19 710 Ft
Az ár frissült 20.05.2024

Modern és érzéki illat, akár a Neymar Jr. A Spirit of the Brave egy modern és kifinomult illat, különösen a liberális és kalandvágyó városi férfiak számára. A kompozíció zöld vegetatív hangulatban nyílik, bergamott és galbana tónusaival, és serkentő frissességet hoz magával. A kompozíció középpontjában a ciprus fűszeres tűlevelű illata áll, keserű, gyantás fenyő tónusokkal kombinálva. Míg az utolsó

Raktáron
Ingyenes szállítás lehetséges
Gyártó:
Termékleírás

Modern és érzéki illat, akár a Neymar Jr. A Spirit of the Brave egy modern és kifinomult illat, különösen a liberális és kalandvágyó városi férfiak számára. A kompozíció zöld vegetatív hangulatban nyílik, bergamott és galbana tónusaival, és serkentő frissességet hoz magával. A kompozíció középpontjában a ciprus fűszeres tűlevelű illata áll, keserű, gyantás fenyő tónusokkal kombinálva. Míg az utolsó akkord a szinte misztikus tömjén és az egzotikus tonnabab édes-füstös árnyalatainak mély és stílusos aromás visszhangját hozza létre.

Toalett vizek (EDT)

A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez szóló weboldalunk egy olyan forrás, amely segít megérteni és megismerni a különböző parfümök kategóriájába tartozó termékeket. Ez az alkatézis segítségével megismerheted az EDT-parfümök világát, hogy megtudhasd, mi teszi őket ilyen egyedülállóvá.

Az EDT a toalettvizek kategóriájába tartozik, és ez a termékcsalád az egyik legkedveltebb és legszélesebb körben használt parfüm típus. A weboldalunkon részletesen bemutatjuk az EDT által nyújtott előnyöket és különlegességeket, hogy segítsünk eligazodni a parfümökhöz kapcsolódó világban.

Az EDT termékek jellegzetessége, hogy a parfümös és a toalettvíz között helyezkednek el. Az EDT-könnyedebb illatok, és többet tartalmaznak az illatanyagokból, mint a hagyományos toalettvizek, de kevesebbet, mint az erősebb és tartósabb parfümök. Ez teszi őket ideálissá mindennapos használatra, ahol nem szeretnénk túl erőteljes vagy hosszan tartó illatot viselni.

A weboldalunkon részletesen bemutatjuk az EDT termékek előnyeit és hátrányait. Megismerheted a különféle illatfordulatokat, az első frissítő illattól az alábbhagyó közepes illatig. Bemutatjuk a legnépszerűbb márkák és termékek listáját, amelyek EDT formában elérhetők, és segítünk megtalálni a számodra legjobb illatot.

Az alkatézisünkben részletesen leírjuk, hogyan kell helyesen használni az EDT-ket, és milyen formában érhetők el. Megosztjuk a praktikus tippeket az alkalmazásra és az illat hosszan tartóbbá tételére. Ötleteket adunk, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a termékből és hogyan tudod használni a mindennapokban.

A weboldalunk hasznos információkat nyújt a vásárlóknak, elősegítve a tudatosabb választást. Az EDT-parfümök költségvetésbarát alternatívát jelentenek a parfümökhöz képest, mert általában alacsonyabb árkategóriába tartoznak. Ugyanakkor sokkal többet nyújtanak, mint a hagyományos toalettvizek, mert tartósabbak és intenzívebbek az illatukban.

Miután végigolvastad weboldalunkat, meggyőződéssel választhatsz EDT-terméket, hogy az életed részévé váljon és kiegészítse személyes stílusodat és kinézetedet. Meríts inspirációt az ízlésesen kiválasztott illatok és azok kombinációinak világából, és fedezz fel új illatokat, amelyek meghatározhatják a viselésedet évszakról-évszakra.

Miért várj tovább? Látogass el weboldalunkra még ma, hogy megtaláld az EDT alkatézisé>ápérakú os>parfümök világát, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb parfümöt, amely kifejezi egyéniségedet és hangulatodat!

Meghatározás Férfiaknak
Típus Toalettvíz
Származási hely Olaszország
Mellék illat Frissítő
Mennyiség 200 ml
Fej bergamott, galbanum
Szív zsálya, elemi
Alapillat tonkabab, tömjén, fenyő
Az illat jellemzői orientális, fás, friss
Összetevő bergamott, zsálya, tonkabab, elemi, tömjén, galbanum, fenyő
0 Ft

Calvin Klein CK One - EDT 50 ml Calvin Klein CK One - EDT 50 ml

Könnyű, frissítő illat nőknek és férfiaknak. A CK One egy természetesen tiszta illat, amely egybevág az új trendekkel. A CK One illat sokat elárul a személyiségről, egyúttal egy belül felosztott csoporthoz fordul, amely ezzel a megközelítéssel azonosul. Ez a pézsma és a gyümölcsök erdei bázisú, frissítő keveréke. A flakon jamaikai rumosüveghez hasonlóan jellegzetesen deres hatású. Az illat 1994-ben

Kenzo L´Eau Kenzo Pour Homme - EDT 50 ml Kenzo L´Eau Kenzo Pour Homme - EDT 50 ml

Faszcinálja a víz? Szereti a frissességét és tisztaságát? A L´Eau Kenzo Pour Homme egy víz ihlette illat, amely sziporkázó frissítőket hoz magával. Ez a Kenza illat tiszta, modern, azúrkék és tökéletesen józan. Elviszi az őrült zajtól, ennek köszönhetően békés harmóniát talál magában. A L´Eau Kenzo Pour Homme elegáns, jellegzetes, minden hóborttól mentes. Friss, élénkítő, áttetsző és az élet alapvető

Yves Saint Laurent Kouros - EDT 100 ml Yves Saint Laurent Kouros - EDT 100 ml

Férfias illat az ember, aki tudja, mi ez! A férfi, aki tárolja a memóriájában a legjobb, amit él, amit éreznek, mit kipróbálni. Fűszeres íze a zöld eukaliptusz, tömjén, a kínai cédrus, szerecsendió és kámfor fa tökéletesen felmelegszik összes érzék és a test. Az illatok, amelyeknek eredeti erőssége a művészet a csábítás és mutat egy természetes szenvedély azonnal.

Bvlgari Aqva Pour Homme Marine - EDT 50 ml Bvlgari Aqva Pour Homme Marine - EDT 50 ml

Citrusos-friss illat a Bvlgari termékcsaládtól az óceán természetes frissességének és vitalitásának felidézésére jött létre. Aqva Pour Homme Marine-t a a nerol és a grapefruit illatai nyitják meg. A szívillat Posidonia tengerifűből és rózsasziromból készül. Az illat végét a fehér cédrusfa hangsúlyozza ki. A korábbi Aqva Pour Homme illatra épül. Jacques Cavallier ihlette a parfümöt. Az illatot 2008-ban

Versace Versense - EDT 30 ml Versace Versense - EDT 30 ml

Frissesség és érzékiség. A Versense a frissesség és az érzékiség tökéletes kombinációja. Maga az illat a frissesség mámoros ünnepe, amelyet a természetes elemek ereje ihletett. Csábító nőnek készült, aki készen áll arra, hogy megkóstoljon és kipróbáljon szinte mindent az életben. Az illatot 2009-ben mutatták be.

Versace Versace Pour Homme Dylan Blue - EDT 30 ml Versace Versace Pour Homme Dylan Blue - EDT 30 ml

2016-ban a Versace márka bemutatta az új férfi Versace Pour Homme Blue Dylan illatot. Ez a friss, citrusos - fougere illat megragadja Önt és már soha nem engedi el! A fejillatban kibontakoznak a fügefa levelek tónusai, grapefruit, víz tónusok és a calabriai bergamott illata. Ezután érezhető a borostyán, fekete bors, pacsuli, papirusz levelek és ibolya illatai, és végül az alaphangot a sáfrány, tonkabab,

Dior Poison Girl - EDT 30 ml Dior Poison Girl - EDT 30 ml

2016 januárjában a Dior márka bemutatta a Poison Girl illatot. Ez a keleti-vanília illat alkalmas lányoknak és nőknek, a keserű narancs árnyalataival nyílik meg, amelyet fokozatosan Damaszkusz rózsák és Grasse rózsák váltanak fel, majd mandula, toluol balzsam, vanília, szantálfa és tonka bab árnyalatai követnek.

Lolita Lempicka Lempicka Homme - EDT 100 ml Lolita Lempicka Lempicka Homme - EDT 100 ml

A Lempicka Homme az intenzív és csillogó frissességet egy új fűszeres érzékiséggel ötvözi. A legmodernebb indítás serkenti az érzékeket, és távozásra invitál. A romantikus, púderes tonkabab passzol az édesgyökér férfiasságához és mélységéhez. A Lempicka Homme visszatér az édesgyökér gyengéd és ikonikus telt ízéhez. Az illatot 2018-ban mutatták be.

Issey Miyake Fusion D`Issey Extreme - EDT 50 ml Issey Miyake Fusion D`Issey Extreme - EDT 50 ml

Az Issey Miyake Fusion D\'Issey Extreme az Tiszta, édes és intenzív férfi illat. Ezt az eau de toilette-t a természet csodálatos erői és a tenger nyugtató hatása ihlette. Az illat összetevői kíváncsibbá tesznek, és tele vannak kontrasztos összetevőkkel, amelyek a tökéletességig harmonizálnak, és úgy veszik körül a bőrt, hogy soha nem lesz belőle elég.

Viktor & Rolf Spicebomb Night Vision - EDT 50 ml Viktor & Rolf Spicebomb Night Vision - EDT 50 ml

A Viktor & Rolf Spicebomb Night Vision egy eau de toilette, amely tökéletesen kiemeli karakterét, és minden lépésnél segít újra felfedezni férfiasságát, erejét és bátorságát. Titokzatos, merész és provokatív interpretáció kifejezetten egy olyan férfi számára készült, aki éppolyan kifinomult, mint csábító. A kontrasztok robbanása a zöldalma és a citrom élénkítő keverékével kezdődik, amelyet a fekete

Antonio Banderas Blue Seduction For Men - EDT 100 ml Antonio Banderas Blue Seduction For Men - EDT 100 ml

Ez egy átlátszó és érzéki illat az egyediség szikrájával, amelynek kevesen tudnak ellenállni. A friss és átlátszó jegyek a gyümölcsök elemeivel, az egzotikus fűszerekkel és a ritka fák eleganciájával harmonizálnak. Ez egy modern kompozíció, amely eredeti összetevőkkel és akkordokkal meglep és örömet okoz.

Cuba Cuba Magnum Red - EDT 130 ml Cuba Cuba Magnum Red - EDT 130 ml

A Cuba Magnum Red egy férfi toalettvíz, amely minden elegáns férfi számára vonzó lesz. Ez a palack nagyszerű eau de toilette-t tartalmaz, amely ideális nappali és éjszakai viselethez. A fűszeres és fás akkordok olyan frissítő minőséget adnak neki, amely reggelente felébreszt egy hosszú éjszaka után. Az illat 2012-ben került a piacra.

Carolina Herrera 212 Sexy For Men - EDT 50 ml Carolina Herrera 212 Sexy For Men - EDT 50 ml

A 212 Sexy For Men egy érzéki illat egy vonzó, merész és szexi modern férfi számára. Hosszan tartó illata a New York-i éjszakák titokzatosságát és kifinomultságát sugározza. A friss citrusfélékből, keleti fából, mandarinból és bergamottból származó jegyzetek erőt és minőséget sugároznak. Ez az illat minden alkalomra alkalmas. Az illatot 2006-ban mutatták be.

Replay Signature Lovers Man - EDT 30 ml Replay Signature Lovers Man - EDT 30 ml

A Replay Signature Lovers Man egy új, csodálatos alkotás, amely a Signature gyűjteményébe tartozik. Az újdonságokat a Replay divat ikonikus világa díszíti. Ezekben az új alkotásokban a tetoválás nem mutatós, inkább egy olyan elem, amely a szerelem pozitív üzenetét közli a motoros képével ellentétes játékban. Az illatot 2020-ban mutatták be.

Tom Tailor To Be Free For Him - EDT 30 ml Tom Tailor To Be Free For Him - EDT 30 ml

A Tom Tailor To Be Free For Him egy gyümölcsös fougère eau de toilette minden olyan magabiztos férfinak, aki a saját útját követi, és nem kötik a társadalmi konvenciók. Az eau de toilette friss menta, üröm és grapefruit jegyekkel nyit. A levendula, ananász és muskátli kifinomult kombinációja lassan fás alapra változik – a cédrus, a vetiver, a tonkabab és a szantálfa kiemeli a borostyán meleg árnyalatait.

Diptyque Eau Des Sens - EDT 100 ml Diptyque Eau Des Sens - EDT 100 ml

Ez az energikus illat örömet okoz az érzékeknek. Beleértve a humorérzéket is. Az Eau des Sens olyan, mint egy kis szagló kaland. Amint úgy gondolja, hogy megértette ezt a friss citrus illatot és felfedte annak titkát, az irányt vált és váratlanul feltárja fás-fűszeres arcát. Keserű narancs, narancsvirág, borókabogyó, angyalgyökér, pacsuli és gyömbér élénk keveréke. Az illatot 2016-ban mutatták be.

Gucci Gucci Bloom - EDT 100 ml Gucci Gucci Bloom - EDT 100 ml

A Gucci Bloom EDT egy virágos citrusos illat, amely a bergamott, a citrom, a mandarin narancs és a finom neroli friss jegyeivel nyílik meg. Ezek a friss jegyek egy finom virágos szívvé változnak, amely tele van jázmin, tubarózsa, narancsvirág és bódító kínai lonc jegyekkel. Az alapban a pézsma és a luxus szantálfa meleg és érzéki jegyei találhatók, amelyek mélységet és tartósságot adnak az illatnak.

Versace Pour Homme - EDT 1,0 ml - illatminta spray-vel Versace Pour Homme - EDT 1,0 ml - illatminta spray-vel

A Versace Pour Homme férfi illat a Földközi-tenger körüli föld lényegét rejti magába, amely megfelel a felhasznált összetevőknek. A lüktető fouger keveréket a bergamott és a muskátli jelenléte könnyíti meg. A calabriai Diamante régióból származó citrusfélék nyitják meg az illatot, valamint a keserű narancsfák levelei és virágai. Az illat szívét egy virág-ásványi aroma határozza meg, amely a zsálya

Mercedes-Benz Mercedes-Benz Club - EDT 50 ml Mercedes-Benz Mercedes-Benz Club - EDT 50 ml

A Mercedes-Benz Club egy aromás illat a férfiak számára a 2013-as évből. Az illat tele van friss citrusokkal, amelyek vizes jegyekkel, fűszerekkel és pacsulival keveredve egy modern férfi illatot alkotnak. A fás jegyek és az ambroxán intenzitást kölcsönöznek a Mercedes-Benz Club illatának. A Mercedes-Benz Club egy karizmatikus ember szimbóluma.

Abercrombie & Fitch Authentic Self Man - EDT 100 ml Abercrombie & Fitch Authentic Self Man - EDT 100 ml

Az Authentic Self Man az Abercrombie & Fitch márkától egy jellegzetes aromájú férfi eau de toilette. Mutasd meg a világnak hiteles énedet, és ne félj kifejezni, ki is vagy valójában. Az egész kompozíció dinamizmusa a fejillatban rejlik, ahol a ciprus aromás, hűsítő jegye a kardamom és a gyömbér fűszeres akkordjaival egyesül. Az illat szívében lévő muskátlihoz frézia és hűsítő ibolyalevél társul. Potenciáljukat

Népszerű termékek

Penny Belts Öv ajándékkészlet 506 35-020-22 és 4PS
12 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Brosway Acél karkötő kristályokkal Chakra BHK344
16 060 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Tom Tailor Női farmer dzseki 1016402.10120 S
11 440 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női bokacipő 1-1-25337-29-341 38
14 230 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KISS Brush-On Gel Nail Kit szett gél körmökre
8 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dr. Hauschka Szemhéjpúder trió 02 (jáde) 1 db
10 657 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JVD Ébresztőóra csendes működéssel SRP838.3
6 550 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GymBeam Core Sliders csúszókorong
4 690 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Lattafa Ente Faqat - EDP 100 ml
6 810 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női sportcipő 1-25205-41-234 37
16 500 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Millefiori Milano Aromaolaj Élénk virágszirmok 15 ml
4 100 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Háttámla párna világosszürke
25 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024