1 980 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

A fás illatok a legnépszerűbbek a stílusos férfiak körében. A Cuba Green eau de toilette misztikus és erdei aromája tökéletes a kalandot és utazást szerető férfiak számára. Ez a kifinomult kompozíció lenyűgöz zöld tónusaival, a fa, a moha és a vetiver keverékével. A fa és moha illata miatt az illat estére ajánlott. Hangsúlyozza tulajdonosa karizmatikus személyiségét.

Raktáron
Ingyenes szállítás lehetséges
Gyártó:
Termékleírás

A fás illatok a legnépszerűbbek a stílusos férfiak körében. A Cuba Green eau de toilette misztikus és erdei aromája tökéletes a kalandot és utazást szerető férfiak számára. Ez a kifinomult kompozíció lenyűgöz zöld tónusaival, a fa, a moha és a vetiver keverékével. A fa és moha illata miatt az illat estére ajánlott. Hangsúlyozza tulajdonosa karizmatikus személyiségét.

Toalett vizek (EDT)

A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez szóló weboldalunk egy olyan forrás, amely segít megérteni és megismerni a különböző parfümök kategóriájába tartozó termékeket. Ez az alkatézis segítségével megismerheted az EDT-parfümök világát, hogy megtudhasd, mi teszi őket ilyen egyedülállóvá.

Az EDT a toalettvizek kategóriájába tartozik, és ez a termékcsalád az egyik legkedveltebb és legszélesebb körben használt parfüm típus. A weboldalunkon részletesen bemutatjuk az EDT által nyújtott előnyöket és különlegességeket, hogy segítsünk eligazodni a parfümökhöz kapcsolódó világban.

Az EDT termékek jellegzetessége, hogy a parfümös és a toalettvíz között helyezkednek el. Az EDT-könnyedebb illatok, és többet tartalmaznak az illatanyagokból, mint a hagyományos toalettvizek, de kevesebbet, mint az erősebb és tartósabb parfümök. Ez teszi őket ideálissá mindennapos használatra, ahol nem szeretnénk túl erőteljes vagy hosszan tartó illatot viselni.

A weboldalunkon részletesen bemutatjuk az EDT termékek előnyeit és hátrányait. Megismerheted a különféle illatfordulatokat, az első frissítő illattól az alábbhagyó közepes illatig. Bemutatjuk a legnépszerűbb márkák és termékek listáját, amelyek EDT formában elérhetők, és segítünk megtalálni a számodra legjobb illatot.

Az alkatézisünkben részletesen leírjuk, hogyan kell helyesen használni az EDT-ket, és milyen formában érhetők el. Megosztjuk a praktikus tippeket az alkalmazásra és az illat hosszan tartóbbá tételére. Ötleteket adunk, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a termékből és hogyan tudod használni a mindennapokban.

A weboldalunk hasznos információkat nyújt a vásárlóknak, elősegítve a tudatosabb választást. Az EDT-parfümök költségvetésbarát alternatívát jelentenek a parfümökhöz képest, mert általában alacsonyabb árkategóriába tartoznak. Ugyanakkor sokkal többet nyújtanak, mint a hagyományos toalettvizek, mert tartósabbak és intenzívebbek az illatukban.

Miután végigolvastad weboldalunkat, meggyőződéssel választhatsz EDT-terméket, hogy az életed részévé váljon és kiegészítse személyes stílusodat és kinézetedet. Meríts inspirációt az ízlésesen kiválasztott illatok és azok kombinációinak világából, és fedezz fel új illatokat, amelyek meghatározhatják a viselésedet évszakról-évszakra.

Miért várj tovább? Látogass el weboldalunkra még ma, hogy megtaláld az EDT alkatézisé>ápérakú os>parfümök világát, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb parfümöt, amely kifejezi egyéniségedet és hangulatodat!

Mennyiség 35 ml
Meghatározás Férfiaknak
Típus Toalettvíz
Származási hely Franciaország
Mellék illat Fás
Szív moha, vetiver
Alapillat fás tónusok
Fej zöld tónusok
Az illat jellemzői chypre, fás
Összetevő moha, vetiver, fás tónusok, zöld tónusok
0 Ft

Laura Biagiotti Roma Uomo - EDT 125 ml Laura Biagiotti Roma Uomo - EDT 125 ml

A Földközi-tenger férfias illata Róma művészetét és kultúráját ötvözi. A Roma Uomo kivételes érzelmek és vitalitás illata, ősi eleganciával és férfias erejével. Finomsága az illatok és illóolajok évszázados római hagyományából származik. A Roma Uomo kifinomult kompozíciója ugyanolyan élénk, mint a mediterrán táj.

Calvin Klein Eternity For Men - EDT 100 ml Calvin Klein Eternity For Men - EDT 100 ml

Az illat a mai ember szellemét jellemzi - gyengéd, odaadó és egyben kifinomult és erős. Az illat a vitalitás és a magabiztosság kifejezése, amely jellemzi a jelenlegi férfi érzékenységét. Klasszikus frissítő illat, bódító és kifejezetten férfias, energikus, meleg erdei jegyekkel. A neves tervezővel, Pierre Dinanddal együttműködve Calvin Klein megalkotta az Eternity For Men illat férfi változatát (vastag

Rochas Tocade - EDT 100 ml Rochas Tocade - EDT 100 ml

A fiatalos és élénk illat meleg vanília alapon, játékos és spontán nő számára készült. Friss, kissé édes, virágos női illat, finom keleti érintéssel. Az illat 1994-ben került a piacra.

Calvin Klein Obsession Night For Men - EDT 125 ml Calvin Klein Obsession Night For Men - EDT 125 ml

Ha a megszállottság bűn, szeretnék bűn. Illata tart, és nem tudom megállítani, hogy mi történik velem. Még csak egy fuvallat elnyeli rám. Kiviteli alakjai a sötétség és a mélység. Durva és hatalmas. Felébreszti érzéseit az éjszaka - féktelen vágy, titkainak. Illat és a környező kialakulóban szürkületben. Férfias és gazdag, jegyzeteket szexi fekete velúr adás teljességet és dimenzió.

STR8 Live True - EDT 50 ml STR8 Live True - EDT 50 ml

Élvezze az élet minden másodpercét a STR8 Live True friss férfi illattal. A Live True lenyűgözi érzékeit a friss citrom és a féktelen óceán robbanásával. Az illat szíve tüzes borssal és eukaliptusszal dobog, és a férfiasságot megerősíti a cédrusfa és az ambergris tónusok kombinációja az alapillatban.

Azzaro Chrome United - EDT 100 ml Azzaro Chrome United - EDT 100 ml

2013-ban hozta létre a márka Azzaro férfi illat nevű Chrome United. Ez férfias illat önmagában megnyílik az elején bergamot, koriander és a szecsuáni borsot, azonnal szót naplózza fekete tea levelek és ibolyák szívében az illat. A következtetés fehér pézsma és cédrusfa.

Dior Miss Dior (2019) Roller Pearl - EDT 20 ml - roll-on Dior Miss Dior (2019) Roller Pearl - EDT 20 ml - roll-on

A Miss Dior 2019 citrusos-virágos illat nőknek. Az illat elején friss vörös narancsot és mandarint fog érezni. A szívillatban érezni fogja a gyöngyvirágok, a májusi és a nagy virágú rózsák kombinációját. Az alapját pacsuli képezi.

Yves Saint Laurent Y 2022 - EDT 60 ml Yves Saint Laurent Y 2022 - EDT 60 ml

Az új Y eau de toilette egy friss, fás illat férfiaknak. A kompozíció a Provence-i levendulával és aromás zsályával nyit. A szív muskátli illatú, madagaszkári bourbon vaníliával, a lecsengést pedig érzéki meleg borostyán és tömjén illata egészíti ki. Az Eau de toilette Y frissítő, ugyanakkor erős. Az illat 2022-ben debütált.

Hermes H24 - EDT (újratölthető) 100 ml Hermes H24 - EDT (újratölthető) 100 ml

A H24 egy aromás, fás illatú toalettvíz férfiaknak, amelyeket a városi férfiak dinamikus élete ihletett. A kompozíció lényeges összetevője a zsálya aromás, botanikai és enyhén fás jegye. A Narcis egy abszolút, erős és egyedi összetevő, amely keveredik a rózsafa friss, enyhén édes, rózsafa jegyeivel és a szklarén szintetikus molekulájának illatával, amely egy száraz fás illathoz hasonlít, kámforral

Replay Signature Red Dragon Man - EDT 30 ml Replay Signature Red Dragon Man - EDT 30 ml

A Replay Signature Red Dragon egy eredeti és dinamikus illat, amely megerősíti viselőjének eleganciáját, férfiasságát és erejét. Az eau de toilette intenzív aromája fás és fűszeres szálakból szövi, melyek serkentik az érzékszerveket és felébresztik tulajdonosa adrenalin szintjét. Az illat csillogó elején a kardámom és a bors csípős és érzéki tónusai jelennek meg, majd a zöld tea és a muskátli friss

Nina Ricci L´Air Du Temps (galamb) - EDT 100 ml Nina Ricci L´Air Du Temps (galamb) - EDT 100 ml

L´Air du Temps illat virágos-édes illat teljes a harmónia. Bármely életkorban jól kopott. A klasszikus illata francia parfümök - minden módon világsiker. Úgy tervezték, hogy egy nő természetes, kedves, fiatal jellegénél fogva, csábító és romantikus - ez egy illat, hogy „a forrás álmodik” miközben finom és kifinomult. Az illat indult 1948-ban.

Prada Luna Rossa - EDT 50 ml Prada Luna Rossa - EDT 50 ml

2012-ben a Prada egy további férfi illatot mutatott be Luna Rosa néven. Az illatot a \"Red Moon\" vitorlástípusról kapta, amely az amerikai versenyeken vesz részt. Az illat létrehozása során a gyártókat a vitorlázás világa, a tengeri természet, az innováció iránti szenvedély és a győzelem inspirálta.

Alyssa Ashley Green Tea Essence - EDT 100 ml Alyssa Ashley Green Tea Essence - EDT 100 ml

A Greem Tea Essemce egy virágos illat a nők számára. Összetevői közé tartozik a szerecsendió, írisz, dinnye, levendula, ibolya, frézia, jázmin, bergamott, citrom és rózsa. Az illat 2003-ban került a piacra.

Guerlain Habit Rouge - EDT 100 ml Guerlain Habit Rouge - EDT 100 ml

A Guerlain Habit Rouge Eau De Toilette egy keleti-fás illata gazdag összetételű férfiak számára. A narancs, bazsalikom, bergamott, brazil rózsafa, citrom, lime és mandarin tökéletes keveréke, majd szegfű, szantálfa, pacsuli, fahéj, jázmin, cédrus és rózsa keveréke. Bőrrel, borostyánnal, tölgyfa mohaval, vanília, benzoingyanta és labdanummal lezárva.

Giorgio Armani Code For Men (2023) - EDT (újratölthető) 125 ml Giorgio Armani Code For Men (2023) - EDT (újratölthető) 125 ml

A Code For Men egy fás illat az Armani márkától, amely keleties ízű. A Code For Men elegáns, friss és csábítóan férfias. Az illat elején édes mandarint találunk, szívében a levendula pezseg. A cédrusfa és a tonkabab rögzíti az illatot az alapban. A flakon formatervezőinek nem kellett sokáig ihlet után kutatniuk, az inspirációt az Armani szmokingok szatén szegélye szolgáltatta. Az illat a fenntarthatóságot

Jimmy Choo Man Aqua - EDT 50 ml Jimmy Choo Man Aqua - EDT 50 ml

A Jimmy Choo Man Aqua egy illatos eau de toilette férfi illat, amelyet Paul Guerlain és Julien Rasquinet alkotott. A cél egy olyan illat megalkotása volt, amely az óceán vadságát idézi. A kardámom és a grapefruit merész bevezetése a tengeri jegyek pezsgő hullámán lebeg, amelyet a pézsma zsálya finom illata egészít ki. A moha és az édes pacsuli földi illata a horgony a Jimmy Choo Man Aqua viharos illatkompozíciójában.

Guerlain Aqua Allegoria Nerolia Vetiver - EDT 2 ml - illatminta spray-vel Guerlain Aqua Allegoria Nerolia Vetiver - EDT 2 ml - illatminta spray-vel

A Guerlain márkától származó Aqua Allegoria Nerolia Vetiver egy virágos-fás eau de toilette nőknek. A természet ihlette illat frissességéről, virágos jegyeiről, valamint a neroli és a vetiver kiemelkedő jelenlétéről ismert. A neroli citrusos, enyhén kesernyés illata, a keserű narancsfa virágaiból nyert illóolaj, keveredik a vetiver földes fás illatával. E két összetevő kombinációja az Aqua Allegoria

Hugo Boss Boss Bottled Tonic EDT 50 ml Hugo Boss Boss Bottled Tonic EDT 50 ml

A Boss Bottled Tonic az ikonikus Boss Bottled alapjaira épül. Ideális illat alkalmi viseletre. Nem túl intenzív, így viselheti munkába vagy találkozókra. Klasszikus üveg, amely grapefruit, keserű narancs, citrom és alma illatjegyeivel nyílik meg. A szívillatban kibontakozik a gyömbér, fahéj, szegfűszeg és muskátli tónusai. A kompozíciót a fa és vetiver kombinációja zárja. Az illat 2017-ben került a

Kenzo Kenzo Pour Homme (2022) - EDT 110 ml Kenzo Kenzo Pour Homme (2022) - EDT 110 ml

A Kenzo Pour Homme egy időtlen eau de toilette férfiaknak, amelyet a tenger intenzitása és a tengeri szellő nyugalma inspirált. Először friss tengeri jegyek fogadják Önt. A szívillat a fenyő aromás illatának aromájához tartozik, az alapban pedig a szantálfa fényűző jegyeit érzed majd. Az egész kompozíció egy békés sétát idéz a fákkal szegélyezett tengerparton. Gyönyörködtesse érzékeit egy szikrázó

Marc Jacobs Daisy Dream - EDT 50 ml Marc Jacobs Daisy Dream - EDT 50 ml

A százszorszép és a ragyogó kék ég ihlette illat, ez a Marc Jacobs Daisy Dream. Az elegancia és a nőiesség ihlette részletek ellenállhatatlan keveréke. A Daisy Dream parfüm elbűvöli Önt a játékosságával , a frissességével és a könnyedségével. A levegős illata gyümölcsös és virágos tónusokkal van tele. Lédús grapefruit és körte illata érezhető, amely lassan keveredik a szederrel. A gazdag szív illata

Népszerű termékek

Penny Belts Öv ajándékkészlet 506 35-020-22 és 4PS
12 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Brosway Acél karkötő kristályokkal Chakra BHK344
16 060 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Tom Tailor Női farmer dzseki 1016402.10120 S
11 440 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női bokacipő 1-1-25337-29-341 38
14 230 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KISS Brush-On Gel Nail Kit szett gél körmökre
8 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dr. Hauschka Szemhéjpúder trió 02 (jáde) 1 db
10 657 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JVD Ébresztőóra csendes működéssel SRP838.3
6 550 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GymBeam Core Sliders csúszókorong
4 690 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Lattafa Ente Faqat - EDP 100 ml
6 810 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női sportcipő 1-25205-41-234 37
16 500 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Millefiori Milano Aromaolaj Élénk virágszirmok 15 ml
4 100 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Háttámla párna világosszürke
25 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024