840 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

Az Armaf Skye Pour Femme parfüm rózsával és muskátlival nyit. Az alma és szeder akkordjaival teli, finom gyümölcsös szív kiemeli az alapot, amely a vanília és a pézsma kifinomult akkordjait tartalmazza. Ízletes, érzéki illat minden nemes és magabiztos nőnek, aki csak a legjobbakkal akar kedveskedni.

Raktáron
Ingyenes szállítás lehetséges
Gyártó:
Termékleírás

Az Armaf Skye Pour Femme parfüm rózsával és muskátlival nyit. Az alma és szeder akkordjaival teli, finom gyümölcsös szív kiemeli az alapot, amely a vanília és a pézsma kifinomult akkordjait tartalmazza. Ízletes, érzéki illat minden nemes és magabiztos nőnek, aki csak a legjobbakkal akar kedveskedni.

Parfümvizek (EDP)

A weboldalunk a Parfümvizek (EDP) alkatéziséhez tartozó termékeket kínálja a Parfümök kategóriában. Az EDP (Eau de Parfum) az egyik legnépszerűbb és legtartósabb parfümtípus, amely hosszan tartó illatélményt biztosít.

Webáruházunkban széles választékban találhatóak az EDP-k, amelyek különleges és egyedi illatokat kínálnak. A termékek minősége kiemelkedő, hiszen csakis megbízható és elismert parfümökkel dolgozunk együtt. A gyártók gondosan válogatják össze a legjobb minőségű összetevőket, hogy a vásárlók a legjobbat kapják.

A weboldalon könnyedén navigálhat, és könnyedén megtalálja az ideális parfümöt az igényei szerint. A termékek részletes leírást tartalmaznak, amelyek bemutatják az illatjegyeket és az alkotóelemeket. A felhasználók így könnyedén eligazodhatnak a különböző illatok között, és megtalálhatják a tökéletes EDP-t.

A webshopunknak kiváló vásárlói visszajelzései vannak, és a vásárlók elégedettek az árakkal és a termékek minőségével. Az EDP-k széles árkategóriában elérhetők, így minden vásárló megtalálhatja az anyagi lehetőségeinek megfelelő parfümöt.

Továbbá, a weboldalunk kényelmes vásárlási élményt nyújt a felhasználóknak. Gyors és biztonságos fizetési lehetőségeket kínálunk, valamint gyors és megbízható szállítási lehetőségeket. A vásárlók számára kialakított egyszerű vásárlási folyamat lehetővé teszi, hogy gyorsan megtalálhassák és megvásárolhassák a kívánt EDP-t.

Összességében a weboldalunk a Parfümvizek (EDP) alkatéziséhez tartozó termékeket kínál a Parfümök kategóriában. Magas minőségű és különleges illatokkal rendelkező EDP-kkel várjuk a vásárlóinkat. Kényelmes vásárlási élményt nyújtunk, amelyben könnyedén megtalálhatják és megvásárolhatják a tökéletes parfümöt.

Származási hely Arábia és a Kelet
Típus Parfümvíz
Meghatározás Nőknek
Fej rózsa, illatozó muskátli
Szív alma, szeder
Alapillat vanília, pézsma
Az illat jellemzői orientális, virágos, gyümölcsös
Fő illat Virág
Mellék illat Gyümölcs
Mennyiség 2 ml
0 Ft

Chanel Coco - EDP 50 ml Chanel Coco - EDP 50 ml

Ez a női illat a fűszerek és a borostyán kiegyensúlyozott keveréke. Kelet által ihletett érzékekkel teli illat. A török rózsa friss árnyalatai gyengéden keverednek a keleti jázmin gyengéd leheletével. A tunéziai narancs és a szicíliai mandarin virágai a friss virágos fásultság érzetét keltik. Éjszakai viseletre tervezték. Az illat 1984-ben került a piacra.

Chanel Chance - EDP 100 ml Chanel Chance - EDP 100 ml

Friss könnyű illat tele életerővel és vitalitással. Az illat az egész testén elterjed, és úgy érzi, mintha egy frissen virágzó virágokkal teli réten feküdne. Az aromás borostyán, pacsuli és törékeny fehér pézsma érzékiséget és izgató nőiességet visz az illatba. A finoman érzéki illat fokozatosan szabadul fel, és meglepi Önt a változékonyságával.

Elizabeth Arden Mediterranean - EDP 100 ml Elizabeth Arden Mediterranean - EDP 100 ml

A Mediterranean egy káprázatos virágos-fás parfüm a nők számára a népszerű Elizabeth Arden márkától. Az érzéki virágok finom erdővel és friss gyümölcsökkel kombinálva suttogó hullámokat és gazdag textúrákat idéznek elő a Földközi-tengeren. Az illat 2007-ben került a piacra.

Trussardi Donna 2011 - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Trussardi Donna 2011 - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

Donna márka Trussardi 2011-től a hölgyek, virágos-gyümölcsös illat nőknek és lányoknak, akik szeretik a friss illatot. A bevezetőben találunk aromák citrom, yuzu gyümölcs hangok, a szív elrejti jázmin, narancsvirág és lótusz. Alapvetően találunk vanília, cédrusfa, pacsuli és szantálfa. Úgy indult 2011-ben.

Boucheron Quatre Pour Femme - EDP 100 ml Boucheron Quatre Pour Femme - EDP 100 ml

A Quatre Pour Femme a Boucheron márkától egy virágos - gyümölcsös, fás illat a nők számára. Összetevői közé tartozik a keserű narancs, ribizli, mandarin, citrom, grapefrui, jázmin, rózsa, eper, őszibarack, alma, cédrus, kasmír, pézsma, vanília és karamell. Az illat 2015-ben került a piacra.

Armaf Armaf Ventana - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Armaf Armaf Ventana - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

Az Amarf Ventana egy érzéki fás illat férfiaknak. Az illatot 2017-ben mutatták be.

Azzaro Wanted Girl - EDP 30 ml Azzaro Wanted Girl - EDP 30 ml

A Wanted Girl az Azzaro Wanted kollekciójából egy keleties-virágos illat nőknek. Fejjegye a gránátalma, a gyömbér, a bors és a narancsvirág szokatlan kombinációját tartalmazza. Szívjegyében a csattanó maszlag érezhető a dulce de leche édesség karamellizált tónusaival. A kompozíciót a haiti vetiver, a pacsuli és a tonkabab zárja. 2019-ben mutatták be.

Le Couvent Maison De Parfum Lysandra - EDT 100 ml Le Couvent Maison De Parfum Lysandra - EDT 100 ml

Az erdő szélén szelíd fény sugárzik az újonnan ébredt természetbe. A pillangó lobog a szélben, leszáll a virágokra és saját keringőjét táncolja. Szárnyaival önként teríti szét a puha port. A jázmin illékony illata, valamint a mandarin és a labdanum apró fröccsenései kavarognak ide-oda. A pillangó remek illatnyomai. Ezt az egyedülálló kompozíciót a francia Haute Parfumerie hagyományai szerint hozták

Swiss Arabian Mr. Edge - EDP 100 ml Swiss Arabian Mr. Edge - EDP 100 ml

A Mr Edge egy fás, pihe-puha illat egy fiatal, kifinomult, magabiztos és mágneses férfi számára. A világ a lába előtt hever, mégis megőrizte könnyű és ellenállhatatlan varázsát. Az illata inkább a hidegebb időszakra való.

Rasasi Faqat Lil Rijal - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Rasasi Faqat Lil Rijal - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

A Faqat Lil Rijal egy keleti-fás illat férfiaknak. A fej friss bergamottot, íriszt és agar fát (oud) tartalmaz. Kardámom, rizs, jázmin és muskátli kombinációját fogja érezni a szívében. A kompozíciót pacsuli, pézsma, bőr, szantálfa és agárfa zárja.

Al Haramain Precious Silver - EDP 100 ml Al Haramain Precious Silver - EDP 100 ml

Felejtsd el a szabályokat, korlátokat. Az Al Haramain Precious Silver uniszex parfüm kiválóan alkalmas mindenkinek, aki nem fél kitűnni a tömegből. Tűnj ki a tömegből, és próbáld ki, milyen a figyelem középpontjában lenni.

Armaf Tres Nuit For Men - EDP 100 ml Armaf Tres Nuit For Men - EDP 100 ml

A Tres Nuit egy aromás-fűszeres illat férfiaknak. A fejillat összetevői közé tartozik a friss citrom, citrom verbéna és írisz. A szívillatban kibontakoznak a jellegzetes levendula, ibolya illatjegyei és fűszeres tónusok. A kompozíciót a szantálfa és a szürke borostyán kombinációja zárja.

Lattafa Ana Abiyedh - EDP 60 ml Lattafa Ana Abiyedh - EDP 60 ml

Az Ana Abiyedh egy friss illat édes és fás tónusokkal kombinálva. A kardámom, a sáfrány és a vanília mélységet ad a parfümnek. A tonkabab és a guajakfa alapja karakteressé teszi az illatot. Mindennapi használatra ideális parfüm.

Just Jack Mystery - EDP 100 ml Just Jack Mystery - EDP 100 ml

A Just Jack márkás férfi orientális-fás Mystery eau de parfum egy új függőség, amiről nem akarsz majd lemondani. Az első pillanatoktól kezdve bebizonyosodik, hogy a mindennapi rutin új és nélkülözhetetlen része. A sáfrány nyitó édes akkordjai fogadnak majd, ami az illat szívébe költözik, amely a vanília és a rózsa bódító kombinációját rejti. Minden pillanat különleges lesz az agarfa intenzív oud jegyeinek

Al Haramain Night Dreams - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Al Haramain Night Dreams - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

Az elegáns és fényűző keleti koktél, amely ideálisan kiegészíti az esti ruhát, rejtélyt ad a képnek, és kihangsúlyozza tulajdonosának minden méltóságát. A fejillata citrusos, amely friss citrus jegyeket hordoz, fokozatosan visszahúzódik. Helyébe a szív pikáns és virágos kompozíciója lép, ahol a rózsaszín tónusok, az ibolya és a muskátli bársonyos hangzását fokozatosan egzotikus keleti fűszerekbe változtatja

Kate Spade Kate Spade New York - EDP 60 ml Kate Spade Kate Spade New York - EDP 60 ml

A Kate Spade New York egy virágos-gyümölcsös eau de parfum. Elrepíthet egy gondtalan nyárba, tele örömmel, kalanddal és határtalan energiával. Az illatot 2020-ban mutatták be.

Creed Iris Tubereuse - EDP 100 ml Creed Iris Tubereuse - EDP 100 ml

Az Iris Tubereuse a Creed Acqua Originale kollekcióból egy luxus virágos illat a nők számára. A fejillata narancsot, ibolya leveleket és galbanum gyantát tartalmaz. A tuberózis, a gyöngyvirág és a gyöngyvirág bontakozik ki a szívben. A kompozíciót a narancsvirág, pézsma és édes vanília kombinációja zárja. Az illat 2014-ben került a piacra.

Rue Broca Hooked Femme - EDP 100 ml Rue Broca Hooked Femme - EDP 100 ml

A Hooked Femme a Rue Broca márkától egy női parfüm, amely illatok széles skálájából áll. A fejillatot a rózsabors csillogó fűszeres akkordjai töltik meg, frissítő bergamottal és gyümölcsösen édes málna jegyekkel keverve. A szívben az illat elmélyül a fás jegyeknek köszönhetően, amelyek megtelnek a rózsa érzékiségével és a ciprus földes nyomával. Az alap egy illatos esszencia fényűző befejezése, amely

Missoni Missoni Pour Homme - EDP 100 ml Missoni Missoni Pour Homme - EDP 100 ml

A teljesen egyedi Missoni Pour Homme olyan, mint egy utazás a világ körül. A Missoni Pour Homme a legmagasabb presztízsű férfias illat. Friss, élénk és vibráló illat, amely a citrom, a grapefruit és a levendula frissítő kombinációjával nyit. A szívben érezni fogod a jázmin, az alma és a gyömbér enyhe érintését. Az alap fás jegyei kiemelik a pézsmát és a pacsulit. A citrusos-fás eau de parfum-ot a mediterrán

Jenny Glow Savage Pour Homme - EDP 50 ml Jenny Glow Savage Pour Homme - EDP 50 ml

A Savage Pour Homme eau de parfum férfiaknak a Jenny Glow márkától egy vonzó citrusos-fűszeres kompozíció, amely megnyerő formulával nyeri el a tetszését, amely tökéletes a karizmatikus, erős férfiak számára, akik nem félnek kockáztatni. A szecsuáni bors és a bergamott keveréke felébreszti érzékeit, és képessé tesz a megfelelő döntések meghozatalára. A harmonikus szívet levendula és muskátli formájában

Népszerű termékek

Penny Belts Öv ajándékkészlet 506 35-020-22 és 4PS
12 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Brosway Acél karkötő kristályokkal Chakra BHK344
16 060 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Tom Tailor Női farmer dzseki 1016402.10120 S
11 440 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női bokacipő 1-1-25337-29-341 38
14 230 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KISS Brush-On Gel Nail Kit szett gél körmökre
8 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dr. Hauschka Szemhéjpúder trió 02 (jáde) 1 db
10 657 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JVD Ébresztőóra csendes működéssel SRP838.3
6 550 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GymBeam Core Sliders csúszókorong
4 690 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Lattafa Ente Faqat - EDP 100 ml
6 810 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női sportcipő 1-25205-41-234 37
16 500 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Millefiori Milano Aromaolaj Élénk virágszirmok 15 ml
4 100 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Háttámla párna világosszürke
25 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024