43 210 Ft
Az ár frissült 20.05.2024

Élénk virágillat, fügével és ibolyával fokozva, lédús fekete ribizlivel kiegészítve. Pipacsok, amelyeket lédús gabonatáblákról kölcsönöztek, ahol szemek és virágok keverednek, bábok korpával és pamut árpával. Ez a kellemes illat élő táj: ahol a színes pipacsok gazdag aranytermést takarnak. Az illat 2019-ben került a piacra.

Raktáron
Ingyenes szállítás lehetséges
Gyártó:
Termékleírás

Élénk virágillat, fügével és ibolyával fokozva, lédús fekete ribizlivel kiegészítve. Pipacsok, amelyeket lédús gabonatáblákról kölcsönöztek, ahol szemek és virágok keverednek, bábok korpával és pamut árpával. Ez a kellemes illat élő táj: ahol a színes pipacsok gazdag aranytermést takarnak. Az illat 2019-ben került a piacra.

Kölnivizek

A Kölnivizek alkategóriáját képviselő weboldal az egyik legnépszerűbb parfüm kategóriát célozza meg. Ez a kategória különleges és egyedi illatokat kínál, amelyek népszerűek a világ minden táján.

Az oldal célja, hogy bemutassa a Kölnivizek alkatézisét és kínálatát, és segítse a látogatókat megtalálni az ideális parfümöt. Az oldal könnyen navigálható és áttekinthető felületet biztosít, amely lehetővé teszi a látogatók számára, hogy könnyedén böngésszenek a különböző illatok között.

Az oldalon megtalálható egy részletes leírás minden parfümről, beleértve az illatösszetevőket, az illatjegyeket és a domináns jegyeket. Ez nagyban segít abban, hogy a látogatók megismerjék az adott parfüm jellegzetességeit és eldöntsék, hogy az nekik megfelelő-e.

Ezenkívül, az oldal a látogatók számára lehetőséget kínál arra, hogy véleményeket és értékeléseket adjanak a különböző Kölnivizekkel kapcsolatban. Ez segít a látogatóknak abban, hogy információkat szerezzenek más vásárlók tapasztalatairól, és megtudják, milyen hatást várnak a parfümtől.

Az oldalon található keresőfunkció pedig lehetővé teszi a látogatók számára, hogy könnyen megtalálják azokat a parfümöket, amelyek a leginkább megfelelnek az igényeiknek és preferenciáiknak. Lehetőség van szűrésre az illatcsoport, az ár vagy a márkák szerint is.

A Kölnivizek alkatézisével foglalkozó weboldal tehát tökéletesen megfelel a parfümrajongók igényeinek. Átfogó információkat nyújt a különböző Kölnivizekről, valamint lehetőséget biztosít a látogatóknak, hogy véleményeiket megosszák és tapasztalatokat szerezzenek a termékekről.

Mennyiség 100 ml
Meghatározás Férfiaknak, Nőknek
Típus Kölnivíz
Fő illat Virág
Mellék illat Gyümölcs
Parfümök niche Niche parfümök
Fej ibolya, fekete ribizli, füge
Alapillat fehér pézsma, gabona, árpa
Szív pipacs, púderes tónusok, gabona
Az illat jellemzői virágos, gyümölcsös
Jellemzők Luxus
Összetevő ibolya, fehér pézsma, fekete ribizli, füge, pipacs, púderes tónusok, gabona, árpa
0 Ft

Jo Malone Grapefruit - EDC 2 ml - illatminta spray-vel Jo Malone Grapefruit - EDC 2 ml - illatminta spray-vel

A Grapefruit egy citrusos illat nőknek és férfiak egyaránt, amely 1992-ben került a piacra. A fejillat grapefruitból és mandarinból készült, a szívillat össztevői közé tartozik az aromatikus rozmaring, bors, jázmin és menta. Az alapillatot a vetiver, pacsuli és a tölgymoha kombinációja zárja.

Jo Malone Wild Bluebell - EDC 30 ml Jo Malone Wild Bluebell - EDC 30 ml

A Wild Bluebell egy luxus virágos-zöld illat a nők számára. A fejillat harangvirágot és aromás szegfűszeget tartalmaz, a szívillatban jázmin, gyöngyvirág és csipkebogyó érezhető. A kompozíciót pézsma-borostyán alapillat zárja le. Az illat 2011-ben került a piacra.

Jo Malone Peony & Blush Suede - EDC 100 ml Jo Malone Peony & Blush Suede - EDC 100 ml

A Peony & Blush Suede egy luxus virágos illat a nők számára. A gyümölcsös fejillatban a piros alma illatjegyeit fogja érezni, a tisztán virágos szívben a pünkösdi rózsa, a jázmin, a rózsa és a szegfű kombinációja bontakozik ki. A kompozíciót a nem hagyományos velúr tónusai zárják le. Az illat 2013-ban került a piacra.

Jo Malone Jasmine Sambac & Marigold - EDC INTENSE 50 ml Jo Malone Jasmine Sambac & Marigold - EDC INTENSE 50 ml

A Jasmine Sambac & Marigold egy intenzív virágos illat a nők számára. A körömvirág hangjaival nyílik meg, majd átjutnak egy virágos-édes szívillatba, amelyet jázmin, méz és ylang-ylang képvisel. A készítmény benzoin gyantával zárul. Az illat 2018-ban került a piacra.

Jo Malone Myrrh & Tonka - EDC INTENSE 50 ml Jo Malone Myrrh & Tonka - EDC INTENSE 50 ml

A Myrrh & Tonka intenzív keleti illat férfiaknak és nőknek. A fejillata összetéveszthetetlen levendulát, a szív illatos mirhát és az alapban édes vanília, mandula és tonkabab kombinációját fogja érezni. Az illat 2016-ban került a piacra.

Jo Malone Wood Sage & Sea Salt - EDC 100 ml Jo Malone Wood Sage & Sea Salt - EDC 100 ml

A Wood Sage & Sea Salt luxus aromás illat nőknek és férfiaknak. Csak öt összetevőt tartalmaz, nevezetesen ambrettet (muskusz hibiszkusz), tengeri sót és tengeri moszatot, markáns zsályát és keserű grapefruitot. Ez a kölni igyekszik megragadni a tenger partjának hangulatát, a szabadság érzését nyújtja és lehetővé teszi a természetbe való menekülést. Hagyja magát sodródni az öröm hullámain! Az illat

Jo Malone Poppy & Barley - EDC 100 ml Jo Malone Poppy & Barley - EDC 100 ml

Élénk virágillat, fügével és ibolyával fokozva, lédús fekete ribizlivel kiegészítve. Pipacsok, amelyeket lédús gabonatáblákról kölcsönöztek, ahol szemek és virágok keverednek, bábok korpával és pamut árpával. Ez a kellemes illat élő táj: ahol a színes pipacsok gazdag aranytermést takarnak. Az illat 2019-ben került a piacra.

Acqua di Parma Colonia Futura - EDC 100 ml Acqua di Parma Colonia Futura - EDC 100 ml

Élénk és szelíd alkotás, amely a Colonia citrusos frissességét keveri aromás és fás héjjal. Természetes ajándék, amely 99%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. Az illatot 2020-ban mutatták be.

Baldessarini Baldessarini - EDC 75 ml Baldessarini Baldessarini - EDC 75 ml

A Baldessarini egy fougere-friss férfi illat, amely mindennapi viseletre is alkalmas. Ez elválasztja a férfiakat a fiúktól. Nagyon elegáns és összetéveszthetetlen illat, amelytől igazi úriember lesz. Az illat feje gyümölcsös, menta levelekkel. A pacsuli, a szegfűszeg és a kömény a szívedben rabul ejt. Alapját szantálfa, dohány és pézsma jellemzi. Az illatot 2002-ben mutatták be.

4711 Original - EDC szórófej nélkül 200 ml 4711 Original - EDC szórófej nélkül 200 ml

A No. 4711 Original egy citrusos-gyümölcsös illat férfiaknak és nőknek egyaránt /unisex/. Ez az illat a citrusfélék jegyével nyílik meg, majd ezután sor kerül a virágos szívillatra, amely görödinnét tartalmaz, ezt követően átváltozik az alapillatba, amelyben pacsuli, vetiver, pézsma, szantálfa, zuzmó és cédrusfa rejtőzik.

4711 Original - EDC szórófej nélkül 400 ml 4711 Original - EDC szórófej nélkül 400 ml

A No. 4711 Original egy citrusos-gyümölcsös illat férfiaknak és nőknek egyaránt /unisex/. Ez az illat a citrusfélék jegyével nyílik meg, majd ezután sor kerül a virágos szívillatra, amely görödinnét tartalmaz, ezt követően átváltozik az alapillatba, amelyben pacsuli, vetiver, pézsma, szantálfa, zuzmó és cédrusfa rejtőzik.

Acqua di Parma Colonia - EDC 20 ml + frissítő arclemosó 40 ml + borotvakrém 40 ml + többfunkciós arckrém 40 ml Acqua di Parma Colonia - EDC 20 ml + frissítő arclemosó 40 ml + borotvakrém 40 ml + többfunkciós arckrém 40 ml

A Colonia az Acqua Di Parma márkától egy 1916-ban bevezetett citrusos illat. Az illat a férfias elegancia és az időtlen klasszikusok szimbóluma. Az összetéveszthetetlen illat-esszencia élénk citrom, calabriai bergamott és narancs jegyeivel nyit. A megnyíló napos jegyek frissességét fokozza az illat szívében, amelyben bolgár rózsa és levendula virágzik, a verbéna és a rozmaring aromás jegyeivel kísérve.

Jo Malone Moonlit Camomile - EDC 100 ml Jo Malone Moonlit Camomile - EDC 100 ml

A Jo Malone Moonlit Camomile luxus virágos, friss kölni férfiaknak és nőknek egyaránt, olyan, mint egy lehetőségekkel teli esti barangolás. Az angol kamillalevelek varázslatos, matt frissessége keveredik a naplemente után nyíló, éterien finom körömvirág kék virágaival. Az illatot porszerű fehér pézsmaakkordok borítják, amelyek lágyabbá teszik az illatot. Nyugtató és addiktív illat, melynek ragyogásáról

Guerlain Eau De Cologne Impériale - EDC 100 ml Guerlain Eau De Cologne Impériale - EDC 100 ml

Az Eau De Cologne Impériale először 1853-ban került a piacra, és Pierre-François-Pascal Guerlain hozta létre. Ez a legelső kölnivíz, amelyet kifejezetten III. Napóleon császár feleségének készítettek. Az illat megalkotója kiérdemelte az Őfelsége parfümőre címet, és Eugénie császárné sokáig megtartotta a kölni kizárólagos használatát, mielőtt engedélyt adott volna az értékesítésére. Az Eau De Cologne

Le Couvent Maison De Parfum Aqua Sacrae - EDC 50 ml Le Couvent Maison De Parfum Aqua Sacrae - EDC 50 ml

Az Aqua Sacrae a mandarin és az Earl Grey tea, valamint a jázmin és a tubarózsa virágos tónusainak ötvözésének eredménye. Elegáns dizájn, amely felfedi a frissesség és az érzékiség természetes kettősségét. A francia Haute Parfumerie hagyományai szerint kifejlesztett egyedi alkotás, amely gazdag és erős virág abszolútokra épül.

Steve´s Borotválkozás utáni kölni Nostalgia (Eau de Cologne) 100 ml Steve´s Borotválkozás utáni kölni Nostalgia (Eau de Cologne) 100 ml

Ez a kölni a jellem erejére, a szilárd kézfogásra, a felelősségvállalásra és a figyelmességre emlékezteti. Az illat összetétele: fejjegy: bergamott, narancs, citrom, petitgrain, rozmaring, szívjegy: levendula, muskátli, alapjegy: jázmin.

Hermes Eau de Basilic Pourpre - EDC (újratölthető) 50 ml Hermes Eau de Basilic Pourpre - EDC (újratölthető) 50 ml

Az Eau de Basilic Pourpre férfi és női kölni a Hermès márkától egy friss, aromás és enyhén fűszeres illat, amelyet Provence varázslatos illatai ihlettek. Ez az illat ötvözi a bergamott és a bazsalikom friss jegyeit fűszeres jegyekkel és pacsulival, a geránium finom virágos árnyalataival, amelyek mélységet és felejthetetlen érzések széles skáláját adják az illatnak. Ez az illat tökéletes mindennapi

Kenneth Cole Pierre Cardin - EDC 80 ml Kenneth Cole Pierre Cardin - EDC 80 ml

A Pierre Cardin fás, fűszeres illat férfiaknak. A friss citrusokból, harmonikus levendulából, a szegfű és a geránium férfias jegyeiből álló gazdag illatot a bőr és a fás-földes akkordok csábító ereje egészíti ki, amely minden nő szívét elnyeri. Az illat 1972-ben került a piacra.

Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Blanc - EDC 2 ml - illatminta spray-vel Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Blanc - EDC 2 ml - illatminta spray-vel

Meleg és nyugtató jegyekkel rendelkező illat, amely ellazulást és a test és a lélek harmóniáját idézi elő. A fehér teát, az illat fő összetevőjét a kínai császárok idejétől használták az örök élet elixírjeként. Antioxidáns és revitalizáló tulajdonságainak, valamint a lélek és a test erősítő gyógyszerének köszönhetően népszerűsége a mai napig megmaradt. A fehér teát nagyon korlátozott mennyiségben termesztik,

Jo Malone Yuzu Zest - EDC 50 ml Jo Malone Yuzu Zest - EDC 50 ml

A luxus Yuzu Zest kölni Jo Malone márkától egy citrusos-fás illat férfiaknak és nőknek. A yuzu nagyon jellegzetes, vidám akkordja szikrázó, elektromossággal teli citrusokkal keveredik, amelyet a cédrus fás keveréke és a fenyőbalzsam gyantás érintése követ. Burkold magad az öröm és a pozitív energia meleg sugaraiba a Yuzu Zest energikus, nyári illatával a The Blossoms kollekcióból. Az illat 2024-ben

Népszerű termékek

Penny Belts Öv ajándékkészlet 506 35-020-22 és 4PS
12 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Brosway Acél karkötő kristályokkal Chakra BHK344
16 060 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Tom Tailor Női farmer dzseki 1016402.10120 S
11 440 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női bokacipő 1-1-25337-29-341 38
14 230 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KISS Brush-On Gel Nail Kit szett gél körmökre
8 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dr. Hauschka Szemhéjpúder trió 02 (jáde) 1 db
10 657 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JVD Ébresztőóra csendes működéssel SRP838.3
6 550 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GymBeam Core Sliders csúszókorong
4 690 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Lattafa Ente Faqat - EDP 100 ml
6 810 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női sportcipő 1-25205-41-234 37
16 500 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Millefiori Milano Aromaolaj Élénk virágszirmok 15 ml
4 100 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Háttámla párna világosszürke
25 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024