12 500 Ft
Az ár frissült 20.05.2024

A Waterlover naptej alkalmas arcra és testre, és magas védelmet nyújt az UV sugárzás ellen. A LIFE PLANKTON™-al dúsított hidratáló formuláját az ökológia szem előtt tartásával hozták létre. Tejszerű állaga könnyen szétkenhető, gyorsan beszívódik és nem hagy fehér nyomokat.

Raktáron
Ingyenes szállítás lehetséges
Gyártó:
Termékleírás

A Waterlover naptej alkalmas arcra és testre, és magas védelmet nyújt az UV sugárzás ellen. A LIFE PLANKTON™-al dúsított hidratáló formuláját az ökológia szem előtt tartásával hozták létre. Tejszerű állaga könnyen szétkenhető, gyorsan beszívódik és nem hagy fehér nyomokat.

Napvédő készítmények

A Napvédő készítmények alkatéziséhez kifejlesztett weboldalunk, amely a Nap és barnító kozmetika kategóriájába tartozik, egy átfogó és informatív forrást nyújt mindazok számára, akik érdeklődnek a napvédelem és a barnítás terén. Célunk az, hogy segítsünk a látogatóknak megérteni a napvédelem fontosságát és az ehhez kapcsolódó különböző készítményeket.

Weboldalunkon megtalálható a napvédelem alapjai, beleértve a Nap által okozott káros hatásokat és az ezekkel járó kockázatokat. Részletesen bemutatjuk a napégés, a bőröregedés és a bőrrák közötti összefüggéseket, és feltárjuk, hogyan lehet ezeket elkerülni vagy minimalizálni a megfelelő napvédelemi készítmények használatával.

Ezenkívül részletesen bemutatjuk a különböző napvédelmi készítményeket, mint például a naptejek, napozóolajok, napfényszérumok és egyéb alapvető termékeket. Részletesen tárgyaljuk az egyes termékek alkalmazásának módját és előnyeit. Például, milyen faktorszámú naptejet válasszunk a bőr típusa alapján, hogyan használjunk napfényszérumot smink alá vagy hogyan válasszunk a különböző típusú napozóolajok közül.

Weboldalunkon továbbá bemutatjuk az aktuális kutatási eredményeket és a napvédelemmel kapcsolatos legújabb fejlesztéseket. Ez segíti a látogatókat abban, hogy mindig naprakészek legyenek a legújabb trendek és új készítmények tekintetében.

Végül, de nem utolsósorban, a weboldalunkon lehetőség van a látogatóknak véleményt mondani, kérdéseket feltenni, és tapasztalatokat megosztani egymással a napvédelmi készítményekkel kapcsolatban. Ezenkívül gyakori kérdések és válaszok is megtalálhatók a weboldalon, hogy tovább segítsük a látogatókat az információgyűjtésben és a megfelelő termékek kiválasztásában.

Összességében a Napvédő készítmények alkatéziséhez készült weboldalunk a napvédelem következetes és megbízható forrásaként szolgál. Célunk, hogy felhívjuk a látogatók figyelmét a megfelelő napvédelem fontosságára, és segítségünkkel megtalálják a számukra ideális napvédelmi készítményeket a napfényes napokon történő biztonságos és egészséges barnuláshoz.

Származási hely Franciaország
UV faktor (SPF) UV faktor 30 – 50 SPF
Meghatározás Nőknek
Hatás Hidratálásért
Termék típusa Tejek
Jellemzők Luxus
0 Ft

Clinique Napvédő arckrém ránctalanító hatással SPF 30 (Αnti-Wrinkle Face Cream) 50 ml Clinique Napvédő arckrém ránctalanító hatással SPF 30 (Αnti-Wrinkle Face Cream) 50 ml

A napvédő garantálja a biztonságos napozást. Ezenkívül olyan mechanizmust tartalmaz, amely segít korrigálni az öregedés jeleit.

Piz Buin Naptej érzékeny bőrre Allergy SPF 30+ (Sun Sensitive Skin Lotion) 200 ml Piz Buin Naptej érzékeny bőrre Allergy SPF 30+ (Sun Sensitive Skin Lotion) 200 ml

Az érzékeny bőr számára készült vízálló fényvédő segít megelőzni a nap allergiákat. Megvédi az érzékeny bőrt és minimalizálja az esetleges nap allergiás reakciókat.

Lancaster Napvédő fluid arcra SPF 30 Sun Beauty (Sun Hawaiian Tropic Protective Fluid) 30 ml Lancaster Napvédő fluid arcra SPF 30 Sun Beauty (Sun Hawaiian Tropic Protective Fluid) 30 ml

Az ultrakönnyű barnító fluid széles spektrumú fényvédelmet kínál az aranybarna és tartós barnulás érdekében. Az UVB és UVA mellett véd a látható és infravörös sugárzás ellen, fokozott védelemmel a kék fény ellen.

Lancaster Napozó spray SPF 50 Sun Beauty (Sun Hawaiian Tropic Protective Water Spray) 150 Lancaster Napozó spray SPF 50 Sun Beauty (Sun Hawaiian Tropic Protective Water Spray) 150

Ez a könnyű, frissítő és szépítő testpermet egyedülálló vízszerű textúrájú, amely egészséges megjelenésű aranybarna színt kölcsönöz a bőrnek. Védi a bőrt a naptól, vegán és tiszta összetételének köszönhetően pedig óceánbarát

Nivea Napozó krém arcra Sun Alpin SPF 50 50 ml Nivea Napozó krém arcra Sun Alpin SPF 50 50 ml

Többé már nem kell aggódnia, hogy lefogja az arcát a nap a szemüveg körül. Védje bőrét a hidegtől és a hegyi naptól. A hegyekbe megy, akkor miért csomagoljon be napvédőt? Ugyanazt mondja? Az UV -sugárzás a hegyekben még erősebb, mint például a tengernél. Hogyan lehetséges? A magasság, majd a hóról visszapattanó sugarak a bőre ellen játszanak. Ezért fontos, hogy a téli kirándulásokon is védjük a bőrt

Tomas Arsov Fényvédő SPF 30 Mango Boom 200 ml Tomas Arsov Fényvédő SPF 30 Mango Boom 200 ml

A Mango Boom fényvédő SPF 30 UVA + UVB védelemmel kiváló védelmet nyújt bőrének az erős napfény és a szabad gyökök ellen. Úgy tervezték, hogy testre és arcra egyaránt alkalmas legyen. Enyhe éghajlati viszonyok között kellően védi a világos és érzékeny bőrt, beleértve a gyermekeket 1 éves kortól. A sötétebb bőrtípushoz ez a krém elegendő védelmet nyújt még a tengerparton is.

Lancaster Naptej SPF 15 Sun Beauty (Body Milk) 175 ml Lancaster Naptej SPF 15 Sun Beauty (Body Milk) 175 ml

A fényvédő széles spektrumú védelmet nyújt, összetétele kíméli a bőrt és az óceánokat. Segít helyreállítani a napfény által károsított bőrt. Ultrakönnyű, nem zsíros textúrájú, amely azonnal láthatatlan a bőrön, így aranyszínű és ragyogó barnulást érhet el a felére csökkentett napozási idővel. Tartósan hidratálttá teszi a bőrt.

Lancaster Naptej SPF 15 Sun Beauty (Silky Milk) 400 ml Lancaster Naptej SPF 15 Sun Beauty (Silky Milk) 400 ml

A tej véd az UVA és UVB sugárzás és az infravörös sugarak ellen, hidratálja a bőrt és megakadályozza annak kiszáradását. Olyan komplexet tartalmaz, amely lehetővé teszi a gyönyörű és tartós barna tónus elérését, miközben megőrzi a bőr tónusát és rugalmasságát.

Clarins Kompakt tonizáló fluid arcra SPF 30 (Mineral Sun Care Compact) 15 g Clarins Kompakt tonizáló fluid arcra SPF 30 (Mineral Sun Care Compact) 15 g

Az Mineral Sun Care kompakt színezett arcápoló fluid SPF 30 természetes, egységes tónust kölcsönöz a bőrnek, és védi azt a veszélyes UV-sugaraktól is. Nagyon könnyen felvihető, praktikus csomagolását pedig mindenhová magaddal viheted.

Sensai Védő testápoló krém SPF 50 Silky Bronze (Cream for Body) 150 ml Sensai Védő testápoló krém SPF 50 Silky Bronze (Cream for Body) 150 ml

Ez a vízálló fényvédő védi a bőrt az UV-károsodástól és az oxidációtól, miközben ellensúlyozza a nap okozta öregedés jeleit.

Caudalie Fényvédő spray SPF 30 Vinosun (Protection Spray) 150 ml Caudalie Fényvédő spray SPF 30 Vinosun (Protection Spray) 150 ml

A fényvédő spray véd az UVA/UVB sugárzástól és antioxidáns hatású. Gyorsan beszívódik anélkül, hogy zsíros érzést érezne, és lágy nyári illatot hagy a bőrön.

A-DERMA Fényvédő spray SPF 50 (Protect Sun Spray) 200 ml A-DERMA Fényvédő spray SPF 50 (Protect Sun Spray) 200 ml

A vízálló fényvédő spray nagyon magas védelmet nyújt az UV sugárzás ellen és hidratálja a bőrt. A spray erősíti a bőr védőrétegét, és érzékeny bőrre is alkalmas.

Biotherm Fényvédő SPF 30 Waterlover (Sun Milk) 200 ml Biotherm Fényvédő SPF 30 Waterlover (Sun Milk) 200 ml

A Waterlover naptej alkalmas arcra és testre, és magas védelmet nyújt az UV sugárzás ellen. A LIFE PLANKTON™-al dúsított hidratáló formuláját az ökológia szem előtt tartásával hozták létre. Tejszerű állaga könnyen szétkenhető, gyorsan beszívódik és nem hagy fehér nyomokat.

DECLARÉ Fényvédő spray SPF 30+ Hyaluron Boost (Sun Spray) 200 ml DECLARÉ Fényvédő spray SPF 30+ Hyaluron Boost (Sun Spray) 200 ml

A spray magas UV-védelmet nyújt, megakadályozza a bőr korai öregedésének jeleit és elősegíti az egyenletes barnulást. Erősíti a bőr védőrétegét és minimalizálja a bőrirritációt.

Nuxe Ajándékcsomag Sun Facial Melting Cream Nuxe Ajándékcsomag Sun Facial Melting Cream

A szett tartalma: Napvédő krém arcra SPF 50 Sun (Melting Cream High Protection) 50 ml Frissítő napozás utáni krém arcra és testre Sun (Refreshing After Sun Lotion For Face And Body) 50 ml

Daylong Fényvédő tej SPF 50 Cetaphil Sun (Liposomale Lotion) 200 ml Daylong Fényvédő tej SPF 50 Cetaphil Sun (Liposomale Lotion) 200 ml

Fényvédő krém száraz és érzékeny bőrre azonnali és rendkívül hatékony UVA és UVB védelmet nyújt. Liposzómás tulajdonságainak köszönhetően könnyen szét kenhető a testen, gyorsan felszívódik, nem ragad és nem hagy zsíros érzetet. Tápláló összetevőket, például aloe verát és E-vitamint tartalmaz, és nem szárítja ki a bőrt.

Collistar Fényvédő naptej spray SPF 50 (Active Protection Milk Spray) 200 ml Collistar Fényvédő naptej spray SPF 50 (Active Protection Milk Spray) 200 ml

A könnyű textúrájú tejszerű spray nagyon magas védelmet nyújt az UV sugárzás ellen és antioxidáns hatású. Vízálló formulája gyorsan felszívódik és hidratálja a bőrt.

Caudalie Fényvédő bőrkrém SPF 50+ Vinosun (High Protection Cream) 50 ml Caudalie Fényvédő bőrkrém SPF 50+ Vinosun (High Protection Cream) 50 ml

A Vinosun Protect SPF 50+ bőrvédő krém hatékonyan védi az arcot és a nyakat az UVA/UVB sugárzástól, hat a ráncok ellen, és láthatatlan és rendkívül könnyű textúrájának köszönhetően puhává és rugalmassá varázsolja a bőrt. Nagy százalékban tartalmaz biológiailag lebomló összetevőket, és nem mérgező a tengeri ökoszisztémára.

Kiehl´s Arcvédő gél SPF 50 Dermatologist Solutions (Ultra Light Daily UV Defense Sunscreen) 60 ml Kiehl´s Arcvédő gél SPF 50 Dermatologist Solutions (Ultra Light Daily UV Defense Sunscreen) 60 ml

A könnyű védő arczselé Ultra Light Daily UV Defense védi a bőrt az UVA és UVB sugárzástól, a külső hatásoktól és a korai öregedéstől. Nem komedogén textúrája hidratálja a bőrt és gyorsan felszívódik.

Népszerű termékek

Penny Belts Öv ajándékkészlet 506 35-020-22 és 4PS
12 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Brosway Acél karkötő kristályokkal Chakra BHK344
16 060 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Tom Tailor Női farmer dzseki 1016402.10120 S
11 440 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női bokacipő 1-1-25337-29-341 38
14 230 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KISS Brush-On Gel Nail Kit szett gél körmökre
8 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dr. Hauschka Szemhéjpúder trió 02 (jáde) 1 db
10 657 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JVD Ébresztőóra csendes működéssel SRP838.3
6 550 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GymBeam Core Sliders csúszókorong
4 690 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Lattafa Ente Faqat - EDP 100 ml
6 810 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női sportcipő 1-25205-41-234 37
16 500 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Millefiori Milano Aromaolaj Élénk virágszirmok 15 ml
4 100 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Háttámla párna világosszürke
25 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024