16 860 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

A meleg, krémes fehér virágok és egy nagyon friss mandarin (nagyon természetes mandarinhéjat érez) csodálatos keveréke, egy kis pacsulival. Az egyik legjobb parfüm Elie Saab-tól! Nagyon szép, elegáns és felemelő. Úgy tűnhet, hogy Elie Saab (szándékosan vagy sem) esküvői parfümöket gyárt. Az illat 2020-ban került a piacra.

Raktáron
Ingyenes szállítás lehetséges
Gyártó:
Termékleírás

A meleg, krémes fehér virágok és egy nagyon friss mandarin (nagyon természetes mandarinhéjat érez) csodálatos keveréke, egy kis pacsulival. Az egyik legjobb parfüm Elie Saab-tól! Nagyon szép, elegáns és felemelő. Úgy tűnhet, hogy Elie Saab (szándékosan vagy sem) esküvői parfümöket gyárt. Az illat 2020-ban került a piacra.

Parfümvizek (EDP)

A weboldalunk a Parfümvizek (EDP) alkatéziséhez tartozó termékeket kínálja a Parfümök kategóriában. Az EDP (Eau de Parfum) az egyik legnépszerűbb és legtartósabb parfümtípus, amely hosszan tartó illatélményt biztosít.

Webáruházunkban széles választékban találhatóak az EDP-k, amelyek különleges és egyedi illatokat kínálnak. A termékek minősége kiemelkedő, hiszen csakis megbízható és elismert parfümökkel dolgozunk együtt. A gyártók gondosan válogatják össze a legjobb minőségű összetevőket, hogy a vásárlók a legjobbat kapják.

A weboldalon könnyedén navigálhat, és könnyedén megtalálja az ideális parfümöt az igényei szerint. A termékek részletes leírást tartalmaznak, amelyek bemutatják az illatjegyeket és az alkotóelemeket. A felhasználók így könnyedén eligazodhatnak a különböző illatok között, és megtalálhatják a tökéletes EDP-t.

A webshopunknak kiváló vásárlói visszajelzései vannak, és a vásárlók elégedettek az árakkal és a termékek minőségével. Az EDP-k széles árkategóriában elérhetők, így minden vásárló megtalálhatja az anyagi lehetőségeinek megfelelő parfümöt.

Továbbá, a weboldalunk kényelmes vásárlási élményt nyújt a felhasználóknak. Gyors és biztonságos fizetési lehetőségeket kínálunk, valamint gyors és megbízható szállítási lehetőségeket. A vásárlók számára kialakított egyszerű vásárlási folyamat lehetővé teszi, hogy gyorsan megtalálhassák és megvásárolhassák a kívánt EDP-t.

Összességében a weboldalunk a Parfümvizek (EDP) alkatéziséhez tartozó termékeket kínál a Parfümök kategóriában. Magas minőségű és különleges illatokkal rendelkező EDP-kkel várjuk a vásárlóinkat. Kényelmes vásárlási élményt nyújtunk, amelyben könnyedén megtalálhatják és megvásárolhatják a tökéletes parfümöt.

Mennyiség 50 ml
Típus Parfümvíz
Származási hely Arábia és a Kelet
Mellék illat Gyümölcs
Meghatározás Nőknek
Fő illat Ciprus
Alapillat cédrusfa, pacsuli
Fej narancsfavirág, mandarin
Szív gardénia
Az illat jellemzői virágos, chypre, gyümölcsös
Összetevő cédrusfa, pacsuli, narancsfavirág, mandarin, gardénia
0 Ft

Kenzo Flower By Kenzo - EDP 30 ml Kenzo Flower By Kenzo - EDP 30 ml

Mivel a pipacsnak nincs illata, így a Kenzo létrehozott neki egyet. Nagyon egyedi, erős, egyszerű és érzéki virágok. Flower By Kenzo - virág a városban. A maga egyszerűségében szép, törékeny és erős, kiszámíthatatlan. Megszületni, nőni, virágozni, ragyogni... Ez a pipacs négy életszakasza. Magazinunkból többet is megtudhat erről az illatról.

Police To Be Woman - EDP 125 ml Police To Be Woman - EDP 125 ml

A Police bemutatja a To Be és To Be Woman illatpárokat. A hagyományos Hamlet-kérdés \"Lenni vagy nem lenni\" és a koponya alakú palack egy kis rejtélyt és titokzatosságot kölcsönöz az illatnak. A To Be Woman parfüm tökéletes egyensúlyt teremt a virágos és a gyümölcsös jegyek között.

Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso - EDP 125 ml Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso - EDP 125 ml

A Dolce & Gabbana Intenso pour Homme egy aromás fás illat, amely eleganciát és kontrasztot sugároz a tisztaság, a frissesség és a tónusgazdagság között. Az ösztön és az érzelem illataként említik. Ez egy nagy szívű férfi erejét sugározza, aki a hagyományok gyökereihez vezet, és mégis örömet szerez a modern világban. A kompozíció édesvízi tónusokkal, bazsalikommal és levendulával nyit. A szíve virágos,

Chanel Gabrielle - EDP 35 ml Chanel Gabrielle - EDP 35 ml

A Gabrielle a Chanel márkától örömet okoz minden olyan nő számára, aki szereti a virágos-gyümölcsös illatot. A fejillat összetevői közé tartozik a mandarin, grapefruit és a fekete ribiszke, a szívillatban kibontakoznak a tubarózsa, ylang-ylang, jázmin, narancsvirág, körte, rózsabors és a gyöngyvirág illatjegyei.. Az alapillatban rejtőzik a szantálfa, pézsma, Orris gyökér és cashmeran. Az illatot Olivier

Armaf Club De Nuit Urban Man - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Armaf Club De Nuit Urban Man - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

A Club De Nuit Urban Man egy fás-fűszeres illat férfiaknak, amely 2017-ben került a piacra. A fejillat friss bergamott, grapefruitot és borsmentát tartalmaz. Mindezt kardámom kíséri. A szívillatban a gyömbér jellegzetes tónusai, levendula, cédrus és a szerecsendió illatjegyei bontakoznak ki. A kompozíciót a szantálfa, vetiver, tölgy moha és pacsuli kombinációja zárja.

Lancôme La Vie Est Belle Intensément - EDP 30 ml Lancôme La Vie Est Belle Intensément - EDP 30 ml

A La Vie Est Belle Intensément keleti-virágos illat nőknek; egy másik a La Vie Est Belle illatgyűjteményből. A fejjegy lédús bergamottot, rózsaborsot és málnát tartalmaz. A tiszta virágos szívben sambac jázmin, narancsvirág és heliotróp található. A kompozíciót írisz, pacsuli, benzoin gyanta és szantálfa zárja. Az illat 2020-ban került a piacra.

Elode Life Is A Dream - EDP 100 ml Elode Life Is A Dream - EDP 100 ml

A romantikus Life Is A Dream női illatot a Lancome La Vie Est Belle eau de toilette ihlette. Fejjegye orgonát, narancsot, fekete ribizlit, piros és bogyós gyümölcsöket tartalmaz. Szívjegyében jázmin, narancsvirág, fehér írisz, ibolya és őszibarack rejlik. A kompozíciót az édes vanília, a pacsuli, a szárított ámbra és a maltol tetőzi be. Az illat 2020-ban került a piacra.

Dior Miss Dior (2021) - EDP 50 ml Dior Miss Dior (2021) - EDP 50 ml

A Miss Dior egy új virágos illat nőknek. Mézes és borsos tónusával a százlevelű rózsa uralja a finom krémes, bársonyos szívet. Friss gyöngyvirág, bazsarózsa, sárgabarack árnyalatai és írisz púdertónusai díszítik. Tehát Miss Dior elegáns virágtengerre épül. A kompozíciót lágy fa tónusok ékezetei borítják. Az illat 2021-ben debütált.

XerJoff Erba Pura - EDP 100 ml XerJoff Erba Pura - EDP 100 ml

Az Erba Pura olasz nyelvről lefordítva \"tiszta füvet\" jelent, ami valójában tükröződik ebben a kompozícióban. A végtelenül zöldellő rétek illata ihlette, ahol illatos gyógynövények és virágok nőnek. Az illat a lédús narancs tónusaival nyit, melynek hullámain az élénkítő bergamott és az érzéki citrom dallamai csapnak ki. Szívében a mediterrán gyümölcsök frissességének és energiájának akkordjai csillognak,

Hamidi Haram - koncentrált, parfümvíz alkohol nélkül 100 ml Hamidi Haram - koncentrált, parfümvíz alkohol nélkül 100 ml

A Haram Hamidi egy természetes, alkoholmentes illat. A vízben oldott olaj finom illatos réteget hagy a bőrön. Ideális meleg időre, amikor nem csak illatosítja a bőrt, hanem nagyon hosszú ideig hidratálja is, megadja mindazt amire szüksége van. Ez az uniszex illat bergamottból, cédrusból, mandarin narancsból, rózsából, fűszerből és pézsmából áll.

Jennifer Lopez Still - EDP 30 ml Jennifer Lopez Still - EDP 30 ml

Még Jennifer Lopez egy illat, amely rögzíti az érzéseit egy nő, aki megpróbálja megtalálni a saját énje. Meglepő és rezgő hangot kedvéért komplement fűszeres fehér bors, mandarin pezsgő és természetes aroma Earl Grey tea. Ez kiemeli egy csokor virágot a frézia, rózsa, a jázmin és a narancsvirág. Az egész kompozíció befejezi szantálfa, pézsma és borostyán. Az illat 2003-ban indult.

Ajmal Violet Musc - EDP 100 ml Ajmal Violet Musc - EDP 100 ml

Ez az illat egy buja nyári kertre emlékeztet, és éppoly nőies, mint merész. Ez a gyönyörű illat a gyöngyvirággal, ilang-ilanggal, rózsákkal és pézsmával teli virágok felső tónusára épül. Szíve púderes, ibolya tónusokkal, amíg az alapja borostyán és pézsma.

Lattafa Fakhar Rose Women - EDP 100 ml Lattafa Fakhar Rose Women - EDP 100 ml

A Fakhar Women egy virágos illat nőknek. Ez a bájos és érzéki illat virágok és finom jegyek felhőjébe burkolja viselőjét. Bármilyen alkalomra alkalmas, de leginkább estére. Az illat 2021-ben került a piacra.

Avon Parfümvíz Rare Gold 50 ml Avon Parfümvíz Rare Gold 50 ml

Klasszikus elegancia egyetlen cseppben! A narancsvirág, a bergamott és az ámbra fényes, fényűző és elegáns kombinációja.

Gucci Guilty Pour Homme Eau de Parfum - EDP 150 ml Gucci Guilty Pour Homme Eau de Parfum - EDP 150 ml

A Guilty Pour Homme Eau de Parfum nagyszerű minden férfinak. Az illat elején virágzó rózsát és forró chili paprikát fog érezni. Ennek a nagyszerű illatnak a szívében érezheti a neroli, a narancsvirág és az érzéki levendula illatát. A kompozíciót a cédrus és a pacsuli zárja. Ez az illat nem hiányozhat egyetlen pipere asztalról sem. Az illatot 2020-ben mutatták be.

Lattafa Afaq - EDP 100 ml Lattafa Afaq - EDP 100 ml

Az Afaq arabul azt jelenti - világ, univerzum, horizontok - illatos összetevők gazdagon exkluzív koncertje, luxusüvegbe rejtve.

Lattafa Sheikh Al Shuyukh Luxe Edition - EDP 100 ml Lattafa Sheikh Al Shuyukh Luxe Edition - EDP 100 ml

Ez a parfüm a Lattafa márka kollekció másik ékköve. A Sheikh Al Shuyukh Luxe Edition egy luxus kiadás, amely ritka fűszereket, meleg fás tónusokat kever a vanília finomságával. A kompozíció tetején a rózsa finom tónusai, valamint a fahéj és a sáfrány találhatók. A karamell édessége a pacsuli melegével együtt megérinti a szívet. Mély és meleg alapja vanília, borostyán, ambroxán és fás jegyekkel gazdagodik.

Paco Rabanne Fame - EDP 80 ml Paco Rabanne Fame - EDP 80 ml

A Fame, a Paco Rabanne új női illata megragadja Párizs ellenállhatatlan szellemiségét. A hírnév a nőiesség új korszaka iránti elkötelezettség. Az avantgárd luxus esszenciája, amely a bergamott citrusos illatában, az édes, lédús mangóban, a tiszta jázminban és a finom, érzéki, krémes füstölőben testesül meg. Az alapillatban a szantálfa aromája jelenik meg, amelyet vanília lágyít. Az ezüst és arany színekben

Zimaya Crysta Oud - EDP 100 ml Zimaya Crysta Oud - EDP 100 ml

A Crysta Oud a Zimaya márkától egy uniszex fás eau de parfum fűszeres és virágos felhanggal. Borókával és agarfa fényűző oud jegyeivel nyit, rózsaszirmokba burkolva, amelyeket lédús grapefruit cseppek frissítenek fel. A szív fűszeres rózsabors, kardámom és gyömbér fűszeres tónusaival büszkélkedhet, amelyet a friss menta és a jázmin varázslatos illata puhít. Az alapban rózsa, málna és sáfrány illata

Penhaligon`s Much Ado About The Duke - EDP 75 ml Penhaligon`s Much Ado About The Duke - EDP 75 ml

A Much Ado About The Duke egy férfi parfüm fűszeres és fás akkordjaival tűnik ki. Eredeti illat olyan férfiaknak, akik kalandra és új élményekre vágynak. Ez egy olyan illat, amely a frissesség és a luxus érzetét kelti, és emlékeztet arra, hogy az élet tele van lehetőségekkel és kalandokkal, amelyeket érdemes megélni. A rózsabors akkordok áthatják a vetiver intenzív fás jegyeit, míg az érzéki bőrakkordok

Népszerű termékek

Penny Belts Öv ajándékkészlet 506 35-020-22 és 4PS
12 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Brosway Acél karkötő kristályokkal Chakra BHK344
16 060 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Tom Tailor Női farmer dzseki 1016402.10120 S
11 440 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női bokacipő 1-1-25337-29-341 38
14 230 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KISS Brush-On Gel Nail Kit szett gél körmökre
8 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dr. Hauschka Szemhéjpúder trió 02 (jáde) 1 db
10 657 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JVD Ébresztőóra csendes működéssel SRP838.3
6 550 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GymBeam Core Sliders csúszókorong
4 690 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Lattafa Ente Faqat - EDP 100 ml
6 810 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női sportcipő 1-25205-41-234 37
16 500 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Millefiori Milano Aromaolaj Élénk virágszirmok 15 ml
4 100 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Háttámla párna világosszürke
25 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024