5 720 Ft
Az ár frissült 20.05.2024

A Lattafa Sugar Plum Musk egy gyümölcsös édes Eau de Parfum nőknek. Kényeztesse magát a legjobbakkal ezzel az elegáns és csábító illattal, amely mosolyt csal az arcára. A jázmin és a cukorszilva ízletes kombinációja gondtalan jellegével fogadja Önt. Az illat szívében enyhén provokatív citrusos akkordokat burkolnak be az ilang-ilang egzotikus, intenzív jegyei. Az alap a fehér pézsma és a meleg borostyán

Raktáron
Ingyenes szállítás lehetséges
Gyártó:
Termékleírás

A Lattafa Sugar Plum Musk egy gyümölcsös édes Eau de Parfum nőknek. Kényeztesse magát a legjobbakkal ezzel az elegáns és csábító illattal, amely mosolyt csal az arcára. A jázmin és a cukorszilva ízletes kombinációja gondtalan jellegével fogadja Önt. Az illat szívében enyhén provokatív citrusos akkordokat burkolnak be az ilang-ilang egzotikus, intenzív jegyei. Az alap a fehér pézsma és a meleg borostyán hosszan tartó érzéki összhangjára épül. A nő, akit ez az illat kísér, érzéki, féktelen és mindig ellenállhatatlan.

Parfümvizek (EDP)

A weboldalunk a Parfümvizek (EDP) alkatéziséhez tartozó termékeket kínálja a Parfümök kategóriában. Az EDP (Eau de Parfum) az egyik legnépszerűbb és legtartósabb parfümtípus, amely hosszan tartó illatélményt biztosít.

Webáruházunkban széles választékban találhatóak az EDP-k, amelyek különleges és egyedi illatokat kínálnak. A termékek minősége kiemelkedő, hiszen csakis megbízható és elismert parfümökkel dolgozunk együtt. A gyártók gondosan válogatják össze a legjobb minőségű összetevőket, hogy a vásárlók a legjobbat kapják.

A weboldalon könnyedén navigálhat, és könnyedén megtalálja az ideális parfümöt az igényei szerint. A termékek részletes leírást tartalmaznak, amelyek bemutatják az illatjegyeket és az alkotóelemeket. A felhasználók így könnyedén eligazodhatnak a különböző illatok között, és megtalálhatják a tökéletes EDP-t.

A webshopunknak kiváló vásárlói visszajelzései vannak, és a vásárlók elégedettek az árakkal és a termékek minőségével. Az EDP-k széles árkategóriában elérhetők, így minden vásárló megtalálhatja az anyagi lehetőségeinek megfelelő parfümöt.

Továbbá, a weboldalunk kényelmes vásárlási élményt nyújt a felhasználóknak. Gyors és biztonságos fizetési lehetőségeket kínálunk, valamint gyors és megbízható szállítási lehetőségeket. A vásárlók számára kialakított egyszerű vásárlási folyamat lehetővé teszi, hogy gyorsan megtalálhassák és megvásárolhassák a kívánt EDP-t.

Összességében a weboldalunk a Parfümvizek (EDP) alkatéziséhez tartozó termékeket kínál a Parfümök kategóriában. Magas minőségű és különleges illatokkal rendelkező EDP-kkel várjuk a vásárlóinkat. Kényelmes vásárlási élményt nyújtunk, amelyben könnyedén megtalálhatják és megvásárolhatják a tökéletes parfümöt.

Mennyiség 100 ml
Típus Parfümvíz
Származási hely Arábia és a Kelet
Meghatározás Nőknek
Mellék illat Gyümölcs
Fej jázmin, szilva
Szív ylang-ylang, citrusfélék
Alapillat ámbra, fehér pézsma
Az illat jellemzői gyümölcsös, édes
Összetevő jázmin, szilva, ylang-ylang, citrusfélék, ámbra, fehér pézsma
0 Ft

Escada Magnetism - EDP 75 ml Escada Magnetism - EDP 75 ml

Escada mágnesesség illat beborítja a bőr friss-keleti akkordjai zöld levelek, finom frézia, jázmin, mandula romantikus virág. A mágnesesség teszi a nők egyfajta egyedi szépsége és természeti szexi elegancia. A palack egy ékszer lila szín tisztasága és holografikus hatások fokozása a benyomást doboz rejtett és intenzív energiát.

Dolce & Gabbana The One - EDP 30 ml Dolce & Gabbana The One - EDP 30 ml

A The One egy keleti-virágos kompozíció ugyanolyan egyedi, mint az a nő, akinek szánták. Az illat varázslatos nyitánya, amely friss gyümölcsös akkordként született, a friss őszibarack mámorító levét, a kínai licsi és a harmatos mandarin finomságát ötvözi a vanília finom édességével, amely egy csipetnyi napsütést idéz. Ezután kibontakozik egy gazdag csokor, a mámorítóan illatos fehér liliom, jázmin

Lalique L´Amour Lalique - EDP 50 ml Lalique L´Amour Lalique - EDP 50 ml

A L´amour Lalique - ez az illat neve a Lalique márkától , ez egy virágos-fás illat, amely először 2013-ban lett bemutatva a nagyközönségnek. Ez egy érzéki, meleg illat lányoknak és nőknek, akik szeretik a luxust és kivételes illatokkal szeretnék magukat körülvéni. Engedje magát elcsábítani a Lalique L´Amour illat hullámaival.

Hugo Boss Ma Vie Pour Femme - EDP 75 ml Hugo Boss Ma Vie Pour Femme - EDP 75 ml

A Hugo Boss Boss Ma Vie Pour Femme egy erős és független nőt képvisel, aki nem fél kockázatot vállalni. Az illat összetétele három részből áll. Az első rész a modernitást, a második a nőiességet és a harmadik a bizalmat szimbolizálja. A Boss Ma Vie Pour Femme a modernitást képviselő kaktuszvirág friss jegyeivel nyit. A finom rózsa, jázmin és frézia finom utalása a nőiességet tükrözi. Ezt a csodálatos

Armaf Armaf Passion - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Armaf Armaf Passion - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

A Passion parfüm az Armaf márkától egy keleties-fűszeres illat, amely kihangsúlyozza a személyiségét. A fejillatban a rózsabors, jázmin, körte illatjegyei bontakoznak ki, a szívillatban rejtőzik a kávé, gyöngyvirág, mandula tónusai, és végül a kompozíciót a vanília, pacsuli, pézsma és cédrus kombinációja zárja.

Valentino Voce Viva - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Valentino Voce Viva - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

A Valentino Voce Vivát Pierpaolo Piccioli kreatív igazgatója készítette Valentino Beauty-vel. Lady Gaga inkluzivitásról, önszeretetről és önmagunk elfogadásáról szóló üzenetei által inspirálva a Voce Viva a Valentino közös értékeinek ünneplése, az egyéniség és a mindenki számára biztosított hely. A vibráló illatok harmóniája felélénkíti Önt - a bergamott, a gyömbér és a mandarin fokozatosan átadja

Franck Olivier One Kiss - EDP 75 ml Franck Olivier One Kiss - EDP 75 ml

Legyen olyan, mint egy hosszú, szép csók a Franck Olivier One Kiss-sel. A felső tónusok savanyú fekete ribizlivel és krémesen édes, lédús körtével nyílnak. A szívakkordokban a narancsvirágot jázmin és írisz árnyalatai egészítik ki. Az alap finoman felfedi a pacsuli gyengeségét, a cédrus mélységét és az édes vaníliás álmot.

Loewe Solo Loewe Mercurio - EDP 100 ml Loewe Solo Loewe Mercurio - EDP 100 ml

A Solo Mercurio illatosított víz a Loewe-től minden férfi kiegészítője. Mély és magával ragadó parfümös víz kontrasztja a neroli tónusoknak a mézes dohány fűszeres akkordjával és a borostyán fügelevéllel. A Loewe Solo Mercurio mindig lépést tart veled. Az illatot 2020-ban mutatták be.

Flavia B Afric - EDP 100 ml Flavia B Afric - EDP 100 ml

A B\'Afric a titokzatos és egzotikus afrikai kultúra ünnepe rituáléival, élénk színeivel és a korlátlan szabadság szellemével. Az illat kezdete a citrom, ribizli és bergamott tónusaival nyit. Ezután a szívhez lép, amelyben ibolya, jázmin és ciklámen rejtőzik. A parfüm vetiverrel, borostyánnal és pézsmával végződik. A Byredo márka Bal d\'Afrique illata ihlette.

Elie Saab Le Parfum Lumiere - EDP 50 ml Elie Saab Le Parfum Lumiere - EDP 50 ml

Az Elie Saab Le Parfum Lumière megragadja a fény érzéki szikráját. Hajnal. Egy idő, amikor az éjszaka találkozik a nappal, amikor egy fénysugár némán suhan át a sötétségen, felfedi a hajnal arany árnyalatait. A mediterrán sugarak ihlette Elie Saab Le Parfum Lumière egy óda a melegségről és a fényről.

Lattafa Maahir Black Edition - EDP 100 ml Lattafa Maahir Black Edition - EDP 100 ml

A Maahir Black Edition egy műalkotás. Gyönyörű és varázslatos illat, mely feldobja a lelkedet. Édes égetett fa illata van van benne, de mégis fűszeres és gyantás. Elképesztő teljesítményével a Maahir Black Edition egy igazi gyöngyszem, amelyet szeretni fog. Az illat 2019-ben került a piacra.

Al Haramain Excellent For Women - EDP 100 ml Al Haramain Excellent For Women - EDP 100 ml

A Excellent For Women kiváló parfüm. A felső hang virágmotívumokkal kezd kibontakozni - egy nemes skarlátvörös rózsa, szerény körömvirág, muskátli és hibiszkusz formájában. A virágillatok simán átengedik a gyümölcsös és bogyós illatokat - érezheti a fekete ribizli és a lédús passiógyümölcs illatát. A szív jegye ismét egy rózsa hangulatában diadalmaskodik, de ma már keleti fűszerek és fény refrénje

Rasasi La Yuqawam Tobacco Blaze - EDP 75 ml Rasasi La Yuqawam Tobacco Blaze - EDP 75 ml

A La Yuqawam arabul azt jelenti, hogy ellenállhatatlan. A LaYuqawam sorozat klasszikus, de modern, eleganciával, kifinomultsággal és presztízzsel teli érzést nyújt a keleti parfümériában. A parfüm könnyű, citrusos, enyhén keserű hangon nyílik meg, virágos furnérokkal, narancs és méz virágokkal, nerolival és bergamottal kiegészítve, míg az indiai sáfrány gyengéd és bensőséges bőr alááramlást nyújtja,

Dior J`adore Parfum d`Eau - EDP 50 ml Dior J`adore Parfum d`Eau - EDP 50 ml

A Dior piacra dobta a J\'adore Parfum d\'Eau-t, a J\'adore kollekció új illatát. Ezzel az új kiadással a Dior újraalkotta J\'adore, az 1999-es ikonikus parfümjét, alkoholmentes formulával. Az illat a Dior első 100%-ban természetes, vegyi adalékanyagoktól és alkoholtól mentes női parfümje. Kizárólag vízzel és virágokkal készült. Az illat 2022-ben debütált.

Lattafa Al Ameed - EDP 100 ml Lattafa Al Ameed - EDP 100 ml

Az Al Ameed egy Eau de Parfum férfiaknak és nőknek az arab Lattafa márkától. Az illat a zsálya és a mandarin jegyeivel kezdődik. A szív dobog az ananásznak és a borsnak köszönhetően. Az alap pézsmából és bőrből áll. Burkold magad ebbe a luxusba.

Armaf Le Parfait Pour Femme Azure - EDP 200 ml Armaf Le Parfait Pour Femme Azure - EDP 200 ml

Az Armaf Le Parfait Pour Femme Azure egy keleti gyümölcsös eau de parfum nőknek. A rózsa, a lédús őszibarack, a bergamott és a kardámom fűszeres jegyei formájában édes nyitás költözik az illat szívébe, melyben finom gyümölcsös és virágos jegyek fonódnak össze. Az alap a szantálfa, a vanília és a füstös dohány jegyeinek fényűző kombinációjával kápráztat el. Az illatot 2022-ben mutatták be.

Shiseido Shiseido Ginza Intense - EDP 90 ml Shiseido Shiseido Ginza Intense - EDP 90 ml

A Shiseido Ginza Intense Eau de Parfum egy virágos-gyümölcsös illat nőknek. Ez az illat egy olyan kollekcióhoz tartozik, amelyet Tokió Ginza kerülete ihletett. Az illat a nők, érzékenységük, finomságuk, de egyben belső erejük és önbizalmuk ünnepe is. Az illatot vörös árnyalatokba csomagolták, amelyek a szerelmet és a szenvedélyt szimbolizálják - az ékszereket, amelyek minden nő szívében rejtőznek.

Estiara 3 D´Emperor - EDP 100 ml Estiara 3 D´Emperor - EDP 100 ml

A 3 D\'Emperor egy virágos-gyümölcsös parfüm nőknek, mely tökéletes választás minden elegáns és érzéki szépséghez. Kezdetben a kivi és a rebarbara felfrissít, fűszeres rózsaborssal fűszerezve. A görögdinnye gyümölcsös jegyei a jázmin és a ciklámen virágos jegyeivel keverednek, míg az alapot a pézsma és a luxus szantálfa csábító jegyei gazdagítják. Ha egy forró, energiával teli illatot keres, a 3 D\'Emperor

Chopard Patchouli De Sumatra - EDP 100 ml Chopard Patchouli De Sumatra - EDP 100 ml

A Chopard Patchouli de Sumatra egy chypre uniszex eau de parfum, amelyet Dora Baghriche parfümőr készített. Az energikus kompozíció a szumátrai pacsuli földes akkordjainak ünnepe, amelyet a lime és a calabriai bergamott váratlan, csillogó akkordjai egészítenek ki. A guatemalai kardamom energikus jegyei a brazil narancs friss jegyeivel, valamint a zsálya és a boróka gyógynövényes jegyeivel egyesülnek.

Victoria´s Secret Angel Gold - EDP 100 ml Victoria´s Secret Angel Gold - EDP 100 ml

Az Angel Gold az Angels kollekcióból egy virágos-pézsma illat nőknek. A fejjegyben a zamatos bergamott rejtőzik, a virágos szívben gardénia virágzik, az alapban pedig pézsmaillatokat találunk. Az illat 2015-ben került a piacra.

Népszerű termékek

Penny Belts Öv ajándékkészlet 506 35-020-22 és 4PS
12 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Brosway Acél karkötő kristályokkal Chakra BHK344
16 060 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Tom Tailor Női farmer dzseki 1016402.10120 S
11 440 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női bokacipő 1-1-25337-29-341 38
14 230 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KISS Brush-On Gel Nail Kit szett gél körmökre
8 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dr. Hauschka Szemhéjpúder trió 02 (jáde) 1 db
10 657 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JVD Ébresztőóra csendes működéssel SRP838.3
6 550 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GymBeam Core Sliders csúszókorong
4 690 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Lattafa Ente Faqat - EDP 100 ml
6 810 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női sportcipő 1-25205-41-234 37
16 500 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Millefiori Milano Aromaolaj Élénk virágszirmok 15 ml
4 100 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Háttámla párna világosszürke
25 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024