8 070 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

Sokoldalú, érzéki és izgalmas. A bergamott, a mandarin és a bors vibráló árnyalatai fűszeres jelleget kölcsönöznek a kompozíciónak, míg az érzéki rózsa és az alma zöld frissessége teszi teljessé az illatot. Férfias és izgalmas illatélmény, mely minden érzékszervet felébreszt.

Raktáron
Ingyenes szállítás lehetséges
Gyártó:
Termékleírás

Sokoldalú, érzéki és izgalmas. A bergamott, a mandarin és a bors vibráló árnyalatai fűszeres jelleget kölcsönöznek a kompozíciónak, míg az érzéki rózsa és az alma zöld frissessége teszi teljessé az illatot. Férfias és izgalmas illatélmény, mely minden érzékszervet felébreszt.

Toalett vizek (EDT)

A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez szóló weboldalunk egy olyan forrás, amely segít megérteni és megismerni a különböző parfümök kategóriájába tartozó termékeket. Ez az alkatézis segítségével megismerheted az EDT-parfümök világát, hogy megtudhasd, mi teszi őket ilyen egyedülállóvá.

Az EDT a toalettvizek kategóriájába tartozik, és ez a termékcsalád az egyik legkedveltebb és legszélesebb körben használt parfüm típus. A weboldalunkon részletesen bemutatjuk az EDT által nyújtott előnyöket és különlegességeket, hogy segítsünk eligazodni a parfümökhöz kapcsolódó világban.

Az EDT termékek jellegzetessége, hogy a parfümös és a toalettvíz között helyezkednek el. Az EDT-könnyedebb illatok, és többet tartalmaznak az illatanyagokból, mint a hagyományos toalettvizek, de kevesebbet, mint az erősebb és tartósabb parfümök. Ez teszi őket ideálissá mindennapos használatra, ahol nem szeretnénk túl erőteljes vagy hosszan tartó illatot viselni.

A weboldalunkon részletesen bemutatjuk az EDT termékek előnyeit és hátrányait. Megismerheted a különféle illatfordulatokat, az első frissítő illattól az alábbhagyó közepes illatig. Bemutatjuk a legnépszerűbb márkák és termékek listáját, amelyek EDT formában elérhetők, és segítünk megtalálni a számodra legjobb illatot.

Az alkatézisünkben részletesen leírjuk, hogyan kell helyesen használni az EDT-ket, és milyen formában érhetők el. Megosztjuk a praktikus tippeket az alkalmazásra és az illat hosszan tartóbbá tételére. Ötleteket adunk, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a termékből és hogyan tudod használni a mindennapokban.

A weboldalunk hasznos információkat nyújt a vásárlóknak, elősegítve a tudatosabb választást. Az EDT-parfümök költségvetésbarát alternatívát jelentenek a parfümökhöz képest, mert általában alacsonyabb árkategóriába tartoznak. Ugyanakkor sokkal többet nyújtanak, mint a hagyományos toalettvizek, mert tartósabbak és intenzívebbek az illatukban.

Miután végigolvastad weboldalunkat, meggyőződéssel választhatsz EDT-terméket, hogy az életed részévé váljon és kiegészítse személyes stílusodat és kinézetedet. Meríts inspirációt az ízlésesen kiválasztott illatok és azok kombinációinak világából, és fedezz fel új illatokat, amelyek meghatározhatják a viselésedet évszakról-évszakra.

Miért várj tovább? Látogass el weboldalunkra még ma, hogy megtaláld az EDT alkatézisé>ápérakú os>parfümök világát, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb parfümöt, amely kifejezi egyéniségedet és hangulatodat!

Mennyiség 125 ml
Meghatározás Férfiaknak
Típus Toalettvíz
Mellék illat Fás
Alapillat pézsma, cédrusfa, szantálfa, vetiver
Fej bergamott, fekete bors, mandarin
Szív alma, rózsa
Az illat jellemzői fűszeres, fás
Összetevő pézsma, bergamott, cédrusfa, alma, rózsa, szantálfa, vetiver, fekete bors, mandarin
0 Ft

Calvin Klein Eternity For Men - EDT 200 ml Calvin Klein Eternity For Men - EDT 200 ml

Az illat a mai ember szellemét jellemzi - gyengéd, odaadó és egyben kifinomult és erős. Az illat a vitalitás és a magabiztosság kifejezése, amely jellemzi a jelenlegi férfi érzékenységét. Klasszikus frissítő illat, bódító és kifejezetten férfias, energikus, meleg erdei jegyekkel. A neves tervezővel, Pierre Dinanddal együttműködve Calvin Klein megalkotta az Eternity For Men illat férfi változatát (vastag

Dior Diorissimo - EDT 50 ml Dior Diorissimo - EDT 50 ml

Klasszikus virág illat jázmin, ilang-ilang és liliom tónusaival. A romantikus virágcsokor Diorissimo a gyöngyvirág frissességét ünnepli. Tavaszt idéz elő, amikor minden virágzik, illatozik és ártatlanul ragyog. Az illat 1956-ban került a piacra.

Lacoste Essential - EDT 75 ml Lacoste Essential - EDT 75 ml

Amikor azt mondjuk, hogy \"Lacoste\", automatikusan a szabadságra és az örömre gondolunk. Állítólag ezeket az érzéseket ébreszti fel bennünk a Lacoste Essential illata, amelyből a fellebbezés hallatszik: \"Szánjon időt magára és arra, amit igazán élvez!\" Ugyanaz az íze, mint a szórakozással teli hétvégéknek és olyan emberekkel való találkozásnak, amelyeket mindig szívesen látunk. De ennél sokkal több,

Salvatore Ferragamo Incanto Charms - EDT 50 ml Salvatore Ferragamo Incanto Charms - EDT 50 ml

Az Incanto Charms egyedülálló mágikus erejével megmámorítja az összes érzéket, és menekülést enged a hétköznapi gondok szürke világa elől. Az Incanto Charms nő egy olyan személyiség, aki minden új napot kaland-expedícióként érzékel, és pontosan tudja, hogyan lehet ezt teljes mértékben élvezni. Varázsa titka minden új iránti kíváncsiságában, a kaland \"éhségében\" és lelkében rejlik, amely minden körülmények

Dolce & Gabbana The One For Men - EDT 100 ml Dolce & Gabbana The One For Men - EDT 100 ml

Egy időtlen klasszikus és modern elemekkel, amelyből nem hiányzik az elegancia és az érzékiség. Pontosan ilyen a Dolce&Gabbana The One For Men férfi illat. Tökéletes partnere a népszerű női The One illatnak. A The One For Men az elegancia és az érzékiség tiszta koncentrátuma, amely nem nélkülözi a klasszikus koncepciót a modernitás bélyegével, így egy könnyű, mégis magával ragadó illat, amelyet a dohány

Joop! Homme Wild - EDT 125 ml Joop! Homme Wild - EDT 125 ml

Homme Wild a JOOP! a klasszikus JOOP! illat másik változata Homme, amely 1989 óta van a piacon. A Homme Wild merészebb, csábítóbb és provokatívabb, mint az eredeti változat. Szórakozni tudó férfiaknak, vad, szabad és provokatív lázadóknak szól, akik kopott farmerben és bőrdzsekiben kerékpároznak. Vagy csak azoknak, akik legalább egy pillanatra szeretnének önmaguk lenni. Ezt a keleti, fouger illatot

STR8 Live True - EDT 50 ml STR8 Live True - EDT 50 ml

Élvezze az élet minden másodpercét a STR8 Live True friss férfi illattal. A Live True lenyűgözi érzékeit a friss citrom és a féktelen óceán robbanásával. Az illat szíve tüzes borssal és eukaliptusszal dobog, és a férfiasságot megerősíti a cédrusfa és az ambergris tónusok kombinációja az alapillatban.

Bruno Banani Pride Edition - EDT 20 ml Bruno Banani Pride Edition - EDT 20 ml

Felejtsd el az egyezményeket és fejezd ki az igazi énedet. Egy erős női illat, a mandarin, a gyöngyvirág és az őszibarackvirág jegyeinek keveréke. Az aromát a kakaós jegyek lüktetése, a merész vanília és a málna csábítása teszi teljessé. Szabadulj el az előítéletektől és legyél az, aki akarsz lenni. Az illat 2019-ben került a piacra.

Rochas L´Homme Rochas EDT 40 ml Rochas L´Homme Rochas EDT 40 ml

A L\'Homme EDT amire a Rochas márka büszke, egy időtlen keleti illat. Ez az illat biztosan nem hiányozhat a pipere asztalról. Hosszantartó illatot biztosít, és egyetlen nő sem tud ellenállni majd Önnek. Összetevői közé tartozik a vörös narancs, az ananász és a kardámon. A vad szívillat bazsalikomot, borókát és muskátlit tartalmaz. A kompozíciót a pacsuli, moha, és tonkabab kombinációja zárja. Az illatot

Police To Be Tattooart - EDT 40 ml Police To Be Tattooart - EDT 40 ml

A To Be Tattooart erős és határozott személyiségű férfiak számára készült. A Verbena megnyitja ezt az illatot a kardámom és az élénk fekete ribizli eleganciája kíséretében, majd egy aromás szívvé robban, amely modern és lenyűgöző borostyánfa és tonkabab alapon nyugszik. Az illatot 2017-ben mutatták be.

Antonio Banderas Her Secret Temptation - EDT 80 ml Antonio Banderas Her Secret Temptation - EDT 80 ml

A Her Secret Temptation egy érzéki és finom keleti-virágos illat. A lédús citrusfélék a fűszer egyedi egyéniségével együtt érzékiséget és karaktert kölcsönöznek az elegáns fa tónusoknak. Kihangsúlyozza szépségét, és különleges érzékiséget és szenvedélyt kölcsönöz.

Antonio Banderas Blue Seduction For Men - EDT 50 ml Antonio Banderas Blue Seduction For Men - EDT 50 ml

Ez egy átlátszó és érzéki illat az egyediség szikrájával, amelynek kevesen tudnak ellenállni. A friss és átlátszó jegyek a gyümölcsök elemeivel, az egzotikus fűszerekkel és a ritka fák eleganciájával harmonizálnak. Ez egy modern kompozíció, amely eredeti összetevőkkel és akkordokkal meglep és örömet okoz.

Police To Be Tattooart - EDT 125 ml Police To Be Tattooart - EDT 125 ml

A To Be Tattooart erős és határozott személyiségű férfiak számára készült. A Verbena megnyitja ezt az illatot a kardámom és az élénk fekete ribizli eleganciája kíséretében, majd egy aromás szívvé robban, amely modern és lenyűgöző borostyánfa és tonkabab alapon nyugszik. Az illatot 2017-ben mutatták be.

Dunhill Desire For A Man - EDT 150 ml Dunhill Desire For A Man - EDT 150 ml

Dunhill Desire tökéletes kép egy ember, aki keres egy friss és egyéni megközelítés az élet. Ő tudja húzni az üzleti világban, és az éjszakai utcákon. Ő fiatal és modern, divatos, de nem extravagáns, de nehéz nem természetellenes, hogy férfias, de nem rendhagyó.

Nike Pink Woman - EDT 30 ml Nike Pink Woman - EDT 30 ml

Nike Woman Pink gyümölcsös - virágos illat a magabiztos nő, aki mindig rögzített célját. Csábító kombinációja felhangok keverednek finom aromájú szirmok szív és fás alap. Nike Woman Pink parfüm származik sikeres színskálát. Ez a termék 2014-ben indított.

Cuba Cuba Milestone - EDT 100 ml Cuba Cuba Milestone - EDT 100 ml

A Cuba Perfume Milestone egy kivételesen karakteres férfi illat. Ezt a férfi illatot azért találták ki, hogy kitűnjön a tömegből ezzel a szabadságot és eleganciát sugárzó illatos kompozícióval. Az illatot 2020-ban mutatták be.

Mexx Man - EDT 1 ml - illatminta Mexx Man - EDT 1 ml - illatminta

A Man illatot modern és jellegzetes, elegáns képpel rendelkező fiatal férfiaknak szánják. Egy férfi, aki szereti ezt az illatot, az életet a pozitív oldaláról szemléli - optimista, akinek megvannak a maga kitűzött céljai. Temperamentumos és kivételes férfi, aki akadálytalanul kihasznál minden új kihívást. Az illat első cseppjei úgy simogatnak, mint egy áhított friss zuhany, kissé egzotikus tapintással,

Diptyque Eau Des Sens - EDT 100 ml Diptyque Eau Des Sens - EDT 100 ml

Ez az energikus illat örömet okoz az érzékeknek. Beleértve a humorérzéket is. Az Eau des Sens olyan, mint egy kis szagló kaland. Amint úgy gondolja, hogy megértette ezt a friss citrus illatot és felfedte annak titkát, az irányt vált és váratlanul feltárja fás-fűszeres arcát. Keserű narancs, narancsvirág, borókabogyó, angyalgyökér, pacsuli és gyömbér élénk keveréke. Az illatot 2016-ban mutatták be.

Iceberg Iceberg Homme - EDT 100 ml Iceberg Iceberg Homme - EDT 100 ml

Az Iceberg Homme egy fougere férfi illat, amely mindennapi viseletre is alkalmas. Az Iceberg Homme férfi nyugodt, higgadt és magabiztos benyomást kelt a környezetében. A csendes elszántság és a nyugodt karakter a modern férfi kívánatos jellemzői, amely az Iceberg Homme illatnak köszönhetően még vonzóbbá válik.

Iceberg Eau De Iceberg 74 For Her - EDT 100 ml Iceberg Eau De Iceberg 74 For Her - EDT 100 ml

Az Eau De Iceberg 74 For Her egy bódítóan édes női illat. Az édes körte, az ananász és a vérnarancs egzotikus jegyei olyan finom nyitást képeznek, amely már az első szippantásnál megörvendezteti az érzékeit. A szívben a frézia virágzik, és a jázmin és az érett, lédús füge kíséretében olyan ellenállhatatlan és játékos kombinációt alkot, amely soha nem szűnik meg meglepni. Az alapban a fás tónusok és

Népszerű termékek

Penny Belts Öv ajándékkészlet 506 35-020-22 és 4PS
12 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Brosway Acél karkötő kristályokkal Chakra BHK344
16 060 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Tom Tailor Női farmer dzseki 1016402.10120 S
11 440 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női bokacipő 1-1-25337-29-341 38
14 230 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KISS Brush-On Gel Nail Kit szett gél körmökre
8 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dr. Hauschka Szemhéjpúder trió 02 (jáde) 1 db
10 657 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JVD Ébresztőóra csendes működéssel SRP838.3
6 550 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GymBeam Core Sliders csúszókorong
4 690 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Lattafa Ente Faqat - EDP 100 ml
6 810 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női sportcipő 1-25205-41-234 37
16 500 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Millefiori Milano Aromaolaj Élénk virágszirmok 15 ml
4 100 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Háttámla párna világosszürke
25 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024