32 700 Ft
Az ár frissült 13.05.2024

Az Acqua Di Gio Profondo az Acqua Di Gio kollekcióból aromás-illatos illat a férfiak számára. Egy friss bevezetés borítja a tengeri és más vízhangokba, valamint a bergamottot és a zöld mandarint. Ezután a rozmaring, a levendula, a ciprus és a narancs (mastics fa) gyógynövényes kombinációja kibontakozik. A kompozíciót borostyánkő, ásványi hangok, pézsma és patchuli zárja le. 2020-ban indították.

Raktáron
Ingyenes szállítás lehetséges
Gyártó:
Termékleírás

Az Acqua Di Gio Profondo az Acqua Di Gio kollekcióból aromás-illatos illat a férfiak számára. Egy friss bevezetés borítja a tengeri és más vízhangokba, valamint a bergamottot és a zöld mandarint. Ezután a rozmaring, a levendula, a ciprus és a narancs (mastics fa) gyógynövényes kombinációja kibontakozik. A kompozíciót borostyánkő, ásványi hangok, pézsma és patchuli zárja le. 2020-ban indították.

Parfümvizek (EDP)

A weboldalunk a Parfümvizek (EDP) alkatéziséhez tartozó termékeket kínálja a Parfümök kategóriában. Az EDP (Eau de Parfum) az egyik legnépszerűbb és legtartósabb parfümtípus, amely hosszan tartó illatélményt biztosít.

Webáruházunkban széles választékban találhatóak az EDP-k, amelyek különleges és egyedi illatokat kínálnak. A termékek minősége kiemelkedő, hiszen csakis megbízható és elismert parfümökkel dolgozunk együtt. A gyártók gondosan válogatják össze a legjobb minőségű összetevőket, hogy a vásárlók a legjobbat kapják.

A weboldalon könnyedén navigálhat, és könnyedén megtalálja az ideális parfümöt az igényei szerint. A termékek részletes leírást tartalmaznak, amelyek bemutatják az illatjegyeket és az alkotóelemeket. A felhasználók így könnyedén eligazodhatnak a különböző illatok között, és megtalálhatják a tökéletes EDP-t.

A webshopunknak kiváló vásárlói visszajelzései vannak, és a vásárlók elégedettek az árakkal és a termékek minőségével. Az EDP-k széles árkategóriában elérhetők, így minden vásárló megtalálhatja az anyagi lehetőségeinek megfelelő parfümöt.

Továbbá, a weboldalunk kényelmes vásárlási élményt nyújt a felhasználóknak. Gyors és biztonságos fizetési lehetőségeket kínálunk, valamint gyors és megbízható szállítási lehetőségeket. A vásárlók számára kialakított egyszerű vásárlási folyamat lehetővé teszi, hogy gyorsan megtalálhassák és megvásárolhassák a kívánt EDP-t.

Összességében a weboldalunk a Parfümvizek (EDP) alkatéziséhez tartozó termékeket kínál a Parfümök kategóriában. Magas minőségű és különleges illatokkal rendelkező EDP-kkel várjuk a vásárlóinkat. Kényelmes vásárlási élményt nyújtunk, amelyben könnyedén megtalálhatják és megvásárolhatják a tökéletes parfümöt.

Mennyiség 75 ml
Meghatározás Férfiaknak
Típus Parfümvíz
Fő illat Fouger-páfrány
Mellék illat Frissítő
Jellemzők Luxus
Alapillat pézsma, ámbra, pacsuli, ásványi tónusok
Fej bergamott, tengeri tónusok, vízi tónusok, mandarin
Szív ciprus, rozmaring, híoszi pisztácia, levendula
Az illat jellemzői aromás, friss, fougere
0 Ft

Chanel Coco - EDP 50 ml Chanel Coco - EDP 50 ml

Ez a női illat a fűszerek és a borostyán kiegyensúlyozott keveréke. Kelet által ihletett érzékekkel teli illat. A török rózsa friss árnyalatai gyengéden keverednek a keleti jázmin gyengéd leheletével. A tunéziai narancs és a szicíliai mandarin virágai a friss virágos fásultság érzetét keltik. Éjszakai viseletre tervezték. Az illat 1984-ben került a piacra.

Giorgio Armani Acqua Di Gioia - EDP 30 ml Giorgio Armani Acqua Di Gioia - EDP 30 ml

Az Acqua di Gioia maga az öröm esszenciája, a nőt és a természetet ünnepli. Olyan üdítő kikapcsolódást ígér, amely felébreszti az érzékeket. Az illat megszületését azon távoli szigetek inspirálták, ahol Giorgo Armmani gyakran megfordul, új energiával töltődött fel, és ahol az esővíz és a tenger harmata elegyedik, oly különleges harmóniát képezve, amely a termékeny és buja természet lelkét idézi. Az

Carolina Herrera 212 VIP Rosé - EDP 50 ml Carolina Herrera 212 VIP Rosé - EDP 50 ml

A Carolina Herrera egy újabb 212 nevű illatot, a 212 VIP Rosé-t dobja piacra. Az illat a New York-i divatpartik bájos, elegáns és vidám hangulatát testesíti meg. A kompozíció friss és érzéki. A nyitó hangok a rózsaszín pezsgő sziporkázó, lédús gyümölcsét rejti magába- ez egy luxus New York-i buli szimbóluma. A szívillat feltárja az őszibarack virág akkordjait, amelyek egy csepp kifinomultságot kölcsönöznek

Chanel Gabrielle - EDP 50 ml Chanel Gabrielle - EDP 50 ml

A Gabrielle a Chanel márkától örömet okoz minden olyan nő számára, aki szereti a virágos-gyümölcsös illatot. A fejillat összetevői közé tartozik a mandarin, grapefruit és a fekete ribiszke, a szívillatban kibontakoznak a tubarózsa, ylang-ylang, jázmin, narancsvirág, körte, rózsabors és a gyöngyvirág illatjegyei.. Az alapillatban rejtőzik a szantálfa, pézsma, Orris gyökér és cashmeran. Az illatot Olivier

Serge Lutens L`Orpheline - EDP 100 ml Serge Lutens L`Orpheline - EDP 100 ml

Az L`Orpheline egy uniszex illat, amely csak két összetevőt tartalmaz, mégpedig tömjént és pézsmát. Az illat 2014-ben került a piacra.

Bvlgari Goldea The Roman Night Absolute - EDP 50 ml Bvlgari Goldea The Roman Night Absolute - EDP 50 ml

Goldea The Roman Night a Bvlgari márkától egy ciprusos - virágos illat a nők számára. A fejillatot szilva és narancsvirág alkotja. A szívillat magába foglalja magányos jázmint és madagaszkári vaníliát. Az alapillatban érezhető a pacsuli, moha, fekete pézsma. Az illat 2018-ban került a piacra.

Giorgio Armani Sì Passione Intense - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Giorgio Armani Sì Passione Intense - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

A Sì kollekcióból származó Sì Passione Intense keleti-virág illat nők számára. A fej édes fekete ribizli szirupból készül, a jázmin színeinek szívében, és a végén a vanília, a fehér pézsma, a pacsuli és a cédrus kombinációját fogja érezni. 2020-ban indították.

Maison Francis Kurkdjian À La Rose - EDP 70 ml Maison Francis Kurkdjian À La Rose - EDP 70 ml

A Marie Antoinette rózsaimádata által inspirált À La Rose női parfümöt 2014-ben dobta piacra Francis Kurkdjian, korunk egyik legünnepeltebb parfümkészítője. Az À La Rose egy légies, virágos eau de parfum, mely kétféle rózsát ötvöz – az illata a májusi rózsa és az ellenállhatatlan damaszkuszi rózsa titkait rejti, melynek jegyeit csillogó citrusos akkordok és gyümölcsös licsi és körte akkordok kísérik.

Armaf Le Parfait Pour Homme - EDP 100 ml Armaf Le Parfait Pour Homme - EDP 100 ml

A Le Parfait Pour Homme egy keleties illat férfiaknak. A fejjegy összetevői közé tartozik a bergamott, a fekete ribizli, az ananász és a citrom. A szívjegyben a rózsa, a jázmin és a fűszeres jegyek ötvöződnek. A kompozíciót a szürke borostyán, a vanília, a pézsma és a pacsuli zárja.

XerJoff Gran Ballo - EDP 100 ml XerJoff Gran Ballo - EDP 100 ml

A korszakot, amelyet a Xerjoff prémium parfüméria alkotói a nemesség aranykorának szoktak emlegetni, az orosz birtokokhoz, bálokhoz és virágakkordok édes áradásához kötik. A felső tónusok az erdei gyümölcsök és az érett mandarin aromái. A leleplező kompozíció középpontjában egy jázminos gardénia áll, amelyeket mesterien fonnak át finom lonc. Az illat vége tökéletes a vaníliás karamellnek, borostyánnak

Police To Be Woman - EDP 40 ml Police To Be Woman - EDP 40 ml

A Police bemutatja a To Be és To Be Woman illatpárokat. A hagyományos Hamlet-kérdés \"Lenni vagy nem lenni\" és a koponya alakú palack egy kis rejtélyt és titokzatosságot kölcsönöz az illatnak. A To Be Woman parfüm tökéletes egyensúlyt teremt a virágos és a gyümölcsös jegyek között.

Diptyque Eau De Minthé - EDP 75 ml Diptyque Eau De Minthé - EDP 75 ml

A görög mitológiában Minthé vízi nimfa volt, amely elvarázsolta Hades alvilági istent. Amikor feldühödött felesége, Perszephoné meglepte őket, Hádésznak nem volt más választása, mint Minthét mentává változtatni. A Diptyque-t ismét az ókori Görögország ihlette, és a menta révén a fougère illatkategória modern változatát képviseli. Az Eau de Minthé illatában az amerikai oregoni menta zöld aromás illat

Lattafa Azeezah - EDP 100 ml Lattafa Azeezah - EDP 100 ml

Az Azeezah by Lattafa egy keleti Eau de Parfum férfiaknak és nőknek. Burkold magad a kávé és a mandula magával ragadó kombinációjába, és egyben hagyd magad felfrissülni a bergamott és citrom kombinációjával. A virágos szív a finom jázmin, a bájos tubarózsa, a csábító írisz, a friss narancsvirág és a gyönyörű rózsa jegyeiből áll. Az alapban a tonkabab könnyed illata keveredik a kakaó, vanília, praliné

Lattafa Al Areeq Silver - EDP 100 ml Lattafa Al Areeq Silver - EDP 100 ml

A Lattafa márkás Al Areeq Silver egy fás férfi eau de parfüm, amely az alma, a harmonikus levendula és az édes, fűszeres kardámom illatjegyeivel nyit. Az agarfa fényűző oud jegyei összetéveszthetetlen dohánynyomba burkolóznak, amelyet a jázmin és a ciprus friss fás illata lágyít. A bőr, a szantálfa és a pézsma aromás jegyeit finom vanília egészíti ki. Férfias, érzéki illat, amely az egyediség érzetét

Guerlain Shalimar - EDP 30 ml Guerlain Shalimar - EDP 30 ml

Citrusos, keleti, édes. Ebben a nőies illatban keveredik a bergamott, a citrom, a pacsuli, és vanília akcentussal tökéletes estélyi viseletté válik. A Shalimar egy kifinomult, keleties illat, amelyet 1925-ben terveztek.

Penhaligon`s Much Ado About The Duke - EDP 75 ml Penhaligon`s Much Ado About The Duke - EDP 75 ml

A Much Ado About The Duke egy férfi parfüm fűszeres és fás akkordjaival tűnik ki. Eredeti illat olyan férfiaknak, akik kalandra és új élményekre vágynak. Ez egy olyan illat, amely a frissesség és a luxus érzetét kelti, és emlékeztet arra, hogy az élet tele van lehetőségekkel és kalandokkal, amelyeket érdemes megélni. A rózsabors akkordok áthatják a vetiver intenzív fás jegyeit, míg az érzéki bőrakkordok

Hamidi Ateeq - alkohol nélküli parfümös víz 50 ml Hamidi Ateeq - alkohol nélküli parfümös víz 50 ml

A Hamidi Ateeq alkoholmentes parfümös vize egy friss, fás illat férfiaknak, amely az édes narancs és a különleges sáfrány kombinációjával nyit. A rózsa és a menta friss kombinációja egyedülállóan hűsítő és frissítő hatással bír, amely az illat alapjegyében az oud és a szantálfa intenzív fás aromájának adja át a helyét, és amelynek illata az édes karamellel és a vaníliával keveredik.

Dunhill Nordic Fougere - EDP 100 ml Dunhill Nordic Fougere - EDP 100 ml

A Dunhill márkás Nordic Fougere fougere eau de parfum férfiaknak. A bazsalikom földes tónusai fűszeres fekete borssal kombinálódnak. A kumquat citrusos akkordja uralja az illat szívét muskátlival és a bambusz földes akkordjaival együtt. Az alapban a pacsuli, a vanília és a szantálfa hosszan tartó kombinációját fogja érezni. A tökéletesen kiegyensúlyozott, enyhén hűsítő és kellemesen frissítő illatkompozíció

Chloé Chloé - EDP (utántöltő) 150 ml Chloé Chloé - EDP (utántöltő) 150 ml

A Chloé kifejezi a Chloé-hölgyek kreatív és magabiztos egyéniségét. Ez a friss és nagyon nőies illat a szabad szellemet jeleníti meg, melynek kiváló, veleszületett divat- és stílusérzéke van. Hasonlóképpen, mint ahogy a Chloé ügyesen játszik a nőiességgel, most a hagyományos rózsás illatát hívta segítségül és kifinomult pontossággal átalakítja egy élettel teli illattá. A tisztaság és melegség, valamint

Khadlaj Valor Mystique - EDP 100 ml Khadlaj Valor Mystique - EDP 100 ml

A Khadlaj márkás Valor Mystique egy magával ragadó fűszeres Eau de Parfum férfiaknak. Az időtlen illat a ciprus hűvös jegyeinek kombinációjával nyit, amely a kardamom és a sáfrány fűszeres jegyeivel párosul. A szívben a jázmin és a rózsa könnyed kombinációja jelenik meg, míg az alap a fás jegyek, a borostyán és a pézsma nagyon népszerű és hosszan tartó kombinációja.

Népszerű termékek

Penny Belts Öv ajándékkészlet 506 35-020-22 és 4PS
12 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Brosway Acél karkötő kristályokkal Chakra BHK344
16 060 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Tom Tailor Női farmer dzseki 1016402.10120 S
11 440 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női bokacipő 1-1-25337-29-341 38
14 230 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KISS Brush-On Gel Nail Kit szett gél körmökre
8 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dr. Hauschka Szemhéjpúder trió 02 (jáde) 1 db
10 657 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JVD Ébresztőóra csendes működéssel SRP838.3
6 550 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GymBeam Core Sliders csúszókorong
4 690 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Lattafa Ente Faqat - EDP 100 ml
6 810 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női sportcipő 1-25205-41-234 37
16 500 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Millefiori Milano Aromaolaj Élénk virágszirmok 15 ml
4 100 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Háttámla párna világosszürke
25 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024