8 860 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

A Happy Felicia Roses a Chopard márkától egy virágos, gyümölcsös parfüm nőknek. Az optimista jegyekkel teli illat a rózsaszín grapefruit, a málna és a rózsabors energikus robbanású életörömét sugározza. Az illat szíve bővelkedik a fekete ribizli levelek lédús, enyhén savanykás illatában, amely egy mámorító kertbe repít, ahol a gyengéd rózsa bimbóit, az ylang-ylang édes jegyeit és a geránium gazdag

Raktáron
Ingyenes szállítás lehetséges
Gyártó:
Termékleírás

A Happy Felicia Roses a Chopard márkától egy virágos, gyümölcsös parfüm nőknek. Az optimista jegyekkel teli illat a rózsaszín grapefruit, a málna és a rózsabors energikus robbanású életörömét sugározza. Az illat szíve bővelkedik a fekete ribizli levelek lédús, enyhén savanykás illatában, amely egy mámorító kertbe repít, ahol a gyengéd rózsa bimbóit, az ylang-ylang édes jegyeit és a geránium gazdag akkordjait fedezhetjük fel. A földes alap elrejti a cédrusfa aromáját és a tonkabab édes illatát, amely teljesen magával ragad. Engedd meg magadnak, hogy önmagad legyél, és élvezd minden pillanat egyediségét a Happy Felicia Roses illattal. Az illatot Dora Baghriche készítette 2018-ban.

Parfümvizek (EDP)

A weboldalunk a Parfümvizek (EDP) alkatéziséhez tartozó termékeket kínálja a Parfümök kategóriában. Az EDP (Eau de Parfum) az egyik legnépszerűbb és legtartósabb parfümtípus, amely hosszan tartó illatélményt biztosít.

Webáruházunkban széles választékban találhatóak az EDP-k, amelyek különleges és egyedi illatokat kínálnak. A termékek minősége kiemelkedő, hiszen csakis megbízható és elismert parfümökkel dolgozunk együtt. A gyártók gondosan válogatják össze a legjobb minőségű összetevőket, hogy a vásárlók a legjobbat kapják.

A weboldalon könnyedén navigálhat, és könnyedén megtalálja az ideális parfümöt az igényei szerint. A termékek részletes leírást tartalmaznak, amelyek bemutatják az illatjegyeket és az alkotóelemeket. A felhasználók így könnyedén eligazodhatnak a különböző illatok között, és megtalálhatják a tökéletes EDP-t.

A webshopunknak kiváló vásárlói visszajelzései vannak, és a vásárlók elégedettek az árakkal és a termékek minőségével. Az EDP-k széles árkategóriában elérhetők, így minden vásárló megtalálhatja az anyagi lehetőségeinek megfelelő parfümöt.

Továbbá, a weboldalunk kényelmes vásárlási élményt nyújt a felhasználóknak. Gyors és biztonságos fizetési lehetőségeket kínálunk, valamint gyors és megbízható szállítási lehetőségeket. A vásárlók számára kialakított egyszerű vásárlási folyamat lehetővé teszi, hogy gyorsan megtalálhassák és megvásárolhassák a kívánt EDP-t.

Összességében a weboldalunk a Parfümvizek (EDP) alkatéziséhez tartozó termékeket kínál a Parfümök kategóriában. Magas minőségű és különleges illatokkal rendelkező EDP-kkel várjuk a vásárlóinkat. Kényelmes vásárlási élményt nyújtunk, amelyben könnyedén megtalálhatják és megvásárolhatják a tökéletes parfümöt.

Típus Parfümvíz
Meghatározás Nőknek
Fej rózsabors, málna, grapefruit
Szív damaszkuszi rózsa, rózsa, feketeribizli levél, illatozó muskátli, ylang-ylang
Alapillat tonkabab, cédrusfa
Az illat jellemzői virágos, gyümölcsös
Fő illat Virág
Mellék illat Gyümölcs
Mennyiség 40 ml
Összetevő rózsabors, málna, grapefruit, damaszkuszi rózsa, rózsa, feketeribizli levél, illatozó muskátli, ylang-ylang, tonkabab, cédrusfa
0 Ft

Paco Rabanne Olympea - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Paco Rabanne Olympea - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

Legyen Olümposz istennője ezzel az egyedülálló illattal, amely az érzékiség és a nőiesség megtestesítője. Az Olympea keleti-virágos, fás illat lányoknak és nőknek, akik szeretik az excentrikus és tartós parfümöket! Hagyja, hogy magával ragadja a meleg tónusa! Az illat 2015-ben került a piacra.

Viktor & Rolf Bonbon - EDP 90 ml Viktor & Rolf Bonbon - EDP 90 ml

A Bonbon parfüm kiváltja az édesség illatát, a pihenés és a szórakozás pillanatait. Az illat minden olyan nő számára készült, akik mindennapi életüket szeretnék tenni. Azoknak a nőknek, akik édesíteni akarják mindennapi életüket, és valami újat akarnak megtapasztalni.

Serge Lutens L`Orpheline - EDP 50 ml Serge Lutens L`Orpheline - EDP 50 ml

Az L`Orpheline egy uniszex illat, amely csak két összetevőt tartalmaz, mégpedig tömjént és pézsmát. Az illat 2014-ben került a piacra.

Dolce & Gabbana The Only One - EDP 50 ml Dolce & Gabbana The Only One - EDP 50 ml

A The Only One egy keleties vanília illat nőknek, amely 2018-ban került a piacra. A fejillat összetevői közé tartozik a friss bergamott és a narancs, amelyet az ibolya tónusai egészítenek ki. A szívillata egyesíti az írisz, a rózsa, a narancsvirág, valamint körte és a kávé illatjegyeit. A vanília, a karamell és a pacsuli édes alapja teszi teljessé a kompozíciót.

Rochas Byzance - EDP 60 ml Rochas Byzance - EDP 60 ml

A Byzance egy virágos illat olyan nőknek szól, akik tudják, mit akarnak. Nagyszerű hidegebb időjárás esetén, ahol elvarázsolhatja a környezetét. Valahányszor használni fogja, mindenki megfordul Ön után. Ugyanolyan ellenállhatatlan lesz, mint Annabelle Belmondo, aki ezt az illatot képviseli. Az illat 2019-ben került a piacra.

Givenchy Gentleman Boisée - EDP 60 ml Givenchy Gentleman Boisée - EDP 60 ml

Csomagolja be magát frissességbe a Gentleman Boisée parfümnek köszönhetően. Az illat a fekete bors, koriander és muskátli árnyalatokkal nyílik meg. Ezután a kakaóból, cédrusból és egy gyönyörű íriszből álló szívillata lassan kialakul. A szantálfa, a pacsuli és a fás jegyek gyönyörűen aláhúzzák az alap érzékiségét. Az illatot 2020-ban mutatták be.

Afnan Supremacy Noir - EDP 100 ml Afnan Supremacy Noir - EDP 100 ml

Tapasztalja meg az örökzöldek erejét a Supremacy Noir illattal. Ez az uniszex illat fás és földes, és minden alkalomra tökéletes. Keleti érzékkel tervezve. Az illatszerbolt valami igazán és csodálatosan bódítót alkotott. Az illatot 2015-ben mutatták be.

Valentino Voce Viva - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Valentino Voce Viva - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

A Valentino Voce Vivát Pierpaolo Piccioli kreatív igazgatója készítette Valentino Beauty-vel. Lady Gaga inkluzivitásról, önszeretetről és önmagunk elfogadásáról szóló üzenetei által inspirálva a Voce Viva a Valentino közös értékeinek ünneplése, az egyéniség és a mindenki számára biztosított hely. A vibráló illatok harmóniája felélénkíti Önt - a bergamott, a gyömbér és a mandarin fokozatosan átadja

Acqua di Parma Lily Of The Valley - EDP 100 ml Acqua di Parma Lily Of The Valley - EDP 100 ml

A Lily Of The Valley egy virágos parfüm férfiaknak és nőknek. Az illatban a gyöngyvirág citrusos tónusokkal kombinálódik. A nyitó tónusokban rejtőzik a bergamott, a fekete ribizli és a grapefruit. A szívben egy gyöngyvirág jelenik meg magnóliával, muskátlival és jázminnal. A kompozíciót cédrusfa és meleg pézsma zárja. Az illat 2021-ben debütált.

Lattafa Ameer Al Oudh Intense Oud - EDP 100 ml Lattafa Ameer Al Oudh Intense Oud - EDP 100 ml

Az Ameer Al Oudh Intense Oud egy gyönyörű keleti parfüm, tele melegséggel és mélységgel, füstös érintéssel. A fás felső tónus oud és fás tónusokból áll. Vanília és cukor árnyalatai hozzáadódnak a szívhez, és csodálatos édességet kölcsönöznek a parfümnek. Oud, szantálfa és gyógynövények veszik körül az illatot az alapnál. Az Ameer Al Oudh Intense Oud elkápráztatja a keleti és fás illatok szerelmeseit.

Alhambra La Vita - EDP 100 ml Alhambra La Vita - EDP 100 ml

A La Vita egy elegáns és friss illat, amelyet elbűvölő nők számára fejlesztettek ki. Ha egy csúcskategóriás parfümöt keresel, akkor a La Vita a tökéletes választás. Tökéletes mindennapi használatra. Ezt az eau de parfümöt a Valentino Donna illata ihlette.

Lancôme La Vie Est Belle Iris Absolu - EDP 50 ml Lancôme La Vie Est Belle Iris Absolu - EDP 50 ml

A Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu egy csillogó virágos-fás gourmand illat nőknek. A fényűzően díszített, vágott kristályra emlékeztető flakonba rejtett La Vie Est Belle érzékibb és teljesebb értelmezése a boldogság és az öröm intenzív és végtelen érzésének ünnepe. A füge és a fekete ribizli lédús nyitóakkordjai keverednek a narancsvirág és az érzéki, finom jázmin édes jegyeivel. Az írisz markáns,

Byredo Mumbai Noise - EDP 100 ml Byredo Mumbai Noise - EDP 100 ml

A Byredo Mumbai Noise egy fás illatú parfüm borostyán árnyalattal, amely férfiaknak és nőknek egyaránt örömet okoz. Ez az egyedi és izgalmas illat keserű zöld gyógynövényes davana jegyekkel nyit. A szív a kávé intenzív és titokzatos aromás esszenciáját rejti, amely serkenti érzékeit, a dohány mandulás tonkabab kíséretében. Az alap az agarfa fényűző oud jegyeihez tartozik, és a szantálfa és a labdanum

Rue Broca Luminous Pour Homme - EDP 100 ml Rue Broca Luminous Pour Homme - EDP 100 ml

A Luminous Pour Homme parfüm tökéletes a fűszeres illatok szerelmeseinek. Férfi illat, melynek fejjegyét a fekete ribizli enyhén savas akkordjai képezik, amelyek a fahéj és a szerecsendió intenzív akkordjai körül keringenek. A levendula harmonikus jegyei friss grapefruittal és édesen fűszeres kardámommal keverednek. A kompozíciót a pézsma, a borostyán, a pacsuli és a tölgymoha hosszan tartó kombinációja

Masque Milano L`attesa - EDP 100 ml Masque Milano L`attesa - EDP 100 ml

A Masque Milano L`attesa Eau de Parfum egy virágos-fás illat, amely férfiaknak és nőknek egyaránt tetszeni fog. Az illat a szeretett személlyel való találkozás előtti pillanatoknak szól. Amikor beteszed a csokrot a vázába, kinyitsz egy üveg pezsgőt, bekapcsolod a zenét... Elvárás, bizonytalanság, öröm és vágy – ilyen érzések jellemzik ezt az eau de parfum-ot. Az élénk és energikus olasz bergamott a

Alhambra Jorge Di Aqua - EDP 100 ml Alhambra Jorge Di Aqua - EDP 100 ml

Az Alhambra Jorge Di Aqua egy friss citrusos illat férfiaknak. Erős, hosszan tartó és aromás eau de parfum, amely citrusos, fűszeres és fás akkordokat tartalmaz, amelyek változatosak, mégis tökéletes harmóniát alkotnak, amit imádni fogsz.

Estiara Just Gold - EDP 100 ml Estiara Just Gold - EDP 100 ml

A Just Gold az Estiara márkától egy kifinomult ínyenc illat nőknek, elnyeri tetszését, ha Ön az édes virágos illatok kedvelője, erős vaníliás és ámbrás jegyekkel. Az érzéki fejillat narancsvirágból és rebarbarából áll, rózsaborssal fűszerezve. Az illat szívét az őszibarack édes jegyei hatja át a tubarózsa, az egzotikus ilang-ilang és a jázmin királyi illata. A vanília és a borostyán ellenállhatatlan

Al Haramain Amber Oud Black Edition - EDP 100 ml Al Haramain Amber Oud Black Edition - EDP 100 ml

Az Al Haramain Amber Oud Black Edition egy érzéki borostyán uniszex illat, egyedi és intenzív meleg aurával. A nyitó fás jegyek, a levendula és a kardámom különleges érzést keltenek. Szívét teljesen magával ragadja az ámbra, az édes tonkabab és a bőr ellenállhatatlanul vonzó kombinációja, amely erőt és titokzatosságot áraszt. Az illat alapjában a benzoin gyantás akkordjai összefonódnak a vetiver és

Jenny Glow Nectarine Blossoms - EDP 80 ml Jenny Glow Nectarine Blossoms - EDP 80 ml

A Jenny Glow Nectarine Blossoms egy finom és frissítő virágos illat nőknek. Az illat friss citrus tónusokat sugároz, később a virágos illatok feltárulnak, a fa illata gyengéden beburkolódik, és hangulatos és finom légkört teremt.

Lattafa Ana Abiyedh Poudrée – EDP 60 ml Lattafa Ana Abiyedh Poudrée – EDP 60 ml

A Lattafa népszerű Ana Abiyedh illatának új, még érzékibb változata az Ana Abiyedh Poudrée. Az érzéki, légies, bűnösen csábító és teljesen ellenállhatatlan vanília és pézsma kompozíciót jázmin, narancsvirág és rózsa akkordjai nyitják. A szívet a pézsma érzéki szépségének szentelik, míg az alapban a vanília kiemelkedik a vetiver és a cédrusfa fás jegyei közül, amelyet a pacsuli és a tonkabab földes

Népszerű termékek

Penny Belts Öv ajándékkészlet 506 35-020-22 és 4PS
12 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Brosway Acél karkötő kristályokkal Chakra BHK344
16 060 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Tom Tailor Női farmer dzseki 1016402.10120 S
11 440 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női bokacipő 1-1-25337-29-341 38
14 230 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KISS Brush-On Gel Nail Kit szett gél körmökre
8 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dr. Hauschka Szemhéjpúder trió 02 (jáde) 1 db
10 657 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JVD Ébresztőóra csendes működéssel SRP838.3
6 550 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GymBeam Core Sliders csúszókorong
4 690 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Lattafa Ente Faqat - EDP 100 ml
6 810 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női sportcipő 1-25205-41-234 37
16 500 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Millefiori Milano Aromaolaj Élénk virágszirmok 15 ml
4 100 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Háttámla párna világosszürke
25 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024