akik mindig önmagukat adják. Nemes fák telt tónusai és gondosan válogatott egzotikus fűszerek - gyömbér, bors, bazsalikom, zsálya – a férfias illatjegyeket, az érzékekre ható pacsuli és ámbra egészíti ki. Az illat 2006-ban került a piacra. Egy magával

Chanel Allure Homme Sport - dezodor stift 75 ml Chanel Allure Homme Sport - dezodor stift 75 ml

A Chanel megalkotott egy olyan illatot, amely olyan vonzó és sportos beállítottságú férfiak számára készült, akikből sugárzik az energia és mindenkor, és minden helyzetben nyitottak a sportszerű játékra. Az Allure Homme Sport naranccsal és tengeri jegyekkel kísért mandarin üde kompozíciójával bontakozik ki. Az illat általános jellege fás, a fekete madagaszkári bors kissé fűszeres alaphangjával felidézi

Chanel Égoiste Platinum - deo stift 75 ml Chanel Égoiste Platinum - deo stift 75 ml

A Chanel Egoiste Platinum egy férfi virágos-fás illat. „Qui la de Platine” - ez egy régi francia kifejezés, amely kihangsúlyozza a ragyogó és ékesszóló ember, aki szereti a precíz fémet, és szereti az Égoiste Platinum-ot. Ezzel az illattal biztosan a figyelem középpontjába kerül! Az illat 1993-ban került a piacra.

Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme - deo stift 75 ml Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme - deo stift 75 ml

L´Eau D´Issey Pour Homme egy keleti-fás illat. Ez az illat kivételes férfiaknak szól, akik nagy karizmával rendelkeznek, és akik meghatározzák irányukat,céljukat és pontosan tudják, mit akarnak. Ellenállhatatlan és bájos. A dezodor nem tartalmaz alkoholt!

Hugo Boss Boss The Scent - dezodor stift 75 ml Hugo Boss Boss The Scent - dezodor stift 75 ml

Hugo Boss hisz a csábításban, amely támadja az elmét és maradandó nyomot hagy. Az illat, amely ezt a hatást létrehozza, teljesen egyedi. BOSS THE SCENT exkluzív afrikai összetevővel büszkélkedhet: afrodiziákum gyümölcs maninka, passiógyümölcsöt és rum. De valami mélyebbet és belsőbbet is kivált: vonzza a vágyat és felidézi az emlékeket. Hatása erős, eredeti, amit soha nem felejtenek el.

Lacoste L`Homme Lacoste - deo stift 75 ml Lacoste L`Homme Lacoste - deo stift 75 ml

A L`Homme Lacoste egy fás fűszeres férfi illat, amely a 2017-ben került a piacra. A fej mandarinból, édes narancsból, birsalmából és rebarborából készült. A szívillatban rejtőzik a fekete bors, gyömbérrel, jázminnal és mandulával keverve. Az alapillatban érezhető borostyán, vanília, pézsma és cédrusfa. Az illatot Michel Girard hozta létre.

Dior Eau Sauvage - dezodor stift 75 ml Dior Eau Sauvage - dezodor stift 75 ml

A Dior Eau Sauvage egy időtlen, klasszikus citrusos illat férfiaknak. Az Eau Sauvage kompozíció friss citrus tónusokat és férfias fás árnyalatokat kínál. A kedvence közé fog tartozni. Az illatot 1966-ban mutatták be.

Yves Saint Laurent Y - szilárd dezodor 75 ml Yves Saint Laurent Y - szilárd dezodor 75 ml

Az Y egy fás-aromás férfi illat az Y For Men kollekcióból. A fejillat összetevői közé tartozik a bergamott, aldehidek, gyömbér, citrom és a menta. A szív ötvözi az ibolya, zsálya, muskátli, alma, ananász illatjegyeit.. A kompozíciót a pézsma, szürke borostyán, tömjén, balzsam fenyő, cédrus és a vetiver kombinációja zárja. A dezodor tökéletes kiegészítő a frissesség és tisztaság érzéséhez.

Calvin Klein CK Defy - dezodor stift 75 ml Calvin Klein CK Defy - dezodor stift 75 ml

A Calvin Klein Defy szilárd dezodor azoknak a férfiaknak készült, akik szeretik az adrenalint. A kezdeti felhangból lédús bergamott és levendula illat árad, aminek nem lehet ellenállni. Nemes és zengő zöld vetiver emelkedik ki a szívjegyből. A végén borostyán, amely keleti tónust ad a kompozícióhoz. Az illat 2021-ben került a piacra.

Versace Eau Fraiche Man - deo stift 75 ml Versace Eau Fraiche Man - deo stift 75 ml

„Versace férfi - a csábító elegancia szinonimája. A Versace Eau Fraiche Man a modern férfi előtt tiszteleg, aki karizmatikus és öntudatos.\" Donatella Versace. A Versace férfi illat az erős, és magabiztos férfit célozza meg, aki szereti a luxust és jól kiismeri magát a legújabb divattrendekben. Nem nárcisztikus, hanem elegáns. A férfi, akinek az ereje a lelkében rejtőzik, aki szabadnak érzi magát és

Acqua di Parma Colonia Essenza - szilárd dezodor 75 ml Acqua di Parma Colonia Essenza - szilárd dezodor 75 ml

Az Essenza Di Colonia férfi dezodor citrusos aromás illatot kínál gazdag összetétellel. A lédús citrusféléken kívül virágok, erős gyógynövények és fűszerek illatát fogja érezni. Mindezt pézsma, borostyán, tölgymoha és vetiver hangsúlyozza ki. A dezodor védelmet nyújt a kellemetlen szagok ellen, és hosszan tartó frissességérzetet biztosít.

Armaf Club De Nuit White Imperiale - szilárd dezodor 75 g Armaf Club De Nuit White Imperiale - szilárd dezodor 75 g

Az Armaf Club de Nuit White Imperiale szilárd dezodort az azonos nevű női illat ihlette, amely gyümölcsös, fűszeres, virágos és fás jegyeket, valamint egy határozott vanília illatot egyesít. A nyitás élénk és lédús a licsitől és a bergamottól, enyhén fűszerezve szerecsendióval. A török rózsa és a bazsarózsa virágos jegyeit a pézsma és a vanília lágyítja, és a cédrus, a vetiver, a kasmír és a tömjén

Népszerű termékek

Penny Belts Öv ajándékkészlet 506 35-020-22 és 4PS
12 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Brosway Acél karkötő kristályokkal Chakra BHK344
16 060 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Tom Tailor Női farmer dzseki 1016402.10120 S
11 440 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női bokacipő 1-1-25337-29-341 38
14 230 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KISS Brush-On Gel Nail Kit szett gél körmökre
8 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dr. Hauschka Szemhéjpúder trió 02 (jáde) 1 db
10 657 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JVD Ébresztőóra csendes működéssel SRP838.3
6 550 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GymBeam Core Sliders csúszókorong
4 690 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Lattafa Ente Faqat - EDP 100 ml
6 810 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női sportcipő 1-25205-41-234 37
16 500 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Millefiori Milano Aromaolaj Élénk virágszirmok 15 ml
4 100 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Háttámla párna világosszürke
25 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024