53 830 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

A Dior Hypnotic Poison egy meleg, érzéki és kifinomult illat. Az illat a szilva, a sárgabarack, a kókusz és a szegfűbors tónusaival indul, szívjegyében virágok rejlenek. Alapjegye vaníliát, mandulát és szantálfát tartalmaz. A flakon „tiltott gyümölcs” alakú. 1998-ban mutatták be.

Raktáron
Ingyenes szállítás lehetséges
Gyártó:
Termékleírás

A Dior Hypnotic Poison egy meleg, érzéki és kifinomult illat. Az illat a szilva, a sárgabarack, a kókusz és a szegfűbors tónusaival indul, szívjegyében virágok rejlenek. Alapjegye vaníliát, mandulát és szantálfát tartalmaz. A flakon „tiltott gyümölcs” alakú. 1998-ban mutatták be.

Toalett vizek (EDT)

A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez szóló weboldalunk egy olyan forrás, amely segít megérteni és megismerni a különböző parfümök kategóriájába tartozó termékeket. Ez az alkatézis segítségével megismerheted az EDT-parfümök világát, hogy megtudhasd, mi teszi őket ilyen egyedülállóvá.

Az EDT a toalettvizek kategóriájába tartozik, és ez a termékcsalád az egyik legkedveltebb és legszélesebb körben használt parfüm típus. A weboldalunkon részletesen bemutatjuk az EDT által nyújtott előnyöket és különlegességeket, hogy segítsünk eligazodni a parfümökhöz kapcsolódó világban.

Az EDT termékek jellegzetessége, hogy a parfümös és a toalettvíz között helyezkednek el. Az EDT-könnyedebb illatok, és többet tartalmaznak az illatanyagokból, mint a hagyományos toalettvizek, de kevesebbet, mint az erősebb és tartósabb parfümök. Ez teszi őket ideálissá mindennapos használatra, ahol nem szeretnénk túl erőteljes vagy hosszan tartó illatot viselni.

A weboldalunkon részletesen bemutatjuk az EDT termékek előnyeit és hátrányait. Megismerheted a különféle illatfordulatokat, az első frissítő illattól az alábbhagyó közepes illatig. Bemutatjuk a legnépszerűbb márkák és termékek listáját, amelyek EDT formában elérhetők, és segítünk megtalálni a számodra legjobb illatot.

Az alkatézisünkben részletesen leírjuk, hogyan kell helyesen használni az EDT-ket, és milyen formában érhetők el. Megosztjuk a praktikus tippeket az alkalmazásra és az illat hosszan tartóbbá tételére. Ötleteket adunk, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a termékből és hogyan tudod használni a mindennapokban.

A weboldalunk hasznos információkat nyújt a vásárlóknak, elősegítve a tudatosabb választást. Az EDT-parfümök költségvetésbarát alternatívát jelentenek a parfümökhöz képest, mert általában alacsonyabb árkategóriába tartoznak. Ugyanakkor sokkal többet nyújtanak, mint a hagyományos toalettvizek, mert tartósabbak és intenzívebbek az illatukban.

Miután végigolvastad weboldalunkat, meggyőződéssel választhatsz EDT-terméket, hogy az életed részévé váljon és kiegészítse személyes stílusodat és kinézetedet. Meríts inspirációt az ízlésesen kiválasztott illatok és azok kombinációinak világából, és fedezz fel új illatokat, amelyek meghatározhatják a viselésedet évszakról-évszakra.

Miért várj tovább? Látogass el weboldalunkra még ma, hogy megtaláld az EDT alkatézisé>ápérakú os>parfümök világát, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb parfümöt, amely kifejezi egyéniségedet és hangulatodat!

Mennyiség 150 ml
Típus Toalettvíz
Származási hely Franciaország
Fő illat Orientális
Meghatározás Nőknek
Szív jázmin, gyöngyvirág, rózsa, tubarózsa
Alapillat szantálfa, vanília, mandula
Fej szilva, sárgabarack, kókusz, szegfűbors
Az illat jellemzői orientális, édes, vanília
Mellék illat Vanília
Jellemzők Luxus
Összetevő jázmin, gyöngyvirág, rózsa, szantálfa, vanília, szilva, mandula, sárgabarack, kókusz, tubarózsa, szegfűbors
0 Ft

Dior Diorissimo - EDT 50 ml Dior Diorissimo - EDT 50 ml

Klasszikus virág illat jázmin, ilang-ilang és liliom tónusaival. A romantikus virágcsokor Diorissimo a gyöngyvirág frissességét ünnepli. Tavaszt idéz elő, amikor minden virágzik, illatozik és ártatlanul ragyog. Az illat 1956-ban került a piacra.

Paco Rabanne Ultraviolet Man - EDT 100 ml Paco Rabanne Ultraviolet Man - EDT 100 ml

A férfi Ultraviolet Man keleti-fás illatot Paco Rabanne azért hozta létre, hogy megragadja a férfi érzékiség lényegét. Az illat egyszerű, de ötletes összetétele mentát, borostyánt, vetiver-t és zuzmót tartalmaz. Az illat 1999-ben került a piacra.

Cacharel Noa - EDT 100 ml Cacharel Noa - EDT 100 ml

Illat szeretet és a remény. Miracle felfedezés minden intenzitása és gazdagságát miatt a szag, ami olyan, mint nektár nyert szívében az illat Noa. Elixir, gazdag és érzéki, káprázatos és elegáns. Noa, mint egy virág, amely fejleszti és biztosítja a nektár ... mint egy túlérett gyümölcs, robban a nap alatt, és a levegő behatol a gazdagság és a hatalom az illatát. Az üveg gyöngy jelképezi, amely idézi

Guy Laroche Drakkar Noir - EDT 30 ml Guy Laroche Drakkar Noir - EDT 30 ml

Drakkar Noir illat jelentése szilárdság és a kaland, a viking hajók nevét viseli. Ez aromás, fás illat,alkalmas mindennapi viseletre, használatra. Francia tervező Guy Laroche Drakkar Noir hozta létre az illatot 1982-ben.

Versace Crystal Noir - EDT - TESZTER 90 ml Versace Crystal Noir - EDT - TESZTER 90 ml

A Crystal Noir igazi varázslatos illatot kínál, ami egyszerre éteri és érzéki. A keleties-gyümölcsös karakter kiemeli a részletekig kidolgozott összhangot, amely nem az összetevők hosszú listájára van kihegyezve, hanem a legértékesebb illatcsemegék gondosan kiválogatott akkordjaira. A fejillatban a gyömbér, a kardámom és a bors érezhető, míg a szívjegy teljesen virágos. Az illat alapjegye az ámbra,

Burberry Brit For Him - EDT 50 ml Burberry Brit For Him - EDT 50 ml

A Brit For Him az egyéniséget ünnepli. Inkább egy személyiséget fejez ki, mint egy elvont és érzelmi fogalmat. Ez egy modern brit szellem példája, amely tisztában van a múlttal, de a jövőbe tekint. A Burberry Brit férfi nyugodt, laza és szexi, természetes önbizalommal rendelkezik. Független és eredeti, ízlése szerint tapasztalja meg a zene, a művészet, az utazások és a barátok iránti szenvedélyét.

Dior Poison - EDT 30 ml Dior Poison - EDT 30 ml

A Poison nagyon titokzatos, csábító, provokatív és rejtélyes. A palack mintha méregtartályt jelentene, a sötétlila sejtelmes keleti illatról árulkodik. \"A bűbáj és a rejtély játéka\".

Paco Rabanne 1 Million - EDT 2 ml - illatminta spray-vel Paco Rabanne 1 Million - EDT 2 ml - illatminta spray-vel

Paco Rabanne 1 Million - ellenállhatatlan és nagyon exkluzív, kissé friss összetételű illat. Merüljön el az illat szépségében, és támaszkodjon rá egész nap. Olyan lesz, mintha a második bőre lenne. Az illat 2008-ban került a piacra.

Mont Blanc Legend - EDT 30 ml Mont Blanc Legend - EDT 30 ml

A Legend illatot a Mont Blanc márkától egy magabiztos, őszinte, szenvedélyes, bátor férfi ihlette, aki minden helyzetben önmaga tud maradni. Ez egy finom és figyelemre méltó illat, mégis nagyon férfias és elegáns. Az illat 2011-ben került a piacra.

Hugo Boss Boss Orange - EDT 30 ml Hugo Boss Boss Orange - EDT 30 ml

A Boss Orange női illat egy modern és spontán nő számára készült, aki szabad szellemű, és nem szégyelli kifejezni szenvedélyét. A Boss Orange nőnek sok arca van, de egyikből sem hiányzik a csillogás a szeméből, a természetesség és az öröm abban, amit csinál. Ezért szereti az olyan egyszerű és érzelmes illatot, mint a Boss Orange. Már a narancssárga szín is azt sugallja, hogy van valami, ami pozitív

Moschino Pink Bouquet - EDT 50 ml Moschino Pink Bouquet - EDT 50 ml

Fényes csokor tavaszi hangok és fiatalos eufória és álmokkal teli szeretettel úttörő női illat Pink Bouquet. Lenyűgöző kaszkád pezsgő akkordok mutatva, hogy egy fiatal nő, aki egy kivételes személyiség, és szeret szórakozni, amely élvezi a legteljesebb mértékben! A csodálatosan gazdag illat csak illata, hogy varázslatosan megszerzése érzelmek romantikus rózsaszín árnyalat. Romancing maga a szív ötvözi

Trussardi Delicate Rose - EDT 30 ml Trussardi Delicate Rose - EDT 30 ml

A 2012 őszén bevezetett márka Trussardi piaci illat elemzi Delicate Rose. A természet ezt az illatot lehet leírni, mint nagyon nőies, energikus és modern érzéki és elegáns árnyalatok. Abban a pillanatban lenyűgözi az érzékeit frissességét. Vitality kumquat és pezsgő hangok yuzuval megfelel tisztaság bambusz. Nőiesség és csemege a csillagok ezt az illatot. Együtt olyan átlátható lótuszvirág ritka jegyzetek

Trussardi Donna - EDT 30 ml Trussardi Donna - EDT 30 ml

A Trussardi Donna egy keleti virágos illat olyan lányok és nők számára, akik szeretik a különleges és érzéki illatot. A citrom, görögdinnye és yuzu gyümölcs illatjegyeivel nyílik meg, a szívillatban kibontakoznak a jázmin tea, lótuszvirág és narancs illatjegyei. A kompozíciót a cédrusfa, vanília, pacsuli és szantálfa kombinációja zárja. Az illat 2016-ban került a piacra.

Mexx When Where - EDT 50 ml Mexx When Where - EDT 50 ml

A Whenever Wherever egy virágos-gyümölcsös illat a nők számára. A fejillata mandarint, körtét és gyöngyvirág leveleket tartalmaz. Mirabelle-t, rebarbarát, jázmint és ibolyát fog érezni a szívében. Pézsma, cédrusfa és vanília zárja a kompozíciót. Az illat 2019-ben került a piacra.

Giorgio Armani Privé Gardénia Antigua - EDT 100 ml Giorgio Armani Privé Gardénia Antigua - EDT 100 ml

A Gardénia Antigua illatos újraértelmezése Giorgio Armani saját elképzelésének Antigua szigetéről, annak szeretett földi paradicsomáról, ahol szeret értékes pillanatokat tölteni; a világ tele van saját emlékeivel. Fedezze fel az Armani Privé, a Gardénia Antigua illatát, lélegzetelállító kontrasztot az égő gardénia harmónia és az Antigua spray napos, porított tónusai között.

Paco Rabanne Phantom - EDT utántöltő 200 ml Paco Rabanne Phantom - EDT utántöltő 200 ml

Phantom, Paco Rabanne új férfi illata. Az önbizalom esszenciája, amelyet a jólét energiája támogat. Futurisztikus aromás illat a luxusfeldolgozás és az új technológia ütközéséből született. Merész illat, addiktív krémes levendula tónusokkal, energizáló citrommal és szexi fás vaníliával. Gyökeresen más és teljesen bámulatos.

Mexx Cocktail Summer EDT 20 ml Mexx Cocktail Summer EDT 20 ml

Új limitált kiadású MEXX Coctail Summer. Keverd össze a nyárral! Alkoss színes és gondtalan emlékeket, tele napsütéssel, jó társasággal és frissítő merülésekkel.

Burberry Brit - EDT 50 ml Burberry Brit - EDT 50 ml

A Burberry Brit illata megragadja a Burberry lényegét. A természete friss, igénytelen. Nem beképzelt, sugározza a bizonyosságot, és eredetiséget jelképez. Ez a parfüm merész, kiszámíthatatlan tónusait árasztja szét, különc és ötletes, imádni való brit humorral. Egyszerű hangjai alatt a Burberry Brit elbűvölő összetettségben, különféle kifinomultsággal tárul elénk. Ez a friss játékos illat klasszikus

Dior Miss Dior Blooming Bouquet - EDT 100 ml Dior Miss Dior Blooming Bouquet - EDT 100 ml

A Christian Dior Miss Dior Blooming Bouquet 2014 január elején mutatták be. A bársonyos fehér pézsma elegáns kombinációja a frissítő bazsarózsa virágokkal és a lédús gyümölcsökkel selymes kompozíciót hoz létre. Miss Dior Bloooming Bouquet illata mögött Francois Demachy áll, Nathalie Portman lett az arca.

Lacoste Eau De Lacoste L.12.12 Noir - EDT 100 ml Lacoste Eau De Lacoste L.12.12 Noir - EDT 100 ml

A történelemben először mutatja be Lacoste a férfi illatgyűjteményt, amelyet a Lacoste márka leghíresebb ruházata - a Lacoste póló L.12.12 - ihletett. 1927-ben maga René Lacoste - a háborúk közötti francia teniszlegenda - javasolta megteremtését. Nemcsak a többi teniszbajnok szerette meg egyszerű, de funkcionális és egyben elegáns sportruházatát. A mozgás szabadsága, amelyet egy egyszerű póló megengedett

Népszerű termékek

Penny Belts Öv ajándékkészlet 506 35-020-22 és 4PS
12 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Brosway Acél karkötő kristályokkal Chakra BHK344
16 060 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Tom Tailor Női farmer dzseki 1016402.10120 S
11 440 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női bokacipő 1-1-25337-29-341 38
14 230 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KISS Brush-On Gel Nail Kit szett gél körmökre
8 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dr. Hauschka Szemhéjpúder trió 02 (jáde) 1 db
10 657 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JVD Ébresztőóra csendes működéssel SRP838.3
6 550 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GymBeam Core Sliders csúszókorong
4 690 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Lattafa Ente Faqat - EDP 100 ml
6 810 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női sportcipő 1-25205-41-234 37
16 500 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Millefiori Milano Aromaolaj Élénk virágszirmok 15 ml
4 100 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Háttámla párna világosszürke
25 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024