2 350 Ft
Az ár frissült 20.05.2024

Magával ragadó a jelző erre a gyümölcsös és virágos esszenciára. A nőies és gyümölcsös kezdet a málna és az édes körte jegyében keveredik a rózsa és a jázmin leghíresebb virágillatával, és hihetetlen érzészáport kelt, amely elkápráztatja a praliné és a vanília meleg hátterét.

Raktáron
Ingyenes szállítás lehetséges
Gyártó:
Termékleírás

Magával ragadó a jelző erre a gyümölcsös és virágos esszenciára. A nőies és gyümölcsös kezdet a málna és az édes körte jegyében keveredik a rózsa és a jázmin leghíresebb virágillatával, és hihetetlen érzészáport kelt, amely elkápráztatja a praliné és a vanília meleg hátterét.

Dezodorok

A Dezodorok alkatézise weboldal egy specializált online platform, amely arra szolgál, hogy segítsen az embereknek a megfelelő dezodor kiválasztásában. A weboldal a Parfümök kategóriába tartozik, és széles választékot kínál a felhasználóknak, akik különféle dezodortípusok közül választhatnak.

A weboldal elsődleges célja, hogy tájékoztassa a látogatókat a különböző dezodorok típusairól és azok alkalmazásának módjairól. Ezáltal segít eligazodni a rengeteg termék között, és kiválasztani a legmegfelelőbb opciót az egyéni igényeknek és preferenciáknak megfelelően.

A Dezodorok alkatézise weboldal különféle funkciókkal rendelkezik, amelyek javítják a felhasználói élményt. Az oldalon található keresőmező lehetővé teszi a látogatók számára, hogy könnyen megtalálják az általuk keresett dezodort az alkatézis alapján. Ezenkívül, minden dezodorhoz alapos termékleírást és felhasználási útmutatót is találhatunk, amelyek segítik a látogatókat a döntés meghozatalában.

A Dezodorok alkatézise weboldal további előnye, hogy lehetőséget biztosít a felhasználók számára, hogy értékeljék és véleményezzék a termékeket, amellyel azok bővebb információhoz juthatnak a használat során felmerülő tapasztalatokról. Ezenkívül, az oldalon a felhasználók közösségi funkciókhoz is hozzáférhetnek, ahol diskurzust folytathatnak más felhasználókkal a dezodorokról és a megfelelő alkalmazási módokról.

A Dezodorok alkatézise weboldal 800 és 1200 karakter közötti leírást tartalmaz, hogy a látogatók könnyedén áttekinthessék az oldal főbb funkcióit és előnyeit. A pontos és részletes információk, amelyeket az oldal nyújt, biztosítják, hogy a felhasználók a legjobb döntést hozhassák meg a dezodorvásárlás során.

Összességében, a Dezodorok alkatézise weboldal egy fontos erőforrás azoknak az embereknek, akik szeretnék az alkalmazási módokról és a dezodorok típusairól szóló információkat megtudni és értékeléseket olvasni. A weboldal célja, hogy segítse a látogatókat a legmegfelelőbb dezodor kiválasztásában, és ezzel együtt jobb felhasználói élményt nyújtson a Parfümök kategória kedvelőinek.

Mennyiség 75 ml
Fő illat Virág
Mellék illat Gyümölcs
Meghatározás Nőknek
Típus Dezodor spray
Alapillat pézsma, vanília, praliné
Fej bergamott, körte, málna
Szív jázmin, rózsa, őszibarack
Az illat jellemzői virágos, gyümölcsös
Összetevő pézsma, bergamott, jázmin, rózsa, vanília, őszibarack, körte, málna, praliné
0 Ft

Antonio Banderas Seduction In Black - dezodor spray 150 ml Antonio Banderas Seduction In Black - dezodor spray 150 ml

A Seduction In Black egy kifinomult, mégis nagyon természetes illat, amelyet modern és elegáns férfinak szánnak. Olyan férfi, aki magabiztos és többnyire maga játszik szerelmi játékokat, de néhányat a sorsra és a spontaneitásra bíz.

David Beckham Classic Blue - dezodor spray 75 ml David Beckham Classic Blue - dezodor spray 75 ml

David Beckham 2013-ban mutatta be a Classic illatot, amely a stílusos férfiaknak szól. Most egy új Classic Blue illattal érkezik, amelyet klasszikus stílusa és eleganciája inspirált a modern részletekkel kombinálva. David Beckham maga mutatja be ezt az illatot, mint \"egy kortalan klasszikus illat modern értelmezését\". Jean-Christophe Herault áll az új kiadás létrehozásának hátterében. A kompozíció

Playboy Endless Night For Her - dezodor spray 150 ml Playboy Endless Night For Her - dezodor spray 150 ml

Az Endless Night a Playboy márkától egy virágos-fás női illat. Sokkoló és hosszantartó. Alkalmas hosszú éjszakai partikhoz. Még a legvadabb akciókon is képes ellenállni. Sáfrány, olasz citrom és kardámom olaj illatjegyeivel nyílik meg. Ezután a szívillatban kibontakoznak az ibolya levelek tónusai, kalapácscserje és fahéj kéreg. A kompozíciót a bőr tónusai és pacsuli olaj kombinációja zárja. Az illatot

David Beckham Inspired By Respect - dezodor spray 150 ml David Beckham Inspired By Respect - dezodor spray 150 ml

Az Inspired by Respect a David Beckham márkától egy citrusos jellegzetes illat l evendula és borostyán összetevőkkel, amely ideális minden magabiztos férfi számára. A fejillatban rejtőzik a bergamott, grapefruit és a jellegzetes levendula. A fűszeres szívillatban érezhető a kardamon és a szegfűszeg, amelyeket lédús ananász egészít ki. Az alapillatot a cédrusfa, íriszgyökér és erős borostyán kombinációja

Borotalco Friss dezodor tengeri sóval (Sea Salts Fresh) 150 ml Borotalco Friss dezodor tengeri sóval (Sea Salts Fresh) 150 ml

A dezodor biztosítja a hosszú távú védelmet. Ezt elsősorban a benne lévő mikrorészecskék biztosítják, amelyeket mozgás aktivál. A dezodor extra védelmet nyújt az izzadás ellen, és hosszan tartó frissesség érzetet ad.

B.U. Hidden Paradise - dezodor spray 150 ml B.U. Hidden Paradise - dezodor spray 150 ml

Virágos illat, amelynek alapját a vanília és a mályvacukor képezi. A jázmin és a gyöngyvirág tónusai bontakoznak ki a szívillatban, amelyet a narancs és körte friss kombinációja zárja.

STR8 FR34K - dezodor spray 150 ml STR8 FR34K - dezodor spray 150 ml

Az STR8 FR34K érzéki, keleti-fűszeres, fás tónusú illatot kínál olyan férfiak számára, akik lázadó természetűek és nem félnek átlépni a határokat. A fejillat összetevői közé tartozik a bergamott, a bors és a gyömbér, a szívillat a zsálya és a tárkony illatával örvendeztet meg, és az illat alapja a borostyánfa és a kakaó.

Paco Rabanne Phantom - dezodor spray 150 ml Paco Rabanne Phantom - dezodor spray 150 ml

Phantom, Paco Rabanne új férfi illata. Az önbizalom esszenciája, amelyet a jólét energiája támogat. Futurisztikus aromás illat a luxusfeldolgozás és az új technológia ütközéséből született. Merész illat, addiktív krémes levendula tónusokkal, energizáló citrommal és szexi fás vaníliával. Gyökeresen más és teljesen bámulatos.

Adidas Ice Dive - dezodor spray 150 ml Adidas Ice Dive - dezodor spray 150 ml

A friss és merész Adidas Ice Dive felébreszti az érzékeit és energiát ad az új kalandokra. A főillat összetevői közé tartozik a menta, a szívillat muskátlit tartalmaz, és végül az alapillatban rejtőzik a pézsma. Ez egy innovatív illatanyag-összetétel 2001-es évből. Az illat 2018-ban került a piacra.

Playboy VIP For Him - dezodor spray 75 ml Playboy VIP For Him - dezodor spray 75 ml

A Playboy márka újabb sikeres női és férfi illatpárokat dob piacra: VIP For Him és VIP For Her. A VIP For Him férfi illat keleti-fűszeres tónusokra van hangolva. Ha szeretné magát a fűszerek meleg jegyeibe burkolni, ez az illat neked való. Használható önmagában vagy a My VIP Story illattal kombinálva. Először 2012-ban mutatták be a piacon.

Adidas Team Force 2022 - dezodor spray 75 ml Adidas Team Force 2022 - dezodor spray 75 ml

Ez a modern Team Force illat tele van energiával és frissességgel. Tökéletes társa lesz nem csak az üzleti megbeszéléseken és a napközbeni sporteseményeken, hanem az esti bulikon is remek partner lesz, ahol kiemeli természetes karizmát. A dezodor minden körülmények között frissességet kölcsönöz.

David Beckham Bold Instinct - természetes dezodor spray 75 ml David Beckham Bold Instinct - természetes dezodor spray 75 ml

A David Beckham Bold Insinct új illata a merész férfi ösztön megnyilvánulása, amely tapasztalat útján szerezhető és fejleszthető. A karizmatikus illat a whiskey füstös, földes jegyeinek keveredése a fűszerekkel és fás tónusokkal. Olyan férfiaknak, akik tudják, mit akarnak.

Nike A Spicy Attitude - dezodor spray 75 ml Nike A Spicy Attitude - dezodor spray 75 ml

A Spicy Attitude a tisztán városi és jellegzetes illat, amely azt az érzést kelti benned, hogy fontos része vagy. Kihívásokkal teli illat, kifejezetten férfias és aromás, 100%-ban harmonikus a városi stílussal. Míg az üde gyümölcsös felső tónusok felébresztik minden érzékedet, a szíved kellemesen átölel, és a cédrusfa és a tenger fuvallatainak keverékébe von be. A nap végére az illat alapja nyugodt

Armaf Club De Nuit Intense - dezodor spray 250 ml Armaf Club De Nuit Intense - dezodor spray 250 ml

A Club De Nuit kollekcióból származó Club De Nuit Intense Women dezodort az azonos nevű nők számára készült chypre-virágos illat ihlette. A rózsa, sáfrány és muskátli kombinációjával nyílik meg. Ezután átváltozik a fűszeres szívillatba, amely gyengéd ibolya tónusokkal van kiegészítve. A kompozíciót egy édes fás alapillat zárja, amelyet a meleg borostyán és pacsuli illatjegyei egészítenek ki. A dezodor

Hermes H24 - dezodor spray 150 ml Hermes H24 - dezodor spray 150 ml

A H24 dezodor spray-t egy aromás, fás férfi illat ihlette, amelyet a városi férfiak dinamikus élete inspirálta. A kompozíció lényeges összetevője a muskotályzsálya aromás, botanikai és enyhén fás jegye. A Narcis egy teljesértékű, erős és egyedi összetevő, amely keveredik a friss, enyhén édes, rózsás-fás paliszander jegyeivel, valamint a szklarénhoz, egy száraz fás-kámforos-meleg fémes alaptónusú illathoz

Axe Dezodor Wild Green Mojito 150ml Axe Dezodor Wild Green Mojito 150ml

Termék információkTermék jellemzők:- 48 órán át segít, hogy friss legyél- Illóolajokkal a különleges illatélményért- Citrusos illat- Dual Action technológiával- Védelem a szagok ellen- Frissítő érzésMárka bemutatás:A pénteki bulik legtutibb kiegészítője, ami biztosan segít, hogy álmaid nője észrevegyen: AXE. Ha kezdeményezni kell, az AXE biztosan nem hagy cserben. Termékeink között ellenállhatatlan

Dove női izzadásgátló Aeroszol Calming Blossom 150ml Dove női izzadásgátló Aeroszol Calming Blossom 150ml

A Calming Blossom izzadásgátló spray tökéletes védelmet biztosít az izzadás ellen akár 48 órán keresztül. Az omega-6 tartalmának köszönhetően borotválkozás után is használható, amikor is megnyugtatja a bőrt és helyreállítja annak egyensúlyát. Jellemzői: - ¼ részben a hidratáló krém ápolja a hónalj finom bőrét - Gyorsítja a bőr gyógyulását - Mennyei virágos illattal - 48 órás védelem az izzadás ellen

Secret Delicate női Izzadásgátló Krémstift 3x40ml Secret Delicate női Izzadásgátló Krémstift 3x40ml

Termék információk A pH-semleges, valamint hidratáló hatóanyagok hozzáadásával készült Secret Fresh termékcsalád segít megőrizni a bőr simaságát, valamint illatfokozó technológiájának köszönhetően hatása hosszan tart. A láthatatlan Secret izzadásgátló krémstift szárazon felkenhető, megőrzi szárazságát, és segít akár 48 órán át kordában tartani az izzadságot és a kellemetlen szagokat. Fedezd fel a Secret

Axe Dezodor Dark Temptation 150ml Axe Dezodor Dark Temptation 150ml

Termék információkTermék jellemzők:- Férfi aeroszol- Dual Action technológiával- Étcsokoládé illat- Védelem a szagok ellen- Hosszantartó hatás- Frissítő érzésMárka bemutatás:A pénteki bulik legtutibb kiegészítője, ami biztosan segít, hogy álmaid nője észrevegyen: AXE. Ha kezdeményezni kell, az AXE biztosan nem hagy cserben. Termékeink között ellenállhatatlan illatokat találsz, amik csak hozzáadnak

Axe Dezodor Ice Breaker 3x150ml Axe Dezodor Ice Breaker 3x150ml

Termék információkTermék jellemzők:- Hűvös zsálya és mandarin illatú- 48 órán át segít, hogy friss legyél- 6°C-kal hűti le a bőrödet- Dual Action technológiával- Védelem a szagok ellen- Hosszantartó hatásMárka bemutatás:A pénteki bulik legtutibb kiegészítője, ami biztosan segít, hogy álmaid nője észrevegyen: AXE. Ha kezdeményezni kell, az AXE biztosan nem hagy cserben. Termékeink között ellenállhatatlan

Népszerű termékek

Penny Belts Öv ajándékkészlet 506 35-020-22 és 4PS
12 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Brosway Acél karkötő kristályokkal Chakra BHK344
16 060 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Tom Tailor Női farmer dzseki 1016402.10120 S
11 440 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női bokacipő 1-1-25337-29-341 38
14 230 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KISS Brush-On Gel Nail Kit szett gél körmökre
8 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dr. Hauschka Szemhéjpúder trió 02 (jáde) 1 db
10 657 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JVD Ébresztőóra csendes működéssel SRP838.3
6 550 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GymBeam Core Sliders csúszókorong
4 690 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Lattafa Ente Faqat - EDP 100 ml
6 810 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női sportcipő 1-25205-41-234 37
16 500 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Millefiori Milano Aromaolaj Élénk virágszirmok 15 ml
4 100 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Háttámla párna világosszürke
25 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024