79 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

Az Oud Immortel eau de toilette illat férfiak és nőknek egyaránt jól áll. Ez a ciprusos-fás uniszex illat mindenhová elkíséri, bárhová is megy. Az Oud Immortel eau de toilette a pacsulit és a papiruszt egyesíti magában, amelynek köszönhetően az egész kompozíciónak füstös karaktere van. 2010-ben mutatták be.

Raktáron
Ingyenes szállítás lehetséges
Kedvezmény 7%
Gyártó:
Termékleírás

Az Oud Immortel eau de toilette illat férfiak és nőknek egyaránt jól áll. Ez a ciprusos-fás uniszex illat mindenhová elkíséri, bárhová is megy. Az Oud Immortel eau de toilette a pacsulit és a papiruszt egyesíti magában, amelynek köszönhetően az egész kompozíciónak füstös karaktere van. 2010-ben mutatták be.

Parfümvizek (EDP)

A weboldalunk a Parfümvizek (EDP) alkatéziséhez tartozó termékeket kínálja a Parfümök kategóriában. Az EDP (Eau de Parfum) az egyik legnépszerűbb és legtartósabb parfümtípus, amely hosszan tartó illatélményt biztosít.

Webáruházunkban széles választékban találhatóak az EDP-k, amelyek különleges és egyedi illatokat kínálnak. A termékek minősége kiemelkedő, hiszen csakis megbízható és elismert parfümökkel dolgozunk együtt. A gyártók gondosan válogatják össze a legjobb minőségű összetevőket, hogy a vásárlók a legjobbat kapják.

A weboldalon könnyedén navigálhat, és könnyedén megtalálja az ideális parfümöt az igényei szerint. A termékek részletes leírást tartalmaznak, amelyek bemutatják az illatjegyeket és az alkotóelemeket. A felhasználók így könnyedén eligazodhatnak a különböző illatok között, és megtalálhatják a tökéletes EDP-t.

A webshopunknak kiváló vásárlói visszajelzései vannak, és a vásárlók elégedettek az árakkal és a termékek minőségével. Az EDP-k széles árkategóriában elérhetők, így minden vásárló megtalálhatja az anyagi lehetőségeinek megfelelő parfümöt.

Továbbá, a weboldalunk kényelmes vásárlási élményt nyújt a felhasználóknak. Gyors és biztonságos fizetési lehetőségeket kínálunk, valamint gyors és megbízható szállítási lehetőségeket. A vásárlók számára kialakított egyszerű vásárlási folyamat lehetővé teszi, hogy gyorsan megtalálhassák és megvásárolhassák a kívánt EDP-t.

Összességében a weboldalunk a Parfümvizek (EDP) alkatéziséhez tartozó termékeket kínál a Parfümök kategóriában. Magas minőségű és különleges illatokkal rendelkező EDP-kkel várjuk a vásárlóinkat. Kényelmes vásárlási élményt nyújtunk, amelyben könnyedén megtalálhatják és megvásárolhatják a tökéletes parfümöt.

Mennyiség 100 ml
Meghatározás Férfiaknak, Nőknek
Típus Parfümvíz
Származási hely Franciaország
Fő illat Ciprus
Mellék illat Fás
Parfümök niche Niche parfümök
Fej citrom, kardamom, tömjén
Alapillat moha, dohány
Szív pacsuli, papirusz, rózsafa
Az illat jellemzői chypre, fás
Jellemzők Luxus
Összetevő citrom, moha, pacsuli, papirusz, dohány, rózsafa, kardamom, tömjén
0 Ft

Lancôme Hypnose - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Lancôme Hypnose - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

A Hypnose keleti-fás illat, amelynek lényege a vanília, a vetiver és a passiógyümölcs. Végtelen nőiességet és érzékiséget testesít meg. A hipnózisnak sok arca van. A viselő nő érzelmi állapotától és hangulatától függően az egyes komponensei többé-kevésbé intenzíven jelennek meg a felszínen. Ez az illat minden nő szívében megnő, soha nem fogja megunni, mindig vissza akar térni hozzá. Az illat 2005-ben

Dior J´adore - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Dior J´adore - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

Rendkívül tiszta nőies, virágos illat, amely egyesíti az egyszerűséget a kifinomultsággal. A nőket elcsábította! Csak annyit mondtak: J\'adore és máris beleszerettek. Érzelmeik új dimenzióit fedezték fel. Még több érzékiség, még több személyesség, titkos pillanatok az illattal - szívben és a testen. A nőiesség nyert. Az illat 1999-ben került a piacra.

Bvlgari Man In Black - EDP 60 ml Bvlgari Man In Black - EDP 60 ml

A természet ereje és az érzékiség rejtőzik a Bvlgari Man In Black a férfi illatban. A Man In Black parfüm a modern férfit ünnepli. A férfit, akinek saját stílusa van, aki szereti a szabadságot és a kalandot. A harmonikus kompozícióban érezni fogja a pikáns fűszereket, finom virágokat és az intenzív bőr illatjegyeit. Mindez megvan fűszerezve egy csepp rummal is, amely egy egyedi illatot hoz létre. A

Dermacol Parfümvíz Magnolia & Passion Fruit EDP 50 ml Dermacol Parfümvíz Magnolia & Passion Fruit EDP 50 ml

Az ártatlanság illata. Kecsesen szórakoztató és csábító. A Dermacol illatok önmagukban is használhatók, vagy kombinálhatók egymással, hogy egyedi illatot hozzanak létre, amelyekkel kifejezheti saját magát! A Dermacol egyéb illatai.

Carolina Herrera Good Girl - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Carolina Herrera Good Girl - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

2016-ban a Carolina Herrera márka bemutatta a Good Girl nevezetű női illatot. Ebben a keleties-virágos illatban mandula, kávé, bergamott és citrom, majd virágos szív, végül atipikus kakaóhüvely, praliné, fahéj és kasmírfa gazdag alapillata található. A Good Girl a nőiesség és az elegancia szimbóluma. Egy illat egy magabiztos nőnek, aki a céljaira törekszik, és semmi sem állíthatja meg. Az illat egy

Rochas Mademoiselle Rochas - EDP 50 ml Rochas Mademoiselle Rochas - EDP 50 ml

A Mademoiselle Rochas egy virágos-gyümölcsös női illat. Vidám, mennyei, nőies és spontán. A fejillatban feketeribizli és kandírozott alma merész párosa bontakozik ki. A szívben pazar jázmin keveredik halhatatlan rózsa illatával. Végül sor kerül az alapillatra, amely az érzéki és magával ragadó szantálfa, az ámbra és a pézsma jegyekkel burkolja be az illatot. Az illat 2017-ben került a piacra.

Mercedes-Benz Man Private - EDP 100 ml Mercedes-Benz Man Private - EDP 100 ml

A Mercedes Benz Man Private egy keleti-fás férfi illat. A fejillat összetevői közé tartozik az üröm, kardamom és ciprus. A szívillatban érezhető a levendula, krétai gyanta, kövirózsa (labdanum) és az ambroxan. A kompozíciót a pacsuli, kasmírfa és cédrus kombinációja zárja. Az illat 2018-ban került a piacra.

Mercedes-Benz Man Private - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Mercedes-Benz Man Private - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

A Mercedes Benz Man Private egy keleti-fás férfi illat. A fejillat összetevői közé tartozik az üröm, kardamom és ciprus. A szívillatban érezhető a levendula, krétai gyanta, kövirózsa (labdanum) és az ambroxan. A kompozíciót a pacsuli, kasmírfa és cédrus kombinációja zárja. Az illat 2018-ban került a piacra.

Guerlain Cuir Intense - EDP 125 ml Guerlain Cuir Intense - EDP 125 ml

A Cuir Intense a Les Absolus D´Orient kollekcióból egy kellemes illat nőknek és férfiaknak egyaránt. A fejillat összetevői közé tartozik az osmanthus és ylang-ylang. A szívillat bőrt és pézsmát tartalmaz . A kompozíciót a virginia cédrus, dohány és szantálfa kombinációja zárja. Az illat 2019-ben került a piacra.

Al Haramain L`Aventure Femme - EDP 100 ml Al Haramain L`Aventure Femme - EDP 100 ml

A L´Aventure Femme a L´Aventure kollekcióból egy virágos-gyümölcsös női illat. A fejben ananász, bergamot, feketeribizli és bogyós gyümölcsök alkotják. A szívben a frézia és a cédrusfa kombinációja jelentkezik. A kompozíciót pézsma, szantálfa, vanília, és borostyánkő zárja. Az illat 2017-ben került a piacra.

Ajmal Amber Wood - EDP 100 ml Ajmal Amber Wood - EDP 100 ml

Mélységet és érzékiséget fog érezni az Amber Wood parfümvízben. Nagyszerű férfiaknak és nőknek egyaránt, főleg a borostyán rendkívüli árnyalatai miatt. Ez az illat valóban remekmű, amelyben elmerül a lédús gyümölcsök és fűszerek illatában. Az illat 2014-ben került a piacra.

Al Haramain Dubai - EDP 60 ml Al Haramain Dubai - EDP 60 ml

Bájos és kifinomult illat nőknek. A legjobb parfümök a zöld fűszernövények és a nyári frissesség motívumait tartalmazzák, amelyek ellen édes barack, savanyú narancs, ananász és lime jelenik meg. Ezek a motívumok harmonikusan összefonódnak a levendula és bergamott tónusaival, zökkenőmentesen a dallamos túlcsordulását a gyöngyvirág, jázmin, rózsa, carocarund és a rezeda jellemzi a szívillatban. Aztán

Afnan Supremacy In Heaven - EDP 100 ml Afnan Supremacy In Heaven - EDP 100 ml

Supremacy In Heaven - ébreszd fel megállíthatatlan lelkedet. Uniszex illat átlagon felüli tartóssággal és közepesen erős erővel. Imádni fogod az elegáns, matt ombre kék flakon nyugodt megjelenését, amelyet kerek ezüst kupak és ezüst fésű stílusban emelt logó emel ki. Ez a fás, pézsmás parfümös víz tökéletes, ha egy erős illatra vágysz, ami magával ragad. Az illatot 2018-ban mutatták be.

XerJoff Opera - EDP 100 ml XerJoff Opera - EDP 100 ml

Az illat kompozíciója a csillogó gyümölcstónusokkal és a bársonyos törökrózsa illatával nyit, amely a ylang-ylang, romantikus borostyán, szerecsendió és az értékes szívbőr finom akkordjaival csillog. Az illat a pézsma, a vanília, a cédrus, a vetiver és a pacsuli tónusainak ünnepi felszabadulásával zárul. Az illat 2019-ben került a piacra.

Lattafa Ana Abiyedh - EDP 60 ml Lattafa Ana Abiyedh - EDP 60 ml

Az Ana Abiyedh egy friss illat édes és fás tónusokkal kombinálva. A kardámom, a sáfrány és a vanília mélységet ad a parfümnek. A tonkabab és a guajakfa alapja karakteressé teszi az illatot. Mindennapi használatra ideális parfüm.

Chloé Rose Naturelle - EDP (újratölthető) 100 ml Chloé Rose Naturelle - EDP (újratölthető) 100 ml

A Chloé egy új, friss, virágos illatot mutat be nőknek. A Rose Naturelle a Chloé Signature kollekció új tagja. Ez az illat a citromot és a fekete ribizlit bájos, telt rózsával és neroli virággal ötvözi. A gyengéd és napfényes mimóza érzéki virágos szellemét a cédrusfa erős tónusaival keveri. A Chloé Rose Naturelle egy vegán illat, amely 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz. Az illat 2021-ben

Flavia Mega Man - EDP 100 ml Flavia Mega Man - EDP 100 ml

A Flavia Mega Man egy férfi parfüm, citrusos és fűszeres felhanggal. Energikus illat egy céltudatos és karizmatikus férfinak, aki tudja, mit akar. Az illat a citrusok friss jegyeivel nyit, a kardámom a koriander, a rozmaring és a szerecsendió fűszeres akkordjait vetíti előre, melyeket az illat szívében levendula és muskátli hatja át. A tonkabab és a vetiver mély és érzéki lecsengést ad, míg a gyümölcsös

Al Haramain L`Aventure Femme - EDP 200 ml Al Haramain L`Aventure Femme - EDP 200 ml

A L´Aventure Femme a L´Aventure kollekcióból egy virágos-gyümölcsös női illat. A fejben ananász, bergamot, feketeribizli és bogyós gyümölcsök alkotják. A szívben a frézia és a cédrusfa kombinációja jelentkezik. A kompozíciót pézsma, szantálfa, vanília, és borostyánkő zárja. Az illat 2017-ben került a piacra.

Nina Ricci Premier Jour - EDP 50 ml Nina Ricci Premier Jour - EDP 50 ml

Premier Jour „első nap-ot jelent”. A fejillata nagyon élénk és friss, a virágos szívillat és az alapillat érzéki és meleg. Exkluzív, romantikus és egyedi illat, amely felkelti a figyelmét. Ez egy kihívás a flörtölésre. Bárki, aki megérzi ezt az összetéveszthetetlen illatot, azonnal megfordul Ön után. Az illat 2001-ben került a piacra.

Estiara Crazy Oud - EDP 90 ml Estiara Crazy Oud - EDP 90 ml

A Crazy Oud egy férfias, fás eau de parfum intenzív és ritka összetétellel. A csillogó bergamott vibráló és energikus összetevője a nyitóillatnak, amely a fényűző oudot agarfa és érzéki bőr jegyeivel ötvözi. Ezt az intenzív aromát virágos jegyek lágyítják az illat szívében, így a borostyánt, a vaníliát, a pézsmát és a pacsulit feldobó fás-földes jegyek teljes mértékben kifejeződhetnek az alapban. A

Népszerű termékek

Penny Belts Öv ajándékkészlet 506 35-020-22 és 4PS
12 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Brosway Acél karkötő kristályokkal Chakra BHK344
16 060 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Tom Tailor Női farmer dzseki 1016402.10120 S
11 440 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női bokacipő 1-1-25337-29-341 38
14 230 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KISS Brush-On Gel Nail Kit szett gél körmökre
8 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dr. Hauschka Szemhéjpúder trió 02 (jáde) 1 db
10 657 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JVD Ébresztőóra csendes működéssel SRP838.3
6 550 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GymBeam Core Sliders csúszókorong
4 690 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Lattafa Ente Faqat - EDP 100 ml
6 810 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női sportcipő 1-25205-41-234 37
16 500 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Millefiori Milano Aromaolaj Élénk virágszirmok 15 ml
4 100 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Háttámla párna világosszürke
25 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024