840 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

Bohém, korlátlan, kalandos és felejthetetlen – ilyen a Flavia márka Charming Lady parfümje. Indulj el egy titokzatos utazásra, ahol eddig feltáratlan távlatokat fedezhetsz fel. A Chanel márka Coco Mademoiselle illata ihlette.

Raktáron
Ingyenes szállítás lehetséges
Gyártó:
Termékleírás

Bohém, korlátlan, kalandos és felejthetetlen – ilyen a Flavia márka Charming Lady parfümje. Indulj el egy titokzatos utazásra, ahol eddig feltáratlan távlatokat fedezhetsz fel. A Chanel márka Coco Mademoiselle illata ihlette.

Parfümvizek (EDP)

A weboldalunk a Parfümvizek (EDP) alkatéziséhez tartozó termékeket kínálja a Parfümök kategóriában. Az EDP (Eau de Parfum) az egyik legnépszerűbb és legtartósabb parfümtípus, amely hosszan tartó illatélményt biztosít.

Webáruházunkban széles választékban találhatóak az EDP-k, amelyek különleges és egyedi illatokat kínálnak. A termékek minősége kiemelkedő, hiszen csakis megbízható és elismert parfümökkel dolgozunk együtt. A gyártók gondosan válogatják össze a legjobb minőségű összetevőket, hogy a vásárlók a legjobbat kapják.

A weboldalon könnyedén navigálhat, és könnyedén megtalálja az ideális parfümöt az igényei szerint. A termékek részletes leírást tartalmaznak, amelyek bemutatják az illatjegyeket és az alkotóelemeket. A felhasználók így könnyedén eligazodhatnak a különböző illatok között, és megtalálhatják a tökéletes EDP-t.

A webshopunknak kiváló vásárlói visszajelzései vannak, és a vásárlók elégedettek az árakkal és a termékek minőségével. Az EDP-k széles árkategóriában elérhetők, így minden vásárló megtalálhatja az anyagi lehetőségeinek megfelelő parfümöt.

Továbbá, a weboldalunk kényelmes vásárlási élményt nyújt a felhasználóknak. Gyors és biztonságos fizetési lehetőségeket kínálunk, valamint gyors és megbízható szállítási lehetőségeket. A vásárlók számára kialakított egyszerű vásárlási folyamat lehetővé teszi, hogy gyorsan megtalálhassák és megvásárolhassák a kívánt EDP-t.

Összességében a weboldalunk a Parfümvizek (EDP) alkatéziséhez tartozó termékeket kínál a Parfümök kategóriában. Magas minőségű és különleges illatokkal rendelkező EDP-kkel várjuk a vásárlóinkat. Kényelmes vásárlási élményt nyújtunk, amelyben könnyedén megtalálhatják és megvásárolhatják a tökéletes parfümöt.

Típus Parfümvíz
Származási hely Arábia és a Kelet
Meghatározás Nőknek
Fő illat Virág
Mellék illat Gyümölcs
Mennyiség 2 ml
Alapillat pézsma, pacsuli, vanília, vetiver, tonkabab, opoponax
Fej bergamott, narancs, narancsfavirág, mandarin
Szív jázmin, rózsa, ylang-ylang
Az illat jellemzői virágos, gyümölcsös
0 Ft

DKNY Be Delicious - EDP 50 ml DKNY Be Delicious - EDP 50 ml

Egy illat, amelynek keletkezését a nagyvárosi életstílus és a nagyváros adta lehetőségek ihlették. Merüljön el a New York-i élet fergetegében. Az első kísértés - az Éva illata, amely megkísérti Ádámot, vágykeltő hatású. Ártatlan, szexi, friss, provokatív, érzéki, barátságos és csábító érzés, amely érintésre ösztönöz. Hagyja magát elcsábítani, és ossza meg másokkal is ezt a felejthetetlen hangulatot.

Bentley For Men Intense - EDP 100 ml Bentley For Men Intense - EDP 100 ml

A Bentley For Men Intense egy férfi illat, amely a keleties-fűszeres illatok közé tartozik. Legelsőre a babérlevél, a bergamott és a fekete bors fogja megszólítani, a parfüm szívében a rum, a fás illatjegyek, a fahéj, a muskátli és az üröm fejti ki hatását, majd a pacsuli, a cédrus, a tömjén, a benzoin és a bőr zárja az illatot. Az illat 2013-ban került piacra.

Giorgio Armani Emporio Armani Because It’s You - EDP 50 ml Giorgio Armani Emporio Armani Because It’s You - EDP 50 ml

Giorgio Armani Emporio Armani Because It´s You jellegzetes női illatot 2017-ben mutatták be a nagyközönségnek. A fejillatot málna, citrom és keserű narancs (neroli) illóolaj alkotja. A szívben a rózsa bontakozik ki. Az illat teljes összhatását pézsmával ölelkező édes vanília zárja, feltárva az összetett és hihetetlenül mély érzékiséget.

Al Haramain Amber Oud Tobacco Edition - EDP 60 ml Al Haramain Amber Oud Tobacco Edition - EDP 60 ml

Az Amber Oud Tobacco Edition az Amber Oud kollekcióból egy keleti-fűszeres illat férfiaknak és nőknek. A fej dohánylevelet, fahéjat, fekete borsot és gyömbért tartalmaz. A szívben a tonkabab szegfűszeggel, csillagánizssal, édes vaníliával, kakaóval és tömjénnel kombinálódik. A kompozíciót szárított gyümölcs, dohány és fás jegyek zárják. Az illat 2019-ben került a piacra.

Ariana Grande God Is A Woman - EDP 100 ml Ariana Grande God Is A Woman - EDP 100 ml

A világhírű énekesnő, Ariana Grande God Is A Women egy gyümölcsös-virágos illata, amely a tiszta virágok egyedi és csábító felhőjébe burkol. Az isteni parfüm az ambrette és a körte gyümölcsös tónusaival nyílik meg. Rövid idő múlva írisz és rózsaszirom finom szívjegye csatlakozik hozzájuk. Az illat kompozícióját érzéki vanília és cédrusfa teszi teljessé. Mutasd meg a világnak, mi az igazi lányerő. Az

Byredo Young Rose - EDP 100 ml Byredo Young Rose - EDP 100 ml

A Young Rose a fiatalság nyugtalanságát ünnepli, és azok szaglónaplója, akik saját jövőjüket írják. A fűszeres szecsuáni bors és a damaszkuszi rózsa váratlan kombinációja eredeti virágillatot eredményezett, amely a klasszikus romantika újszerű kezelését kínálja. Az illat 2021-ben debütált.

Valentino Valentino Donna Born In Roma Coral Fantasy - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Valentino Valentino Donna Born In Roma Coral Fantasy - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

Róma naplementekor. Ahogy az ég fokozatosan elsötétül, és a nappal estefelé közeledik, a város látképe és legendás építészete korall-narancssárga fényben fürdik. Ez a szín semmivel nem téveszthető össze. Kezdődik a varázslat. Valentino meghívja Önt, hogy igazán átélje ezt a pillanatot. Hogy ennek a színnek az energiáját illattá vigye át, Valentino felkérte Nadège Le Garlantezec és Jacques Huclier parfümőröket

Jennifer Lopez Still - EDP 100 ml Jennifer Lopez Still - EDP 100 ml

Még Jennifer Lopez egy illat, amely rögzíti az érzéseit egy nő, aki megpróbálja megtalálni a saját énje. Meglepő és rezgő hangot kedvéért komplement fűszeres fehér bors, mandarin pezsgő és természetes aroma Earl Grey tea. Ez kiemeli egy csokor virágot a frézia, rózsa, a jázmin és a narancsvirág. Az egész kompozíció befejezi szantálfa, pézsma és borostyán. Az illat 2003-ban indult.

Versace Bright Crystal Absolu - EDP 90 ml Versace Bright Crystal Absolu - EDP 90 ml

A népszerű Bright Crystal Versace kiadás alapján a Bright Crystal Absolu intenzívebb változatát vezeti be azzal a reménységgel, hogy az eredeti kiadás rajongói örülni fognak. Donatella Versace kihangsúlyozza, hogy ez egy erősebb, tartósabb illat, amelynek összetétele élénk, szeretettel teli . A flakonja azonos alakú, de sötétebb, intenzívebb rózsaszín árnyalatot kapott. Ez a parfümös víz 2013-ban került

Flavia Geogians The Lion Heart - EDP 100 ml Flavia Geogians The Lion Heart - EDP 100 ml

A Geogians The Lion Heart egy érdekes illat férfiaknak. Próbálja ki Ön is ezt az egyedülálló eau de parfümöt. Kezdetben a szívig érő bergamott és fahéj fogja meglepni, amiben dohány, gyömbér és rózsa található. A kompozíciót bőr, tonkabab, borostyán és méz zárja. Ezt az eau de parfümöt a Roaring Radcliff illat ihlette.

Lattafa Hayaati Black - EDP 100 ml Lattafa Hayaati Black - EDP 100 ml

A Hayaati Black egy keleti illat nőknek és férfiaknak. A fejjegyek bergamottot árulnak el almával. Szívében fás jegyek rejtőznek, fahéjjal. És végül a vanília és a pézsma feltárul az alapban. Az illatot 2020-ban mutatták be.

Betty Barclay Tender Blossom - EDP 20 ml Betty Barclay Tender Blossom - EDP 20 ml

A Betty Barclay illat olyan nőknek szól, akik élvezik az élet minden pillanatát, akik természetes bájukkal, nyitott egyéniségükkel és pozitív életképükkel lenyűgözik környezetüket. Vitalitással teli illat, amely egyszerre friss és gyengéd. Az érett dinnye, az exotikus licsi és a gyengéd ciklámen varázslatos fúziója. Az alapot a pézsma, a cédrus és a szantálfa biztosítja.

Al Haramain Amber Oud Ruby Edition - EDP 60 ml Al Haramain Amber Oud Ruby Edition - EDP 60 ml

Az Al Haramain Amber Oud Ruby Edition egy fás virágos parfüm férfiaknak és nőknek egyaránt. Ez az illat eleganciát és az értékes rubinok csillogását árasztja. A keserű mandula csábító jegyei összefonódnak a sáfrány tónusaival. Az illat szívében megnyílik az egyiptomi jázmin szirmainak finom illata, a cédrus fás akkordjaival kísérve. Az alapban a fás jegyek mellett az ámbra és a pézsma erőteljes kombinációja

Alhambra The Chant - EDP 100 ml Alhambra The Chant - EDP 100 ml

A Chant eau de parfum az Alhambra márkától egy kifinomult, luxus illat nőknek. Ez az illat még életed leghétköznapibb pillanatait is elbűvöli és feldobja. Az elegáns flakon virágkincset rejt magában, melyben a plumeria és a fehér virágok ellenállhatatlan jegyei pompáznak, édes ilang-ilang jegyekkel átszőve. A jázmin és a vanília tökéletes összjátékot teremt, amit lehetetlen nem szeretni.

Boucheron Cuir De Venise - EDP 125 ml Boucheron Cuir De Venise - EDP 125 ml

A Boucheron Cuir De Venis egy fás illatú parfüm nőknek, amely felejthetetlenné tesz. Az exkluzív nyitóakkordok meleg, szinte fűszeres benyomást keltenek – a kakaó, a fahéj és a gyömbér minden akadályt áttör. A szívben a guajakfa fényűző jegyei kiegészítik a papirusz erőteljes füstös árnyalatait, melynek kifinomultságát a pacsuli emeli ki. Az alap visszatér a kakaó balzsamos árnyalataihoz, a kompozíciót

Thomas Kosmala No. 9 Bukhoor - EDP 100 ml Thomas Kosmala No. 9 Bukhoor - EDP 100 ml

No. 9 Bukhoor a francia Thomas Kosmala márkától egy fás eau de parfüm, amely férfiaknak és nőknek egyaránt örömet okoz. Nemes és exkluzív illat, amely ötvözi a keleti parfüméria gazdag hagyományait a modern eleganciával. Ezt az egyedülálló terméket a bukhoor, egy természetes összetevőkből álló hagyományos arab füstölőkeverék elkészítésének művészete ihlette. A fejillat fás jegyekből áll, szívében egy

Montale Fantastic Basilic - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Montale Fantastic Basilic - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

A Montale Fantastic Basilic egy aromás Eau de Parfum férfiaknak és nőknek. Az illat a frissen vágott bazsalikomlevelek fűszeres robbanásával nyit. A kumquat és a körte édes, csábító jegyei a plumeria virággal és a tubarózsával keverednek, hogy elbűvölő és egzotikus hatást keltsenek, a tonkababnak és a benzoinnak köszönhetően pézsmás, krémes befejezést hagyva. Friss és vonzó illat minden napra. Az illatot

Flavia Flavia Majestic Oud - EDP 100 ml Flavia Flavia Majestic Oud - EDP 100 ml

A Flavia Majestic Oud egy fás-fűszeres eau de parfum férfiaknak. Kényeztesse magát egy frissítő, fűszeres, de ugyanakkor mély és felejthetetlen illattal. A sáfrány és a szerecsendió fűszeres jegyei a gyümölcsök és bogyók finom aromájával kombinálódnak. Szívében harmonikus levendula virágos és fűszeres jegyekkel keveredik. Az alapot az oud mély illata tölti meg, amely pézsmával és pacsulival ellenállhatatlan

Flavia Blackart 24 Hours - EDP 100 ml Flavia Blackart 24 Hours - EDP 100 ml

A Blackart 24 Hours a Flavia márkától egy aldehid illat virágos és pézsma felhanggal. Az eau de parfum férfiaknak és nőknek egyaránt tetszeni fog, és az aldehidek tiszta jegyeinek tökéletes kombinációja, amely a frissen mosott ruha illatára emlékeztet, a bergamott enyhén kesernyés jegyeivel. Az elegáns jázmin cukorborsóvirággal párosul az illat szívében, az alap pedig a szantálfa és a fehér pézsma

Parfums De Marly Delina La Rosée – EDP 75 ml Parfums De Marly Delina La Rosée – EDP 75 ml

A Delina La Rosée a francia Parfums De Marly márkától egy friss, virágos eau de parfum minden elegáns nő számára, aki a tavaszi és nyári napokra tökéletes illatra vágyik. Az érett licsi és édes körte keserű bergamott kombinációja mosolyt csal az arcára. A világos vízi tónusok az illat szívében a bazsarózsa és a török rózsa virágos aromájával egyesülnek. Az alap mély fás tónusokkal, haiti vetiverrel

Népszerű termékek

Penny Belts Öv ajándékkészlet 506 35-020-22 és 4PS
12 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Brosway Acél karkötő kristályokkal Chakra BHK344
16 060 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Tom Tailor Női farmer dzseki 1016402.10120 S
11 440 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női bokacipő 1-1-25337-29-341 38
14 230 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KISS Brush-On Gel Nail Kit szett gél körmökre
8 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dr. Hauschka Szemhéjpúder trió 02 (jáde) 1 db
10 657 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JVD Ébresztőóra csendes működéssel SRP838.3
6 550 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GymBeam Core Sliders csúszókorong
4 690 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Lattafa Ente Faqat - EDP 100 ml
6 810 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női sportcipő 1-25205-41-234 37
16 500 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Millefiori Milano Aromaolaj Élénk virágszirmok 15 ml
4 100 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Háttámla párna világosszürke
25 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024