21 360 Ft
Az ár frissült 02.06.2024

A népszerű Bright Crystal Versace kiadás alapján a Bright Crystal Absolu intenzívebb változatát vezeti be azzal a reménységgel, hogy az eredeti kiadás rajongói örülni fognak. Donatella Versace kihangsúlyozza, hogy ez egy erősebb, tartósabb illat, amelynek összetétele élénk, szeretettel teli . A flakonja azonos alakú, de sötétebb, intenzívebb rózsaszín árnyalatot kapott. Ez a parfümös víz 2013-ban került

Raktáron
Ingyenes szállítás lehetséges
Kedvezmény 6%
Gyártó:
Termékleírás

A népszerű Bright Crystal Versace kiadás alapján a Bright Crystal Absolu intenzívebb változatát vezeti be azzal a reménységgel, hogy az eredeti kiadás rajongói örülni fognak. Donatella Versace kihangsúlyozza, hogy ez egy erősebb, tartósabb illat, amelynek összetétele élénk, szeretettel teli . A flakonja azonos alakú, de sötétebb, intenzívebb rózsaszín árnyalatot kapott. Ez a parfümös víz 2013-ban került a piacra.

Parfümvizek (EDP)

A weboldalunk a Parfümvizek (EDP) alkatéziséhez tartozó termékeket kínálja a Parfümök kategóriában. Az EDP (Eau de Parfum) az egyik legnépszerűbb és legtartósabb parfümtípus, amely hosszan tartó illatélményt biztosít.

Webáruházunkban széles választékban találhatóak az EDP-k, amelyek különleges és egyedi illatokat kínálnak. A termékek minősége kiemelkedő, hiszen csakis megbízható és elismert parfümökkel dolgozunk együtt. A gyártók gondosan válogatják össze a legjobb minőségű összetevőket, hogy a vásárlók a legjobbat kapják.

A weboldalon könnyedén navigálhat, és könnyedén megtalálja az ideális parfümöt az igényei szerint. A termékek részletes leírást tartalmaznak, amelyek bemutatják az illatjegyeket és az alkotóelemeket. A felhasználók így könnyedén eligazodhatnak a különböző illatok között, és megtalálhatják a tökéletes EDP-t.

A webshopunknak kiváló vásárlói visszajelzései vannak, és a vásárlók elégedettek az árakkal és a termékek minőségével. Az EDP-k széles árkategóriában elérhetők, így minden vásárló megtalálhatja az anyagi lehetőségeinek megfelelő parfümöt.

Továbbá, a weboldalunk kényelmes vásárlási élményt nyújt a felhasználóknak. Gyors és biztonságos fizetési lehetőségeket kínálunk, valamint gyors és megbízható szállítási lehetőségeket. A vásárlók számára kialakított egyszerű vásárlási folyamat lehetővé teszi, hogy gyorsan megtalálhassák és megvásárolhassák a kívánt EDP-t.

Összességében a weboldalunk a Parfümvizek (EDP) alkatéziséhez tartozó termékeket kínál a Parfümök kategóriában. Magas minőségű és különleges illatokkal rendelkező EDP-kkel várjuk a vásárlóinkat. Kényelmes vásárlási élményt nyújtunk, amelyben könnyedén megtalálhatják és megvásárolhatják a tökéletes parfümöt.

Mennyiség 90 ml
Típus Parfümvíz
Származási hely Olaszország
Fő illat Virág
Mellék illat Gyümölcs
Meghatározás Nőknek
Alapillat pézsma, ámbra, mahagóni fa
Fej gránátalma, yuzu
Szív bazsarózsa, magnólia, lótuszvirág, málna
Az illat jellemzői gyümölcsös, virágos
Összetevő pézsma, ámbra, gránátalma, bazsarózsa, magnólia, yuzu, lótuszvirág, málna, mahagóni fa
0 Ft

Calvin Klein Eternity - EDP 100 ml Calvin Klein Eternity - EDP 100 ml

A parfümöket időtlen idők óta bájos nők kísérik. Az illatot éteres ruhaként érzékeljük, amely testünket szorosan átöleli. A friss illat olyan emlék, ami nem tűnik el az emberi elméből. Nagyszerű lehetőségünk van arra, hogy bemutassuk Önnek a fantasztikus Calvin Klein Eternity parfümös vizet. Ha minőségi és romantikus illattal szeretné kiemelni a megjelenését, akkor ne habozzon megrendelni. Parfüm Calvin

Lancôme Miracle - EDP 30 ml Lancôme Miracle - EDP 30 ml

A Miracle a Lancome egy energikus virágillat, tele frissességgel. Ez az eau de parfum kifejezi az ember vágyát, hogy az élet hétköznapi pillanatai elvarázsolják, és azt a képességet szimbolizálja, hogy minden másodperc csodává váljon. Friss, érzéki, virágos és enyhén fűszeres illat, akinek a reklámarca Uma Thurman színésznő lett. Kezdetben a frézia és a frissen hámozott licsi illatát fogja érezni.

Britney Spears Curious - EDP 100 ml Britney Spears Curious - EDP 100 ml

Édes, virágos illat a fiatal nő. Azoknak a nőknek, akik szeretnék provokálni. Szénsavas illat fejillatát magnólia és arany körte. Fehér virágok, lótuszvirág, tubarózsa hozzon létre egy kellemes szív. Csodálatos benyomást fokozza a nemes alapítvány áll, hogy a jázmin, ciklámen, vanília, szantálfa és világos fából készült.

Giorgio Armani Acqua Di Gioia - EDP 100 ml Giorgio Armani Acqua Di Gioia - EDP 100 ml

Az Acqua di Gioia maga az öröm esszenciája, a nőt és a természetet ünnepli. Olyan üdítő kikapcsolódást ígér, amely felébreszti az érzékeket. Az illat megszületését azon távoli szigetek inspirálták, ahol Giorgo Armmani gyakran megfordul, új energiával töltődött fel, és ahol az esővíz és a tenger harmata elegyedik, oly különleges harmóniát képezve, amely a termékeny és buja természet lelkét idézi. Az

Michael Kors White Luminous Gold - EDP 100 ml Michael Kors White Luminous Gold - EDP 100 ml

A világhírű divatmárka Michael Kors be 2015-ben egy másik, már a sokadik, női illat. Ez keleties virágos illat nyílik gyümölcsös körte, akkor jelen van a szívében, a jázmin és végül rögzítette a szag borostyán. Ez a szag csak tetszik!

Elode Woman - EDP 100 ml Elode Woman - EDP 100 ml

A Woman női illatot az Yves Saint Laurent márka keleti-vaníliás parfümje, a Black Opium ihlette. A fejillata rózsaborsot, narancsvirágot és körtét tartalmaz. A szívillatban érezni fogja a kávé, a jázmin, a keserű mandula és az édesgyökér tónusait. A kompozíciót a vanília, pacsuli, cédrus és kasmír fa kombinációja zárja. Az illat 2019-ben került a piacra.

Montale Wood & Spices - EDP 2,0 ml - illatminta spray-vel Montale Wood & Spices - EDP 2,0 ml - illatminta spray-vel

A Wood & Spices luxus fás-fűszeres illat férfiaknak. Mindössze négy összetevőt tartalmaz, mégpedig: vetiver, tömjén, szantálfa és agár fa. Az illat 2005-ben került a piacra.

Boucheron Boucheron Serpent Bohème - EDP 90 ml Boucheron Boucheron Serpent Bohème - EDP 90 ml

A Serpent Bohème illatot az azonos nevű ékszerkollekció ihlette. A Serpent Bohème vidáman feltárul a virágok robbanásában, a mandarin és a fekete ribizli bájos akkordjában, energikusan tisztelegve a Boucheron márka exkluzív, színes gyöngyszemei előtt. A szívben lévő magabiztos virágcsokor felfedi a rózsa legcsodálatosabb vonásait. A szintén ikonikus Sambac jázmin napfényes hangulatban teszi teljessé

Molton Brown Lily & Magnolia - EDP 100 ml Molton Brown Lily & Magnolia - EDP 100 ml

A Lily & Magnolia Blossom parfümös víz egy virágos illat férfiaknak és nőknek. Az illat elején fehér tea, mandarin és magnólia, szívében bazsarózsa, gyöngyvirág és frézia található. A virágszív fokozatosan pézsma, szantálfa és ilang-ilang alapjává változik. Az illat 2021-ben debütált.

Al Haramain Twin Flower - parfümolaj 15 ml Al Haramain Twin Flower - parfümolaj 15 ml

Az Al Haramain márka Flower Twin parfümolaj az európai nőket célozza meg. Felső jegyében enyhén savanykás aura jázminból, vaníliából és fehér pézsmából áll. A szív összetevői mélységet és gazdagságot adnak a parfümolajnak. Az alsó tónusok felfedik a mirha és a borostyán árnyalatait. Az üveg dizájnjában joggal dominál a rózsaszín szín, mint az illatban rejlő életenergia visszatükröződése.

Dior Poison Girl - EDP 50 ml Dior Poison Girl - EDP 50 ml

2016 januárjában a Dior márka bemutatta a Poison Girl illatot. Ez a keleti-vanília illat alkalmas lányoknak és nőknek, a keserű narancs árnyalataival nyílik meg, amelyet fokozatosan Damaszkusz rózsák és Grasse rózsák váltanak fel, majd mandula, toluol balzsam, vanília, szantálfa és tonka bab árnyalatai követnek.

Al Haramain Manege Rouge - EDP 75 ml Al Haramain Manege Rouge - EDP 75 ml

Az Al Haramain Manege Rouge rendkívüli illata olyan nőknek szól, akik tudják, mit akarnak. A Manege Rouge egy csábító virágos fejillattal nyílik meg és egy kis friss naranccsal, amely meglepően lélegzetelállító lágy, de gazdag ínyenc tónusokkal fog elvarázsolni bennünket, a borostyán és a tölgymoha zárja az érzéki alapillatát. Élvezze ennek az irigylésre méltó tüzes illatnak az elevenségét.

Amouage Jubilation 25 Pour Femme - EDP 100 ml Amouage Jubilation 25 Pour Femme - EDP 100 ml

A Jubilation 25 Pour Femme időtlen kompozíciója a női kifinomultság megtestesítője. A kezdeti illatjegyekben a bergamott, fekete bors, fahéj és csilipaprika érezhető. A szívet jázmin, labdanum, rózsa, tömjén és nárcisz alkotja. A kompozíció végén tölgymoha, pacsuli, vanília, benzoin, castoreum, tömjén és bőr lepi meg. Az illatot 2008-ban mutatták be.

Dsquared² Original Wood - EDP 30 ml Dsquared² Original Wood - EDP 30 ml

Az Original Wood egy friss, fás illatú eau de parfum férfiaknak. Az egyszerű barna üveg a férfias elegancia, a büszkeség és a természetesség illatát rejti. A karizmatikus illat vízi jegyekkel, guatemalai kardámommal és az ibolyalevelek finom illatával nyit. A cédrus utánozhatatlan akkordjai haiti vetiverrel és ezüstfenyővel keverednek, hogy egy egyedülálló fás illatot hozzanak létre, amely a természet

Thierry Mugler Alien Goddess Supra Florale - EDP 90 ml Thierry Mugler Alien Goddess Supra Florale - EDP 90 ml

Lépjen be az Alien Goddess Supra Florale misztikus világába, ahol az isteni erő találkozik a virágos eleganciával. A rettenthetetlen nők számára készült illat az önben rejlő belső istennőt ünnepli, és az erős, vonzó és független személyiségét fejezi ki. Az Alien Goddess Supra Florale a kaktuszvirág és a fügekaktusz csillogó akkordjaival nyílik meg, így azonnal felébreszti az érzékeket, könnyedséget

Flavia Luxuria Pour Femme - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Flavia Luxuria Pour Femme - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

A Luxuria Pour Femme egy virágos, gyümölcsös eau de parfum a Flavia márkától. A parfümkompozíció a citrom és a narancs lédús citrusos jegyeivel nyit, melyet a körte, a finom orchidea, az elegáns rózsa, az édes eper és az egzotikus maracuja édes jegyei kísérnek. A meleg illat pacsuli, praliné és vanília akkordjai. Mondjon igent a luxusra a Luxuria Pour Femme női illattal! Az illat tökéletes különleges

Armaf Ego Exotic - EDP 100 ml Armaf Ego Exotic - EDP 100 ml

Az Ego Exotic az Armaf márkától egy virágos-fás eau de parfum nőknek, amely kimozdít a hétköznapok karmaiból, és egy adag optimizmust és jó hangulatot visz az életbe. Az illat nem csak a szaglósejteket gyönyörködteti, hanem színes üvegével is nagyon vonzó, amely távoli és felfedezetlen tájakra invitál, amelyek csak arra várnak, hogy felfedjék szépségüket és finom titkaikat. Az őszibarack édes jegyei

The Lab The Lab Bergamot - EDP 100 ml The Lab The Lab Bergamot - EDP 100 ml

A The Lab márkás Bergamot egy citrus-fás illatú eau de parfum férfiaknak és nőknek. Az energikus fejillatot a keserű bergamott és a grapefruit friss illata tölti meg, amelyek a petitgrain éles, friss, zöld illatával keverednek. A szívben a narancsvirág és az elegáns, kifinomult vanília finom illata jelenik meg. A fás alapot a cédrus és a vetiver mellett borostyán és pézsma egészíti ki. Bújjon csábító

Rue Broca L´Alliance Spirit - EDP 100 ml Rue Broca L´Alliance Spirit - EDP 100 ml

A L\'Alliance Spirit a Rue Broca márkától egy exkluzív fougere férfi eau de parfum, amely tökéletes választás a mindennapi viselethez. A mandarin és a bergamott aromája által magával ragadó vízi jegyek üde bevezetése egy aromás szívhez vezet, amely levendulából, rozmaringból és lágy, citrusos-gyümölcsös masztixból áll. Az alapban érzéki bőrt fog érezni, amihez pacsuli, borostyán és pézsma kombinációja

Flavia Cherry Crush - EDP 90 ml Flavia Cherry Crush - EDP 90 ml

Kóstolja meg az édes csábítást a gyümölcsös uniszex Cherry Crush Eau de Parfum formájában. Ez az eau de parfum egy olyan helyre varázsolja el, ahol az ártatlanság találkozik a gyönyörrel és az édesség a csábítással. Az érett cseresznye, mandarin és málna a jázmin és a rózsa virágos jegyeibe burkolózik, míg az alap a cédrusfát vetiverrel, pacsulival és tonkababbal ötvözi. Az illat 2024-ben debütált

Népszerű termékek

Natura zabpehely 500 g
626 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
Ela ostya csokis 40 g
279 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
Mama Drog citromfűlevél 30 g
229 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
Lee Cooper LC06711.451
16 020 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
Bering Classic 14520-398
60 520 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
Regenor+XP 24 Méregtelenítő csomag
11 590 Ft
Az ár frissült 31.05.2024