45 840 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

A friss virágok tiszta illata, a gyümölcsök és a fűszerek érzékisége - ez a Dolce Vita a Dior márkától. Az illat megalkotói Pierre Bourdan és Maurice Roger. A Dolce Vita édes életet jelent, a név állítólag nyugodt életet vált ki a Földközi-tengeren. Hagyja magát elvarázsolni ezzel a keleti-fás illattal. Az illat 1994-ben került a piacra.

Raktáron
Ingyenes szállítás lehetséges
Gyártó:
Termékleírás

A friss virágok tiszta illata, a gyümölcsök és a fűszerek érzékisége - ez a Dolce Vita a Dior márkától. Az illat megalkotói Pierre Bourdan és Maurice Roger. A Dolce Vita édes életet jelent, a név állítólag nyugodt életet vált ki a Földközi-tengeren. Hagyja magát elvarázsolni ezzel a keleti-fás illattal. Az illat 1994-ben került a piacra.

Toalett vizek (EDT)

A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez szóló weboldalunk egy olyan forrás, amely segít megérteni és megismerni a különböző parfümök kategóriájába tartozó termékeket. Ez az alkatézis segítségével megismerheted az EDT-parfümök világát, hogy megtudhasd, mi teszi őket ilyen egyedülállóvá.

Az EDT a toalettvizek kategóriájába tartozik, és ez a termékcsalád az egyik legkedveltebb és legszélesebb körben használt parfüm típus. A weboldalunkon részletesen bemutatjuk az EDT által nyújtott előnyöket és különlegességeket, hogy segítsünk eligazodni a parfümökhöz kapcsolódó világban.

Az EDT termékek jellegzetessége, hogy a parfümös és a toalettvíz között helyezkednek el. Az EDT-könnyedebb illatok, és többet tartalmaznak az illatanyagokból, mint a hagyományos toalettvizek, de kevesebbet, mint az erősebb és tartósabb parfümök. Ez teszi őket ideálissá mindennapos használatra, ahol nem szeretnénk túl erőteljes vagy hosszan tartó illatot viselni.

A weboldalunkon részletesen bemutatjuk az EDT termékek előnyeit és hátrányait. Megismerheted a különféle illatfordulatokat, az első frissítő illattól az alábbhagyó közepes illatig. Bemutatjuk a legnépszerűbb márkák és termékek listáját, amelyek EDT formában elérhetők, és segítünk megtalálni a számodra legjobb illatot.

Az alkatézisünkben részletesen leírjuk, hogyan kell helyesen használni az EDT-ket, és milyen formában érhetők el. Megosztjuk a praktikus tippeket az alkalmazásra és az illat hosszan tartóbbá tételére. Ötleteket adunk, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a termékből és hogyan tudod használni a mindennapokban.

A weboldalunk hasznos információkat nyújt a vásárlóknak, elősegítve a tudatosabb választást. Az EDT-parfümök költségvetésbarát alternatívát jelentenek a parfümökhöz képest, mert általában alacsonyabb árkategóriába tartoznak. Ugyanakkor sokkal többet nyújtanak, mint a hagyományos toalettvizek, mert tartósabbak és intenzívebbek az illatukban.

Miután végigolvastad weboldalunkat, meggyőződéssel választhatsz EDT-terméket, hogy az életed részévé váljon és kiegészítse személyes stílusodat és kinézetedet. Meríts inspirációt az ízlésesen kiválasztott illatok és azok kombinációinak világából, és fedezz fel új illatokat, amelyek meghatározhatják a viselésedet évszakról-évszakra.

Miért várj tovább? Látogass el weboldalunkra még ma, hogy megtaláld az EDT alkatézisé>ápérakú os>parfümök világát, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb parfümöt, amely kifejezi egyéniségedet és hangulatodat!

Mennyiség 100 ml
Típus Toalettvíz
Fő illat Orientális
Mellék illat Fás
Meghatározás Nőknek
Jellemzők Luxus
Szív bergamott, fahéj, sárgabarack
Fej liliom, rózsa, magnólia
Alapillat szantálfa, vanília, heliotróp
Az illat jellemzői orientális, fás
Származási hely Franciaország
Összetevő bergamott, liliom, rózsa, szantálfa, vanília, magnólia, heliotróp, fahéj, sárgabarack
0 Ft

Guess Seductive - EDT 75 ml Guess Seductive - EDT 75 ml

Csábító gyümölcsös-virágos illat nők számára a Guess márkától. Ez az érzéki és mámorító gyümölcs-, virág- és vaníliaillat Veronique Nyberg vezényletével jött létre. Az illat kezdetén körtét, fekete ribizlit és bergamottot találunk, a szívben jázmin, narancsvirág és írisz gyökér található. Az illat alapját a tömjén, a kasmírfa és a vanília képezi. Az illat 2010-ben került a piacra.

Trussardi Uomo 2011 - EDT 50 ml Trussardi Uomo 2011 - EDT 50 ml

Trussardi ünnepelte századik alapító 2011-ben Az ünnepség is üzembe egy pár illat Donna Trussardi Trussardi Uomo és. Feladatuk az, hogy meggyőzze őket, hogy hírnevet a márka Trussardi elsősorban kemény és becsületes munkával. Mindkét új vonalak általuk a memória az első illatát Trussardi, amely kerültek a nyolcvanas években a múlt században, és amely ma is egy felejthetetlen készítmények. Trussardi

Trussardi Delicate Rose - EDT 30 ml Trussardi Delicate Rose - EDT 30 ml

A 2012 őszén bevezetett márka Trussardi piaci illat elemzi Delicate Rose. A természet ezt az illatot lehet leírni, mint nagyon nőies, energikus és modern érzéki és elegáns árnyalatok. Abban a pillanatban lenyűgözi az érzékeit frissességét. Vitality kumquat és pezsgő hangok yuzuval megfelel tisztaság bambusz. Nőiesség és csemege a csillagok ezt az illatot. Együtt olyan átlátható lótuszvirág ritka jegyzetek

Guess Dare - EDT 100 ml Guess Dare - EDT 100 ml

A Guess márka új Dare női parfümmel lép a piacra, amely izgalmas, provokatív és kellemes érzéseket kelt. Könnyű pézsmával kombinált virágos-fás tónusokkal vonz. A kompozíció egy szenvedélyes koktélt kínál, amely magára vonzza a figyelmet, és egzotikus árnyalatok alapján játszik kifinomultan és modern módon. A Guess kollekció új illata üvegpalackban érkezik, a részleteket kiegészítve a Guess kollekció

Guerlain L’Homme Ideal - EDT 100 ml Guerlain L’Homme Ideal - EDT 100 ml

A Guerlain L‘Homme Ideal egy fás-aromás illat férfiaknak. Fejjegyét a citrusok, a rozmaring és a narancsfavirág alkotja. Szívjegyében a tonkabab és a mandula érezhető. Magát az illatot a vetiver, a cédrus és a bőr zárják. Az illat 2014-ben került a piacra.

STR8 Live True - EDT 100 ml STR8 Live True - EDT 100 ml

Élvezze az élet minden másodpercét a STR8 Live True friss férfi illattal. A Live True lenyűgözi érzékeit a friss citrom és a féktelen óceán robbanásával. Az illat szíve tüzes borssal és eukaliptusszal dobog, és a férfiasságot megerősíti a cédrusfa és az ambergris tónusok kombinációja az alapillatban.

Abercrombie & Fitch First Instinct - EDT 100 ml Abercrombie & Fitch First Instinct - EDT 100 ml

A First Instinct egy fougere-friss férfi illat az Abercrombie & Fitch termékcsaládból. Ezt az illatot 2016-ban hozták létre, egyesíti a gyümölcsöket, a citrusokat és az egyéb tónusokat, ezért megfelelő frissitőként szolgál.

Mont Blanc Legend Spirit - EDT 30 ml Mont Blanc Legend Spirit - EDT 30 ml

Legend Spirit a Mont Blanc márkától egy friss, fás illat férfiaknak, akik szeretik a kalandot és a szabadságot. Az illat a 2011-es Spirit szellemét követi, amely inspirálta ezt illatot. Hagyja magát elvarázsolni a frissességgel, amellyel szó szerint fel van töltve ez a parfüm.

Bruno Banani Woman´s Best - EDT 30 ml Bruno Banani Woman´s Best - EDT 30 ml

A Woman´s Best a Bruno Banani márkától egy női illat, tele lédús gyümölcsökkel. Kezdetben a grapefruit, a narancs és az őszibarack friss tónusait élvezheti. Az illat szíve gránátalmát, körte sorbetet és rózsát tartalmaz. Az alapillat szantálfát, tonkababot és vad bogyós gyümölcsökből álló panna cott-át tartalmaz. A Woman\'s Best olyan, mint egy desszert, amelynek egyetlen nő sem tud ellenállni.

Diesel Only The Brave Street - EDT 125 ml Diesel Only The Brave Street - EDT 125 ml

Az Only The Brave Street egy fás-fűszeres illat a férfiaknak. A fejillat összetevői közé tartozik a bazsalikom, alma, bergamott és kakukkfű. A likőr, a kardamom és a hedon illatjegyei rejtőznek a szívillatban. A kompozíciót a cédrus, vetiver, édes vanília, borostyánfa és pacsuli kombinációja zárja. Az illat 2018-ban került a piacra.

Moschino So Real Cheap & Chic - EDT 100 ml Moschino So Real Cheap & Chic - EDT 100 ml

A So Real Cheap & Chic a Cheap & Chic kollekcióból egy virágos-gyümölcsös illat a nők számára. A gyümölcsös fejillatban mandarin, keserű narancs, málna, fekete ribizli és szorbet rejtőzik. Jázmin, magnólia és rózsaszín bazsarózsa keverednek a virágos szívillatban. Végül cédrusfa, pézsma, tölgy moha és ambroxán kombináciüja zárja a kompozíciót. Az illat 2017-ben került a piacra.

Maison Francis Kurkdjian Aqua Vitae - EDT 2 ml - illatminta spray-vel Maison Francis Kurkdjian Aqua Vitae - EDT 2 ml - illatminta spray-vel

Finom citrusos-fás illat, amely ellenállhatatlan csókvágyat vált ki. Az Aqua Vitae friss, bár fás jegyeket tartalmaz. A kalábriai bergamott és a mandarin keveréke, lágy vanília és meleg guaiac fa illatával elvarázsol. Az illat 2013-ban került a piacra.

Moschino Toy 2 Bubble Gum - EDT 100 ml Moschino Toy 2 Bubble Gum - EDT 100 ml

Moschino átveszi Toy 2 illatának egy változatát, és Toy2 Bubble Gum-ra változtatja. Élénk akkorddal teli esszenciájával tűnik ki, édes és fűszeres aromával kombinálva, a kandírozott citrusféléknek köszönhetően, amelyek az őszibarack és a fűszerek lédússágával párosulnak. Egy elegáns fa és pézsma háttérrel rendelkező koktélra emlékeztet. Fiatal nők számára készült, akik mindenre képesek. Az illat 2021-ben

Antonio Banderas Radiant Seduction In Black - EDT 100 ml Antonio Banderas Radiant Seduction In Black - EDT 100 ml

Antonio Banderas márkától származó Radiant Seduction In Black egy aromás illat. Frissességével és egyszerűségével fog elvarázsolni. Fejjegyei a grapefruit, a lime, a mandarin és a menta, muskátlival és fekete teával kombinálva. Az egész illat borostyánnal, pacsulival és cédrussal záródik. Légy elbűvölő egy 2016-ban piacra dobott parfümmel.

Mercedes-Benz Mercedes-Benz Club - EDT 100 ml Mercedes-Benz Mercedes-Benz Club - EDT 100 ml

A Mercedes-Benz Club egy aromás illat a férfiak számára a 2013-as évből. Az illat tele van friss citrusokkal, amelyek vizes jegyekkel, fűszerekkel és pacsulival keveredve egy modern férfi illatot alkotnak. A fás jegyek és az ambroxán intenzitást kölcsönöznek a Mercedes-Benz Club illatának. A Mercedes-Benz Club egy karizmatikus ember szimbóluma.

Baldessarini Cool Force - EDT 90 ml Baldessarini Cool Force - EDT 90 ml

Törje meg a hétköznapokat a Cool Force by Baldessarini rendkívüli illatával. Hűvös erő a felelős férfiak számára. Rózsafa, szicíliai bergamott, mirtusz és kardámom állítja be az ütemet. Szívében friss tengeri jegyek, neroli, calone és clary zsálya érezhető. Az alapillatot a pacsuli, cédrus, szantálfa és pézsma kombinációja zárja. Az eau de toilette megalkotója Vincent Schaller, aki 2017 elején dobta

Elizabeth Arden White Tea - EDT 30 ml Elizabeth Arden White Tea - EDT 30 ml

A White Tea a megegyező nevű kollekcióból egy pézsmás, keleties-virágos illat nőknek. A fejjegy mandarint, zsályát, páfrányt és tengeri jegyeket tartalmaz. A szívjegy matét, fehér teát és fehér íriszt A kompozíciót az ámbra, az illatos ábelfű, a tonkabab és az egzotikus fák tetőzik be. 2017-ben debütált.

Chanel Chance Eau Fraiche - EDT 35 ml Chanel Chance Eau Fraiche - EDT 35 ml

A Chance Eau Fraiche még könnyebb mint valaha! Mindenütt jelen van, de könnyű, mint a szellő; ez az illat minden pillanatban meglepetést okoz. A Chance Eau Fraiche csomagolása ismét egy fémabronccsal körbevett, kör alakú üvegcse. A korlátlan erő hangsúlyozására csillogó zöld színű. Kupakja, mintha csak be lenne fagyva, egy jégkockára emlékeztet. Minden részlet a frissesség érzetét kelti. Egy váratlan

Mexx Simply For Him - EDT 50 ml Mexx Simply For Him - EDT 50 ml

A Mexx Simply For Him egy frissítően elegáns illat, amely megragadja az egyszerűség lényegét. Tiszta, vegán összetétele a természet ihlette: több mint 90%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, beleértve a természetes alkoholt és vizet. Az illat nem tartalmaz felesleges összetevőket. Bőrgyógyászatilag tesztelték, és minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is. Kezdetben érezni

Bvlgari Pour Homme - EDT 100 ml Bvlgari Pour Homme - EDT 100 ml

Az eddig létrehozott egyéb parfümöktól a Bvlgari Pour Homme különbözik a tea összetételében. Ez alkalommal, az illatos Darjeeling teát választották, amelynek aromája jellemzi a citrusos és a vízi tónusokat a parfüm fejillatában. A kezdeti frissességérzetet egyszerű, de intenzív parfüm szívjegyek követték, még inkább a bors fűszeres jegyzetei és a rózsafa száraz tónusai miatt. A klasszikus és modern

Népszerű termékek

Penny Belts Öv ajándékkészlet 506 35-020-22 és 4PS
12 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Brosway Acél karkötő kristályokkal Chakra BHK344
16 060 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Tom Tailor Női farmer dzseki 1016402.10120 S
11 440 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női bokacipő 1-1-25337-29-341 38
14 230 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KISS Brush-On Gel Nail Kit szett gél körmökre
8 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dr. Hauschka Szemhéjpúder trió 02 (jáde) 1 db
10 657 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JVD Ébresztőóra csendes működéssel SRP838.3
6 550 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GymBeam Core Sliders csúszókorong
4 690 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Lattafa Ente Faqat - EDP 100 ml
6 810 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női sportcipő 1-25205-41-234 37
16 500 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Millefiori Milano Aromaolaj Élénk virágszirmok 15 ml
4 100 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Háttámla párna világosszürke
25 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024