Essence of modern nőiesség, illat jön létre a tudatos, nem kötelező, ez virág és érzéki, köszönhetően a játékos gyümölcsös hangokat. Jeanne illat megtestesíti az elegancia és a könnyű új felesége Lanvin. A palack el van rejtve a rózsaszín és fehér doboz jár romantikus és kifinomult. A doboz díszített, mint egy üveg eredeti hímzés és a nyomtatás stílus fátyol. Fragrance 2008-ban indult.

Ingyenes szállítás lehetséges
Gyártó:
Termékleírás

Essence of modern nőiesség, illat jön létre a tudatos, nem kötelező, ez virág és érzéki, köszönhetően a játékos gyümölcsös hangokat. Jeanne illat megtestesíti az elegancia és a könnyű új felesége Lanvin. A palack el van rejtve a rózsaszín és fehér doboz jár romantikus és kifinomult. A doboz díszített, mint egy üveg eredeti hímzés és a nyomtatás stílus fátyol. Fragrance 2008-ban indult.

Parfüm teszterek

A Parfüm teszterek alkatéziséhez tervezett weboldalunk az ideális eszköz azoknak, akik szeretnének alaposabban megismerkedni a különböző parfümök világával. Célunk, hogy segítsünk az embereknek megtalálni az egyéni stílusukhoz leginkább illő parfümöket, és hogy ne csak a könnyen hozzáférhető információkat kínáljuk, hanem mélyebb betekintést nyújtsunk a parfümök felépítésébe és komponenseibe.

A weboldalunk alapvetően három fő szakaszból áll: az ismertetőkből, az alkatézis útmutatóból és a teszterek adatbázisából. Az ismertetők részben bemutatjuk a különböző kategóriákhoz tartozó parfümöket, bemutatjuk azok történetét, az alkotókat, és megosztjuk a híres márkák legújabb kollekcióit is. Ezenkívül a parfümök alaképzése, összetevői, az illatprofil és az illatcsoportok kerülnek bemutatásra.

Az alkatézis útmutató segítségével bevezetjük a látogatókat a parfümök összetevőinek és felépítésének világába. Megismertetjük őket az illatcsaládokkal, a különböző illatkomponensekkel és így segítünk nekik megérteni, hogy melyek azok a jellemzők, amelyekből kiválaszthatják az ideális parfümüket. Részletesen bemutatjuk az egész virágillatcsaládot a rózsától az orchideáig, és bemutatjuk, hogy miként befolyásolják egymást az egyes összetevők, hogy teremtsék meg a kívánt hatást.

Az adatbázis szinte végtelen lehetőséget kínál a látogatóknak. Itt lépésről lépésre végighaladhatnak a parfümök világában, böngészhetnek és felfedezhetik a legjobb parfüm tesztereket a piacon. Minden teszterrel kapcsolatos részletes információval szolgálunk, beleértve az összetevőket, a tartósságot és az illatprofilokat. Minden teszterhez kínálunk egy rövid leírást is, hogy a felhasználók könnyebben választhassák ki a számukra legmegfelelőbb parfümöket.

Összességében weboldalunk célja, hogy megkönnyítse a parfüm vásárlást és segítsen a vásárlóknak tökéletes illatot találni. Megbízható információkkal szolgálunk a parfümök világáról, hogy a felhasználók magabiztosan választhassák ki a saját egyéni stílusukhoz legjobban illő parfümöket. Minden érdeklődőt szeretettel várunk weboldalunkon!

Mennyiség 100 ml
Típus Parfüm teszterek
Fő illat Virág
Mellék illat Gyümölcs
Meghatározás Nőknek
Alapillat pézsma, ámbra, szantálfa
Szív bazsarózsa, frézia
Fej körte, szeder, málna
Az illat jellemzői virágos, gyümölcsös
Származási hely Franciaország
Összetevő pézsma, ámbra, bazsarózsa, szantálfa, frézia, körte, szeder, málna
0 Ft

Laura Biagiotti Roma - EDT - TESZTER 100 ml Laura Biagiotti Roma - EDT - TESZTER 100 ml

A Roma a keleti illatok közé tartozik. A citrombalzsam ősi illatát tartalmazza, melynek receptjét az alkotó egy régi papiruszon fedezte fel. A palack régi római oszlopok formájú, világos sárgabarack színű márvány csomagolásba van csomagolva. Laura Biagiotti Rómával fejezte ki szeretetét az örök város, Róma városa iránt, ahol fiatalkora óta él és dolgozott.

Givenchy Pí - EDT- TESZTER 100 ml Givenchy Pí - EDT- TESZTER 100 ml

A Givenchy Pí-t használó férfi állandóan menekül, de mindig megtaláljuk őt, a legnagyobb csábító megtestesítője. Ez a férfi egy felfedező, tehetséges a tudományokban. A Pí a tárgyalási hajlamot sugallja, de azt is, hogy vágyai szélsőségesek. Az illat 1998-ban került a piacra.

Baldessarini Cool Force - EDT - TESZTER 90 ml Baldessarini Cool Force - EDT - TESZTER 90 ml

Törje meg a hétköznapokat a Baldessarini szokatlan Cool Force parfümjével. Hűvös erő a felelős férfiak számára. Rózsafa, szicíliai bergamott, mirtusz és kardámom állítja be az ütemet. Szívében friss tengeri jegyek, neroli, calone és clary zsálya érezhető. Az alapillatot a pacsuli, cédrus, szantálfa és pézsma kombinációja zárja. Ennek az illatnak az orra Vincent Schaller, aki 2017 elején dobta piacra

Tiziana Terenzi Ecstasy - parfüm kivonat - TESZTER 100 ml Tiziana Terenzi Ecstasy - parfüm kivonat - TESZTER 100 ml

A Tiziano Terenzi Ecstasy egy keleties-fás illat férfiaknak és nőknek. Fejjegye a borókafenyő, a lucfenyő és a kavicsok tónusait tartalmazza. Szívjegyében tömjén, pacsuli, rózsa és ibolya érezhető. A kompozíciót az ámbra, a labdánum gyanta, a tonkabab, a földes tónusok, a szantálfa és további fás esszenciák zárják. 2012-ben mutatták be.

Jimmy Choo L´Eau - EDT - TESZTER 90 ml Jimmy Choo L´Eau - EDT - TESZTER 90 ml

A Jimmy Choo L´Eau egy virágos-gyümölcsös illat nőknek. A fejjegyben hibiszkusz és friss bergamott található, szívedben bazsarózsa és nektarin illata van. A kompozíciót a pézsma és a cédrusfa zárják. Az illat 2017-ben került a piacra.

Antonio Banderas The Golden Secret - EDT - TESZTER 100 ml Antonio Banderas The Golden Secret - EDT - TESZTER 100 ml

Az Antonio Banderas márkától származó The Golden Secret klasszikus illat másik változata a 2010-es évből. A The Golden Secret férfias, intenzív, fűszeres illat. Az illat kezdetén meglepi az alma, a szerecsendió és a kömény kombinációja, majd az illat fokozatosan átjut a szívbe, amelyet bőr és borostyán képez. Az alapillatban bors és cédrusfa van elrejtve. 2011-ben került a piacra.

Paco Rabanne Black XS (2018) - EDT - TESZTER 100 ml Paco Rabanne Black XS (2018) - EDT - TESZTER 100 ml

A Black XS (2018) keleti-fás illat férfiaknak. Ez a korábbi, 2005-ös Black XS intenzívebb változata. Magába rejti a rock´n´roll-t, ami különösen alkalmassá teszi különböző alkalmakra. A fejillata citrusfélékből és zsályából készült. A szívében érezni fogja a fahéj, a praliné, a toluolbalzsam és a fekete kardámom kombinációját. A kompozíciót pacsuli, fekete borostyán, rózsa és ébenfa zárja.

Elizabeth Arden White Tea - EDT - TESZTER 100 ml Elizabeth Arden White Tea - EDT - TESZTER 100 ml

A White Tea a megegyező nevű kollekcióból egy pézsmás, keleties-virágos illat nőknek. A fejjegy mandarint, zsályát, páfrányt és tengeri jegyeket tartalmaz. A szívjegy matét, fehér teát és fehér íriszt A kompozíciót az ámbra, az illatos ábelfű, a tonkabab és az egzotikus fák tetőzik be. 2017-ben debütált.

Kenzo Flower By Kenzo Poppy Bouquet - EDP - TESZTER 50 ml Kenzo Flower By Kenzo Poppy Bouquet - EDP - TESZTER 50 ml

A Flower By Kenzo Poppy Bouquet egy parfüm azoknak a nőknek, akik minőségi illatot szeretnének. A nyitó tónus nashi körtével a kompozíciót lédúsnak és mézédesnek mutatja. Nemes szívben a gardéniák összefonódnak a bolgár rózsákkal. Az utolsó tónus finoman beborít egy meleg alapba. Az illatot 2020-ban mutatták be.

Guess Seductive Red - EDT - TESZTER 75 ml Guess Seductive Red - EDT - TESZTER 75 ml

A Guess márkás Seductive Red Women egy stílusos női illat. Önbizalmat sugároz, és elegáns vörös-arany üvegével is lenyűgöz. A fejillatban a mandula, a cseresznye és a rózsabors tónusai dominálnak, míg a szívben a cseresznyevirág, a magnólia és az ibolya adja meg a hangot. A tonkabab, a vanília és a szantálfa érzékien teszi teljessé az eau de toilette-t. Gyümölcsös illat, amely varázslatosan vonzó.

Tiziana Terenzi Borea - parfümkivonat - TESZTER 100 ml Tiziana Terenzi Borea - parfümkivonat - TESZTER 100 ml

A Borea az olasz Tiziana Terenzi márkától egy édes gyümölcsös parfüm férfiaknak és nőknek. Ez a parfüm Olaszország egyik legromantikusabb városának, Sanremónak az ünnepe, amely látványos virágairól, gyönyörű éghajlatáról és az arcodat simogató lágy tengeri szellőről híres. Üljön le kényelmesen az exkluzív Villa Borea teraszán, ahol minden ismert virágfajtát, például jázmint, rózsát, fréziát vagy tubarózsát

Elie Saab Girl Of Now Forever - EDP - TESZTER 90 ml Elie Saab Girl Of Now Forever - EDP - TESZTER 90 ml

A Girl of Now Forever-t egy új Coral virágrajz díszíti, amely megfelel a gyümölcslé színének. A jegyzetek folyamán egy új történet kezdődik: frissebb, színesebb és szórakoztatóbb! Több mint egy illat, ez egy óda a fiatalsághoz, a barátsághoz, az élethez! Az illatot 2019-ben mutatták be.

Nishane Kredo - parfüm - TESZTER 100 ml Nishane Kredo - parfüm - TESZTER 100 ml

A Kredo a Nishane márkától egy férfi és női parfüm, amely a fás és fűszeres jegyek egyedi kombinációját képviseli. A finoman fűszeres rózsabors és a kardámom csillogó kombinációja tökéletesen kiegyensúlyozott bevezetést biztosít. Szívében érezni fogod az osmanthus enyhe érintését, amely az illat alapjához vezet, amely a szantálfa, az erőteljes oud és az érzéki velúr fás akkordjait tárja elénk. A Kredo

Nishane Papilefiko - parfüm - TESZTER 100 ml Nishane Papilefiko - parfüm - TESZTER 100 ml

A Nishane Papilefiko férfi és női parfüm a fougere illatok családjába tartozik. A friss citrusfélék a koriander és a kardámom mély aromájával kombinálva megállítják az időt, és lehetővé teszik, hogy felismerje a jelen pillanat szépségét. Az illat szívében a jázmin könnyű, finom akkordjai keverednek a nyugtató levendulával és az ürömvirággal, míg az illat alapja a moha, a fenyőbalzsam és a styrax zöld,

Creed Silver Mountain Water - EDP TESZTER 100 ml Creed Silver Mountain Water - EDP TESZTER 100 ml

Illatszertár Water Silver Mountain Water által Creed márka citrus friss illat férfiaknak és nőknek (unisex). Elrejti magát az elején a bergamott és a mandarin, a szívében fekete ribizli és a zöld tea és végül illata szantálfa, petit gabona, pézsma galbánt. Azt 1995-ben indított.

Dolce & Gabbana Dolce Rose - EDT - TESZTER 75 ml Dolce & Gabbana Dolce Rose - EDT - TESZTER 75 ml

A Dolce&Gabbana bemutatja a Dolce Rose-t, és a legikonikusabb virágot ünnepli - a szerelem, a szépség és a nőiesség szimbóluma, valamint a Dolce&Gabbana egyik ikonikus dizájnja. A Dolce csokor újdonsága az addiktív illat, amely a rózsákat finom pézsmával és fűszeres piros ribizlivel ötvözi. Az illat 2021-ben került a piacra.

Chopard Happy Lemon Dulci - EDP - TESZTER 100 ml Chopard Happy Lemon Dulci - EDP - TESZTER 100 ml

A Chopard Happy Lemon Dulci egy citrusos eau de parfum nőknek. Játékosság, könnyedség, szabadság és áradó életöröm – ezeket az érzéseket váltja ki belőled ez az ellenállhatatlan női illat. A bergamott, citrom és mandarin lédús keverékét a friss shiso levelek gyógynövényes illata egészíti ki, a gyömbér pedig fűszeres nyomot hagy maga után. Az illat szívében a narancsvirágot az alma és az édes mangó

Nikos Sculpture Homme - EDT - TESTER 100 ml Nikos Sculpture Homme - EDT - TESTER 100 ml

Érzéki és keleties illat férfiaknak – ez a Nikos márkás Sculpture Homme. Az illat 1995-ben került a piacra. A Sculpture Homme flakonja vitorla alakú.

Paco Rabanne 1 Million Elixir Intense - EDP - TESZTER 100 ml Paco Rabanne 1 Million Elixir Intense - EDP - TESZTER 100 ml

Az új 1 Million Elixir Intense illat gazdagabb, erősebb és mélyebb, mint valaha. Ez az erős illat kézzel válogatott összetevőkből jött létre, aminek köszönhetően ez a kompozíció abszolút tökéletes, Az elixírt Christophe Raynaud és Quentin Bisch alkotta meg. Bódító keverék, mély és addiktív, mely gazdag virágos-gyümölcsös tónusokkal. Az illat 2022-ben került a piacra.

Acqua di Parma Yuzu - EDP - TESZTER 100 ml Acqua di Parma Yuzu - EDP - TESZTER 100 ml

Szikrázó és energizáló illat, amely a yuzu keserédes tónusait ötvözi a ragyogó citrusos tónusokkal. A Japán legritkább gyümölcsének számító yuzu gyümölcsöt ibolya, jázmin, lótusz és mimóza virágillata egészíti ki, amelyet pézsma, szantálfa és édesgyökér hangsúlyoz. Az illat 2019-ben került a piacra.

Népszerű termékek

Penny Belts Öv ajándékkészlet 506 35-020-22 és 4PS
12 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Brosway Acél karkötő kristályokkal Chakra BHK344
16 060 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Tom Tailor Női farmer dzseki 1016402.10120 S
11 440 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női bokacipő 1-1-25337-29-341 38
14 230 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KISS Brush-On Gel Nail Kit szett gél körmökre
8 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dr. Hauschka Szemhéjpúder trió 02 (jáde) 1 db
10 657 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JVD Ébresztőóra csendes működéssel SRP838.3
6 550 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GymBeam Core Sliders csúszókorong
4 690 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Lattafa Ente Faqat - EDP 100 ml
6 810 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női sportcipő 1-25205-41-234 37
16 500 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Millefiori Milano Aromaolaj Élénk virágszirmok 15 ml
4 100 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Háttámla párna világosszürke
25 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024