9 460 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

Az Eclat D´Arpege a nőiesség illata, a nőiességé, amely a szeretet és a szenvedély megtestesítője. A Lanvin márka védjegye a nőiesség. Eclat D'Arpege illat olyan, mind egy melódia - friss, tiszta és örömteli. Már az első pillanatban, amikor megérezzük az Eclat D´Arpege illatát, bódító és örömteli érzés fog el bennünket, amely nem múlik el. Egy varázslatos illat, amely az orgona frissességének és a

Raktáron
Ingyenes szállítás lehetséges
Gyártó:
Termékleírás

Az Eclat D´Arpege a nőiesség illata, a nőiességé, amely a szeretet és a szenvedély megtestesítője. A Lanvin márka védjegye a nőiesség. Eclat D'Arpege illat olyan, mind egy melódia - friss, tiszta és örömteli. Már az első pillanatban, amikor megérezzük az Eclat D´Arpege illatát, bódító és örömteli érzés fog el bennünket, amely nem múlik el. Egy varázslatos illat, amely az orgona frissességének és a narancsfa hangsúlyos aromájának különleges egyvelege. Az illat 2002-ben került a piacra.

Parfüm teszterek

A Parfüm teszterek alkatéziséhez tervezett weboldalunk az ideális eszköz azoknak, akik szeretnének alaposabban megismerkedni a különböző parfümök világával. Célunk, hogy segítsünk az embereknek megtalálni az egyéni stílusukhoz leginkább illő parfümöket, és hogy ne csak a könnyen hozzáférhető információkat kínáljuk, hanem mélyebb betekintést nyújtsunk a parfümök felépítésébe és komponenseibe.

A weboldalunk alapvetően három fő szakaszból áll: az ismertetőkből, az alkatézis útmutatóból és a teszterek adatbázisából. Az ismertetők részben bemutatjuk a különböző kategóriákhoz tartozó parfümöket, bemutatjuk azok történetét, az alkotókat, és megosztjuk a híres márkák legújabb kollekcióit is. Ezenkívül a parfümök alaképzése, összetevői, az illatprofil és az illatcsoportok kerülnek bemutatásra.

Az alkatézis útmutató segítségével bevezetjük a látogatókat a parfümök összetevőinek és felépítésének világába. Megismertetjük őket az illatcsaládokkal, a különböző illatkomponensekkel és így segítünk nekik megérteni, hogy melyek azok a jellemzők, amelyekből kiválaszthatják az ideális parfümüket. Részletesen bemutatjuk az egész virágillatcsaládot a rózsától az orchideáig, és bemutatjuk, hogy miként befolyásolják egymást az egyes összetevők, hogy teremtsék meg a kívánt hatást.

Az adatbázis szinte végtelen lehetőséget kínál a látogatóknak. Itt lépésről lépésre végighaladhatnak a parfümök világában, böngészhetnek és felfedezhetik a legjobb parfüm tesztereket a piacon. Minden teszterrel kapcsolatos részletes információval szolgálunk, beleértve az összetevőket, a tartósságot és az illatprofilokat. Minden teszterhez kínálunk egy rövid leírást is, hogy a felhasználók könnyebben választhassák ki a számukra legmegfelelőbb parfümöket.

Összességében weboldalunk célja, hogy megkönnyítse a parfüm vásárlást és segítsen a vásárlóknak tökéletes illatot találni. Megbízható információkkal szolgálunk a parfümök világáról, hogy a felhasználók magabiztosan választhassák ki a saját egyéni stílusukhoz legjobban illő parfümöket. Minden érdeklődőt szeretettel várunk weboldalunkon!

Mennyiség 100 ml
Típus Parfüm teszterek
Származási hely Franciaország
Fő illat Virág
Mellék illat Gyümölcs
Meghatározás Nőknek
Szív pézsma, ámbra, orgona
Alapillat cédrusfa, narancsfa, heliotróp
Fej bazsarózsa, barackvirág, tealevél
Az illat jellemzői virágos, gyümölcsös
Összetevő pézsma, cédrusfa, ámbra, bazsarózsa, narancsfa, barackvirág, tealevél, heliotróp, orgona
0 Ft

Elizabeth Arden Green Tea - EDT - TESZTER 100 ml Elizabeth Arden Green Tea - EDT - TESZTER 100 ml

A frissítő és élénkítő illat a zöld tea, a menta és a citrom illatjegyeit tartalmazza. A zöld tea energizál és feldobja a testet, fokozza érzékeit és stimulálja a lelket. A szívjegyben kibontakoznak a jázmin szelíd virágos tónusai, a stimuláló szegfű és az érzéki borostyán. A Green Tea egy friss, citrusos és energikus illat a mindennapokra. A Green Tea ideális minden olyan nő számára, aki szereti a

Lolita Lempicka LolitaLand - EDP - TESZTER 80 ml Lolita Lempicka LolitaLand - EDP - TESZTER 80 ml

A Lolitaland egy női virágos-gyümölcsös illat vanília, édes, citrusos és púder akkordokkal. Ez a 2018-ban piacra dobott illat bellini, olasz mandarin, narancs, lime, bors, grapefruit és citrom fejjegyeivel nyit. A szívillatában a jázmin, a jázmin sambac, a fehér őszibarack, a fekete ribizli, a szilva, a rózsa és a magnólia tónusai találhatók. Az alap vanília, fehér pézsma, benzoin, szantálfa és éd

Paco Rabanne XS - Eau De Toilette spray - TESZTER 100 ml Paco Rabanne XS - Eau De Toilette spray - TESZTER 100 ml

A Paco Rabanne XS virágos-fás harmónia tárul fel, a meleg érzékiség és az átlátszó frissesség keveréke. A kalabiai bergamott, a citrom és a menta a parfüm fejillatában rejtőzik. A szívillatban a boróka, szerecsendió és koriander van. A rozmaringgal és gyantával ellátott szantálfa mindent kiteljesít. Az illatot 2018-ban mutatták be.

Antonio Banderas The Golden Secret - EDT - TESZTER 100 ml Antonio Banderas The Golden Secret - EDT - TESZTER 100 ml

Az Antonio Banderas márkától származó The Golden Secret klasszikus illat másik változata a 2010-es évből. A The Golden Secret férfias, intenzív, fűszeres illat. Az illat kezdetén meglepi az alma, a szerecsendió és a kömény kombinációja, majd az illat fokozatosan átjut a szívbe, amelyet bőr és borostyán képez. Az alapillatban bors és cédrusfa van elrejtve. 2011-ben került a piacra.

Paco Rabanne Black XS (2018) - EDT - TESZTER 100 ml Paco Rabanne Black XS (2018) - EDT - TESZTER 100 ml

A Black XS (2018) keleti-fás illat férfiaknak. Ez a korábbi, 2005-ös Black XS intenzívebb változata. Magába rejti a rock´n´roll-t, ami különösen alkalmassá teszi különböző alkalmakra. A fejillata citrusfélékből és zsályából készült. A szívében érezni fogja a fahéj, a praliné, a toluolbalzsam és a fekete kardámom kombinációját. A kompozíciót pacsuli, fekete borostyán, rózsa és ébenfa zárja.

Elizabeth Arden White Tea - EDT - TESZTER 100 ml Elizabeth Arden White Tea - EDT - TESZTER 100 ml

A White Tea a megegyező nevű kollekcióból egy pézsmás, keleties-virágos illat nőknek. A fejjegy mandarint, zsályát, páfrányt és tengeri jegyeket tartalmaz. A szívjegy matét, fehér teát és fehér íriszt A kompozíciót az ámbra, az illatos ábelfű, a tonkabab és az egzotikus fák tetőzik be. 2017-ben debütált.

Mancera Fig Extasy - EDP - TESZTER 120 ml Mancera Fig Extasy - EDP - TESZTER 120 ml

A Mancera Fig Extasy egy gyümölcsös illat, fás felhanggal. Ezt az eau de parfumot férfiaknak és nőknek egyaránt tervezték, és varázsa az összetételében rejlik - a lédús füge nektár gyümölcsös illata körül a tömjén tisztító illata lebeg, amelyet a gyömbér és a fűszeres fekete bors hangsúlyoz. A fejjegy felébreszti érzékeit, és a szívbe varázsol a fás és virágos jegyek kombinációjával. A kompozíciót

Abercrombie & Fitch Away - EDT - TESTER 100 ml Abercrombie & Fitch Away - EDT - TESTER 100 ml

Az Away egy vízi fougere illat férfiaknak, amely az első pillanattól fogva elvarázsol. A fejjegyek hűvös, ropogós ibolyalevelek, frissítő bergamottal, grapefruittal és ananásszal vannak kombinálva. A szív a gyömbér kivonat, az egyiptomi muskátli és a fűszeres fehér bors élénkítő aromás keveréke. A borostyán és a világos fa meleg és mély kombinációja, földes haiti vetiverrel van kiegészítve az alapban.

Guess Seductive Red - EDT - TESZTER 75 ml Guess Seductive Red - EDT - TESZTER 75 ml

A Guess márkás Seductive Red Women egy stílusos női illat. Önbizalmat sugároz, és elegáns vörös-arany üvegével is lenyűgöz. A fejillatban a mandula, a cseresznye és a rózsabors tónusai dominálnak, míg a szívben a cseresznyevirág, a magnólia és az ibolya adja meg a hangot. A tonkabab, a vanília és a szantálfa érzékien teszi teljessé az eau de toilette-t. Gyümölcsös illat, amely varázslatosan vonzó.

Tiziana Terenzi Borea - parfümkivonat - TESZTER 100 ml Tiziana Terenzi Borea - parfümkivonat - TESZTER 100 ml

A Borea az olasz Tiziana Terenzi márkától egy édes gyümölcsös parfüm férfiaknak és nőknek. Ez a parfüm Olaszország egyik legromantikusabb városának, Sanremónak az ünnepe, amely látványos virágairól, gyönyörű éghajlatáról és az arcodat simogató lágy tengeri szellőről híres. Üljön le kényelmesen az exkluzív Villa Borea teraszán, ahol minden ismert virágfajtát, például jázmint, rózsát, fréziát vagy tubarózsát

Tom Ford Oud Wood - EDP - teszter (doboz nélkül) 100 ml Tom Ford Oud Wood - EDP - teszter (doboz nélkül) 100 ml

A Tom Ford Oud Wood keleties-fás női és férfi illatának alapja a ritka agárfa. Ebben a luxus illatban a szantálfa és a rózsafa fás tónusai ötvöződnek egy ellenállhatatlan kombinációban a bors és a kardamom fűszeres tónusaival. Mindezt a vanília és a borostyánkő melegítő tónusai tetőzik be. 2007-ben mutatták be először.

Elie Saab Girl Of Now Forever - EDP - TESZTER 90 ml Elie Saab Girl Of Now Forever - EDP - TESZTER 90 ml

A Girl of Now Forever-t egy új Coral virágrajz díszíti, amely megfelel a gyümölcslé színének. A jegyzetek folyamán egy új történet kezdődik: frissebb, színesebb és szórakoztatóbb! Több mint egy illat, ez egy óda a fiatalsághoz, a barátsághoz, az élethez! Az illatot 2019-ben mutatták be.

Dolce & Gabbana Dolce Rose - EDT - TESZTER 75 ml Dolce & Gabbana Dolce Rose - EDT - TESZTER 75 ml

A Dolce&Gabbana bemutatja a Dolce Rose-t, és a legikonikusabb virágot ünnepli - a szerelem, a szépség és a nőiesség szimbóluma, valamint a Dolce&Gabbana egyik ikonikus dizájnja. A Dolce csokor újdonsága az addiktív illat, amely a rózsákat finom pézsmával és fűszeres piros ribizlivel ötvözi. Az illat 2021-ben került a piacra.

Cerruti 1881 Riviera - EDT - TESZTER 100 ml Cerruti 1881 Riviera - EDT - TESZTER 100 ml

Tapasztalja meg a Cerruti 1881 Riviera eau de toilette frissítő esszenciáját, amely Saint-Tropez és a varázslatos francia Riviéra hangulatát idézi. A narancs, bergamott és menta keveréke áthatja a tömjén éteri jegyeit. Az illat szívében a jázmin finom nyomait az akigal fa burkolja be. A kompozíció bájos esszenciája az illat alapjában összpontosul, amely bőr, pacsuli és vetiver keverékének formáját

Abercrombie & Fitch Authentic Self Man - EDT - TESZTER 100 ml Abercrombie & Fitch Authentic Self Man - EDT - TESZTER 100 ml

Az Authentic Self Man az Abercrombie & Fitch márkától egy jellegzetes aromájú férfi eau de toilette. Mutasd meg a világnak hiteles énedet, és ne félj kifejezni, ki is vagy valójában. Az egész kompozíció dinamizmusa a fejillatban rejlik, ahol a ciprus aromás, hűsítő jegye a kardamom és a gyömbér fűszeres akkordjaival egyesül. Az illat szívében lévő muskátlihoz frézia és hűsítő ibolyalevél társul. Potenciáljukat

Abercrombie & Fitch First Instinct Together Man - EDT - TESZTER 50 ml Abercrombie & Fitch First Instinct Together Man - EDT - TESZTER 50 ml

A First Instinct Together Man egy fás-gyümölcsös eau de toilette férfiaknak. A könnyed, férfias eleganciával teli illat a zöld alma, a kardamom, az ananászlevél és a pezsgő grapefruit friss illatjegyeivel nyit. A szívben a narancsvirág gyengéd jegyei harmonikus levendulával keverednek, míg az alapban a szantálfa, a cédrusfa és a pézsma erőteljes kombinációja található. A First Instinct Together Man

Carolina Herrera Very Good Girl - EDP - TESZTER 80 ml Carolina Herrera Very Good Girl - EDP - TESZTER 80 ml

A Very Good Girl egy gyümölcsös-virágos illat. Az aromás utazás fűszeres ribizlivel kezdődik, amelyet tökéletesen kombinálnak az egzotikus licsi. Most a rózsa egyedi és még soha nem teljesen átlátszó tulajdonságai kerülnek játékba. A parfümök történetének egyik legfontosabb összetevőjeként számtalan értelmezésen esik át. A Very Good Girl mindent átfogó és csábító, összetéveszthetetlen illata mindig

Lacoste Match Point - EDP - TESZTER 100 ml Lacoste Match Point - EDP - TESZTER 100 ml

Lacoste mindig megszegte az egyezményt, hogy saját szabályai szerint játsszon. Olyan érték, amely arra ösztönöz minket, hogy az életet olyan sportként éljük meg, amelyben mindent kipróbálunk és követjük saját megérzéseinket. A Match Point szemléletváltás, új találkozás. Merítsen ihletet, és induljon el a győzelemhez vezető helyes úton – nem csak a sportban, hanem az életben is. A Match Point eau de

Carolina Herrera Bad Boy Le Parfum - EDP - TESZTER 100 ml Carolina Herrera Bad Boy Le Parfum - EDP - TESZTER 100 ml

A Bad Boy Le Parfum aromás, fás illat. A Bad Boy Le Parfum kipróbálásakor az első érzése egy szinte energikus bomba lesz. A citrusfélék közül a legjátszottabb és legszomorúbb grapefruit citrusos robbanása, amely egy merész kenderakkord meglepő ragyogásával folytat párbeszédeket. A szívillatból kiderül, hogy a fekete bors és a muskátli milyen jól kijön egymással. Az alapillat közé tartozik egy pimasz

Népszerű termékek

Penny Belts Öv ajándékkészlet 506 35-020-22 és 4PS
12 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Brosway Acél karkötő kristályokkal Chakra BHK344
16 060 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Tom Tailor Női farmer dzseki 1016402.10120 S
11 440 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női bokacipő 1-1-25337-29-341 38
14 230 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KISS Brush-On Gel Nail Kit szett gél körmökre
8 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dr. Hauschka Szemhéjpúder trió 02 (jáde) 1 db
10 657 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JVD Ébresztőóra csendes működéssel SRP838.3
6 550 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GymBeam Core Sliders csúszókorong
4 690 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Lattafa Ente Faqat - EDP 100 ml
6 810 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női sportcipő 1-25205-41-234 37
16 500 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Millefiori Milano Aromaolaj Élénk virágszirmok 15 ml
4 100 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Háttámla párna világosszürke
25 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024