12 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

Az Only The Brave Street egy fás-fűszeres illat a férfiaknak. A fejillat összetevői közé tartozik a bazsalikom, alma, bergamott és kakukkfű. A likőr, a kardamom és a hedon illatjegyei rejtőznek a szívillatban. A kompozíciót a cédrus, vetiver, édes vanília, borostyánfa és pacsuli kombinációja zárja. Az illat 2018-ban került a piacra.

Raktáron
Ingyenes szállítás lehetséges
Gyártó:
Termékleírás

Az Only The Brave Street egy fás-fűszeres illat a férfiaknak. A fejillat összetevői közé tartozik a bazsalikom, alma, bergamott és kakukkfű. A likőr, a kardamom és a hedon illatjegyei rejtőznek a szívillatban. A kompozíciót a cédrus, vetiver, édes vanília, borostyánfa és pacsuli kombinációja zárja. Az illat 2018-ban került a piacra.

Toalett vizek (EDT)

A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez szóló weboldalunk egy olyan forrás, amely segít megérteni és megismerni a különböző parfümök kategóriájába tartozó termékeket. Ez az alkatézis segítségével megismerheted az EDT-parfümök világát, hogy megtudhasd, mi teszi őket ilyen egyedülállóvá.

Az EDT a toalettvizek kategóriájába tartozik, és ez a termékcsalád az egyik legkedveltebb és legszélesebb körben használt parfüm típus. A weboldalunkon részletesen bemutatjuk az EDT által nyújtott előnyöket és különlegességeket, hogy segítsünk eligazodni a parfümökhöz kapcsolódó világban.

Az EDT termékek jellegzetessége, hogy a parfümös és a toalettvíz között helyezkednek el. Az EDT-könnyedebb illatok, és többet tartalmaznak az illatanyagokból, mint a hagyományos toalettvizek, de kevesebbet, mint az erősebb és tartósabb parfümök. Ez teszi őket ideálissá mindennapos használatra, ahol nem szeretnénk túl erőteljes vagy hosszan tartó illatot viselni.

A weboldalunkon részletesen bemutatjuk az EDT termékek előnyeit és hátrányait. Megismerheted a különféle illatfordulatokat, az első frissítő illattól az alábbhagyó közepes illatig. Bemutatjuk a legnépszerűbb márkák és termékek listáját, amelyek EDT formában elérhetők, és segítünk megtalálni a számodra legjobb illatot.

Az alkatézisünkben részletesen leírjuk, hogyan kell helyesen használni az EDT-ket, és milyen formában érhetők el. Megosztjuk a praktikus tippeket az alkalmazásra és az illat hosszan tartóbbá tételére. Ötleteket adunk, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a termékből és hogyan tudod használni a mindennapokban.

A weboldalunk hasznos információkat nyújt a vásárlóknak, elősegítve a tudatosabb választást. Az EDT-parfümök költségvetésbarát alternatívát jelentenek a parfümökhöz képest, mert általában alacsonyabb árkategóriába tartoznak. Ugyanakkor sokkal többet nyújtanak, mint a hagyományos toalettvizek, mert tartósabbak és intenzívebbek az illatukban.

Miután végigolvastad weboldalunkat, meggyőződéssel választhatsz EDT-terméket, hogy az életed részévé váljon és kiegészítse személyes stílusodat és kinézetedet. Meríts inspirációt az ízlésesen kiválasztott illatok és azok kombinációinak világából, és fedezz fel új illatokat, amelyek meghatározhatják a viselésedet évszakról-évszakra.

Miért várj tovább? Látogass el weboldalunkra még ma, hogy megtaláld az EDT alkatézisé>ápérakú os>parfümök világát, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb parfümöt, amely kifejezi egyéniségedet és hangulatodat!

Mennyiség 50 ml
Meghatározás Férfiaknak
Típus Toalettvíz
Származási hely Olaszország
Fő illat Orientális
Mellék illat Fűszeres
Fej bergamott, alma, kakukkfű, bazsalikom
Alapillat cédrusfa, ámbra, pacsuli, vanília, vetiver
Szív kardamom, hedione, édesgyökér
Az illat jellemzői citrusos, fás, fűszeres, orientális
Összetevő bergamott, cédrusfa, ámbra, alma, pacsuli, kakukkfű, vanília, vetiver, bazsalikom, kardamom, hedione, édesgyökér
0 Ft

Guess Guess Men - EDT 75 ml Guess Guess Men - EDT 75 ml

Férfi, merész, szexi heves illat a Guess Men, amelyet a Guess márka életmódja ihlette. Ez a parfüm friss, tiszta és érzéki, mint az az ember, aki viseli. A fougere- fűszeres illat elvezeti Önt egy tele eleganciával teli világba. Az illat 2006-ban került a piacra.

Moschino Funny - EDT 100 ml Moschino Funny - EDT 100 ml

A Moschino Funny illat kellemes, játékos, bátor, merész, sugárzó és serkentő. A gyümölcs tónusú virágos akkord a varázst és a vitalitást, a gyengédséget és a spontaneitást ötvözi. Már a Funny megnevezése is mosolyt csal az arcára. A szórakozás sugárzik belőle, amely a palack kialakítását inspirálta. Az illat 2007-ben került a piacra.

Lacoste Eau De Lacoste L.12.12 Blanc - EDT 2 ml - illatminta spray-vel Lacoste Eau De Lacoste L.12.12 Blanc - EDT 2 ml - illatminta spray-vel

A történelemben először mutatja be Lacoste a férfi illatgyűjteményt, amelyet a Lacoste márka leghíresebb ruházata - a Lacoste póló L.12.12 - ihletett. 1927-ben maga René Lacoste - a háborúk közötti francia teniszlegenda - javasolta megteremtését. Nemcsak a többi teniszbajnok szerette meg egyszerű, de funkcionális és egyben elegáns sportruházatát. A mozgás szabadsága, amelyet egy egyszerű póló megengedett

Versace Eros - EDT 2 ml - illatminta spray-vel Versace Eros - EDT 2 ml - illatminta spray-vel

Szerelem, szenvedély, szépség és vágy - ezek az alkotóelemei a Versace Eros férfiillatnak. A férfi test tökéletessége, melyet a görög mitológia és a klasszikus szobrászat már számtalanszor megörökített egyben a Versace stílus alapvető jellemzői is. Eros, a szerelem istene, aki az íjával és a nyílvesszőjével képes az embereket szerelembe ejteni. A Versace Eros az erős, a szenvedélyes, és az öntudatos

Cartier Pasha De Cartier Edition Noire - EDT 50 ml Cartier Pasha De Cartier Edition Noire - EDT 50 ml

A Pasha De Cartier Edition Noire egy férfias és modern eau de toilette férfiaknak a Cartier márkától. Az illat az 1992-es klasszikus Pasha De Cartier ellenállhatatlan újrakiadásaként jött létre. A Pasha De Cartier Edition Noire friss zöld citrus és borostyán kombinációja, amely hozzájárul az illat intenzitásához. Az Eau de toilette modern és karizmatikus férfiak számára alkalmas. 2013-ban került a

Tommy Hilfiger Tommy Girl - EDT 100 ml Tommy Hilfiger Tommy Girl - EDT 100 ml

Virágos-gyümölcsös illat. Tommy Hilfiger Tommy Girl elegáns, első illatainak sikerére épül. Igazi vadvirágcsokor, friss, mint a reggeli harmat egy virágzó tavaszi réten. Álmodjon a Tommy Girl illattal! Az illat 1996-ban debütált. A Tommy Hilfiger márka hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra, ezért a termék celofán nélkül kerül kiszállításra.

Cacharel Anais Anais L’Original Eau de Toilette - EDT 100 ml Cacharel Anais Anais L’Original Eau de Toilette - EDT 100 ml

Anais Anais L´Original a Cacharel márka jött létre 2014-ben, és sikerére épül a klasszikus Anais Anais illat, ami páratlan! Ez virágos, fás illat célja az összes lányok és nők, akik szeretik a luxus illat.

Aigner No. 1 Platinum - EDT 100 ml Aigner No. 1 Platinum - EDT 100 ml

No. 1 Platinum egy fás-fűszeres gazdag kompozíciójú férfi illat . A fejillat citrusféléket, ózon illatösszetevőt, fekete borsot, szegfűszeget, mentát és egzotikus tamarind fát tartalmaz. A szívillatban érezhetőek a fás és fűszeres illatok, mégpedig a kardamom, koriander és a fekete bors. A kompozíciót egy fás- mohás, édes vaníliával kiegészített borostyán alap zárja be. Az illat 2015- ben került a

Chloé Nomade - EDT 50 ml Chloé Nomade - EDT 50 ml

A Chloé Nomade Eau De Toilette egy gyümölcsös illat minden szabad szellemű nő számára. A gyümölcsös fejillatban a licsi bontakozik ki a szívillatban a frézia rejtőzik, az alapot pedig a tölgymoha zárja. Az illat 2019-ben került a piacra.

Lanvin A Girl In Capri - EDT 50 ml Lanvin A Girl In Capri - EDT 50 ml

A Girl in Capri egy citrusos-aromás illat a modern nők számára. A Girl In Capri a Lanvina márkától bájos citrusos akkordokat fényes és napsütéses érzések ihlették, melyeket a fiatalos szellem erejének szentelnek. A nap, a nyaralás, a jó hangulat és a fiatal illatot testesíti meg. Friss, gyengéd és édes. Alkalmas mindennapi viseletre. Az illatot 2019-ben mutatták be.

Mexx Simply For Her - EDT 20 ml Mexx Simply For Her - EDT 20 ml

A Mexx Simply For Her megtestesíti a hajnali ébredés csodálatos érzését, valamint a frissesség és a kényelem érzését a bőrön. A fejjegyben a bergamott és a mandarin citrusos tónusai a lédús fekete ribizlivel kombinálva ragyogó frissességet teremtenek. A szívben egy modern rózsa- és gyöngyvirágcsokor található, amelyet egy kis körte ellazít. A Mexx márka Simply For Her toalettvize bőrgyógyászatilag

Jimmy Choo Man - EDT 50 ml Jimmy Choo Man - EDT 50 ml

A híres, rangos cipőtervező ház, a Jimmy Choo új illattal, a \"Man\" illattal lép a piacra. Ez az illat a kifinomult stílusízű, kifinomult és magabiztos férfiaknak szól. A híres színész Kit Harington lett az illat arca, aki megtestesíti a \"Man\" illat igazi arcát. Természeténél fogva férfias, csábító és veleszületett stílusérzéke van. Hűvös arca és érzékisége teszi teljessé az illatot. Friss és modern

Bvlgari Aqva Pour Homme - EDT 30 ml Bvlgari Aqva Pour Homme - EDT 30 ml

Ezt a szikrázó és pozitív érzelmekkel vibráló, tiszta és a reggeli harmat esszenciájaként üdítő férfi illatot azok számára fejlesztették ki, akik értékelik az önuralmat és a tiszta gondolkodást. Az üde kompozíció a tengeri tónusok gazdagságát egyesíti a narancsligetek illatával, így tisztelegve a négy alapelemnek: a víznek, a tűznek, a földnek és a levegőnek. Az Aqva Pour Homme a víz aromás frissességéből

Gres Cabotine - EDT 100 ml Gres Cabotine - EDT 100 ml

A Cabotine egy virágos illat nőknek a Gres márkától. A fejjegy mandarin narancsból, gyömbérből és ylang-ylangból áll. A szívet liliom, jácint, tubarózsa és pacsuli jellemzi. Az alap a szantálfa, a tibeti pézsma és a fekete ribizli illatába burkol. Spontán nőknek, akik a figyelem középpontjában szeretnének lenni. Legyen elragadó! Az illat 1990-ben debütált.

Jimmy Choo Man - EDT TESZTER 100 ml Jimmy Choo Man - EDT TESZTER 100 ml

A híres, rangos cipőtervező ház, a Jimmy Choo új illattal, a \"Man\" illattal lép a piacra. Ez az illat a kifinomult stílusízű, kifinomult és magabiztos férfiaknak szól. A híres színész Kit Harington lett az illat arca, aki megtestesíti a \"Man\" illat igazi arcát. Természeténél fogva férfias, csábító és veleszületett stílusérzéke van. Hűvös arca és érzékisége teszi teljessé az illatot. Friss és modern

Antonio Banderas Power Of Seduction - EDT 200 ml Antonio Banderas Power Of Seduction - EDT 200 ml

A Power Of Seduction érzéki illata minden férfi számára megfelelő Új függőség, amelyről nem akar lemondani. Érdekes összetételű illat, amely almával és bergamottal nyílik meg. A szívillatban kibontakoznak az üröm, zsálya és levendula tónusai. A kompozíciót a fás árnyalatok, tonkabab, moha és pacsuli kombinációja zárja. Hagyja, hogy az elbűvölő aroma elragadja közvetlenül az álmok és a teljesített kívánságok

Hugo Boss Boss No. 6 Bottled - EDT 2 x 50 ml Hugo Boss Boss No. 6 Bottled - EDT 2 x 50 ml

Férfi Boss No. 6. céltudatos egy egészséges adag bizalommal. Luxus citrusos-fűszeres illat meghatározza, önbizalmat sugároz és érzékien kihangsúlyozza a férfias karakter érzelmi oldalát.

Guerlain Habit Rouge - EDT 50 ml Guerlain Habit Rouge - EDT 50 ml

A Guerlain Habit Rouge Eau De Toilette egy keleti-fás illata gazdag összetételű férfiak számára. A narancs, bazsalikom, bergamott, brazil rózsafa, citrom, lime és mandarin tökéletes keveréke, majd szegfű, szantálfa, pacsuli, fahéj, jázmin, cédrus és rózsa keveréke. Bőrrel, borostyánnal, tölgyfa mohaval, vanília, benzoingyanta és labdanummal lezárva.

Salvatore Ferragamo Incanto Bloom (2014) - EDT 30 ml Salvatore Ferragamo Incanto Bloom (2014) - EDT 30 ml

Az Incanto Bloom új kiadása 2014-ben jött létre. A frézia és a grapefruit árnyalataival nyílik meg. A málna és a sárga tea rózsa és a champaca magnólia egyesül a szívben. A kompozíciót a pézsma és a kasmírfa zárják. Hagyja magát elkápráztatni ezzel a virágos-gyümölcsös illattal.

Kenneth Cole Mankind - EDT 100 ml Kenneth Cole Mankind - EDT 100 ml

Kenneth Cole Mankind egy fás-fűszeres eau de toilette, amely olyan modern férfiak számára készült, akik tele vannak önbizalommal, tökéletesen tudják, kik és mit akarnak, de szerények maradnak. Erősek, energikusak, ugyanakkor érzékenyek. És emelt fejjel várják a kihívásokat, amelyek lehetőséget jelentenek számukra a fejlődésre. Az ananász egzotikus aromája a kardamom fűszeres akkordjaival, az energikus

Népszerű termékek

Penny Belts Öv ajándékkészlet 506 35-020-22 és 4PS
12 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Brosway Acél karkötő kristályokkal Chakra BHK344
16 060 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Tom Tailor Női farmer dzseki 1016402.10120 S
11 440 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női bokacipő 1-1-25337-29-341 38
14 230 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KISS Brush-On Gel Nail Kit szett gél körmökre
8 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dr. Hauschka Szemhéjpúder trió 02 (jáde) 1 db
10 657 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JVD Ébresztőóra csendes működéssel SRP838.3
6 550 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GymBeam Core Sliders csúszókorong
4 690 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Lattafa Ente Faqat - EDP 100 ml
6 810 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női sportcipő 1-25205-41-234 37
16 500 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Millefiori Milano Aromaolaj Élénk virágszirmok 15 ml
4 100 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Háttámla párna világosszürke
25 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024