27 280 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

Az 1804 a Histoires de Parfums márkától egy édes, gyümölcsös illat nőknek. Az illatosított vizet a zseniális író és modern nő, George Sand személyisége ihlette. Az illat nagylelkűségének, szenvedélyének, odaadásának, érzékiségének és féktelen szellemének az ünnepe. A kompozíció elején a finom tiare virágot őszibarack és az ananász egzotikus jegyei ötvözik. Az illat szívében kiemelkedik az indiai jázmin,

Raktáron
Ingyenes szállítás lehetséges
Termékleírás

Az 1804 a Histoires de Parfums márkától egy édes, gyümölcsös illat nőknek. Az illatosított vizet a zseniális író és modern nő, George Sand személyisége ihlette. Az illat nagylelkűségének, szenvedélyének, odaadásának, érzékiségének és féktelen szellemének az ünnepe. A kompozíció elején a finom tiare virágot őszibarack és az ananász egzotikus jegyei ötvözik. Az illat szívében kiemelkedik az indiai jázmin, mely finom gyöngyvirággal, érzéki rózsával és fűszeres jegyekkel párosul, melynek varázsát az illat alapjában található fás-földes akkordok erősítik. Az illat 2001-ben került a piacra.

Parfümvizek (EDP)

A weboldalunk a Parfümvizek (EDP) alkatéziséhez tartozó termékeket kínálja a Parfümök kategóriában. Az EDP (Eau de Parfum) az egyik legnépszerűbb és legtartósabb parfümtípus, amely hosszan tartó illatélményt biztosít.

Webáruházunkban széles választékban találhatóak az EDP-k, amelyek különleges és egyedi illatokat kínálnak. A termékek minősége kiemelkedő, hiszen csakis megbízható és elismert parfümökkel dolgozunk együtt. A gyártók gondosan válogatják össze a legjobb minőségű összetevőket, hogy a vásárlók a legjobbat kapják.

A weboldalon könnyedén navigálhat, és könnyedén megtalálja az ideális parfümöt az igényei szerint. A termékek részletes leírást tartalmaznak, amelyek bemutatják az illatjegyeket és az alkotóelemeket. A felhasználók így könnyedén eligazodhatnak a különböző illatok között, és megtalálhatják a tökéletes EDP-t.

A webshopunknak kiváló vásárlói visszajelzései vannak, és a vásárlók elégedettek az árakkal és a termékek minőségével. Az EDP-k széles árkategóriában elérhetők, így minden vásárló megtalálhatja az anyagi lehetőségeinek megfelelő parfümöt.

Továbbá, a weboldalunk kényelmes vásárlási élményt nyújt a felhasználóknak. Gyors és biztonságos fizetési lehetőségeket kínálunk, valamint gyors és megbízható szállítási lehetőségeket. A vásárlók számára kialakított egyszerű vásárlási folyamat lehetővé teszi, hogy gyorsan megtalálhassák és megvásárolhassák a kívánt EDP-t.

Összességében a weboldalunk a Parfümvizek (EDP) alkatéziséhez tartozó termékeket kínál a Parfümök kategóriában. Magas minőségű és különleges illatokkal rendelkező EDP-kkel várjuk a vásárlóinkat. Kényelmes vásárlási élményt nyújtunk, amelyben könnyedén megtalálhatják és megvásárolhatják a tökéletes parfümöt.

Típus Parfümvíz
Parfümök niche Niche parfümök
Mennyiség 60 ml
Meghatározás Nőknek
Fej ananász, őszibarack, tiare virág
Szív szerecsendió, szegfűszeg, jázmin, gyöngyvirág, rózsa
Alapillat pacsuli, vanília, benzoin, pézsma, szantálfa
Az illat jellemzői gyümölcsös, édes
Mellék illat Gyümölcs
Összetevő ananász, őszibarack, tiare virág, szerecsendió, szegfűszeg, jázmin, gyöngyvirág, rózsa, pacsuli, vanília, benzoin, pézsma, szantálfa
0 Ft

Chanel No. 5 Eau Premiere - EDP 50 ml Chanel No. 5 Eau Premiere - EDP 50 ml

Chanel No. 5 Az 5 Eau Premiere a világhírű Chanel No. parfüm lágyabb, könnyebb és frissebb változata. 5. A fejillatban rejtőzik a jázmin és a neroli, a szívillatban kibontakozik a rózsa és a ylang-ylang tónusai, végül a kompozíciót az érzéki vanília és szantálfa zárja. Az illat alkalmas a mindennapi viseletre. Az illat 2008-ban került a piacra.

Trussardi My Name - EDP 30 ml Trussardi My Name - EDP 30 ml

A 2012-ben megjelent My Land férfi illat sikerén felbuzdulva a Trussardi bemutatja a My Name női illatát. Mindkét illatot az olasz életstílus ihlette. A My Name virágos és friss illat olyan hölgyek számára készült, akik kedvüket lelik a finom és választékos jegyekben. Nyitott kompozíció, tele minőségi összetevőkkel. Fehér ibolya és napraforgó vezetik be az illatot. A szívét az orgona és a pézsma testesítik

Creed Aventus For Her - EDP 75 ml Creed Aventus For Her - EDP 75 ml

Az Aventus For Her a Creed márkától egy ciprusos-gyümölcsös illat. 2016-ban hozták létre, minden kivételes nő számára, akik szeretik a kivételes illatokat. Egyesíti a gyümölcsöket, a fűszereket és a virágokat.

Dolce & Gabbana The One For Men - EDP 100 ml Dolce & Gabbana The One For Men - EDP 100 ml

Egy időtlen klasszikus és modern elemekkel, amelyből nem hiányzik az elegancia és az érzékiség. Pontosan ilyen a Dolce&Gabbana The One For Men férfi illat. Tökéletes partnere a népszerű női The One illatnak. A The One For Men az elegancia és az érzékiség tiszta koncentrátuma, amely nem nélkülözi a klasszikus koncepciót a modernitás bélyegével, így egy könnyű, mégis magával ragadó illat, amelyet a dohány

Montale Aoud Damascus - EDP 100 ml Montale Aoud Damascus - EDP 100 ml

A Montale Aoud Damascus keleti illata mindazoknak a nőknek szól, akik szeretnének kitűnni a tömegből. Virágos és fás tónusú, amelyet Pierre Montale készített. 2006-ban került a piacra.

Hermes Twilly D’Hermès - EDP 50 ml Hermes Twilly D’Hermès - EDP 50 ml

A Twilly d´Hermès egy különleges virágos-gyümölcsös illat, amelyet az olasz-svájci parfüm készítő Christine Nigel hozott létre. Ez az illat a különösen élénk és optimista nők számára készült. A fejillat magába foglalja a gyömbért, a bergamott és a narancs kombinációját. A virágos szívillat összetevői közé tartozik a jázmin, a tuberóz és a narancsfa virág. Az alapillatban rejtőzik a vanília és a szantálfa.

Maison Francis Kurkdjian Aqua Celestia forte - EDP 70 ml Maison Francis Kurkdjian Aqua Celestia forte - EDP 70 ml

Az Aqua Celestia verziójának intenzívebb újdonsága 2017-ből. Energikusan friss illat átható jázminnal és keserűnaranccsal. Végül pedig a pézsma illata robban be. Ezt az uniszex illatot 2018-ban mutatták be.

Creed Aventus Cologne - EDP 50 ml Creed Aventus Cologne - EDP 50 ml

Az Aventus Cologne egy luxus aromás-gyümölcsös illat férfiaknak. A fejillat összetevői közé tartozik a gyömbér, mandarin és a rózsabors finom tónusai. A szívében érezhető a pacsuli, szantálfa és vetiver kombinációja. A kompozíciót a pézsma, styrax, nyír és tonkabab kombinációja zárja. Az illat 2018-ban került a piacra.

Just Jack London Eye - EDP 100 ml Just Jack London Eye - EDP 100 ml

Csábító éjszaka a nagyváros pufferzónájában. Érezhető a fekete borsból felszabaduló energia beáramlása, amelyet aromás kávé fokoz. Hagyja, hogy bőre felszívja a fűszerek és gyógynövények lenyűgöző illatát. Vegye magát körbe tömjénnel és induljon el London nyüzsgésétől a forró Marokkóig, ahol fás tónusok árasztják el az illatot, az édes oud titkai által fokozva. A Tom Ford márkától származó London illat

Giorgio Armani My Way Intense - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Giorgio Armani My Way Intense - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

A My Way Intense egy virágos illat nőknek. Kényeztesse magát egy intenzívebb élménnyel egy intenzívebb illattal. A My Way Intense egy önismereti utazásra, tartalmas találkozásokra és csodálatos élményekre való felhívás. A világ minden tájáról származó egyedi összetevőkből készül, mint például a narancsvirág, a tubarózsa, a krémes szantálfa és az érzéki vanília.

Tom Ford Soleil Blanc - EDP 100 ml Tom Ford Soleil Blanc - EDP 100 ml

A Soleil Blanc egy keleties-virágos illat nőknek és férfiaknak egyaránt. A fejillat bergamottból, pisztáciából, kardámomból és rózsaborsból áll össze. A szívillat jázminból, tubarózsából és ylang-ylangból készült. Az alapillat a balzsam gyanta benzoin, kókusz, meleg ámbra és tonkabab tónusain alapul. Az illatot 2016-ban mutatták be.

Kenzo Jeu d´Amour - EDP 30 ml Kenzo Jeu d´Amour - EDP 30 ml

A Kenzo Jeu d\'Amour női illat elvarázsolja érzékiségével és nőiességével. A Jeu d\'Amour parfüm frissességet és tisztaságot idéz elő, amely szó szerint elnyeli Önt. Kombinálja a virágos és gyümölcsös tónusokat, amit a fás érintés hangsúlyoz ki. Kényeztesse magát ezzel a bájos és magával ragadó illattal. A Jeu d\'Amour parfüm nemcsak mindennapi viseletre alkalmas, hanem esti találkozókra is. Hagyja,

Acqua di Parma Magnolia Infinita - EDP 180 ml Acqua di Parma Magnolia Infinita - EDP 180 ml

A Magnolia Infinita két szaglás művészi kombinációja: a magnólia végtelen virágillatának és az élénk citrusos jegyeknek. Ennek az erőteljes virágnak az elegáns és virágos illata a calabriai bergamott, a narancs és a citrom fejjegyeivel párosul. Ezt a női illatot 2022-ben dobták piacra.

Armaf Club De Nuit Blue Iconic - EDP 105 ml Armaf Club De Nuit Blue Iconic - EDP 105 ml

Az Armaf Club de Nuit Blue Iconic egy fougère borostyán-fás parfüm férfiaknak. A kompozíciót grapefruit, citrom, menta, rózsabors és koriander pezsgő és fűszeres keveréke nyitja meg. Szívében a görögdinnye lédús és gyümölcsös illata rejtőzik gyömbérrel, jázminnal és szerecsendióval kombinálva, mindezt fás és gyantás cédrus, szantálfa, pacsuli, fás jegyek, labdanum, borostyán és tömjén illatára fektetve.

Esprit Esprit Essential For Her - EDP 20 ml Esprit Esprit Essential For Her - EDP 20 ml

Az Esprit Essential For Her a puszta életöröm érzését fejezi ki hideg és meleg tónusok kombinációján keresztül. Kényeztesse magát vagy szerettét ezzel a tökéletes illattal az Esprit-től.

Lattafa Sheikh Al Shuyukh Final Edition - EDP 100 ml Lattafa Sheikh Al Shuyukh Final Edition - EDP 100 ml

A Sheikh Al Shuyukh Final Edition egy keleties, citrusos-fás eau de parfum férfiaknak. A citrom és a citromfű friss nyitóillatát a levendula aromás és nyugtató nyoma és a zsálya enyhén gyógynövényes illata egészíti ki. Az illat szívében rozmaring és kardámom fűszeres akkordoka kiemeli a bőr akkordjait, melyek érzékiségét a rózsa és a mimóza édes, púderes fás jegyei erősítik. A cédrus és a tölgymoha

Lattafa Opulent Red - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Lattafa Opulent Red - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

Finoman szeretnéd kihangsúlyozni nőies varázsodat? A fényűző vörös parfüm bármilyen körülmények között képes erre. Fogadj rá, és biztosan egyetértesz majd velünk. A lédús őszibarack kezdetben a vörös narancshoz és a kardámommal társul. Ezenkívül az illat a heliotróp, a konyak és a jázmin tónusait fonja össze. A kompozíciót szantálfa, gyanta, kasmír, vanília, tonkabab, labdanum és pacsuli zárja.

Guess Guess Gold - EDP 75 ml Guess Guess Gold - EDP 75 ml

A Guess Gold egy kifinomult virágos-fás eau de parfüm, amely luxust, bájt és eleganciát sugall. Ez az illat olyan magabiztos nők számára készült, akik egyedi stílussal rendelkeznek, és nem félnek megmutatni és kifejezni egyedi személyiségüket. Élvezze a luxus és a ragyogás érzését ezzel a varázslatos Guess illattal. A Guess Gold a citrom, az édes alma és a trópusi ananász káprázatos jegyeivel nyit,

Chloé Chloe Rose Naturelle Intense - EDP 30 ml Chloé Chloe Rose Naturelle Intense - EDP 30 ml

A Chloe Rose Naturelle Intense egy fás virágos parfüm nőknek. Ez az ellenállhatatlan intenzív illat a neroli virágos édes jegyeivel nyílik meg, amelyek kiemelik a bergamott citrusos frissességét. Az eau de parfüm szívében egy magával ragadó és szeretetteljes rózsa virágzik, nőies és elegáns vonzerejét az aromás tölgy fokozza, amelynek fás jegyeit a cédrus és a krémes szantálfa összetéveszthetetlen

Alhambra Exclusif Oud - EDP 100 ml Alhambra Exclusif Oud - EDP 100 ml

Az Alhambra Exclusif Oud egy keleti, fás illat, amely férfiaknak és nőknek egyaránt tetszeni fog. A fekete bors és a kömény a sáfránnyal és a labdánummal kombinálva ellenállhatatlanul csábító nyitást hoz létre. Az illat szívjegyében a bolgár rózsaszirmok a pacsulit érintik, amelyek az ibolya finom tónusait egészítik ki. Az illat alapjegyét a finom szívjegyhez képest a mély és bűnösen érzéki agárfa

Népszerű termékek

Penny Belts Öv ajándékkészlet 506 35-020-22 és 4PS
12 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Brosway Acél karkötő kristályokkal Chakra BHK344
16 060 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Tom Tailor Női farmer dzseki 1016402.10120 S
11 440 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női bokacipő 1-1-25337-29-341 38
14 230 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KISS Brush-On Gel Nail Kit szett gél körmökre
8 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dr. Hauschka Szemhéjpúder trió 02 (jáde) 1 db
10 657 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JVD Ébresztőóra csendes működéssel SRP838.3
6 550 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GymBeam Core Sliders csúszókorong
4 690 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Lattafa Ente Faqat - EDP 100 ml
6 810 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női sportcipő 1-25205-41-234 37
16 500 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Millefiori Milano Aromaolaj Élénk virágszirmok 15 ml
4 100 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Háttámla párna világosszürke
25 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024