13 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

A Khadlaj márkás Valor Mystique egy magával ragadó fűszeres Eau de Parfum férfiaknak. Az időtlen illat a ciprus hűvös jegyeinek kombinációjával nyit, amely a kardamom és a sáfrány fűszeres jegyeivel párosul. A szívben a jázmin és a rózsa könnyed kombinációja jelenik meg, míg az alap a fás jegyek, a borostyán és a pézsma nagyon népszerű és hosszan tartó kombinációja.

Raktáron
Ingyenes szállítás lehetséges
Gyártó:
Termékleírás

A Khadlaj márkás Valor Mystique egy magával ragadó fűszeres Eau de Parfum férfiaknak. Az időtlen illat a ciprus hűvös jegyeinek kombinációjával nyit, amely a kardamom és a sáfrány fűszeres jegyeivel párosul. A szívben a jázmin és a rózsa könnyed kombinációja jelenik meg, míg az alap a fás jegyek, a borostyán és a pézsma nagyon népszerű és hosszan tartó kombinációja.

Parfümvizek (EDP)

A weboldalunk a Parfümvizek (EDP) alkatéziséhez tartozó termékeket kínálja a Parfümök kategóriában. Az EDP (Eau de Parfum) az egyik legnépszerűbb és legtartósabb parfümtípus, amely hosszan tartó illatélményt biztosít.

Webáruházunkban széles választékban találhatóak az EDP-k, amelyek különleges és egyedi illatokat kínálnak. A termékek minősége kiemelkedő, hiszen csakis megbízható és elismert parfümökkel dolgozunk együtt. A gyártók gondosan válogatják össze a legjobb minőségű összetevőket, hogy a vásárlók a legjobbat kapják.

A weboldalon könnyedén navigálhat, és könnyedén megtalálja az ideális parfümöt az igényei szerint. A termékek részletes leírást tartalmaznak, amelyek bemutatják az illatjegyeket és az alkotóelemeket. A felhasználók így könnyedén eligazodhatnak a különböző illatok között, és megtalálhatják a tökéletes EDP-t.

A webshopunknak kiváló vásárlói visszajelzései vannak, és a vásárlók elégedettek az árakkal és a termékek minőségével. Az EDP-k széles árkategóriában elérhetők, így minden vásárló megtalálhatja az anyagi lehetőségeinek megfelelő parfümöt.

Továbbá, a weboldalunk kényelmes vásárlási élményt nyújt a felhasználóknak. Gyors és biztonságos fizetési lehetőségeket kínálunk, valamint gyors és megbízható szállítási lehetőségeket. A vásárlók számára kialakított egyszerű vásárlási folyamat lehetővé teszi, hogy gyorsan megtalálhassák és megvásárolhassák a kívánt EDP-t.

Összességében a weboldalunk a Parfümvizek (EDP) alkatéziséhez tartozó termékeket kínál a Parfümök kategóriában. Magas minőségű és különleges illatokkal rendelkező EDP-kkel várjuk a vásárlóinkat. Kényelmes vásárlási élményt nyújtunk, amelyben könnyedén megtalálhatják és megvásárolhatják a tökéletes parfümöt.

Mennyiség 100 ml
Meghatározás Férfiaknak
Típus Parfümvíz
Származási hely Arábia és a Kelet
Fej sáfrány, kardamom, ciprus
Szív rózsa, jázmin
Alapillat pézsma, fás tónusok, borostyán
Az illat jellemzői fűszeres
Mellék illat Fűszeres
Összetevő sáfrány, kardamom, ciprus, rózsa, jázmin, pézsma, fás tónusok, borostyán
0 Ft

Versace Pour Femme Dylan Blue - EDP 30 ml Versace Pour Femme Dylan Blue - EDP 30 ml

Versace Pour Femme Dylan Blue egy virágos-gyümölcsös női illat. A fejillatban érezhető a fekete ribizli, Granny Smith alma, lóhere, nefelejcs virág, perilla és shiso levelek. A szívillat rózsából, jázminból, csipkéből, őszibarackból és szirmokból készül. Az alapillatban érezhető a fehér fa, pézsma, pacsuli és a styrax. Az illat 2017-ben került a piacra.

Montale Oudmazing - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Montale Oudmazing - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

Az Oudmazing fényűző, fás-virágos illat nőknek és férfiaknak egyaránt. A fejillat narancsot, szicíliai bergamottot , körtét, fügét és agarfát tartalmaz. A szívillatban érezhető az egyiptomi jázmin, pacsuli levelek és írisz gyökér. A kompozíciót a madagaszkár vanília, bőr, fehér pézsma és szőlő kombinációja zárja. Az illat 2016-ban került a piacra.

Al Haramain Khulasat Al Oud - EDP 100 ml Al Haramain Khulasat Al Oud - EDP 100 ml

A Khulasat Al Oud egy bőr illat a férfiak számára. A fej rózsákból, édes és tengeri hangokból áll. Citrus, bőr, füst és fás hangok keverik össze a szívét. A kompozíció gyantával, pézsma és meleg borostyánnal kész.

Elode Elode Yes I do - EDP 100 ml Elode Elode Yes I do - EDP 100 ml

Az Elode parfüm megragadja az igazi szenvedély érzését, a fekete ribizlit egy rózsa virágos szív egészíti ki, és a pacsuli esszencia képezi az illat végét.

Armaf Q Essence - EDP 100 ml Armaf Q Essence - EDP 100 ml

Az Armaf márkától származó női Q Essence illatot a virágos és gyümölcsös illatok gyönyörű kombinációja jellemzi. Az illat a frézia, a narancsvirág, az őszibarack és a keserű narancs felső jegyeivel nyílik meg. A jázmin, a magnólia és a rózsa rejlik a szívében, amelyet a borostyán, pézsma és vanília kombinációja zárja.

XerJoff Mefisto - EDP 30 ml XerJoff Mefisto - EDP 30 ml

A Mefisto egy citrusos, aromás férfi illat, amelyet a Xerjoff parfümház 2009-ben mutatott be. A frissítő, parfümös víz összetételét fűszeres keserű grapefruit, lédús citrom és tonizáló bergamott citrusos feltétek nyitják. A rózsaszirmokkal és íriszekkel borított szívben az illatos dallam lélekkel telibb illatot ölt, és a domináns levendula nyugalmával varázsolja el a tulajdonost. A tövénél a nemes

XerJoff Opera - EDP 100 ml XerJoff Opera - EDP 100 ml

Az illat kompozíciója a csillogó gyümölcstónusokkal és a bársonyos törökrózsa illatával nyit, amely a ylang-ylang, romantikus borostyán, szerecsendió és az értékes szívbőr finom akkordjaival csillog. Az illat a pézsma, a vanília, a cédrus, a vetiver és a pacsuli tónusainak ünnepi felszabadulásával zárul. Az illat 2019-ben került a piacra.

Loewe Solo Loewe Mercurio - EDP 100 ml Loewe Solo Loewe Mercurio - EDP 100 ml

A Solo Mercurio illatosított víz a Loewe-től minden férfi kiegészítője. Mély és magával ragadó parfümös víz kontrasztja a neroli tónusoknak a mézes dohány fűszeres akkordjával és a borostyán fügelevéllel. A Loewe Solo Mercurio mindig lépést tart veled. Az illatot 2020-ban mutatták be.

Lattafa 24 Carat Pure Gold - EDP 100 ml Lattafa 24 Carat Pure Gold - EDP 100 ml

A 24 Carat Pure Gold egy keleties parfüm az oud, rózsa és vanília klasszikus kombinációjával. Az illat kiemelkedik a tömegből, a finom tónusok a domináns tónusok kombinációjának köszönhetően. A 24 Carat Pure Gold nem egy könnyed illat, hanem egy erős arab parfüm, amely a tartósságban jeleskedik.

Bois 1920 Vetiver Ambrato - EDT 100 ml Bois 1920 Vetiver Ambrato - EDT 100 ml

A Vetiver Ambrato egy kifinomult és mélyen csábító illat. Abszolút ellenállhatatlan illatosított víz, amely a modern ember minden erejét és titkát tartalmazza. Ez a parfüm víz bergamotttal, citrommal, petitgrainnel, galbanummal és artemisia-val nyit. A szív a levendula, a muskátli és a szegfűszeg akkordjait dobogtatja. A kompozíciót benzoin, borostyán, vanília, vetiver és labdanum teszi teljessé. Az

Yves Saint Laurent Mon Paris - EDP 90 ml Yves Saint Laurent Mon Paris - EDP 90 ml

Káprázatos illat, amely a szeretet, a szabadság, az odaadás és az intenzitás modern értelmezését képviseli. Illat, amely elvarázsolja Önt, ez a Mon Paris Yves Saint Laurent. Ciprusos - gyümölcsös illat, tele szenvedéllyel és felülmúlhatatlan szeretettel. Először egy gyümölcsös illatot fog érezni, tele eperrel, málnával, körtével, bergamottal, naranccsal, mandarinnal és calonal. A szívillatban rejtőzik

Elie Saab Le Parfum Lumiere - EDP 30 ml Elie Saab Le Parfum Lumiere - EDP 30 ml

Az Elie Saab Le Parfum Lumière megragadja a fény érzéki szikráját. Hajnal. Egy idő, amikor az éjszaka találkozik a nappal, amikor egy fénysugár némán suhan át a sötétségen, felfedi a hajnal arany árnyalatait. A mediterrán sugarak ihlette Elie Saab Le Parfum Lumière egy óda a melegségről és a fényről.

Thomas Kosmala Song In The Wind - EDP 100 ml Thomas Kosmala Song In The Wind - EDP 100 ml

A Thomas Kosmala Song In The Wind eau de parfum férfi és női parfümje a virágos-ambér illatok családjába tartozik. A sáfrány gazdag, édes alaphangot kölcsönöz a bergamott és a málna keverékének, míg az illat szíve a rózsát a pézsma és a vanília vonzó illatával ötvözi. Az alapban az agarfa exkluzív és ritka oud tónusait fogjuk érezni, melyet meleg borostyán és pacsuli egészít ki. Fantasztikus illat,

Flavia B Afric - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Flavia B Afric - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

A B\'Afric a titokzatos és egzotikus afrikai kultúra ünnepe rituáléival, élénk színeivel és a korlátlan szabadság szellemével. Az illat kezdete a citrom, ribizli és bergamott tónusaival nyit. Ezután a szívhez lép, amelyben ibolya, jázmin és ciklámen rejtőzik. A parfüm vetiverrel, borostyánnal és pézsmával végződik. A Byredo márka Bal d\'Afrique illata ihlette.

Byredo Mumbai Noise - EDP 100 ml Byredo Mumbai Noise - EDP 100 ml

A Byredo Mumbai Noise egy fás illatú parfüm borostyán árnyalattal, amely férfiaknak és nőknek egyaránt örömet okoz. Ez az egyedi és izgalmas illat keserű zöld gyógynövényes davana jegyekkel nyit. A szív a kávé intenzív és titokzatos aromás esszenciáját rejti, amely serkenti érzékeit, a dohány mandulás tonkabab kíséretében. Az alap az agarfa fényűző oud jegyeihez tartozik, és a szantálfa és a labdanum

Tiffany & Co. Tiffany & Co. - EDP 30 ml Tiffany & Co. Tiffany & Co. - EDP 30 ml

Tiffany & Co. a virágos női illat, amely 2017-ben került a piacra. A friss fejillat lédús mandarinból, bergamottból és citromból készül. A szívillat közé tartozik az írisz, őszibarack, rózsa és a fekete ribizli. Az alapillatban érezhető a pacsuli és a pézsma kombinációja. Ezt az illatot a német Daniela (Roche) Andrier parfüm tervező hozta létre.

Alhambra Versencia Crystal - EDP 100 ml Alhambra Versencia Crystal - EDP 100 ml

Az Alhambra Versencia Crystal egy üde virágos parfümös víz minden olyan elegáns nő számára, aki ki szeretné hangsúlyozni nőiességét. Ez a kifinomult illatkompozíció a gránátalma és a yuzu egzotikus akkordjaival nyit, amelyek a jég hűvös jegyeivel párosulnak. A szívjegyben az elegancia, az érzékiség és a női önbizalom ötvöződik, amit a bazsarózsa, a magnólia és a lótuszvirág szimbolizál. A virágos aromát

Givenchy Gentleman Society - EDP 100 ml Givenchy Gentleman Society - EDP 100 ml

A Gentleman Society a Givenchy márkától egy elegáns férfi eau de parfum, amely a fás-fűszeres illat tökéletes megtestesítője gyógynövényes felhanggal. A nyitóillat a kardamomot és az aromás zsályát ötvözi. Szívjegyében a francia vadnárcisz virága keveredik, amely ellentétben áll a haiti és a madagaszkári vetiver jellegzetes fás tónusaival. Az illat alapjegyében a cédrusfa és a palo santo esszenciáját

Alhambra Infini Elixir - EDP 100 ml Alhambra Infini Elixir - EDP 100 ml

Az Infini Elixir egy fás illatú parfüm férfiaknak és nőknek. Ez az érzéki illat a szerecsendió és a fahéj gazdag fűszeres jegyeivel borítja be Önt, amelyek intenzív aromája az oud és a luxus szantálfa mély nyomával keveredik az illat szívében. Az egész kompozíció ellenállhatatlan varázsa az illat alapjában rejlik, mely az érzéki bőr, a finom vanília és a meleg borostyán kombinációja. Az Infini Elixir

Parfums De Marly Pegasus - EDP 75 ml Parfums De Marly Pegasus - EDP 75 ml

A francia Parfums De Marly Pegasus eau de parfum tökéletes választás minden modern úriember számára. Ez az illatos esszencia a bergamott dinamikus jegyeivel nyit, amelyet a kömény gazdag illata és az ozmanthus finom akkordjai követnek. A szív a levendula akkordok parádéja, amelyet elegáns jázmin és keserű mandula egészít ki. Az alap intenzív vanília aromát varázsol a bőrödre, amely borostyánnal és

Népszerű termékek

Penny Belts Öv ajándékkészlet 506 35-020-22 és 4PS
12 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Brosway Acél karkötő kristályokkal Chakra BHK344
16 060 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Tom Tailor Női farmer dzseki 1016402.10120 S
11 440 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női bokacipő 1-1-25337-29-341 38
14 230 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KISS Brush-On Gel Nail Kit szett gél körmökre
8 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dr. Hauschka Szemhéjpúder trió 02 (jáde) 1 db
10 657 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JVD Ébresztőóra csendes működéssel SRP838.3
6 550 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GymBeam Core Sliders csúszókorong
4 690 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Lattafa Ente Faqat - EDP 100 ml
6 810 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női sportcipő 1-25205-41-234 37
16 500 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Millefiori Milano Aromaolaj Élénk virágszirmok 15 ml
4 100 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Háttámla párna világosszürke
25 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024