11 750 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

Legend Spirit a Mont Blanc márkától egy friss, fás illat férfiaknak, akik szeretik a kalandot és a szabadságot. Az illat a 2011-es Spirit szellemét követi, amely inspirálta ezt illatot. Hagyja magát elvarázsolni a frissességgel, amellyel szó szerint fel van töltve ez a parfüm.

Raktáron
Ingyenes szállítás lehetséges
Gyártó:
Termékleírás

Legend Spirit a Mont Blanc márkától egy friss, fás illat férfiaknak, akik szeretik a kalandot és a szabadságot. Az illat a 2011-es Spirit szellemét követi, amely inspirálta ezt illatot. Hagyja magát elvarázsolni a frissességgel, amellyel szó szerint fel van töltve ez a parfüm.

Toalett vizek (EDT)

A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez szóló weboldalunk egy olyan forrás, amely segít megérteni és megismerni a különböző parfümök kategóriájába tartozó termékeket. Ez az alkatézis segítségével megismerheted az EDT-parfümök világát, hogy megtudhasd, mi teszi őket ilyen egyedülállóvá.

Az EDT a toalettvizek kategóriájába tartozik, és ez a termékcsalád az egyik legkedveltebb és legszélesebb körben használt parfüm típus. A weboldalunkon részletesen bemutatjuk az EDT által nyújtott előnyöket és különlegességeket, hogy segítsünk eligazodni a parfümökhöz kapcsolódó világban.

Az EDT termékek jellegzetessége, hogy a parfümös és a toalettvíz között helyezkednek el. Az EDT-könnyedebb illatok, és többet tartalmaznak az illatanyagokból, mint a hagyományos toalettvizek, de kevesebbet, mint az erősebb és tartósabb parfümök. Ez teszi őket ideálissá mindennapos használatra, ahol nem szeretnénk túl erőteljes vagy hosszan tartó illatot viselni.

A weboldalunkon részletesen bemutatjuk az EDT termékek előnyeit és hátrányait. Megismerheted a különféle illatfordulatokat, az első frissítő illattól az alábbhagyó közepes illatig. Bemutatjuk a legnépszerűbb márkák és termékek listáját, amelyek EDT formában elérhetők, és segítünk megtalálni a számodra legjobb illatot.

Az alkatézisünkben részletesen leírjuk, hogyan kell helyesen használni az EDT-ket, és milyen formában érhetők el. Megosztjuk a praktikus tippeket az alkalmazásra és az illat hosszan tartóbbá tételére. Ötleteket adunk, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a termékből és hogyan tudod használni a mindennapokban.

A weboldalunk hasznos információkat nyújt a vásárlóknak, elősegítve a tudatosabb választást. Az EDT-parfümök költségvetésbarát alternatívát jelentenek a parfümökhöz képest, mert általában alacsonyabb árkategóriába tartoznak. Ugyanakkor sokkal többet nyújtanak, mint a hagyományos toalettvizek, mert tartósabbak és intenzívebbek az illatukban.

Miután végigolvastad weboldalunkat, meggyőződéssel választhatsz EDT-terméket, hogy az életed részévé váljon és kiegészítse személyes stílusodat és kinézetedet. Meríts inspirációt az ízlésesen kiválasztott illatok és azok kombinációinak világából, és fedezz fel új illatokat, amelyek meghatározhatják a viselésedet évszakról-évszakra.

Miért várj tovább? Látogass el weboldalunkra még ma, hogy megtaláld az EDT alkatézisé>ápérakú os>parfümök világát, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb parfümöt, amely kifejezi egyéniségedet és hangulatodat!

Mennyiség 30 ml
Meghatározás Férfiaknak
Típus Toalettvíz
Származási hely Franciaország
Fő illat Fouger-páfrány
Mellék illat Fás
Fej bergamott, rózsabors, grapefruit
Alapillat fehér pézsma, zuzmó, kasmírfa, fehér fa
Szív vízi tónusok, kardamom, levendula
Az illat jellemzői aromás, fás, fougere
0 Ft

Jean P. Gaultier Le Male - EDT 200 ml Jean P. Gaultier Le Male - EDT 200 ml

Jean Paul Gaultier a tengerész pólót használta fel az illat flakon szimbólumaként. A Le Male egy keleti-fougere illat. Az illat elején a bergamott, kardamon, levendula érezhető, a szívillatban rejtőzik a narancsfa virága köménymaggal kombinálva, végül az utolsó szakaszban az egzotikus fák, a tonka bab és a vanília illat kombinációja kápráztatja el.

Paco Rabanne Ultraviolet Man - EDT 100 ml Paco Rabanne Ultraviolet Man - EDT 100 ml

A férfi Ultraviolet Man keleti-fás illatot Paco Rabanne azért hozta létre, hogy megragadja a férfi érzékiség lényegét. Az illat egyszerű, de ötletes összetétele mentát, borostyánt, vetiver-t és zuzmót tartalmaz. Az illat 1999-ben került a piacra.

Cacharel Noa - EDT 2 ml - illatminta spray-vel Cacharel Noa - EDT 2 ml - illatminta spray-vel

Illat szeretet és a remény. Miracle felfedezés minden intenzitása és gazdagságát miatt a szag, ami olyan, mint nektár nyert szívében az illat Noa. Elixir, gazdag és érzéki, káprázatos és elegáns. Noa, mint egy virág, amely fejleszti és biztosítja a nektár ... mint egy túlérett gyümölcs, robban a nap alatt, és a levegő behatol a gazdagság és a hatalom az illatát. Az üveg gyöngy jelképezi, amely idézi

Jesus Del Pozo Halloween - EDT 100 ml Jesus Del Pozo Halloween - EDT 100 ml

Csábító és varázslatos illat olyan, mint a Halloween szagló bájital, amelynek fő összetevői között nem illó, mint a megszokott szag, de a fantázia lőni nyilak a szívét az áldozatok. Üveg parfümöt Halloween előretoljuk és átlátszó üveg Amphora lehetővé téve UV sugarak parfüm szivárgott ki korlátozás nélkül és változások. Ezüstözött alumínium gyűrű alján a palack van gravírozva a neve a parfümöt és a

Azzaro Chrome Legend - EDT 75 ml Azzaro Chrome Legend - EDT 75 ml

Friss és modern illat férfiaknak, akik nem félnek az új dolgokat. Azzaro Chrome Legend emberek között, akik nem félnek, hogy egy legenda, mint a kaland és a szabadság. Fedezze fel a rejtett lehetőségeket Azzaro Chrome Legend! Az illat 2007-ben indult.

Paco Rabanne 1 Million - EDT 2 ml - illatminta spray-vel Paco Rabanne 1 Million - EDT 2 ml - illatminta spray-vel

Paco Rabanne 1 Million - ellenállhatatlan és nagyon exkluzív, kissé friss összetételű illat. Merüljön el az illat szépségében, és támaszkodjon rá egész nap. Olyan lesz, mintha a második bőre lenne. Az illat 2008-ban került a piacra.

Antonio Banderas Seduction In Black - EDT 50 ml Antonio Banderas Seduction In Black - EDT 50 ml

A Seduction In Black egy kifinomult, mégis nagyon természetes illat, amelyet modern és elegáns férfinak szánnak. Olyan férfi, aki magabiztos és többnyire maga játszik szerelmi játékokat, de néhányat a sorsra és a spontaneitásra bíz. A sötét füstös üvegből készült palack vonalai átlátszó és sima falakat ötvöznek kristályos aljjal. A minimalista fekete fedél, tetején vésett Antonio Banderas logóval,

Joop! Homme Wild - EDT 125 ml Joop! Homme Wild - EDT 125 ml

Homme Wild a JOOP! a klasszikus JOOP! illat másik változata Homme, amely 1989 óta van a piacon. A Homme Wild merészebb, csábítóbb és provokatívabb, mint az eredeti változat. Szórakozni tudó férfiaknak, vad, szabad és provokatív lázadóknak szól, akik kopott farmerben és bőrdzsekiben kerékpároznak. Vagy csak azoknak, akik legalább egy pillanatra szeretnének önmaguk lenni. Ezt a keleti, fouger illatot

Trussardi Black Extreme - EDT 100 ml Trussardi Black Extreme - EDT 100 ml

Kölnivíz a fekete Extreme márka Trussardi ll tartalmazza az alapvető értékek a márka Trussardi. Erős és változatos illata vonzza, és úgy viselkedik, mint egy „új fegyver a csábítás”. Az új illat fekete Extreme alapul arisztokrata tonizálja a bőrt körülvett elegáns fa hangok. Készítmény várja Shine a Light tenger hangok és kellemes aromájú olasz citrom. Központi akkordok az illat elviszi a gyönyörű

Salvatore Ferragamo Uomo - EDT 50 ml Salvatore Ferragamo Uomo - EDT 50 ml

Uomo - egy férfias, keleties-fás, friss illat a Salvatore Ferragamo márkától melyet 2016-ban Alberto Morillas és Aurelien Guichard alkotott. A nyitóillatban bergamott, kardámom, fekete bors, a szívben ámbra, édes jegyek, narancsvirág, a befejezésben pedig tonkabab, szantálfa és kasmírfa rejtőzik. Az Uomo Salvatore Ferragamo egy férfi illat, amely kifejezi az olasz életmódot, örökséget és innovációt.

Armaf Club de Nuit Intense Man - EDT 105 ml Armaf Club de Nuit Intense Man - EDT 105 ml

A Club De Nuit intenzív Man egy fás-fűszeres illat férfiaknak. A gyümölcsös fejillat összetevői közé tartozik az ananász, bergamott, alma, fekete ribizli és citrom. A szívillatban érezhető a jázmin, rózsa és nyír kombinációja. A kompozíciót a szürke borostyán, vanília, pézsma és pacsuli zárja.. Az illat 2015-ben került a piacra.

Jimmy Choo Jimmy Choo Man Blue - EDT 30 ml Jimmy Choo Jimmy Choo Man Blue - EDT 30 ml

A Man Blue egy fás-aromás férfi illat, amelyet 2018-ban dobtak piacra. A fejillat összetevői közé tartozik a fekete bors, zsálya, levendula és friss bergamott. A szívillatban kibontakoznak a bőr tónusai, ciprus és borostyán, alma- és ananász gyümölcsös tónusai. A kompozíciót a szantálfa, vanília, vetiver és pacsuli kombinációja zárja.

Salvatore Ferragamo Ferragamo EDT 30 ml Salvatore Ferragamo Ferragamo EDT 30 ml

A Salvatore Ferragamo egy olyan újdonsággal kecsegtet, ami az élettel és vággyal teli modern ember magabiztos és merész lelkét fejezi ki. A mediterrán citrusok ragyogó robbanása a lüktető bergamottal valósággal el fogja kápráztatni. A parfüm szívjegyében virágos-bőrtónusok érezhetők. A pézsma és a vetiverfű meleg tónusai adnak még egy löketet és fokozzák eme orrkényeztető kompozíció érzéki dimenzióját.

Police To Be Bad Guy - EDT 75 ml Police To Be Bad Guy - EDT 75 ml

Fiatalkorú, kifejező és kihagyhatatlan. Ilyen a Police To Be Bad Guy férfi illata. A férfi toalettvíz a vörös narancs, a szerecsendió, a kakukkfű és a menta addiktív felső tónusait ötvözi. Az illat szívében a muskátli aromás tónusai, a fehér virágszirmok és a friss almalé dominálnak. Az összkompozíciót az illat alapja vetiver, vanília, tonkabab, pézsma és édes karamell formájában teszi teljessé.

Ralph Lauren Ralph - EDT 100 ml Ralph Lauren Ralph - EDT 100 ml

Színes virágos varázs. Illat nőknek műhelyéből tervező Ralph Lauren. Ralph között friss, virágos illat alkalmas a napi viselet. Az a tény, meggyőzi aromákkal gyümölcsök és virágok, ami a palacktároló. Azt 2000-ben elindított.

Mont Blanc Legend Red - EDP 30 ml Mont Blanc Legend Red - EDP 30 ml

A Legend Red Eau de Parfum egy férfi illat, amelyet az erő és az önbizalom ihletett. A Legend Red a kardámom, a vérnarancs és a grapefruit jegyeit mutatja be. A zsálya, a cédrusfa és a borókabogyó kombinációja a szív akkordjaiban van. Végül érezni fogja a mahagóni, a cédrus és a tonkabab illatát. Az illatot 2022-ben mutatták be.

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle French Panache - EDT 50 ml Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle French Panache - EDT 50 ml

Az L.12.12 kollekcióból származó Eau De Lacoste L.12.12 Pour Elle French Panache ciprusos-virágos illat nőknek. A fejillatban friss bergamott, lágy rózsabors és aromás fekete ribizli illatot fog érezni. Ezután a rózsa és a samback jázmin virágos kombinációja bontakozik ki, amelyet pezsgő árnyalatai húznak alá. A kompozíciót fehér fa, pézsma és pacsuli zárja. Az illat 2019-ben került a piacra.

DKNY Women Energizing - EDT 50 ml DKNY Women Energizing - EDT 50 ml

A DKNY Women Energizing virágos-fás illat a kivételes illatokat kedvelő nők számára. Az illat citrusfélékkel, ibolya levelekkel és vodkával nyílik meg. Az illat szívében virágokat találunk - orchidea, lótusz és nárcisz. Az alapillat tisztán fás, nyírfát és fás árnyalatokat rejt magába. Az illat 2011-ben került a piacra.

Hermes Caléche - EDT 100 ml Hermes Caléche - EDT 100 ml

A Caléche egy virágos-aldehides illat nők számára a Hermèstől. A nagyon elegáns és klasszikus Caléche illat végigkíséri Önt azon üzleti találkozói során, ahol mindenkit szeretne lenyűgözni. Gazdag összetételében teljesen kiemelkedik az aldehidek illata, amely a tiszta ruha friss illatára emlékeztet. Az elegáns virágos jegyek a friss citrusostól az egzotikus ilang-ilang akkordokon át az intenzív és

Népszerű termékek

Penny Belts Öv ajándékkészlet 506 35-020-22 és 4PS
12 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Brosway Acél karkötő kristályokkal Chakra BHK344
16 060 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Tom Tailor Női farmer dzseki 1016402.10120 S
11 440 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női bokacipő 1-1-25337-29-341 38
14 230 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KISS Brush-On Gel Nail Kit szett gél körmökre
8 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dr. Hauschka Szemhéjpúder trió 02 (jáde) 1 db
10 657 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JVD Ébresztőóra csendes működéssel SRP838.3
6 550 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GymBeam Core Sliders csúszókorong
4 690 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Lattafa Ente Faqat - EDP 100 ml
6 810 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női sportcipő 1-25205-41-234 37
16 500 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Millefiori Milano Aromaolaj Élénk virágszirmok 15 ml
4 100 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Háttámla párna világosszürke
25 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024