25 910 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

A Mercedes-Benz For Men Ultimate egy férfi parfüm, amely a levendula aromás jegyeivel és az intenzív fás jegyekkel tűnik ki. Az illat aromás levendulával és cédruslevéllel nyit, amelyek előrevetítik a kompozícióban fokozatosan kibontakozó erős fás jegyeket. Az illat szívében a zöldalma friss jegyei az édes mandarinnal és a szerecsendióval ötvöződnek, az alapban pedig a szantálfa, a pacsuli, a meleg

Raktáron
Ingyenes szállítás lehetséges
Gyártó:
Termékleírás

A Mercedes-Benz For Men Ultimate egy férfi parfüm, amely a levendula aromás jegyeivel és az intenzív fás jegyekkel tűnik ki. Az illat aromás levendulával és cédruslevéllel nyit, amelyek előrevetítik a kompozícióban fokozatosan kibontakozó erős fás jegyeket. Az illat szívében a zöldalma friss jegyei az édes mandarinnal és a szerecsendióval ötvöződnek, az alapban pedig a szantálfa, a pacsuli, a meleg borostyán és a ciprus aromás jegyek keveréke rejtőzik. Az illatot minden modern férfi szeretni fogja, aki értékeli a minőséget és a kifinomultságot. Az illat 2022-ben jelent meg, és Olivier Cresp készítette.

Parfümvizek (EDP)

A weboldalunk a Parfümvizek (EDP) alkatéziséhez tartozó termékeket kínálja a Parfümök kategóriában. Az EDP (Eau de Parfum) az egyik legnépszerűbb és legtartósabb parfümtípus, amely hosszan tartó illatélményt biztosít.

Webáruházunkban széles választékban találhatóak az EDP-k, amelyek különleges és egyedi illatokat kínálnak. A termékek minősége kiemelkedő, hiszen csakis megbízható és elismert parfümökkel dolgozunk együtt. A gyártók gondosan válogatják össze a legjobb minőségű összetevőket, hogy a vásárlók a legjobbat kapják.

A weboldalon könnyedén navigálhat, és könnyedén megtalálja az ideális parfümöt az igényei szerint. A termékek részletes leírást tartalmaznak, amelyek bemutatják az illatjegyeket és az alkotóelemeket. A felhasználók így könnyedén eligazodhatnak a különböző illatok között, és megtalálhatják a tökéletes EDP-t.

A webshopunknak kiváló vásárlói visszajelzései vannak, és a vásárlók elégedettek az árakkal és a termékek minőségével. Az EDP-k széles árkategóriában elérhetők, így minden vásárló megtalálhatja az anyagi lehetőségeinek megfelelő parfümöt.

Továbbá, a weboldalunk kényelmes vásárlási élményt nyújt a felhasználóknak. Gyors és biztonságos fizetési lehetőségeket kínálunk, valamint gyors és megbízható szállítási lehetőségeket. A vásárlók számára kialakított egyszerű vásárlási folyamat lehetővé teszi, hogy gyorsan megtalálhassák és megvásárolhassák a kívánt EDP-t.

Összességében a weboldalunk a Parfümvizek (EDP) alkatéziséhez tartozó termékeket kínál a Parfümök kategóriában. Magas minőségű és különleges illatokkal rendelkező EDP-kkel várjuk a vásárlóinkat. Kényelmes vásárlási élményt nyújtunk, amelyben könnyedén megtalálhatják és megvásárolhatják a tökéletes parfümöt.

Meghatározás Férfiaknak
Típus Parfümvíz
Fej levendula, cédruslevelek
Szív zöldalma, szerecsendió, mandarin
Alapillat szantálfa, ciprus, borostyán, pacsuli
Az illat jellemzői fás, friss, levendula
Fő illat Levendula
Mellék illat Fás
Mennyiség 120 ml
Összetevő levendula, cédruslevelek, zöldalma, szerecsendió, mandarin, szantálfa, ciprus, borostyán, pacsuli
0 Ft

Kenzo Flower By Kenzo - EDP 30 ml Kenzo Flower By Kenzo - EDP 30 ml

Mivel a pipacsnak nincs illata, így a Kenzo létrehozott neki egyet. Nagyon egyedi, erős, egyszerű és érzéki virágok. Flower By Kenzo - virág a városban. A maga egyszerűségében szép, törékeny és erős, kiszámíthatatlan. Megszületni, nőni, virágozni, ragyogni... Ez a pipacs négy életszakasza. Magazinunkból többet is megtudhat erről az illatról.

Police To Be Woman - EDP 125 ml Police To Be Woman - EDP 125 ml

A Police bemutatja a To Be és To Be Woman illatpárokat. A hagyományos Hamlet-kérdés \"Lenni vagy nem lenni\" és a koponya alakú palack egy kis rejtélyt és titokzatosságot kölcsönöz az illatnak. A To Be Woman parfüm tökéletes egyensúlyt teremt a virágos és a gyümölcsös jegyek között.

Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso - EDP 125 ml Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso - EDP 125 ml

A Dolce & Gabbana Intenso pour Homme egy aromás fás illat, amely eleganciát és kontrasztot sugároz a tisztaság, a frissesség és a tónusgazdagság között. Az ösztön és az érzelem illataként említik. Ez egy nagy szívű férfi erejét sugározza, aki a hagyományok gyökereihez vezet, és mégis örömet szerez a modern világban. A kompozíció édesvízi tónusokkal, bazsalikommal és levendulával nyit. A szíve virágos,

Chanel Gabrielle - EDP 35 ml Chanel Gabrielle - EDP 35 ml

A Gabrielle a Chanel márkától örömet okoz minden olyan nő számára, aki szereti a virágos-gyümölcsös illatot. A fejillat összetevői közé tartozik a mandarin, grapefruit és a fekete ribiszke, a szívillatban kibontakoznak a tubarózsa, ylang-ylang, jázmin, narancsvirág, körte, rózsabors és a gyöngyvirág illatjegyei.. Az alapillatban rejtőzik a szantálfa, pézsma, Orris gyökér és cashmeran. Az illatot Olivier

Armaf Club De Nuit Urban Man - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Armaf Club De Nuit Urban Man - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

A Club De Nuit Urban Man egy fás-fűszeres illat férfiaknak, amely 2017-ben került a piacra. A fejillat friss bergamott, grapefruitot és borsmentát tartalmaz. Mindezt kardámom kíséri. A szívillatban a gyömbér jellegzetes tónusai, levendula, cédrus és a szerecsendió illatjegyei bontakoznak ki. A kompozíciót a szantálfa, vetiver, tölgy moha és pacsuli kombinációja zárja.

Lancôme La Vie Est Belle Intensément - EDP 30 ml Lancôme La Vie Est Belle Intensément - EDP 30 ml

A La Vie Est Belle Intensément keleti-virágos illat nőknek; egy másik a La Vie Est Belle illatgyűjteményből. A fejjegy lédús bergamottot, rózsaborsot és málnát tartalmaz. A tiszta virágos szívben sambac jázmin, narancsvirág és heliotróp található. A kompozíciót írisz, pacsuli, benzoin gyanta és szantálfa zárja. Az illat 2020-ban került a piacra.

Elode Life Is A Dream - EDP 100 ml Elode Life Is A Dream - EDP 100 ml

A romantikus Life Is A Dream női illatot a Lancome La Vie Est Belle eau de toilette ihlette. Fejjegye orgonát, narancsot, fekete ribizlit, piros és bogyós gyümölcsöket tartalmaz. Szívjegyében jázmin, narancsvirág, fehér írisz, ibolya és őszibarack rejlik. A kompozíciót az édes vanília, a pacsuli, a szárított ámbra és a maltol tetőzi be. Az illat 2020-ban került a piacra.

Dior Miss Dior (2021) - EDP 50 ml Dior Miss Dior (2021) - EDP 50 ml

A Miss Dior egy új virágos illat nőknek. Mézes és borsos tónusával a százlevelű rózsa uralja a finom krémes, bársonyos szívet. Friss gyöngyvirág, bazsarózsa, sárgabarack árnyalatai és írisz púdertónusai díszítik. Tehát Miss Dior elegáns virágtengerre épül. A kompozíciót lágy fa tónusok ékezetei borítják. Az illat 2021-ben debütált.

XerJoff Erba Pura - EDP 100 ml XerJoff Erba Pura - EDP 100 ml

Az Erba Pura olasz nyelvről lefordítva \"tiszta füvet\" jelent, ami valójában tükröződik ebben a kompozícióban. A végtelenül zöldellő rétek illata ihlette, ahol illatos gyógynövények és virágok nőnek. Az illat a lédús narancs tónusaival nyit, melynek hullámain az élénkítő bergamott és az érzéki citrom dallamai csapnak ki. Szívében a mediterrán gyümölcsök frissességének és energiájának akkordjai csillognak,

Hamidi Haram - koncentrált, parfümvíz alkohol nélkül 100 ml Hamidi Haram - koncentrált, parfümvíz alkohol nélkül 100 ml

A Haram Hamidi egy természetes, alkoholmentes illat. A vízben oldott olaj finom illatos réteget hagy a bőrön. Ideális meleg időre, amikor nem csak illatosítja a bőrt, hanem nagyon hosszú ideig hidratálja is, megadja mindazt amire szüksége van. Ez az uniszex illat bergamottból, cédrusból, mandarin narancsból, rózsából, fűszerből és pézsmából áll.

Jennifer Lopez Still - EDP 30 ml Jennifer Lopez Still - EDP 30 ml

Még Jennifer Lopez egy illat, amely rögzíti az érzéseit egy nő, aki megpróbálja megtalálni a saját énje. Meglepő és rezgő hangot kedvéért komplement fűszeres fehér bors, mandarin pezsgő és természetes aroma Earl Grey tea. Ez kiemeli egy csokor virágot a frézia, rózsa, a jázmin és a narancsvirág. Az egész kompozíció befejezi szantálfa, pézsma és borostyán. Az illat 2003-ban indult.

Ajmal Violet Musc - EDP 100 ml Ajmal Violet Musc - EDP 100 ml

Ez az illat egy buja nyári kertre emlékeztet, és éppoly nőies, mint merész. Ez a gyönyörű illat a gyöngyvirággal, ilang-ilanggal, rózsákkal és pézsmával teli virágok felső tónusára épül. Szíve púderes, ibolya tónusokkal, amíg az alapja borostyán és pézsma.

Lattafa Fakhar Rose Women - EDP 100 ml Lattafa Fakhar Rose Women - EDP 100 ml

A Fakhar Women egy virágos illat nőknek. Ez a bájos és érzéki illat virágok és finom jegyek felhőjébe burkolja viselőjét. Bármilyen alkalomra alkalmas, de leginkább estére. Az illat 2021-ben került a piacra.

Avon Parfümvíz Rare Gold 50 ml Avon Parfümvíz Rare Gold 50 ml

Klasszikus elegancia egyetlen cseppben! A narancsvirág, a bergamott és az ámbra fényes, fényűző és elegáns kombinációja.

Gucci Guilty Pour Homme Eau de Parfum - EDP 150 ml Gucci Guilty Pour Homme Eau de Parfum - EDP 150 ml

A Guilty Pour Homme Eau de Parfum nagyszerű minden férfinak. Az illat elején virágzó rózsát és forró chili paprikát fog érezni. Ennek a nagyszerű illatnak a szívében érezheti a neroli, a narancsvirág és az érzéki levendula illatát. A kompozíciót a cédrus és a pacsuli zárja. Ez az illat nem hiányozhat egyetlen pipere asztalról sem. Az illatot 2020-ben mutatták be.

Lattafa Afaq - EDP 100 ml Lattafa Afaq - EDP 100 ml

Az Afaq arabul azt jelenti - világ, univerzum, horizontok - illatos összetevők gazdagon exkluzív koncertje, luxusüvegbe rejtve.

Lattafa Sheikh Al Shuyukh Luxe Edition - EDP 100 ml Lattafa Sheikh Al Shuyukh Luxe Edition - EDP 100 ml

Ez a parfüm a Lattafa márka kollekció másik ékköve. A Sheikh Al Shuyukh Luxe Edition egy luxus kiadás, amely ritka fűszereket, meleg fás tónusokat kever a vanília finomságával. A kompozíció tetején a rózsa finom tónusai, valamint a fahéj és a sáfrány találhatók. A karamell édessége a pacsuli melegével együtt megérinti a szívet. Mély és meleg alapja vanília, borostyán, ambroxán és fás jegyekkel gazdagodik.

Paco Rabanne Fame - EDP 80 ml Paco Rabanne Fame - EDP 80 ml

A Fame, a Paco Rabanne új női illata megragadja Párizs ellenállhatatlan szellemiségét. A hírnév a nőiesség új korszaka iránti elkötelezettség. Az avantgárd luxus esszenciája, amely a bergamott citrusos illatában, az édes, lédús mangóban, a tiszta jázminban és a finom, érzéki, krémes füstölőben testesül meg. Az alapillatban a szantálfa aromája jelenik meg, amelyet vanília lágyít. Az ezüst és arany színekben

Zimaya Crysta Oud - EDP 100 ml Zimaya Crysta Oud - EDP 100 ml

A Crysta Oud a Zimaya márkától egy uniszex fás eau de parfum fűszeres és virágos felhanggal. Borókával és agarfa fényűző oud jegyeivel nyit, rózsaszirmokba burkolva, amelyeket lédús grapefruit cseppek frissítenek fel. A szív fűszeres rózsabors, kardámom és gyömbér fűszeres tónusaival büszkélkedhet, amelyet a friss menta és a jázmin varázslatos illata puhít. Az alapban rózsa, málna és sáfrány illata

Penhaligon`s Much Ado About The Duke - EDP 75 ml Penhaligon`s Much Ado About The Duke - EDP 75 ml

A Much Ado About The Duke egy férfi parfüm fűszeres és fás akkordjaival tűnik ki. Eredeti illat olyan férfiaknak, akik kalandra és új élményekre vágynak. Ez egy olyan illat, amely a frissesség és a luxus érzetét kelti, és emlékeztet arra, hogy az élet tele van lehetőségekkel és kalandokkal, amelyeket érdemes megélni. A rózsabors akkordok áthatják a vetiver intenzív fás jegyeit, míg az érzéki bőrakkordok

Népszerű termékek

Penny Belts Öv ajándékkészlet 506 35-020-22 és 4PS
12 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Brosway Acél karkötő kristályokkal Chakra BHK344
16 060 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Tom Tailor Női farmer dzseki 1016402.10120 S
11 440 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női bokacipő 1-1-25337-29-341 38
14 230 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KISS Brush-On Gel Nail Kit szett gél körmökre
8 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dr. Hauschka Szemhéjpúder trió 02 (jáde) 1 db
10 657 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JVD Ébresztőóra csendes működéssel SRP838.3
6 550 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GymBeam Core Sliders csúszókorong
4 690 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Lattafa Ente Faqat - EDP 100 ml
6 810 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női sportcipő 1-25205-41-234 37
16 500 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Millefiori Milano Aromaolaj Élénk virágszirmok 15 ml
4 100 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Háttámla párna világosszürke
25 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024