23 680 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

Élénk és merész, szikrázó és imádnivaló - ez a Classique női illat J.P.Gaultiera-tól. A keleti-édes illat alkalmas a mindennapokra, amelyet teljes mértékben szeretne megélni. Valósítsa meg álmait a Classique bájos illatával. Az illat 1993-ban került a piacra.

Raktáron
Ingyenes szállítás lehetséges
Gyártó:
Termékleírás

Élénk és merész, szikrázó és imádnivaló - ez a Classique női illat J.P.Gaultiera-tól. A keleti-édes illat alkalmas a mindennapokra, amelyet teljes mértékben szeretne megélni. Valósítsa meg álmait a Classique bájos illatával. Az illat 1993-ban került a piacra.

Toalett vizek (EDT)

A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez szóló weboldalunk egy olyan forrás, amely segít megérteni és megismerni a különböző parfümök kategóriájába tartozó termékeket. Ez az alkatézis segítségével megismerheted az EDT-parfümök világát, hogy megtudhasd, mi teszi őket ilyen egyedülállóvá.

Az EDT a toalettvizek kategóriájába tartozik, és ez a termékcsalád az egyik legkedveltebb és legszélesebb körben használt parfüm típus. A weboldalunkon részletesen bemutatjuk az EDT által nyújtott előnyöket és különlegességeket, hogy segítsünk eligazodni a parfümökhöz kapcsolódó világban.

Az EDT termékek jellegzetessége, hogy a parfümös és a toalettvíz között helyezkednek el. Az EDT-könnyedebb illatok, és többet tartalmaznak az illatanyagokból, mint a hagyományos toalettvizek, de kevesebbet, mint az erősebb és tartósabb parfümök. Ez teszi őket ideálissá mindennapos használatra, ahol nem szeretnénk túl erőteljes vagy hosszan tartó illatot viselni.

A weboldalunkon részletesen bemutatjuk az EDT termékek előnyeit és hátrányait. Megismerheted a különféle illatfordulatokat, az első frissítő illattól az alábbhagyó közepes illatig. Bemutatjuk a legnépszerűbb márkák és termékek listáját, amelyek EDT formában elérhetők, és segítünk megtalálni a számodra legjobb illatot.

Az alkatézisünkben részletesen leírjuk, hogyan kell helyesen használni az EDT-ket, és milyen formában érhetők el. Megosztjuk a praktikus tippeket az alkalmazásra és az illat hosszan tartóbbá tételére. Ötleteket adunk, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a termékből és hogyan tudod használni a mindennapokban.

A weboldalunk hasznos információkat nyújt a vásárlóknak, elősegítve a tudatosabb választást. Az EDT-parfümök költségvetésbarát alternatívát jelentenek a parfümökhöz képest, mert általában alacsonyabb árkategóriába tartoznak. Ugyanakkor sokkal többet nyújtanak, mint a hagyományos toalettvizek, mert tartósabbak és intenzívebbek az illatukban.

Miután végigolvastad weboldalunkat, meggyőződéssel választhatsz EDT-terméket, hogy az életed részévé váljon és kiegészítse személyes stílusodat és kinézetedet. Meríts inspirációt az ízlésesen kiválasztott illatok és azok kombinációinak világából, és fedezz fel új illatokat, amelyek meghatározhatják a viselésedet évszakról-évszakra.

Miért várj tovább? Látogass el weboldalunkra még ma, hogy megtaláld az EDT alkatézisé>ápérakú os>parfümök világát, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb parfümöt, amely kifejezi egyéniségedet és hangulatodat!

Mennyiség 50 ml
Típus Toalettvíz
Fő illat Orientális
Mellék illat Édes
Meghatározás Nőknek
Alapillat borostyán, vanília, ylang-ylang
Fej narancsfavirág, bolgár rózsa
Szív gyömbér, írisz, mandarin
Az illat jellemzői orientális, édes
Származási hely Franciaország
Összetevő borostyán, narancsfavirág, bolgár rózsa, vanília, gyömbér, írisz, mandarin, ylang-ylang
0 Ft

Guess Seductive - EDT 75 ml Guess Seductive - EDT 75 ml

Csábító gyümölcsös-virágos illat nők számára a Guess márkától. Ez az érzéki és mámorító gyümölcs-, virág- és vaníliaillat Veronique Nyberg vezényletével jött létre. Az illat kezdetén körtét, fekete ribizlit és bergamottot találunk, a szívben jázmin, narancsvirág és írisz gyökér található. Az illat alapját a tömjén, a kasmírfa és a vanília képezi. Az illat 2010-ben került a piacra.

Trussardi Uomo 2011 - EDT 50 ml Trussardi Uomo 2011 - EDT 50 ml

Trussardi ünnepelte századik alapító 2011-ben Az ünnepség is üzembe egy pár illat Donna Trussardi Trussardi Uomo és. Feladatuk az, hogy meggyőzze őket, hogy hírnevet a márka Trussardi elsősorban kemény és becsületes munkával. Mindkét új vonalak általuk a memória az első illatát Trussardi, amely kerültek a nyolcvanas években a múlt században, és amely ma is egy felejthetetlen készítmények. Trussardi

Trussardi Delicate Rose - EDT 30 ml Trussardi Delicate Rose - EDT 30 ml

A 2012 őszén bevezetett márka Trussardi piaci illat elemzi Delicate Rose. A természet ezt az illatot lehet leírni, mint nagyon nőies, energikus és modern érzéki és elegáns árnyalatok. Abban a pillanatban lenyűgözi az érzékeit frissességét. Vitality kumquat és pezsgő hangok yuzuval megfelel tisztaság bambusz. Nőiesség és csemege a csillagok ezt az illatot. Együtt olyan átlátható lótuszvirág ritka jegyzetek

Guess Dare - EDT 100 ml Guess Dare - EDT 100 ml

A Guess márka új Dare női parfümmel lép a piacra, amely izgalmas, provokatív és kellemes érzéseket kelt. Könnyű pézsmával kombinált virágos-fás tónusokkal vonz. A kompozíció egy szenvedélyes koktélt kínál, amely magára vonzza a figyelmet, és egzotikus árnyalatok alapján játszik kifinomultan és modern módon. A Guess kollekció új illata üvegpalackban érkezik, a részleteket kiegészítve a Guess kollekció

Guerlain L’Homme Ideal - EDT 100 ml Guerlain L’Homme Ideal - EDT 100 ml

A Guerlain L‘Homme Ideal egy fás-aromás illat férfiaknak. Fejjegyét a citrusok, a rozmaring és a narancsfavirág alkotja. Szívjegyében a tonkabab és a mandula érezhető. Magát az illatot a vetiver, a cédrus és a bőr zárják. Az illat 2014-ben került a piacra.

STR8 Live True - EDT 100 ml STR8 Live True - EDT 100 ml

Élvezze az élet minden másodpercét a STR8 Live True friss férfi illattal. A Live True lenyűgözi érzékeit a friss citrom és a féktelen óceán robbanásával. Az illat szíve tüzes borssal és eukaliptusszal dobog, és a férfiasságot megerősíti a cédrusfa és az ambergris tónusok kombinációja az alapillatban.

Abercrombie & Fitch First Instinct - EDT 100 ml Abercrombie & Fitch First Instinct - EDT 100 ml

A First Instinct egy fougere-friss férfi illat az Abercrombie & Fitch termékcsaládból. Ezt az illatot 2016-ban hozták létre, egyesíti a gyümölcsöket, a citrusokat és az egyéb tónusokat, ezért megfelelő frissitőként szolgál.

Mont Blanc Legend Spirit - EDT 30 ml Mont Blanc Legend Spirit - EDT 30 ml

Legend Spirit a Mont Blanc márkától egy friss, fás illat férfiaknak, akik szeretik a kalandot és a szabadságot. Az illat a 2011-es Spirit szellemét követi, amely inspirálta ezt illatot. Hagyja magát elvarázsolni a frissességgel, amellyel szó szerint fel van töltve ez a parfüm.

Bruno Banani Woman´s Best - EDT 30 ml Bruno Banani Woman´s Best - EDT 30 ml

A Woman´s Best a Bruno Banani márkától egy női illat, tele lédús gyümölcsökkel. Kezdetben a grapefruit, a narancs és az őszibarack friss tónusait élvezheti. Az illat szíve gránátalmát, körte sorbetet és rózsát tartalmaz. Az alapillat szantálfát, tonkababot és vad bogyós gyümölcsökből álló panna cott-át tartalmaz. A Woman\'s Best olyan, mint egy desszert, amelynek egyetlen nő sem tud ellenállni.

Diesel Only The Brave Street - EDT 125 ml Diesel Only The Brave Street - EDT 125 ml

Az Only The Brave Street egy fás-fűszeres illat a férfiaknak. A fejillat összetevői közé tartozik a bazsalikom, alma, bergamott és kakukkfű. A likőr, a kardamom és a hedon illatjegyei rejtőznek a szívillatban. A kompozíciót a cédrus, vetiver, édes vanília, borostyánfa és pacsuli kombinációja zárja. Az illat 2018-ban került a piacra.

Moschino So Real Cheap & Chic - EDT 100 ml Moschino So Real Cheap & Chic - EDT 100 ml

A So Real Cheap & Chic a Cheap & Chic kollekcióból egy virágos-gyümölcsös illat a nők számára. A gyümölcsös fejillatban mandarin, keserű narancs, málna, fekete ribizli és szorbet rejtőzik. Jázmin, magnólia és rózsaszín bazsarózsa keverednek a virágos szívillatban. Végül cédrusfa, pézsma, tölgy moha és ambroxán kombináciüja zárja a kompozíciót. Az illat 2017-ben került a piacra.

Maison Francis Kurkdjian Aqua Vitae - EDT 2 ml - illatminta spray-vel Maison Francis Kurkdjian Aqua Vitae - EDT 2 ml - illatminta spray-vel

Finom citrusos-fás illat, amely ellenállhatatlan csókvágyat vált ki. Az Aqua Vitae friss, bár fás jegyeket tartalmaz. A kalábriai bergamott és a mandarin keveréke, lágy vanília és meleg guaiac fa illatával elvarázsol. Az illat 2013-ban került a piacra.

Moschino Toy 2 Bubble Gum - EDT 100 ml Moschino Toy 2 Bubble Gum - EDT 100 ml

Moschino átveszi Toy 2 illatának egy változatát, és Toy2 Bubble Gum-ra változtatja. Élénk akkorddal teli esszenciájával tűnik ki, édes és fűszeres aromával kombinálva, a kandírozott citrusféléknek köszönhetően, amelyek az őszibarack és a fűszerek lédússágával párosulnak. Egy elegáns fa és pézsma háttérrel rendelkező koktélra emlékeztet. Fiatal nők számára készült, akik mindenre képesek. Az illat 2021-ben

Antonio Banderas Radiant Seduction In Black - EDT 100 ml Antonio Banderas Radiant Seduction In Black - EDT 100 ml

Antonio Banderas márkától származó Radiant Seduction In Black egy aromás illat. Frissességével és egyszerűségével fog elvarázsolni. Fejjegyei a grapefruit, a lime, a mandarin és a menta, muskátlival és fekete teával kombinálva. Az egész illat borostyánnal, pacsulival és cédrussal záródik. Légy elbűvölő egy 2016-ban piacra dobott parfümmel.

Mercedes-Benz Mercedes-Benz Club - EDT 100 ml Mercedes-Benz Mercedes-Benz Club - EDT 100 ml

A Mercedes-Benz Club egy aromás illat a férfiak számára a 2013-as évből. Az illat tele van friss citrusokkal, amelyek vizes jegyekkel, fűszerekkel és pacsulival keveredve egy modern férfi illatot alkotnak. A fás jegyek és az ambroxán intenzitást kölcsönöznek a Mercedes-Benz Club illatának. A Mercedes-Benz Club egy karizmatikus ember szimbóluma.

Baldessarini Cool Force - EDT 90 ml Baldessarini Cool Force - EDT 90 ml

Törje meg a hétköznapokat a Cool Force by Baldessarini rendkívüli illatával. Hűvös erő a felelős férfiak számára. Rózsafa, szicíliai bergamott, mirtusz és kardámom állítja be az ütemet. Szívében friss tengeri jegyek, neroli, calone és clary zsálya érezhető. Az alapillatot a pacsuli, cédrus, szantálfa és pézsma kombinációja zárja. Az eau de toilette megalkotója Vincent Schaller, aki 2017 elején dobta

Elizabeth Arden White Tea - EDT 30 ml Elizabeth Arden White Tea - EDT 30 ml

A White Tea a megegyező nevű kollekcióból egy pézsmás, keleties-virágos illat nőknek. A fejjegy mandarint, zsályát, páfrányt és tengeri jegyeket tartalmaz. A szívjegy matét, fehér teát és fehér íriszt A kompozíciót az ámbra, az illatos ábelfű, a tonkabab és az egzotikus fák tetőzik be. 2017-ben debütált.

Chanel Chance Eau Fraiche - EDT 35 ml Chanel Chance Eau Fraiche - EDT 35 ml

A Chance Eau Fraiche még könnyebb mint valaha! Mindenütt jelen van, de könnyű, mint a szellő; ez az illat minden pillanatban meglepetést okoz. A Chance Eau Fraiche csomagolása ismét egy fémabronccsal körbevett, kör alakú üvegcse. A korlátlan erő hangsúlyozására csillogó zöld színű. Kupakja, mintha csak be lenne fagyva, egy jégkockára emlékeztet. Minden részlet a frissesség érzetét kelti. Egy váratlan

Mexx Simply For Him - EDT 50 ml Mexx Simply For Him - EDT 50 ml

A Mexx Simply For Him egy frissítően elegáns illat, amely megragadja az egyszerűség lényegét. Tiszta, vegán összetétele a természet ihlette: több mint 90%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, beleértve a természetes alkoholt és vizet. Az illat nem tartalmaz felesleges összetevőket. Bőrgyógyászatilag tesztelték, és minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is. Kezdetben érezni

Bvlgari Pour Homme - EDT 100 ml Bvlgari Pour Homme - EDT 100 ml

Az eddig létrehozott egyéb parfümöktól a Bvlgari Pour Homme különbözik a tea összetételében. Ez alkalommal, az illatos Darjeeling teát választották, amelynek aromája jellemzi a citrusos és a vízi tónusokat a parfüm fejillatában. A kezdeti frissességérzetet egyszerű, de intenzív parfüm szívjegyek követték, még inkább a bors fűszeres jegyzetei és a rózsafa száraz tónusai miatt. A klasszikus és modern

Népszerű termékek

Penny Belts Öv ajándékkészlet 506 35-020-22 és 4PS
12 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Brosway Acél karkötő kristályokkal Chakra BHK344
16 060 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Tom Tailor Női farmer dzseki 1016402.10120 S
11 440 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női bokacipő 1-1-25337-29-341 38
14 230 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KISS Brush-On Gel Nail Kit szett gél körmökre
8 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dr. Hauschka Szemhéjpúder trió 02 (jáde) 1 db
10 657 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JVD Ébresztőóra csendes működéssel SRP838.3
6 550 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GymBeam Core Sliders csúszókorong
4 690 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Lattafa Ente Faqat - EDP 100 ml
6 810 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női sportcipő 1-25205-41-234 37
16 500 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Millefiori Milano Aromaolaj Élénk virágszirmok 15 ml
4 100 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Háttámla párna világosszürke
25 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024