34 220 Ft
Az ár frissült 20.05.2024

A Majestic Jardin egy édes, gyümölcsös Eau de Parfum férfiaknak és nőknek. A keserű mandula fejjegyei simán átalakulnak a fekete bors, a cseresznye és a cseresznyevirág fűszeres kombinációjává. Az alapban vanília, pacsuli, dohány és virginiai cédrusfa jegyei keverednek. Az illat 2020-ban került a piacra.

Raktáron
Ingyenes szállítás lehetséges
Gyártó:
Termékleírás

A Majestic Jardin egy édes, gyümölcsös Eau de Parfum férfiaknak és nőknek. A keserű mandula fejjegyei simán átalakulnak a fekete bors, a cseresznye és a cseresznyevirág fűszeres kombinációjává. Az alapban vanília, pacsuli, dohány és virginiai cédrusfa jegyei keverednek. Az illat 2020-ban került a piacra.

Parfümvizek (EDP)

A weboldalunk a Parfümvizek (EDP) alkatéziséhez tartozó termékeket kínálja a Parfümök kategóriában. Az EDP (Eau de Parfum) az egyik legnépszerűbb és legtartósabb parfümtípus, amely hosszan tartó illatélményt biztosít.

Webáruházunkban széles választékban találhatóak az EDP-k, amelyek különleges és egyedi illatokat kínálnak. A termékek minősége kiemelkedő, hiszen csakis megbízható és elismert parfümökkel dolgozunk együtt. A gyártók gondosan válogatják össze a legjobb minőségű összetevőket, hogy a vásárlók a legjobbat kapják.

A weboldalon könnyedén navigálhat, és könnyedén megtalálja az ideális parfümöt az igényei szerint. A termékek részletes leírást tartalmaznak, amelyek bemutatják az illatjegyeket és az alkotóelemeket. A felhasználók így könnyedén eligazodhatnak a különböző illatok között, és megtalálhatják a tökéletes EDP-t.

A webshopunknak kiváló vásárlói visszajelzései vannak, és a vásárlók elégedettek az árakkal és a termékek minőségével. Az EDP-k széles árkategóriában elérhetők, így minden vásárló megtalálhatja az anyagi lehetőségeinek megfelelő parfümöt.

Továbbá, a weboldalunk kényelmes vásárlási élményt nyújt a felhasználóknak. Gyors és biztonságos fizetési lehetőségeket kínálunk, valamint gyors és megbízható szállítási lehetőségeket. A vásárlók számára kialakított egyszerű vásárlási folyamat lehetővé teszi, hogy gyorsan megtalálhassák és megvásárolhassák a kívánt EDP-t.

Összességében a weboldalunk a Parfümvizek (EDP) alkatéziséhez tartozó termékeket kínál a Parfümök kategóriában. Magas minőségű és különleges illatokkal rendelkező EDP-kkel várjuk a vásárlóinkat. Kényelmes vásárlási élményt nyújtunk, amelyben könnyedén megtalálhatják és megvásárolhatják a tökéletes parfümöt.

Mennyiség 100 ml
Meghatározás Férfiaknak, Nőknek
Típus Parfümvíz
Parfümök niche Niche parfümök
Jellemzők Luxus
Mellék illat Édes
Fej keserűmandula
Szív fekete bors, cseresznye, cseresznyevirág
Alapillat vanília, pacsuli, dohány, virginiai cédrusfa
Az illat jellemzői édes
Összetevő keserűmandula, fekete bors, cseresznye, cseresznyevirág, vanília, pacsuli, dohány, virginiai cédrusfa
0 Ft

Giorgio Armani Acqua Di Gioia - EDP 30 ml Giorgio Armani Acqua Di Gioia - EDP 30 ml

Az Acqua di Gioia maga az öröm esszenciája, a nőt és a természetet ünnepli. Olyan üdítő kikapcsolódást ígér, amely felébreszti az érzékeket. Az illat megszületését azon távoli szigetek inspirálták, ahol Giorgo Armmani gyakran megfordul, új energiával töltődött fel, és ahol az esővíz és a tenger harmata elegyedik, oly különleges harmóniát képezve, amely a termékeny és buja természet lelkét idézi. Az

Cartier Baiser Volé - EDP 50 ml Cartier Baiser Volé - EDP 50 ml

A Baiser Volé a Cartier márkától egy citrusos-virágos illat nőknek, amely friss citrusokkal nyílik meg. A szívillat összetevői közé tartoznak a zöld árnyalatok és az édes liliom. Ezzel illattal nem marad figyelmen kívül. Az illat 2011-ben került a piacra.

Jimmy Choo Flash - EDP 100 ml Jimmy Choo Flash - EDP 100 ml

A Jimmy Choo márkád Flash Eau de Parfum a virágos-fás, édesebb és kifejezőbb illatokhoz tartozik. Az elején gyümölcsös jegyek találhatók, de ezek fokozatosan virágos szívvé változnak, és a végén az illatot napraforgó és fás komponensek rögzítik. 2013-ban került a piacra.

Giorgio Armani Sì - EDP 50 ml Giorgio Armani Sì - EDP 50 ml

„Armani Sì parfümje a nyitott nőt célozza meg, aki igent mond az életre, a szerelemre, az álmodozásra, a szabadságra és saját magának is, ugyanúgy mint ennek az egyedülálló parfümnek a fő képviselője.“ - Cate Blanchett „A Sì az én tisztelgésem a modern nőiesség iránt, a báj, az erő és a lélek függetlenségének ellenállhatatlan keveréke“ - nyilatkozta az illatról Giorgio Armani. Anne Fontaine rendező,

Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld For Her - EDP 25 ml Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld For Her - EDP 25 ml

A Lagerfeld Karl Lagerfeld For Her bájos női illat, amely 2014-ben jelent meg a piacon. A gyümölcsök és virágok keveréke szépséget és gyengédséget sugároz. A citrom és az őszibarack frissítő tónusa jól illik a magnólia és a rózsa illatához. A parfüm alapja lenyűgözi Önt egy kis meleg, fás árnyalattal, például borostyán és pézsma.

Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

A Light Blue Eau Intense a Dolce&Gabbana márkától származik . Az illat intenzitása ebben a formában inkább a virágos tónusokra, mint a citrusfélékre összpontosít, így tökéletesen illik azokhoz, akik szeretik a körömvirág és a jázmin illatát. Könnyű felfrissülést érezhet a citrom és a Granny Smith almának köszönhetően. Az illat intenzitását fokozza az amberwood és a pézsma alapillat. Ez az illatot Olivier

Boucheron Ambre D`Alexandrie - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Boucheron Ambre D`Alexandrie - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

Ambre D`Alexandrie keleti női illat. Titokzatos és érzéki. A fejillatot vanília, benzoeviasz és dohány kombinációja alkotja. A szív balzsamos szuhar és ámbra illatfelhőben dobog. Az alapot a szürke ámbra és a pézsma sejtelmes vegyülete biztosítja. Az illatot 2017-ben mutatták be.

Azzaro Wanted Girl - EDP 30 ml Azzaro Wanted Girl - EDP 30 ml

A Wanted Girl az Azzaro Wanted kollekciójából egy keleties-virágos illat nőknek. Fejjegye a gránátalma, a gyömbér, a bors és a narancsvirág szokatlan kombinációját tartalmazza. Szívjegyében a csattanó maszlag érezhető a dulce de leche édesség karamellizált tónusaival. A kompozíciót a haiti vetiver, a pacsuli és a tonkabab zárja. 2019-ben mutatták be.

Al Haramain Oudh Patchouli - EDP 100 ml Al Haramain Oudh Patchouli - EDP 100 ml

Az Oudh Patchouli parfüm izgalmas és egyben érzéki uniszex illat. Az illatos dallam füst, fa és állati hangok akkordjait tárja elénk. Az illatosított víz szívében ritka oud, cédrus és pacsuli felhangjai játszanak. Az alapot pézsma, borostyán és vanília zárja le.

Tom Ford Black Orchid - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Tom Ford Black Orchid - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

A Black Orchid egy virágos-keleti illat nőknek a Tom Ford márkától, amelyet 2006-ban hoztak létre. A fejillat ötvözi a citromot, a bergamottot, a gumót, a fekete ribizlit, a mandarint, az ylang-ylangot, a jázmint és a gardéniát. A szív virágos-gyümölcsös tónusokhoz tartozik, az alapillat tömjént, borostyánt, pacsulit, vetivert, szantált, vaníliát és csokoládét rejt magába. A Black Orchid illata egyszerre

Rue Broca R U Serious Him - EDP 100 ml Rue Broca R U Serious Him - EDP 100 ml

A RU Serious Him egy keleti férfi illat az Egyesült Arab Emírségekből származó Rue Broca illatszergyártó cégtől. Ne hagyja ki azt az ellenállhatatlan illatot, amelyet mindenki szeretni fog.

Lattafa Confidential Platinum - EDP 100 ml Lattafa Confidential Platinum - EDP 100 ml

A Lattafa Confidential Platinum egy éteri és citrusos-fás illat, amely citrusok, bors és aromás zöld jegyek energizáló illatával nyit, amely zökkenőmentesen megy át egy fás szívillatba, amely vad tengeri jegyeket hordoz. Az alap hosszan tartó földes akkordokkal, borostyánnal és pézsmával kápráztat el. Az illat 2022-ben került a piacra.

Miu Miu Miu Miu - EDP 100 ml Miu Miu Miu Miu - EDP 100 ml

A Miu Miu exkluzív illata 2015-ben debütált - ez egy luxus, virágos női illat. A bevezetésben a citrom, a bergamott és a gyöngyvirág tónusai keverednek, majd szívjegyként az őszibarack, a feketeribizli, a zöld tónusok, a rózsa és a jázmin kér magának szót. Végül az illatot az akigala fa és a fehér pézsma koronázza meg. Kényeztesse magát ezzel az egyedi összetétel!

Karl Lagerfeld Tokyo Shibuya - EDP 60 ml Karl Lagerfeld Tokyo Shibuya - EDP 60 ml

A Tokio Shibuya egy hihetetlen Eau de Parfum nőknek. Fejjegyei közé tartoznak a citrusfélék, a rebarbara és a vízi jegyek. A szívben egy cseresznyevirág található, amely azonnal Japánra emlékeztet, és finoman elrendeződik egy csillogó bazsarózsa és magnólia csokorba. Az utolsó akkordokban a fehér pézsma borostyánnal és cédrusfával kombinálódik. Az illat 2021-ben került a piacra.

Paco Rabanne Fame - EDP 50 ml Paco Rabanne Fame - EDP 50 ml

A Fame, a Paco Rabanne új női illata megragadja Párizs ellenállhatatlan szellemiségét. A hírnév a nőiesség új korszaka iránti elkötelezettség. Az avantgárd luxus esszenciája, amely a bergamott citrusos illatában, az édes, lédús mangóban, a tiszta jázminban és a finom, érzéki, krémes füstölőben testesül meg. Az alapillatban a szantálfa aromája jelenik meg, amelyet vanília lágyít. Az ezüst és arany színekben

Ajmal Shadow Noir - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Ajmal Shadow Noir - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

A Shadow Noir egy keleties parfümös víz, amelyet kifinomult és érett nők számára terveztek. A parfüm fejillata a levendula, a rózsafa és a nektarin tónusaival kezdődik. A szív összeköti a pacsulit és az orchideát. Borostyánt és pézsmát fogsz érezni az alapban. Ne hagyja ki ezt az elegáns illatot, amely elvarázsolja Önt és környezetét.

Armaf Club De Nuit Blue Iconic - EDP 200 ml Armaf Club De Nuit Blue Iconic - EDP 200 ml

Az Armaf Club de Nuit Blue Iconic egy fougère borostyán-fás parfüm férfiaknak. A kompozíciót grapefruit, citrom, menta, rózsabors és koriander pezsgő és fűszeres keveréke nyitja meg. Szívében a görögdinnye lédús és gyümölcsös illata rejtőzik gyömbérrel, jázminnal és szerecsendióval kombinálva, mindezt fás és gyantás cédrus, szantálfa, pacsuli, fás jegyek, labdanum, borostyán és tömjén illatára fektetve.

Alhambra Signatures No. I - EDP 50 ml Alhambra Signatures No. I - EDP 50 ml

Fedezze fel a Signatures No. I parfüm varázsát. egy magával ragadó illat nőknek, mely egy kifinomult és elegáns illattal fog rabul ejteni. Az intenzív fejillatot a szerecsendió, a fahéj és a szegfűszeg fűszeres akkordjai töltik meg. A virágos szív az egzotikus orchidea és a finom százszorszépek érzéki illatát hordozza, míg az alapban fás jegyek, vanília és sáfrány keveredik. Egy gyönyörű parfüm, amely

Alhambra The Artist No. 2 - EDP 100 ml Alhambra The Artist No. 2 - EDP 100 ml

Az Alhambra Artist No.2 eau de parfum férfi és női parfümje az egyszerű, minimalista illatok kedvelőinek fog örömet okozni. A virágos, borostyános és fás jegyek erőteljes kombinációja. Rózsaszínbors és rozmaring fűszerességgel kíséri az alma frissítő jegyeit, szívében pedig szegfűszeg táncol bolgár és török rózsával. A tetszetős földes-fás akkordok az illat alapjában véget vetnek az illatkompozíciónak,

Dolce & Gabbana Q By Dolce & Gabbana - EDP 50 ml Dolce & Gabbana Q By Dolce & Gabbana - EDP 50 ml

A Q By Dolce & Gabbana egy citrusos-pézsma parfüm amely a szenvedélyt szimbolizálja és a csábítás ünnepe. Ennek az eredeti és érzéki illatnak köszönhetően minden nő királynővé válik. Lépjen be a Q illat világába, amely az érzéki elegancia és az ellenállhatatlan vonzerő új dimenziójába vonzza. A Q By Dolce & Gabbana illata a szicíliai citrom és a vörös narancs káprázatos kombinációjával nyit, melynek

Népszerű termékek

Penny Belts Öv ajándékkészlet 506 35-020-22 és 4PS
12 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Brosway Acél karkötő kristályokkal Chakra BHK344
16 060 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
Tom Tailor Női farmer dzseki 1016402.10120 S
11 440 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női bokacipő 1-1-25337-29-341 38
14 230 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
KISS Brush-On Gel Nail Kit szett gél körmökre
8 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dr. Hauschka Szemhéjpúder trió 02 (jáde) 1 db
10 657 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JVD Ébresztőóra csendes működéssel SRP838.3
6 550 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GymBeam Core Sliders csúszókorong
4 690 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Lattafa Ente Faqat - EDP 100 ml
6 810 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris Női sportcipő 1-25205-41-234 37
16 500 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Millefiori Milano Aromaolaj Élénk virágszirmok 15 ml
4 100 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Háttámla párna világosszürke
25 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024