16 250 Ft
Az ár frissült 20.05.2024

A keleti-virágos női illatú Boucheron Pour Femme modern és harmonikus. Gazdag aroma édes és csillogó citrusérzéssel, hangsúlyozva a virágos öröm harmóniáját. Az elegáns nők számára készült, akik szeretik a kényeztetést. Az illatot 1988-ban indították.

Raktáron
Ingyenes szállítás lehetséges
Gyártó:
Termékleírás

A keleti-virágos női illatú Boucheron Pour Femme modern és harmonikus. Gazdag aroma édes és csillogó citrusérzéssel, hangsúlyozva a virágos öröm harmóniáját. Az elegáns nők számára készült, akik szeretik a kényeztetést. Az illatot 1988-ban indították.

Parfümvizek (EDP)

A weboldalunk a Parfümvizek (EDP) alkatéziséhez tartozó termékeket kínálja a Parfümök kategóriában. Az EDP (Eau de Parfum) az egyik legnépszerűbb és legtartósabb parfümtípus, amely hosszan tartó illatélményt biztosít.

Webáruházunkban széles választékban találhatóak az EDP-k, amelyek különleges és egyedi illatokat kínálnak. A termékek minősége kiemelkedő, hiszen csakis megbízható és elismert parfümökkel dolgozunk együtt. A gyártók gondosan válogatják össze a legjobb minőségű összetevőket, hogy a vásárlók a legjobbat kapják.

A weboldalon könnyedén navigálhat, és könnyedén megtalálja az ideális parfümöt az igényei szerint. A termékek részletes leírást tartalmaznak, amelyek bemutatják az illatjegyeket és az alkotóelemeket. A felhasználók így könnyedén eligazodhatnak a különböző illatok között, és megtalálhatják a tökéletes EDP-t.

A webshopunknak kiváló vásárlói visszajelzései vannak, és a vásárlók elégedettek az árakkal és a termékek minőségével. Az EDP-k széles árkategóriában elérhetők, így minden vásárló megtalálhatja az anyagi lehetőségeinek megfelelő parfümöt.

Továbbá, a weboldalunk kényelmes vásárlási élményt nyújt a felhasználóknak. Gyors és biztonságos fizetési lehetőségeket kínálunk, valamint gyors és megbízható szállítási lehetőségeket. A vásárlók számára kialakított egyszerű vásárlási folyamat lehetővé teszi, hogy gyorsan megtalálhassák és megvásárolhassák a kívánt EDP-t.

Összességében a weboldalunk a Parfümvizek (EDP) alkatéziséhez tartozó termékeket kínál a Parfümök kategóriában. Magas minőségű és különleges illatokkal rendelkező EDP-kkel várjuk a vásárlóinkat. Kényelmes vásárlási élményt nyújtunk, amelyben könnyedén megtalálhatják és megvásárolhatják a tökéletes parfümöt.

Mennyiség 50 ml
Típus Parfümvíz
Fő illat Orientális
Mellék illat Édes
Meghatározás Nőknek
Alapillat ámbra, vanília
Szív jázmin, ylang-ylang, tubarózsa
Fej narancsfavirág, mandarin
Az illat jellemzői orientális, virágos, édes
Származási hely Franciaország
Összetevő ámbra, jázmin, narancsfavirág, vanília, mandarin, ylang-ylang, tubarózsa
0 Ft

Giorgio Armani Emporio She - EDP 30 ml Giorgio Armani Emporio She - EDP 30 ml

Szexi, természetes, nőies, lágyan sugárzó illat - Emporio Ő. Ez édesebb, keleti vanília illat nőknek. Ez lesz a második bőr, amely meghívja Önt simogatni, ez egy intim és modern. Otthoni illat virágos-gyümölcsös, összetevők találhatók meg ilyen. Ananász, tubarózsa, mandarin, körte, bergamott és mész. Fragrance azután áramlik a szív alakult elsősorban virágok. Végül az illat fejlődik egy édes bázis

Armaf Club De Nuit Urban Man - EDP 105 ml Armaf Club De Nuit Urban Man - EDP 105 ml

A Club De Nuit Urban Man egy fás-fűszeres illat férfiaknak, amely 2017-ben került a piacra. A fejillat friss bergamott, grapefruitot és borsmentát tartalmaz. Mindezt kardámom kíséri. A szívillatban a gyömbér jellegzetes tónusai, levendula, cédrus és a szerecsendió illatjegyei bontakoznak ki. A kompozíciót a szantálfa, vetiver, tölgy moha és pacsuli kombinációja zárja.

Escada Celebrate N.O.W. - EDP 80 ml Escada Celebrate N.O.W. - EDP 80 ml

A Celebrate N.O.W. egy keleties-virágos illat nőknek. Az illat elején csípős gyömbér illata érezhető, amely egy idő után a magnólia virágos tónusaivá változik át. A kompozíció az édes vanília, összetéveszthetetlen fahéj és tonkabab kombinációját tartalmazza. Az illat 2017-ben került a piacra.

Dior Joy By Dior Intense - EDP 90 ml Dior Joy By Dior Intense - EDP 90 ml

A Joy By Dior Intense egy keleties-virágos illat nőknek. Fejjegyét a lédús bergamott és a keserű narancs (neroli) esszenciája alkotják, szívjegyében a jázmin és a bársonyrózsa akkordjai ötvöződnek. A kompozíciót a szantálfa, a pézsma, a tonkabab és az édes vanília tetőzi be. Az illat 2019-ben került a piacra.

Maison Francis Kurkdjian Oud - EDP 70 ml Maison Francis Kurkdjian Oud - EDP 70 ml

A 2012-ben piacra dobott Oud eau de parfum férfi és női parfümöt maga Francis Kurkdjian alkotta meg, napjaink egyik leghíresebb parfümkészítője. Ez a fényűző illat a régi arab parfümök értelmezése. Az egyedülálló illatkompozíciók újrateremtésére tett erőfeszítések eredménye egy olyan illat, amely a homokos sivatagi dűnék és a csillagok által megvilágított sötét égbolt közötti nyugodt légkört ünnepli.

Ariana Grande Thank U, Next - EDP 50 ml Ariana Grande Thank U, Next - EDP 50 ml

Thank U, Next egy illat a tanuláshoz, a szeretkezéshez és a teljes élethez a legjobbakkal együtt. Ariana legújabb alkotása tükrözi utazását - inspiráló, hatalmas és kalandokkal teli. Az illat 2019-ben került a piacra.

Chloé Rose Naturelle - EDP 50 ml Chloé Rose Naturelle - EDP 50 ml

A Chloé egy új, friss, virágos illatot mutat be nőknek. A Rose Naturelle a Chloé Signature kollekció új tagja. Ez az illat a citromot és a fekete ribizlit bájos, telt rózsával és neroli virággal ötvözi. A gyengéd és napfényes mimóza érzéki virágos szellemét a cédrusfa erős tónusaival keveri. A Chloé Rose Naturelle egy vegán illat, amely 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz. Az illat 2021-ben

Dior Miss Dior (2021) - EDP 150 ml Dior Miss Dior (2021) - EDP 150 ml

A Miss Dior egy új virágos illat nőknek. Mézes és borsos tónusával a százlevelű rózsa uralja a finom krémes, bársonyos szívet. Friss gyöngyvirág, bazsarózsa, sárgabarack árnyalatai és írisz púdertónusai díszítik. Tehát Miss Dior elegáns virágtengerre épül. A kompozíciót lágy fa tónusok ékezetei borítják. Az illat 2021-ben debütált.

Al Haramain Opposite Pink - EDP 100 ml Al Haramain Opposite Pink - EDP 100 ml

Az Opposite Pink az Al Haramain márkától egy aromás parfüm nőknek. Az elején narancsos és gyümölcsös tónusokat fog érezni. A szív virágos-fa akkordokkal dobog, a befejezés pedig hihetetlen és egyedi a vanília, kókusz, pézsma, borostyán, tonkabab, cédrus és moha kombinációjának köszönhetően.

Mont Blanc Explorer Ultra Blue - EDP 100 ml Mont Blanc Explorer Ultra Blue - EDP 100 ml

Kalandokkal és szabadsággal teli illat, amely kifinomult férfiasságot, jelenlétet és karizmát tár fel azáltal, hogy világ körüli utazásról mesél. A citrusfélék, aromás és édes illatú tónusok természetes, felemelő és nyugtató érzéseket keltenek. Az illat 2021-ben debütált.

Zimaya Rabab - EDP 100 ml Zimaya Rabab - EDP 100 ml

A Zimaya Rabab egy gyümölcsös, friss uniszex parfüm. Temperamentumos és lendületes illat, amely a tiszta élvezet egyedülálló élvezetét idézi. Az illat bergamott és meleg borostyáncseppekkel nyit, ami a szívben keveredik a kandírozott gyümölcs édes illatával, melyet jázmin és rózsa akkordok egészítenek ki. Az illat alapját vetiver, a cédrus fás jegyei és a szantálfa krémes akkordjai gazdagítják, amit

Lattafa Wild Vanille Musk - EDP 100 ml Lattafa Wild Vanille Musk - EDP 100 ml

A Wild Vanille Musk a Lattafa márkától egy friss pézsmás eau de parfum nőknek. A zöld tea frissítő jegyei keverednek a gyümölcs édes akkordjaival. A citromos frissességű szívet a vad vanília és az ellenállhatatlan fehér pézsma hosszan tartó kombinációja követi. Egy diszkrét, frissességgel teli illat minden pézsmaillat szerelmesét el fogja nyűgözni erős vanília akkordokkal.

Byredo De Los Santos - EDP 100 ml Byredo De Los Santos - EDP 100 ml

A Byredo De Los Santos egy egyedülálló parfüm, amely a pézsma és a borostyán jegyeinek kombinációjának köszönhetően felmelegít. Ez az illat egy szeretett személy emlékeinek ünneplése és az élet szépségének és mulandóságának emlékeztetője. A zsálya egyedülálló gyógynövényes akkordjai megédesítik a mirabelle fantasztikus jegyeit. A sziklák érdessége által felkorbácsolt szerelmes sziklarózsa jegyei keverednek

Jean P. Gaultier Scandal Le Parfum For Her - EDP 80 ml Jean P. Gaultier Scandal Le Parfum For Her - EDP 80 ml

Jean Paul Gaultier márkától származó Scandal Le Parfum For Her egy virágos, édes parfüm nőknek. Extravagáns és merész illat, amely megtör minden konvenciót, harcol az előítéletek ellen, és bátorságra és féktelenségre szólít fel. Az Eau de Parfum a modern nők számára készült, akik szeretik élvezni az életet, nem félnek merésznek lenni, és egy rendkívüli virágos illatot keresnek. Ennek a finom illatnak

Givenchy Gentleman Boisée - EDP 200 ml Givenchy Gentleman Boisée - EDP 200 ml

Csomagolja be magát frissességbe a Gentleman Boisée parfümnek köszönhetően. Az illat a fekete bors, koriander és muskátli árnyalatokkal nyílik meg. Ezután a kakaóból, cédrusból és egy gyönyörű íriszből álló szívillata lassan kialakul. A szantálfa, a pacsuli és a fás jegyek gyönyörűen aláhúzzák az alap érzékiségét. Az illatot 2020-ban mutatták be.

Byredo Rose Of No Man`s Land - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Byredo Rose Of No Man`s Land - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

Ez a finom, virágos, fás, uniszex, nyugtató balzsamos hatású illat a nővérek tiszteletére készült, akik életek ezreit mentették meg az I. világháború alatt. A \"senki földjéről származó rózsák\", ahogy a katonák gyakran becézik őket, az odaadás és az együttérzés története. Az illatot 2015-ben mutatták be.

Jimmy Choo Flash - EDP 60 ml Jimmy Choo Flash - EDP 60 ml

A Jimmy Choo márkád Flash Eau de Parfum a virágos-fás, édesebb és kifejezőbb illatokhoz tartozik. Az elején gyümölcsös jegyek találhatók, de ezek fokozatosan virágos szívvé változnak, és a végén az illatot napraforgó és fás komponensek rögzítik. 2013-ban került a piacra.

Creed Aventus For Her - EDP TESZTER 75 ml Creed Aventus For Her - EDP TESZTER 75 ml

Az Aventus For Her a Creed márkától egy ciprusos-gyümölcsös illat. 2016-ban hozták létre, minden kivételes nő számára, akik szeretik a kivételes illatokat. Egyesíti a gyümölcsöket, a fűszereket és a virágokat.

Mont Blanc Explorer Platinum - EDP 60 ml Mont Blanc Explorer Platinum - EDP 60 ml

Fedezze fel az ismeretlent a Montblanc Explorer Platinum férfi parfüm segítségével. Az illat a kaland, a felfedezés szépsége, az élet végtelen lehetőségeinek felfedezése iránti vágy, valamint a hegyek erejének és a saját jellemünk erejének felfedezésének ünnepe. Az ibolyalevél energikus frissessége egyesül a pézsma zsálya hűvös gyógynövényes nyomával, amelyet az alapban a cédrusfa melegsége rögzít.

By Kilian By Kilian Princess - EDP (újratölthető) 50 ml By Kilian By Kilian Princess - EDP (újratölthető) 50 ml

A By Kilian Princess egy édes Eau de Parfum nőknek. Egy érzéki, gourmand illat a magabiztosság és az erő érzéki aurájába burkol. Minden nőnek, akinek nem kell herceg maga mellé, hogy hercegnő lehessen! A By Kilian Princess büszke, nemes és teljesen egyedi kompozíciója a gyömbér fűszeres jegyeiből, a matcha tea energikus akkordjaiból és egy finom mályvacukor csókból áll. A palack a külön megvásárolható

Népszerű termékek

Penny Belts Öv ajándékkészlet 506 35-020-22 és 4PS
12 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Brosway Acél karkötő kristályokkal Chakra BHK344
16 060 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Tom Tailor Női farmer dzseki 1016402.10120 S
11 440 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női bokacipő 1-1-25337-29-341 38
14 230 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KISS Brush-On Gel Nail Kit szett gél körmökre
8 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dr. Hauschka Szemhéjpúder trió 02 (jáde) 1 db
10 657 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JVD Ébresztőóra csendes működéssel SRP838.3
6 550 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GymBeam Core Sliders csúszókorong
4 690 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Lattafa Ente Faqat - EDP 100 ml
6 810 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női sportcipő 1-25205-41-234 37
16 500 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Millefiori Milano Aromaolaj Élénk virágszirmok 15 ml
4 100 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Háttámla párna világosszürke
25 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024