1 190 Ft
Az ár frissült 20.05.2024

A Le Parfum az Elie Saab márkától egy keleti-virágos illat nőknek, amely narancsfa friss árnyalatával nyílik meg, az illat szívében rejtőzik a jázmin. A jázmin illatú szíve fokozatosan átváltozik egy mézes, rózsákkal, pacsulival és cédrusfával teli alapillatba. Ezt az illatot Francis Kurkdjian hozta létre. Az illat 2011-ben került a piacra.

Raktáron
Ingyenes szállítás lehetséges
Gyártó:
Termékleírás

A Le Parfum az Elie Saab márkától egy keleti-virágos illat nőknek, amely narancsfa friss árnyalatával nyílik meg, az illat szívében rejtőzik a jázmin. A jázmin illatú szíve fokozatosan átváltozik egy mézes, rózsákkal, pacsulival és cédrusfával teli alapillatba. Ezt az illatot Francis Kurkdjian hozta létre. Az illat 2011-ben került a piacra.

Parfümvizek (EDP)

A weboldalunk a Parfümvizek (EDP) alkatéziséhez tartozó termékeket kínálja a Parfümök kategóriában. Az EDP (Eau de Parfum) az egyik legnépszerűbb és legtartósabb parfümtípus, amely hosszan tartó illatélményt biztosít.

Webáruházunkban széles választékban találhatóak az EDP-k, amelyek különleges és egyedi illatokat kínálnak. A termékek minősége kiemelkedő, hiszen csakis megbízható és elismert parfümökkel dolgozunk együtt. A gyártók gondosan válogatják össze a legjobb minőségű összetevőket, hogy a vásárlók a legjobbat kapják.

A weboldalon könnyedén navigálhat, és könnyedén megtalálja az ideális parfümöt az igényei szerint. A termékek részletes leírást tartalmaznak, amelyek bemutatják az illatjegyeket és az alkotóelemeket. A felhasználók így könnyedén eligazodhatnak a különböző illatok között, és megtalálhatják a tökéletes EDP-t.

A webshopunknak kiváló vásárlói visszajelzései vannak, és a vásárlók elégedettek az árakkal és a termékek minőségével. Az EDP-k széles árkategóriában elérhetők, így minden vásárló megtalálhatja az anyagi lehetőségeinek megfelelő parfümöt.

Továbbá, a weboldalunk kényelmes vásárlási élményt nyújt a felhasználóknak. Gyors és biztonságos fizetési lehetőségeket kínálunk, valamint gyors és megbízható szállítási lehetőségeket. A vásárlók számára kialakított egyszerű vásárlási folyamat lehetővé teszi, hogy gyorsan megtalálhassák és megvásárolhassák a kívánt EDP-t.

Összességében a weboldalunk a Parfümvizek (EDP) alkatéziséhez tartozó termékeket kínál a Parfümök kategóriában. Magas minőségű és különleges illatokkal rendelkező EDP-kkel várjuk a vásárlóinkat. Kényelmes vásárlási élményt nyújtunk, amelyben könnyedén megtalálhatják és megvásárolhatják a tökéletes parfümöt.

Típus Parfümvíz
Származási hely Arábia és a Kelet
Fő illat Orientális
Mellék illat Édes
Meghatározás Nőknek
Mennyiség 1.5 ml
Alapillat cédrusfa, pacsuli, rózsa, méz
Szív jázmin
Fej narancsfavirág
Az illat jellemzői virágos, fás, édes, orientális
Összetevő cédrusfa, jázmin, pacsuli, narancsfavirág, rózsa, méz
0 Ft

Calvin Klein Euphoria - EDP 160 ml Calvin Klein Euphoria - EDP 160 ml

A kellemes illat befolyásolja érzéseinket, és tükrözi lelkünket. A világ több mint ezer éve ismeri a parfümöket. Az emberek különféle illatokkal is megvesztegették az isteneket, hogy gazdag termésért könyörögjenek. Önnek egyedülálló lehetősége van felfedezni a parfümök varázsát a Calvin Klein márkával együtt. A gyönyörű, csábító és magabiztos nők nem nélkülözhetik minőségi illatot. Nemcsak az illat,

Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld For Her - EDP 25 ml Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld For Her - EDP 25 ml

A Lagerfeld Karl Lagerfeld For Her bájos női illat, amely 2014-ben jelent meg a piacon. A gyümölcsök és virágok keveréke szépséget és gyengédséget sugároz. A citrom és az őszibarack frissítő tónusa jól illik a magnólia és a rózsa illatához. A parfüm alapja lenyűgözi Önt egy kis meleg, fás árnyalattal, például borostyán és pézsma.

Prada La Femme Intense - EDP 100 ml Prada La Femme Intense - EDP 100 ml

A Prada La Femme Intense egy keleties-virágos illat nőknek. A fejjegyet az egzotikus ilang-ilang és frangipáni virágok alkotják. A szívjegyben a tubarózsa, a jázmin és a narancsvirág kombinációja érezhető. A kompozíciót az írisz és a vetiver zárják le a vaníliával és a pacsulival együtt. Az illat 2017-ben került a piacra.

Lancôme La Vie Est Belle Intensément - EDP 30 ml Lancôme La Vie Est Belle Intensément - EDP 30 ml

A La Vie Est Belle Intensément keleti-virágos illat nőknek; egy másik a La Vie Est Belle illatgyűjteményből. A fejjegy lédús bergamottot, rózsaborsot és málnát tartalmaz. A tiszta virágos szívben sambac jázmin, narancsvirág és heliotróp található. A kompozíciót írisz, pacsuli, benzoin gyanta és szantálfa zárja. Az illat 2020-ban került a piacra.

Jean P. Gaultier So Scandal! - EDP 50 ml Jean P. Gaultier So Scandal! - EDP 50 ml

Olyan botrányos! A So Scandal parfüm pontosan ilyen! Jean P. Gaultier készítette. Élénk narancsvirágok, tejszínek, virágzó jázmin, tubarózsa és édes málna teszik az illatot érzékennyé és elegánssá. Ha egyszer kipróbálja, senki sem tud ellenállni neked. Az illatot 2020-ban mutatták be.

Maison Francis Kurkdjian Oud - EDP 70 ml Maison Francis Kurkdjian Oud - EDP 70 ml

A 2012-ben piacra dobott Oud eau de parfum férfi és női parfümöt maga Francis Kurkdjian alkotta meg, napjaink egyik leghíresebb parfümkészítője. Ez a fényűző illat a régi arab parfümök értelmezése. Az egyedülálló illatkompozíciók újrateremtésére tett erőfeszítések eredménye egy olyan illat, amely a homokos sivatagi dűnék és a csillagok által megvilágított sötét égbolt közötti nyugodt légkört ünnepli.

Ajmal Raindrops - EDP 50 ml Ajmal Raindrops - EDP 50 ml

Felemelő gyümölcsös és érzéki virágos tónusok kombinációja a mai ultramodern nő számára. A virágos, gyümölcsös és friss tónusok egyedülálló kombinációjával a Raindrops egy modern illat, amely egyszerű eleganciát sugároz, amely a kortárs elemek finom kombinációjában veszi körül viselőjét. Az illat a kültéri frissességre emlékeztet. Az illatot 2006-ban mutatták be.

Creed Aventus Cologne - EDP 50 ml Creed Aventus Cologne - EDP 50 ml

Az Aventus Cologne egy luxus aromás-gyümölcsös illat férfiaknak. A fejillat összetevői közé tartozik a gyömbér, mandarin és a rózsabors finom tónusai. A szívében érezhető a pacsuli, szantálfa és vetiver kombinációja. A kompozíciót a pézsma, styrax, nyír és tonkabab kombinációja zárja. Az illat 2018-ban került a piacra.

Thierry Mugler Angel Nova - EDP (újratölthető) 2 ml - illatminta spray-vel Thierry Mugler Angel Nova - EDP (újratölthető) 2 ml - illatminta spray-vel

A francia Thierry Mugler bemutatja az Angel széria új női illatát. Egy ellenállhatatlan és merész illat a modern hősnőknek. Az álmot, a fantáziát és a valóságot kombinálja. A parfüm szlogenje: „Éld az álmaidat“. 2020 újdonsága.

Ajmal Zeal - EDP 100 ml Ajmal Zeal - EDP 100 ml

Friss, fás nyári illat olyan férfiaknak, akik szeretik minden nap érezni, hogyan keveredik a szeles part a fás talajossággal. Élénk, temperamentumos és abszolút örömteli. Az alkotás mámorító frissességgel kezdődik naranccsal, bergamottal és citrommal. A szívét levendula, muskátli és ananász alkotja, amely pacsuli és vetiver alaphoz vezet. Az illat lezser, könnyű és friss,amely ünnepi hangulatot idéz

Tom Ford Black Orchid - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Tom Ford Black Orchid - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

A Black Orchid egy virágos-keleti illat nőknek a Tom Ford márkától, amelyet 2006-ban hoztak létre. A fejillat ötvözi a citromot, a bergamottot, a gumót, a fekete ribizlit, a mandarint, az ylang-ylangot, a jázmint és a gardéniát. A szív virágos-gyümölcsös tónusokhoz tartozik, az alapillat tömjént, borostyánt, pacsulit, vetivert, szantált, vaníliát és csokoládét rejt magába. A Black Orchid illata egyszerre

Shiseido Ginza Murasaki - EDP 30 ml Shiseido Ginza Murasaki - EDP 30 ml

A Ginza Murasaki egy virágos-fás illat nőknek. Az egyedi illat a gránátalma élénk jegyeivel és az alma édes akkordjaival nyílik meg, melyeket az ibolya lágy jegyei egészítenek ki. Az illat szívét a jázmin, a frézia és a wisteria legfinomabb aspektusai gazdagítják, ami az egész kompozíciót titokzatossá teszi. A kompozíciót a szantálfa mélysége, a kasmír és a kasmírfa intenzitása koronázza meg. Az illatot

Burberry My Burberry Blush - EDP 90 ml Burberry My Burberry Blush - EDP 90 ml

A Burberry Blush egy virágos gyümölcsös illat olyan nők számára, akik szeretik a virágos-gyümölcsös illatokat. A fejillat összetevői közé tartozik a gránátalma és a citrom, a szívillatban rejtőzik a muskátli, rózsaszirom és az alma. Az alapillatban kibontakozik a jázmin és a lila akác. Az illat 2017-ben került a piacra, amelyet Francis Kurkdjian hozott létre.

Alhambra Signatures No. IV - EDP 50 ml Alhambra Signatures No. IV - EDP 50 ml

Signatures No. Az Alhambra IV egy parfümös víz férfiaknak és nőknek. Ez a tökéletesen kiegyensúlyozott és magával ragadó illat élénk és energikus citrusos akkordokkal nyílik meg, a szívjegyben finom, elbűvölő virágos tónusok fejlődnek, amelyek eleganciát és kecsességet kölcsönöznek a kompozíciónak. Az illat melengető alapját fás jegyek alkotják, amelyek érzéki és hosszan tartó aromát hoznak létre.

Lattafa Abaan - EDP 100 ml Lattafa Abaan - EDP 100 ml

A Lattafa Abaan egy friss, citrusos-virágos női parfümös víz, amely a bergamott és a narancs elbűvölő kombinációjával nyit. A narancsvirág és a lüktető jázmin édes jegyei egy elegáns fátyolba burkolják, amely az illat alapjegyében a pézsma és a luxus szantálfa érzékiségében merül el. Az Abaan egy összetéveszthetetlen illatesszencia, amely elegánssá, titokzatossá és csábítóvá teszi, akárcsak egy nemes

Flavia Blackart 24 Hours - EDP 100 ml Flavia Blackart 24 Hours - EDP 100 ml

A Blackart 24 Hours a Flavia márkától egy aldehid illat virágos és pézsma felhanggal. Az eau de parfum férfiaknak és nőknek egyaránt tetszeni fog, és az aldehidek tiszta jegyeinek tökéletes kombinációja, amely a frissen mosott ruha illatára emlékeztet, a bergamott enyhén kesernyés jegyeivel. Az elegáns jázmin cukorborsóvirággal párosul az illat szívében, az alap pedig a szantálfa és a fehér pézsma

Armaf Armaf Black Saffron - EDP 100 ml Armaf Armaf Black Saffron - EDP 100 ml

Az Armaf Black Saffron egy fűszeres eau de parfum férfiaknak. Ennek az egzotikus szimfóniának fás-földes alaptónusú fejjegyei a csábító pézsma, pacsuli és édes tonkabab titokzatos kombinációjának hódolnak a finom vaníliával. A szívben a gyömbér dominál szerecsendió jegyekkel, melynek kombinációját a levendula koronázza meg. Az illat alapja a szantálfa és a vetiver gazdag jegyeit kombinálja pacsulival

Atkinsons The Other Side Of Oud - EDP 100 ml Atkinsons The Other Side Of Oud - EDP 100 ml

A brit Atkinsons márkától származó The Other Side Of Oud egy keleties, fűszeres parfüm férfiaknak és nőknek. Ez a merész illat a kelet gazdagsága előtt tiszteleg, és az igazi ínyenceknek készült. Kardamom, fahéj és gát veszi át a kezdeti jegyeket, míg a szívet az oud erőteljes jegyei uralják, amelyeket geránium és kávévirág egészít ki. A pörkölt kávébab és a vanília abszolút finom kombinációja ennek

David Beckham Bold Instinct - EDP 75 ml David Beckham Bold Instinct - EDP 75 ml

A népszerű David Beckham Bold Instinct illat most még intenzívebb formában. A Bold Instinct eau de parfum a merész férfias ösztön megnyilvánulása, amely a tapasztalatok révén alakul ki. A karizmatikus illat a babér füstös, földes jegyeinek keveréke a szerecsendióval és füstös, fás jegyekkel. Olyan férfiaknak készült, akik tudják, mit akarnak.

Flavia Noir Cuir - EDP 90 ml Flavia Noir Cuir - EDP 90 ml

A Flavia márkás Noir Cuir egy exkluzív uniszex eau de parfum, amelyet a bűnösen érzéki illatok szerelmeseinek szántak. A kompozíciót a bőr állatias illatának szentelték, amelyet kardamom, a jázmin elegáns lágysága vagy a pacsuli, a tölgymoha és a meleg borostyán magával ragadó földes akkordjai kísérnek. Az illat 2024-ben debütált.

Népszerű termékek

Penny Belts Öv ajándékkészlet 506 35-020-22 és 4PS
12 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Brosway Acél karkötő kristályokkal Chakra BHK344
16 060 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Tom Tailor Női farmer dzseki 1016402.10120 S
11 440 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női bokacipő 1-1-25337-29-341 38
14 230 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KISS Brush-On Gel Nail Kit szett gél körmökre
8 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dr. Hauschka Szemhéjpúder trió 02 (jáde) 1 db
10 657 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JVD Ébresztőóra csendes működéssel SRP838.3
6 550 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GymBeam Core Sliders csúszókorong
4 690 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Lattafa Ente Faqat - EDP 100 ml
6 810 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női sportcipő 1-25205-41-234 37
16 500 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Millefiori Milano Aromaolaj Élénk virágszirmok 15 ml
4 100 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Háttámla párna világosszürke
25 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024